Sziasztok!!!
Megérkeztünk!
Minden a legnagyobb rendben van velünk!
Végre nem kell már feküdnöm csak akkor amikor úgy érzem,hogy na most pihizni kell
A
BabyLove jól van és valami fantasztikus,hogy 10hetesen igazi babaformája van!
Na most éreztem először ,hogy igen......anya leszek és egy igazi kincs van a pocakomba!!!
Remélem nemsokára Ti is átélhetitek ezt a fantasztikus érzést csajok!!!
Viszont a rossz az egészbe
......,hogy reggel pont amikor indultunk volna a reggelim az itthon akart maradni.....tehát gyorsan ki is dobtam a taccsot
ha maradni akar hát maradjon.....
A doki maxmimálisan megvizsgált és nagyon megvagyok vele elégedve!!!
Annyi kérdést tettem fel neki,hogy az valami eszméletlen ,de türelmesen mindenre emberi nyelven válaszolt
Amikor kijöttem a rendelőből.....egyből elkapott megint a hányinger és mire az autóhoz értünk......húúúúú....Én mindent kihánytam
Jöttek mentek a Szent István krt-on,de Én csak hajolgattam és csak jött és jött.....
Nem érzetem ,hogy ciki lenne.....
ez van....
Tocsa
Megvolt az ovitrelle este?
Húúúúú, annyira izgulok érted!!!
Nemsokára Te is kismami leszel!!!
Jó ,hogy kérted azokat a dolgokat amiket kértél és úgy ahogy kérted!
Nekem is így volt!!!
Ha harmadik napra kapod vissza és ikreket szeretnél akkor miért nem 3babát kérsz?
Nekem úgy volt,hogy akkor 3babót kapok vissza....csak pont akkor volt a gyomorrontás stb.....és 5dik napra kaptam vissza,de akkor már csak 2babát!
Hidd el....sokkal jobb amúgy egy baba mint kettő.......nagyon szerettünk volna ikreket mi is,de összeteszem a két kezem ,hogy csak egy van!!!
Ja! És most egyél mindent amit szeretnél ,mert ha olyan leszel mint Én vagy a tesód akkor a jó hamizást csak most tudod kiélvezni
Kockáspléd
Szeretnélek téged is beletenni a táblázatba ha nem bánod!?
Ha Te is így gondolod akkor egy két dolog kéne.....mint pl: hány éves vagy és ki a dokid...na meg a beavatkozás dátuma ill lombik!
Nagyon drukkolok Neked is.....nemsokára kismami
Andy
Nagyon köszi a drukkokat és mindent
Vigyázz nagyon magadra...nemsokára itt a február
:D:D
Puszi mindenkinek!
Most megyek eszek valamit ,mert már tök üres a gyomrom és kicsit ki is vagyok századva