Új privát üzeneted érkezett!

Timcsi,
mennyi túlsúly van rajtad? Csak mert rajtam is van, úgy 15kg, és a dokim azt mondta, hogy ilyen túlsúllyal kezdő adagnak is legalább 2x850mg-ot kell felírnia.
Mensiddel is van gondod?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Úgy látszik kezd megoldódni az éhség problémám.Valószinű a mennyiséggel volt probléma,mert milyen az ember : azt mondják diéta és nem mer enni normál adagot.
Rajtam is van 25kg (addig amig nem mondták hogy Pcos vagyok 8* stimuztak gonál-f-el,ahoz képest nem sok), a nyáron lement 5 azóta megállt,(így vagyok 87 kg és 170cm)de mindannak ellenére, hogy éhes voltam a gyomor körüli rész megy lefele.
Alapból nekem is 2*500-at irtak de én magamtól felemeltem 3*500-ra .
Szerintetek kérhetem a dokit hogy emelje rendesen meg? Ugyanis az éhgyomri inzulinom nekem 6,72.
Vendég

Melinda rajtam kb 2x ennyi van. És a mensimmel is vannak gondok.
Az endokrinológus (nálunk van külön nőgyógyászati endokrinológia, biztosan van máshol is) az eredményeimet látva azt mondta ő nem lenne megijedve. Először fel sem akarta írni, de én erősködtem, mert a magánnőgyógyi ezt javasolta. Ma bevettem délben is, de csak szédelgek.

Kép
timcsi82

Babszika??? Holnap ugye ellátogatsz a patikába/dm-be???

Kép
mamint

Babszika,
mensid megjött már?Ha nem, ugye holnap tesztelsz? :wink:

Timcsi,
ne aggódj, biztos minden megoldódik, de ehhez fontos, hogy szedd a gyógyszert, diétázz, és mozogj! :D A 3-as kezelésnek nem múlik el a hatása. Hidd el!
Nekem régóta vannak menstruációs problémáim, 2007. decemberébe abbahagytam a fogigátlót, azóta nem volt spontán menstruációm. Aztán 2008. decemberétől elkezdtem szedni a metet, és nekem már az első hónapba segített, a ciklusom 44.napján spontán mensim lett! :D Ami már évek óta nem volt!
Úgyhogy saját tapasztalatból mondom, hogy sikerül!Persze még nekünk is sok van hátra, de legalább már látom, hogy van valami eredménye!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Loviné,
mikor beindult nálam a fogyás, nekem is a gyomromnál látszott meg legkorábban. A kényesebb részeknek sajna több idő kellett! :?

Timcsi,
nekem sem akarta felírni az endokrinológus a metet, azt mondta minek! :? :evil:
Nekem a nőgyógyászom írta fel!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda, gratulálok a mensihez!

Babszika, érik az a teszt, úgy látom... :lol:
mókica

Halihó lányok!

Babszi,Mókica!
Mindkettőtöknek érik az a teszt.<------- Álá mókica........

Nekem hőm ügyefogyott buta.......már nem bízom a pé-ben, de bosszant az a 20ai lemenés majd szépen fennt volt, aztán azóta csak hülyül......nem értem mi volt az és mi ez most pedig még szurka is volt, menni alig bírtam -------->
Kép
utálom hogy már megint nem repedt+
cicek meg rettenet feszülnek.....

hajni...
Budaörs

melinda!
gratulálok a mensihez. Ugye milyen jóérzés???fene se gondolta.... :wink:

hajni...
Budaörs

Meli!

Gratula a mensihez.

Babszi!

Nagyon eltüntél. Titkolsz valamit??
Vendég

SZiasztok!

MAmint!
Ma kénytelen voltam gyógyszertárba menni, mert a férjem beteg.
Így vetetett velem tesztet.
Közben a b.nőm is hozott a saját készletéből nekem (imádom).
Már most egyet el kellett lőnöm a férjem kérésére, hiába mondtam, h du. még korai a 25-ös teszttel.
Szóval, az full nega :lol:

Egyéb: állandó görcsölés, mindjárt megjön érzés és krémes mhnyakv.

Móki!
Naná, h érik!
De nem csak nekem!!!!! :wink:

babszika

loviné!
Bocsi, h eltűntem, de a férjem lelkét ápolnom kellett, msot már kértem engedélyt jönni :lol:

babszika

Babszi!
Látod, hogy nem csak nekünk vagy "érdekes" ? :wink:
Ez a kérek engedéylt jönni sztori csúúúúúúcs. Mi is valahogy most így vagyunk mert nincs másik gép, mert még a másikon nincs net...így felváltva netezünk... :D

hajni...
Budaörs

Haláli a férjem.
Most a fejébe vette, h beállítja az emeleten a megszerelt dvd-nket. De nem találja a vezetékét és már kb bő fél órája csak rohangál föl és le :lol: :lol:

babszika

Hajni,
sosem gondoltam, hogy így fogok örülni majd egyszer annak, hogy megjött.Nagyon jóóóóó!
Neked is voltak hasonló problémáid?Met neked mennyi idő után kezdett hatni?

Babszika,
akkor holnap reggel tesztelj ám! :wink: :D
Férjecskéd ari lehet, ahogy szerel, és nem rtalál semmit!Ismerős szitu! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Most már el is tűnt :shock: vagy sikerült neki, vagy bealudt a tv műsorra :lol:

babszika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Visszatért!!!
Állítólag sikerült neki :lol:
Most meg Nagy Ho-ho-ho-hot néz :lol:

sztem ezért nincs nekünk gerekünk :lol: :lol: :lol:

babszika

Mi lesz veled nemsokára 3 gyerekkel? :lol: :lol: :lol:
Ahhoz kell ám majd az erő!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

:lol: :lol: :lol: :lol:
hát, az lesz csak "csudijó" :wink:

babszika

Babszika,
most néztem meg az esküvői blogotokat!
Hogy ti milyen szép pár vagytok!
És te milyen jól nézel ki!Csini vagy! :wink: :D
Jók lettek a képeitek is!
Gratula. Olyan szép pár vagytok, hogy ebbe még a Nagy ho-ho-ho is belefér! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi!
Azért elmondom, h voltam én is 80kg!!!!!! De segített a met+ diéta+ mozgás!!!

A férjem maga is egy ho-ho :wink:

babszika

Csajok!

Kicsit elbizonytalanodtam most.
Karácsony előtt volt egy izületi gyulladásom, akkor kaptam diprophos injekciót, ami szteroid. Ugye tényleg a met miatt jött meg a mensim, és nem a szuri miatt? Mondjuk az másfajta hormon, de akkor is! Tartok tőle egy kicsit. Bár nekem azok a gyógyszerek is nehezen csináltak mensit, amiket direkt arra találtak ki!
Szóval mit gondoltok?
Mert én úgy érzem, hogy a 3-as kezelésnek köszönhető, de ha ez is belejátszott?? :? :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ezt most nem értem.
Úgy gondolod, h a szteroid miatt jött meg???

babszika

Melinda!
Én 2007.07.26. óta szedem a metet, mostmár 3x1000mg-ot és szedek mellé L-thyroxint is met alulműködik a pajzsmirigyem is.
13éves korom óta szenvedtem, szó szerint, pár dokit elfogyasztottam, kicsit kikészültem hogy nem tudok semmit és nem kezelnek és hülyének néznek és mindig csak azt hallom fogyjon le és akkor beállnak a hormonok és majd akkor találkozunk. Sőt volt olyan doki is aki konkrétan pszihológushoz meg pszihiáterhez küldött 16évesen mert hogy bebeszélem magamnak a dolgokat.......Ez egy elég neves intézményben volt.....
Aztán voltam sok sok dokinál, még magánban is és fizettem mint a katonatiszt, eredménytelenül. Voltam én már clostizva és tüszőrepesztő injekcióval kezelve, mindezt ultrahangos követés nélkül. Majdnem rá is ment mindkét petefészkem....Aztán kerültem 2007. 07.26.án a legjobb helyre, ahol foglakoznak velem és kezelnek is! És nem néznek hülyének és nem az volt az első reakció hogy fogyjon le!!!!

Hogy mikor hatott először? Kb én is így voltam mint te, a gyogyi elkezdése után pár héttel mensiztem. Aztán össze vissza jött meg, de megjött!!!! Peteérésem kb 1 évre rá lett mondhatni "rendszeres" a mensivel együtt. Ezt úgy kell érteni, hogy 2008.július óta általában minden hónapban kb 35-45naponta van valami mensim - egyik hónap barnásos valami, de a doki azt mondta hogy ezt is vegyem mensinek, másik hónapban rendesen vérrel - és minden második hónapban, amikor vér állagú mensi jön, akkor van peteérésem is. Ezt a hőm mérése alapján állpítom meg.
Ja és fogytam 10kg-t az elején. Ez most sajnos stagnál, mert lusta dög vagyok mozgás és diéta terén. DE! Nagyon sokat változtattam az étkezéseimen! Mozgás az sok minden miatt most nem volt, elég zűrös volt az életem........VISZONT! A kg-m ha nem is megy le hanem ingadozik, a centik azok brutál módon mennek le, amit a ruháimból és a környezetemben élőkről tudok leszűrni. :D Konkrétan lecsúszik rólam a bugyi. :lol: Ja meg a nadrágjaim is amiket a fogyásom után! kaptam a Férjemtől.......

Kedden megyek kontrollra, és kíváncsi vagyok mit mond majd a dokim, a szerintem szééép labor eredményeimre. Nagyjából így néztem és örültem mint majom a farkának mikor kézhez kaptam az eredményt: :shock: :lol: :shock:

Úgyhog nem feladni! Még akkor sem ha a mostani mensi után megint összevissza lesz és nem akar megjönni. 40 nap után célszerű meghozatni norcoluttal. Bár én trehány voltam mert mindig bíztam magamban és volt bizony úgy hogy vártam vártam és egyszercsak 60valahanyadik napon volt egy peteérésem. De hangsúlyozom ez nem túl jó!

Bocsi, kicsit hosszú lettem, de úgy belelendültem. Ez is egy rövidített "történet". :D

NEM FELADNI!!!!!!!!!CSODÁK MINDIG VANNAK!!!!!ÉS NEKÜNK IS SIKERÜL!!!!!!

hajni...
Budaörs

Babszika,
aha!
Vagyis nekem eszembe sem jutott, csak anyum mondta, hogy lehet, hogy az is befolyásolta. Én nem is gondoltam rá, hogy attól lehetne, mert rákérdeztem a reumatológusra, mikor adta, hogy ez okozhat -e gondot, ő azt mondta, hogy ez a hormon nem hat a nemi hormonokra, de végülis minden kölcsönhatásban van egymásra.
Úgyhogy nem tudom.
Bár én nagyon kétlem, mert eddig a nemi hormonokra is alig reagáltam, akkor erre meg reagálnék? Nem hiszem, csak egy kicsit elbizonytalanodtam!
Huhh, remélem értitek mit akartam írni, mert úgy bekevertem a végén, hogy csak na! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hajni,
köszi, hogy leírtad ezeket!
Azért reménykedek, hogy történik majd valami minél előbb. Most nekem is az kell, hogy lefogyjak, aztán akkor talán jön majd a baba is!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó dolog nézegetni, hogy milyen kaja mit csinál a cukorral.Van akinek valami iszonyatosan felviszi, másnak meg nem.Minden szervezet másképp műkszik.Nekem eddig a krumplipüré volt a legbrutálabb :shock: azóta hanyagolom.

Mindig evés után 1 órával kell nézni, akkor a legmagasabb,(ha akkor jó, vagyis 7 alatt van, akkor jó) 2 órával utána vissza kell(ene)mennie éhgyomri szintre(4-5körülire)

Kép
Kép
zazzy

Hmmmmmm, Zazzy!
Most nézem csak, hogy minnyá március van. :shock:
Rettentő gyorsan eltelt az idő, nem?
Basszus, emlékszem mikor a teszted megemlítetted.......... :wink:

hajni...
Budaörs

Ne is mondd!
A múltkor olvastam vissza nosztalgiából, és akkor döbbentem rá, hogy jún.27-én uhun a doki még egy csomó cisztát látott, aztán valahogyan( :lol: )júl.6-án megfogant a csöppünk :D
Abszolút esélytelen volt pont akkor.Még írtam is, hogy jelentkezek, nehogy azt higgyék én vagyok a zugzebrás, közben meg tényleg... :lol: Milyen rég volt.

Kép
Kép
zazzy

Babszika, teszt???
mókica

SZiasztok!

Hőm feljebb ment, tesztek negatívok....

Megkérnék mindenkit, akinek van ideje és kedve, az szavazzon ránk 6 óránként, h mi lehessünk 2008. ifjú párja
http://beol.hu/verseny/82
Albertiék vagyunk
Köszi!!!!
(jól jönne a nászút, mert még nem voltunk)

babszika

Húúú, nagyon eltűnt mindenki :(

babszika

Babszika! Az jó ha feljebb ment a hőd... :lol: nega tesztnek nem örülök.... :(

Én hőm is megugrott reggelre. Tesztet még nem csináltam. Hétvégére terveztem ....
mókica

Sziasztok!

Itt vagyok énis!

Babszika,
sajnálom a nega tesztet, de így legalább jöhet majd az inszem! Meg az ikrek!!!Hajrá! :wink:

Mókica,
drukk a teszthez! Mikor kellett volna megjönnie?

Lányok, ezt a hőmérőzést ti hogy bírjátok? Én nem mértem még eddig, mondjuk a munkám nem is engedi, mert egyszer nappal megyek, utána meg éjjel!
Szóval, ti minden hónapban vezettek hőgőrbét?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda,
a héten lenne esedékes piri...úgy 8-10.e körül....Aztán majd meg lássuk......
Hőmérőzés: én április végétől csinálom, lassan egy éve. Néha nagyon utálom...De már meg szoktam. Fontos, hogy ugyanazzal a hőmérővel, ugyanabban az időben kell mérni.Még mielőtt ki kelnél az ágyból...
Én a ciklus.hu-n vezetem a görbém...
mókica

Meli!
Hogy én hogy bírom???? :lol:

Így:
Kép

Hónapokig mértem, de mára már elegem vna belőle.
Most csak amiatt kezdtem mérni, mert nem jött meg 28. napon....

babszika

Értem!
Szerintem én nem fogom vezetni, tuti bediliznék, ha mindig azt kellene méregetnem!

Babszika :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Pedig a legtöbb nőgyogyi kéri, h pár hónapon át vezesse az ember!

babszika

Tényleg?
Mert nekem a nőgyógyi ebben a hónapban uhu-val nézte, hogy van-e pém!
Ha ezt minden nap ugyanabban az időben kell nézni, akkor én ilyet tuti nem tudok csinálni soha.Váltott műszakban dolgozom! :cry: :?: :?: :?:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Igen, ez nekem is mostanság nehézkes lenne.... :?

babszika

Olyan furi, hogy görcsölget a hasam.Pedig ilyenkor ez a normális, csak én eddig még sosem éreztem a petefészkeimet. :roll: :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Anno én is csak lestem, mikor különböző dolgokat kezdtem érezni.
Hát még mikor a méhnyakváladékom is felfedeztem :roll:

babszika

Babszi, nem lehet hogy 25.napon volt pé? :lol:
szavazok :lol:

SOS
ért valaki autóbiztosításhoz?bajban vagyok :evil:
Vendég

hunci!
3 évig dolgoztam biztosítóban.... talán értek hozzá kicsit

simán lehet, br fura.... hát még várok!

babszika

Babszi, megy pü, nagyon sos, mert elég gáz van :cry: és jó bonyolult is :cry:
Vendég

ok, próbálok válaszolni

babszika

elküldtem köszi puszi
Vendég

huncikám!
nincs jogtárad?

babszika

de elvileg kellett adjanak neked egy példányt a korm.rendeletből amikor kötötted.

a száma egyébként: 190/2004. (VI.8.) - ha jól emléxem még :wink:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?