Melinda!
Én 2007.07.26. óta szedem a metet, mostmár 3x1000mg-ot és szedek mellé L-thyroxint is met alulműködik a pajzsmirigyem is.
13éves korom óta szenvedtem, szó szerint, pár dokit elfogyasztottam, kicsit kikészültem hogy nem tudok semmit és nem kezelnek és hülyének néznek és mindig csak azt hallom fogyjon le és akkor beállnak a hormonok és majd akkor találkozunk. Sőt volt olyan doki is aki konkrétan pszihológushoz meg pszihiáterhez küldött 16évesen mert hogy bebeszélem magamnak a dolgokat.......
Ez egy elég neves intézményben volt.....
Aztán voltam sok sok dokinál, még magánban is és fizettem mint a katonatiszt, eredménytelenül. Voltam én már clostizva és tüszőrepesztő injekcióval kezelve, mindezt ultrahangos követés nélkül. Majdnem rá is ment mindkét petefészkem....Aztán kerültem 2007. 07.26.án a legjobb helyre, ahol foglakoznak velem és kezelnek is! És nem néznek hülyének és nem az volt az első reakció hogy fogyjon le!!!!
Hogy mikor hatott először? Kb én is így voltam mint te, a gyogyi elkezdése után pár héttel mensiztem. Aztán össze vissza jött meg, de megjött!!!! Peteérésem kb 1 évre rá lett mondhatni "rendszeres" a mensivel együtt. Ezt úgy kell érteni, hogy 2008.július óta általában minden hónapban kb 35-45naponta van valami mensim - egyik hónap barnásos valami, de a doki azt mondta hogy ezt is vegyem mensinek, másik hónapban rendesen vérrel - és minden második hónapban, amikor vér állagú mensi jön, akkor van peteérésem is. Ezt a hőm mérése alapján állpítom meg.
Ja és fogytam 10kg-t az elején. Ez most sajnos stagnál, mert lusta dög vagyok mozgás és diéta terén. DE! Nagyon sokat változtattam az étkezéseimen! Mozgás az sok minden miatt most nem volt, elég zűrös volt az életem........VISZONT! A kg-m ha nem is megy le hanem ingadozik, a centik azok brutál módon mennek le, amit a ruháimból és a környezetemben élőkről tudok leszűrni.
Konkrétan lecsúszik rólam a bugyi.
Ja meg a nadrágjaim is amiket a fogyásom után! kaptam a Férjemtől.......
Kedden megyek kontrollra, és kíváncsi vagyok mit mond majd a dokim, a szerintem szééép labor eredményeimre. Nagyjából így néztem és örültem mint majom a farkának mikor kézhez kaptam az eredményt:
Úgyhog nem feladni! Még akkor sem ha a mostani mensi után megint összevissza lesz és nem akar megjönni. 40 nap után célszerű meghozatni norcoluttal. Bár én trehány voltam mert mindig bíztam magamban és volt bizony úgy hogy vártam vártam és egyszercsak 60valahanyadik napon volt egy peteérésem. De hangsúlyozom ez nem túl jó!
Bocsi, kicsit hosszú lettem, de úgy belelendültem. Ez is egy rövidített "történet".
NEM FELADNI!!!!!!!!!CSODÁK MINDIG VANNAK!!!!!ÉS NEKÜNK IS SIKERÜL!!!!!!