Szia Tocsa
Valószínűleg a polip okozza ezt a sok-sok problémát amivel küszködök
Egyik nap amikor bementem a Cirisbe és megvizsgált Vereczkey doktor azt mondta,hogy nem kell használnom a utrot ,mert biztos,hogy az is irritálja a polipot!
Én abba is hagytam......,de nem kellett volna!!!
Olyan erős görcseim lettek és annyira elkezdtem vérezni ,hogy felhívtam gyorsan Vereczkey doktort aki azt javasolta,hogy menjek be azonnal a kórházba
Ezek után felhívtam a II számú Nőin a dokimat aki azt mondta,hogy menjek csak ha bent akarom tölteni feleslegesen a Karácsonyom?!?!?
Természetesen azt is mondta,hogy azonnal kezdjem el használni az utrót és feküdjek és csak ha nagyon muszáj akkor keljek ki az ágyból!
Mondanom sem kell,hogy 2 nap kellett hozzá,de rendbe jöttem.....nem vérzek és csak enyhén döfköd a hasam ,de csak a jobb oldalon ahol a Bébikénk van!
Viszont mire ezzel a problémával rendbe jöttem....jött a következő probléma!!!!
2napja nem bírok felkelni ,mert már le is vagyok gyengülve a sok hányingertől!!!!
Tegnap este úgy hánytam mint a lakodalmas kutya!!!!
Vártam ,hogy mikor lesz már valami tünetem?!?!?!
Tessék most megkaptam ,de rendesen!
Egész nap olyan mintha körhintán ülnék és csak kóvályogok....mint aki be van rúgva!
Folyamatosan olyan érzés mint amikor másnapos az ember!
Mondjuk talán 2x voltam másnapos egész életembe ,de az ilyen kegyetlen volt!
Nem tudok mást enni csak kenyeret, zsömlét és kekszet...és csak vizet tudok inni!!!!
Azt hittem ,hogy egy kemény csaj vagyok aki mindent kibír,de most rá kellett jönnöm,hogy nagyon,de nagyon gyenge vagyok
Olvastam ,hogy 2óránként kell enni valamit és az jót tesz?!?!
Most azon vagyok......egy kis darab kenyeret vagy valamit rágcsálok.....kicsit jobb....azt hiszem
Annyira örülök,hogy már elkezded szúrni magad Puregonnal....nemsokára Te is kismami leszel!!!!
Puszi
Noki