Új privát üzeneted érkezett!

Titi! En elkiserlek uh-ra. Mikor mesz? :D
Vendég

Kriszti, elvileg nem lesz több napos, de aki messzről jön, annak keresünk szállást! :D
Titi, nem tudom mit találtál, de Kriszti Tatabányáról jön!

Kép
Kép
patr

Patti!
Kommuna is lesz? Tök jó!

Kriszti!
Mi már régóta rajta vagyunk, de ját Viki tervez Isten végez. :lol:

Öcsi 2 órát aludt és sírva ébredt! :shock: lyen is marha ritkán van a praxisomban.

Csabicimnek gyógypuszi! Sztem sem tejcsi miatt volt.
20150601134430

Viki, bármi, amit szeretnétek! :D

Kép
Kép
patr

Wera!! Szia!!
Kíváncsi vagy, mi? Én is :lol: De minden tiszteletem Titié, ha kibírja, hogy nem kérdezi meg!

Kép
Kép
patr

Pati: hát azt hogy hogyan a legegyszerübb lejutni hozzátok Kikééknek!

Kike: ezt is neked találtam!
http://www.mav-start.hu/utazas/kedvezmenyek.php

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Családi kedvezmény 90 %!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: ha meglesz az időpont szólok!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi:hú ez jó :D
Csak ahogy néztem sok az átszállás :?
De a nagycsaládos kedvezmény tök jó! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Titi, értem, csak amit belinkeltél azon nekem nem jött be semmi!

Kép
Kép
patr

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: 8.40-kor van egy amelyiknél csak 1x kell átszállni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tényleg nem hozza így be :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Mert patiékhoz az is közel van és nektek meg szerintem kevesebb utazás mint pestig, bár ezt nem néztem meg pontosan!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na ezt is megnézetm. Ez se rossz és itt van átszállás nélkül is csak korán, de legalább akkor a gyerekek kicsit alszanak is a vonaton! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi:igen,most néztem,bár jó sokára lennénk ott..de az legalább csak egy átszállással,és 810 vagy 300 ft-mi az 1. és a 2.?Első,és másod osztály?

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Kép
Kép
titanilla78

igen!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi:így nem hozza be :?
Mit írjak,hova,hogy azt lássam amit te?Az átszállás nélkülit?

Kép
Kép
Kép
kike

Wera szióka! Mostmár otthon vagytok??

Hú a nyári tali ötlet nekem is tetszik, én is tuti megpróbálok elmenni. Innen szegedről csak 2 és fél óra vonattal pestig, szüleim meg úgyis ott laknak, szóval tuti én megyek!! :D

Mindenki milyen aranyos hogy próbál Kikének segíteni!
Kike szerintem ne hagyj ki egy ilyen lehetőséget! :wink:

Kép
linda24

Ki nem hagynám semmi pénzért :D
De hát ugye Párocskám mit fog szólni,ez még kérdés :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Zalaegerszeg Budapest és 5,44-kor és 9,44-kor van olyan vonat ami átszállás nélküli és 4 óra a menetidő.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bár lehet hogy rosszul járnátok velünk,szerintem az én gyerekeim a legkezelhetetlenebbek a világon :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kicsit elmentem a képeket nézegetni az 1000.oldalhoz, aztán azóta ennyit írtatok :shock: Mindjárt el is olvasom, DE:

Nagyon kevés családi fotót kaptam!!! Soknak tűnt, de most számoltam meg, csak 12 :( Lehet, hogy sokan ide is tettetek fel fotót, de priviben nekem nem küldtétek, és így elsikkadt... Persze még nem késő! Lehet küldeni nekem, aztán az 1000.oldal betöltése után meg annak, akié lesz az első hsz!

Akik küldtek:
Fmárti, Orsi, Kike, Szly, Hene, Dittke, Desviki, Kriszta, Babuli, Akata, Vkata, Tamara
Aki nem olvasta a nevét, az küldje priviben!!!
Vendég

Kike: küld hozzám, majd én meggyőzöm!!! :lol:

Linda: a Szegediek jöhetnek akár együtt is! na mit szoltok?

Szóljatok csak én megszervezem mindenki életét!!! Kép Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi:ez tényleg korai kissé,mert még innen is meg kell várni a buszt,ami megy be egerszegre..na bumm,legfeljebb egy átszállás lesz,és nem pestig,hanem Tatabányáig,vagy majd meglátjuk...
De ahogy ismerlek titeket,tényleg nem hagyjátok hogy ne legyünk ott :lol:
Puszi! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Titi:de olyan aranyos tőled-szervezgess csak :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Bocsi, most mennem kell Olivérért a bölcsibe!

Majd még jövök!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

nekem is mennem kéne a gyerekekért,mert Apa szerintem nem ér haza,de persze hogy Domi most aludt el pár perce.. :roll:
Pedig fel nem keltem,az tuti!

Kép
Kép
Kép
kike

Akkor, lehet,hogy tényleg nem a tej volt :roll: Kíváncsi vagyok a ma éjszakára!

Hajrá Kike!!!

Titi!
Ha a gyerkőcök nagyok lesznek, menj el rendezvényszervezőnek! Lilu esküvőjét tuti, te szervezed majd! :wink:

Pat!
Amerikai pali :lol: :lol: :lol:

Napközinek vége, szaladok, este még talán leszek!
Vendég

Sziasztok!

Húúúúúúúúú annyit írtatok, hogy másfél órája csak olvasok.... :shock:

Ma voltam a GYED-et intézni. Nagy nehezen sikerült is. Anyu vigyázott Tomókára, én meg megjártam búnyát-baranyát mire sikerült elintéznem.
Hazajöttem, főztem borsólevest + sajtos tésztát.

Lányok!
Képzeljétek el, ha a fiam alszik és előveszem a vasalót, azonnal felébred, és rettentő ordításba kezd! :twisted:
Már többször teszteltem. MA anyukám is próbálkozott, gondolta, elaludt a gyerkőc, vasal egy kicsit, aztán Tomcsi ordítva azonnal felébredt. Anya is ki van akadva, nem hitte hogy van ilyen! DE VAN! :)

Na, megyek, mert felébredt az uram és parancsolóm! :D

Kép
zsuzska72

Véda!
Hogy kell az amerikai palit sütni??? Nekem is van sütőm, de nincs jó receptem. Legalább is ami van, az nem jó! :oops:

Kép
zsuzska72

Wera, éppen csak felbukkantál?

Kép
Kép
patr

Ja, Titi, tegnap leadtam a DM-ben a szelvényt!!

Kép
Kép
patr

Az előbb apa telcsijéről írtam, most meg öcsém gépéről, ma végre meg tudták javítani.
Csak néhány hsz-t tudtam elolvasni, többre nem volt időm sajna.

Nyári tali jól hangzik! Júniusban Tita szül, hagyjunk neki egy kis időt regenerálódni, aztán júliusban jöhet a tali! :lol:

Tita, tényleg elkísérhetlek az uh-ra? Az nagyon király lenne! Hova kell menned? Remélem el tudok menni! :D :D

Ma eldőlt h pénteken megyünk haza, addig itt portyázunk anyuéknál.
Vendég

Én meg majd itt csatlakozok Kikéékhez! :lol: Vagy találkozok velük félúton. :lol:

Egy kérdés: mindenki kapott levelet a MÁK-ból, hogy mikor jár le a Tgyás? Mert ha jól számoltam, nekünk most fog valamikor, de még nem kaptunk semmit. Talán Hene írta, hogy kaptak...
Vagy önállósítsam magam és írány be hozzájuk?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!

Én nem kaptam papírt,
sztem önállósítsd magad
Vendég

Kriszti! Én sem kaptam! Azon a papíron volt hogy mikor jár le, amit azután kaptam, amikor megigényeltem a Tergyást. Szóval most nem küldtek megint.

Kép
szly27

Timi: önállósítsd magad nyugodtan, az a legbiztosabb!

Csak nagyon gyorsan pörgettem végig az eddigieket - az sem volt kis teljesítmény :wink:

Nyári tali jó ötlet!
Apa még nem tudja, de mi is örömmel látunk vendégül bárkit! nálunk is van egy nagyon kényelmes kétszemélyes kanapé, s a gyerekágy, vendégágy is megoldható!

Jesszum, Kike, ennyire bonyolult fölutaznotok Pestre? Küldök néhány szép gondolatot MÁV apánk felé.... :shock: :evil:

Andkata: köszi a szakvéleményt! Olyan jó, hogy van két "házi" doktornénink is! nem tudom, milyen az, amikor egy orvos alaposan vagy nem alaposan vizsgál... Otit ketten hallgatták, mert épp volt egy doktornéni gyakorlaton a mi doktornéninknél, és mindketten hallották sípolni. Így a diagnózisod helytálló.
Mikor az inhalátort megláttam, rögtön rákérdeztem az allergiavizsgálatra, de hál'Istennek nincs rá szükség, mivel Otinak 4 év alatt először most van ilyen jellegű betegsége.

Lányok annyira üres az agyam, és kellene a héten egészséges, sok zöldséges, egyszerű, de finom ebédeket főznöm. Van ötletetek?
Véda konyhatündér néni? Előre is ezer hálám!

Wera, Orsi, üdv a fedélzeten!

Titi, Isten éltesse 16 heteskédet! Engem megenne a fene, ha nem tudnám, mije van :D

Magdi, sajnálom, hogy ennyire küzdelmes neked ez a pajzsmirigy-dolog. Kívánom, hogy hamar javuljon!

Hű, de szeretnék mindenkinek szépen, részletesen, kedvesen reagálni! Bocs, de erre sajnos most nem adatik idő...
Mindketten alszanak, nem is tudom, mihez kapjak gyorsan... Valószínű, nem lesz hosszú alvás, mert Oti időnként felköhög, tutira fel fogja ébreszteni Natit.

Kép
Kép
bondi

Kike! Az én gyerekeim is kezelhetetlenek. Bármit mondok, meg se hallják! :cry:

Kép
dittke

Nálunk nem megy a fűtés, (panel, 5. em.) és dög meleg van. Hova fűtenek ennyire??? :shock:

Kép
dittke

Kriszti!
Én nem kaptam levelet a tgyásról, de a héten már elkezdem intézni.

Lala cica megint kidőlt, most apája altatta el, míg lementem a boltba. Ma 2szer jött kenyér, de elkapkodták piilanatok alatt. :shock: Nekem már csak rozsos jutott, mehettem át a másikba fehérért, mert apája nem eszik a rozsosat.
20150601134430

Wera!
Nonó hogy van?
20150601134430

Viki
Enyém apa se evett rozsosat, amíg be nem keményítettem! :twisted: :lol:
Tökjó az új avatarod! Végre láthatlak téged is!!! Annyira másnak képzeltelek el, nem tudom miért! :lol: Nehogy félreérts, nem poz vagy neg értelemben, csak úgy másképpen! 8) :wink:
Vendég

Képzeljétek!

ma a másik alsó metsző is kibújt :shock: :shock:

Két nap-két fog!
beindult a lányom :lol:
Vendég

Most mond nyugodtan h szebbnek / csúnyábbnak képzeltél :lol: :lol: :lol:

Hát az én Fickóm nem enné meg max. ha a városban nem lehetne csak ezt kapni.
20150601134430

Köszi, jól! Épp alszik ő is! :wink: Ma az első nap időtlen idők óta h nem kellett szívni az orrát!!!! Jupppiiii
És képzeld, áll ha fogom a kezét! :shock: Erre tegnap jöttem rá... eszméletlen!
Bár most nem vagyok képben itt a fórumon h ki mit csinál, de szerintem ez még akkoris korai :roll: :)

Tényleg Viki! Ha van pár perced, összefoglalhatnád nekem az elmúlt 2 hét történéseit, ha volt valami érdekes itt a placcon! :D
Vendég

Orsi!
Hű! De klassz!
20150601134430

[quote]M írta:ost mond nyugodtan h szebbnek / csúnyábbnak képzeltél
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Áll? Öcsém! Nonó hihetetlen!

Beteg volt Szly, Oti még mindig köhög. Aleko Tami férje is beteg + Orsi férje is.

Dóri előlépett jósnővé. Dodóék itthon vannak még szombatig. Krsiztiék hamarosan költöznek a másik lakásba. Mancsi Zsombija üldögél.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?