Timi: önállósítsd magad nyugodtan, az a legbiztosabb!
Csak nagyon gyorsan pörgettem végig az eddigieket - az sem volt kis teljesítmény
Nyári tali jó ötlet!
Apa még nem tudja, de mi is örömmel látunk vendégül bárkit! nálunk is van egy nagyon kényelmes kétszemélyes kanapé, s a gyerekágy, vendégágy is megoldható!
Jesszum, Kike, ennyire bonyolult fölutaznotok Pestre? Küldök néhány szép gondolatot MÁV apánk felé....
Andkata: köszi a szakvéleményt! Olyan jó, hogy van két "házi" doktornénink is! nem tudom, milyen az, amikor egy orvos alaposan vagy nem alaposan vizsgál... Otit ketten hallgatták, mert épp volt egy doktornéni gyakorlaton a mi doktornéninknél, és mindketten hallották sípolni. Így a diagnózisod helytálló.
Mikor az inhalátort megláttam, rögtön rákérdeztem az allergiavizsgálatra, de hál'Istennek nincs rá szükség, mivel Otinak 4 év alatt először most van ilyen jellegű betegsége.
Lányok annyira üres az agyam, és kellene a héten egészséges, sok zöldséges, egyszerű, de finom ebédeket főznöm. Van ötletetek?
Véda konyhatündér néni? Előre is ezer hálám!
Wera, Orsi, üdv a fedélzeten!
Titi, Isten éltesse 16 heteskédet! Engem megenne a fene, ha nem tudnám, mije van
Magdi, sajnálom, hogy ennyire küzdelmes neked ez a pajzsmirigy-dolog. Kívánom, hogy hamar javuljon!
Hű, de szeretnék mindenkinek szépen, részletesen, kedvesen reagálni! Bocs, de erre sajnos most nem adatik idő...
Mindketten alszanak, nem is tudom, mihez kapjak gyorsan... Valószínű, nem lesz hosszú alvás, mert Oti időnként felköhög, tutira fel fogja ébreszteni Natit.