Rólunk: tegnap adtam Csabicinek a frigóból anyatejet. Amikor felengedett megszagoltam, és iszonyat büdi volt
Viszont eszembe jutott, hogy egyszer VKatus írta, milyen szaga van a lefejt tejcsinek, és ő megkóstolta/megszagolta - nem emlékszem pontosan, de rosszul lett tőle, viszont Dórika meg szépen megitta. És tudom, aztán többen is írtátok, hogy igen, a lefejt tejcsi nem kellemes illatú, mint ahogyan a tápi sem az, és mégis megeszik... No, a lényeg, hogy szépen benyammogott belőle 20 ml-t. A többit nem kérte. (Azért kapta, mert ki akartam próbálni nem-e azért alszik el nehezen, mert nem elég a tej.)
Hagytam kivételesen magam mellett a fotelágyon, és ismét sutyorogtam neki. Egy kedves kis ovis verset, a Sün Balázst. 5 perc alatt elaludt, ismét a nyakambafúrva az arcát. Nagyon boldog voltam az elmúlt napok 1-1,5 órás altatásai után. Aztán jött a feketeleves. 45 percenként-óránként ébredt, és vonaglott, sírt, közben a pocija zutyborgott. Biztos voltam benne, hogy mégis rossz volt a tej, és azért. Hajnalban már Nurofent kapott, mitől elaludt egészen 6-ig, majd még vissza f8-ig. Aztán jókedvűen ébredt. Kaki azóta sincs, pedig vártam, mint a messiást. Akkor most mégsem volt rossz a tej?
Fejés után pár órát állt hűtőben, majd fagyasztva 3 hónapot
Felengedés után kb. 1 órával etettük meg vele. Talán az volt sok? De ha valóban rossz volt már, miért fogadta el azt a 20-at olyan szépen, és miért nem kakilt már tőle?
Én ezt nem értem...
Lilu suliban. Nagyon hiányzik. Ő sem ment szívesen, meg is értem, ki az aki január első munkanapján szívesen megy dolgozni? Kíváncsi vagyok, hogy jön haza! Majd az amerikai palival leveszem a lábáról, ezt már előre kiterveltem!