Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
Melyik Eucern krémet kell venni?

A vadasparkba mi is járunk.
20150601134430

Viki: mutass nekem valakit akinek ellenére lenne!
Anyós nem lakik messze Patiéktól és simán elzavarjuk otthonról és ott lehet nyaralni! Akár az egész hetet ott tölthetitek velünk, ha kibírjátok velünk. :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja és nagyon szép a környék kirándulni is jókat lehet! Igaz Pati?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ttikém!
Tündér Virágszál vagy! Majd apájával egyeztetek. Ha kell, akkor anyóst zavarunk! :lol:
20150601134430

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szép napot :P
Bocs, hogy csak ilyen későn kerülök ide, de délelőtt főztem a kis családomnak! Tudjátok, mától ismét konyhatündér vagyok! (Gulyásleves, amerikai palacsinta eper és vanília öntettel 8) )

Mielőtt reagálnék pár dologra, a legfontosabb:

Vikim!
Megkérdeztem rólatok (kistestvérről) a Ji-king könyvemet, és majdnem elsírtam magam, hogy mit írt!
"A kútnak nincs teteje. Vize a peremén mindenkié. Magasztos üdv. Nagy beteljesülés." :arrow: (Müller): Gyógyulásnak, megértésnek, beteljesedésnek, viszonzott érzéseknek és jelentős felismeréseknek ideje közeleg. Beteljesedést ígér.

Érted? Érted?! Érted :?: :!: :D :D :D
Vendég

Mikor jobb idő volt, akkor visszaaludt. Most mire szegénykémet teljesen felöltöztetem, biztos teljesen felébred. És a fele utat végigsírja. :cry:

Kép
dittke

Dórikám!
Értem! Értem! Értem! Csókollak!

Kép
20150601134430

Csórikám így aludt el. Már tiszta álommaci volt, beraktam az ágyba, mire visszamentem ez fogadott:

Kép

Itt látszik h olyan kis piros az arca.
20150601134430

Ezaz VIki, nem hagyjuk hogy ne legyetek itt!
Es pocaklakoval is johetsz siman!:)
Hajra!
Vendég

Amugy nalunk is tudtok aludni LAckonak a jaroka, nektek a kihuzhato kanape.Nem olyan rossz, mar tobben kibirtak:)
Vendég

Tami!
Na ja, pocimancinak úgy sem kell külön ágy :lol: Utazóágyunk meg van Lalónak. Szly-k is jöjjenek!
20150601134430

Viki! Lány lesz? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Öltözködéssel nem lesz gond. Itt vigyorog a kezembe. :D
Lackó édes!

Kép
dittke

Viki! Nagyon ari vagy! Én is szeretnék menni! De olyan messze van! Jó tudom nektek még messzebb!
Apa most megy majd jan végén Pestre gépkiállításra, mondta, hogy menjünk vele, de még nem tudom. Nemigazán izgatnak a gépek!

Kép
szly27

Pattikám!
Simán! Nekem kell egy fodros bugyis! de ha fiú lesz is már imádom

Zsoli Manó mit csinál?
20150601134430

Na csak összehozzuk a bulit és mindenki itt lesz! Kikééket sem hagyjuk otthon, valahogy azt is megoldjuk!!!
Kike: hol is laktok pontosan?
Ha jól emlékszem nincs kocsitok de időnként béreltek, ha kell.
Bár ha tömegközlekeddéssel kell jönnötök ti is maradhatnátok tbb napra és titeket is bespájzolunk valahová.... Kép
nem usszátok meg a bulit!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szly!
Apa megy Rolival gépezni, Te meg addig Minivel találkozol a csajokkal! Jól kitaláltam, mi?
20150601134430

Szly: mond meg mikor jöttök és csinálunk talit, hogyti is jól szórakozzatok!!!
Azért méégsincs olyan messze mint horvátorzág! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kikéék Zeg-Ságosdon laknak. Mx. sátorozni fogunk, és úgy mindenki elfér :lol:
20150601134430

Én is gondoltam már ilyesmire! :lol: :oops:

Kép
szly27

Viki:
[quote]A írta:pa megy Rolival gépezni, Te meg addig Minivel találkozol a csajokkal! Jól kitaláltam, mi?

Egy húron pendülünk! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

meg en sem ettem ma,csak a reggeli kave, de szerintem most mar megvarom mig Aleko hazaer. A parologtatot vitte szervizbe, de a szakszerviz kitalalta vigy e a boltba ahol vettuk, a bolt eg visszakuldte a szervizbe igy vagy 3 oraja utazgat a varosban :twisted:
En meg jol elszoltam, hogy Anna ma jo kislany. Amiota felebredt nyuzog. Pedig mar nem is lehet ehes evett( persze a fozit nem) csak a tapot....
Vendég

Titi! Még pontosan nem tudom, mert több napos a kiállítás, de ha biztos lesz majd szólok! :lol:

Kép
szly27

Viki: van 2 sátrunk!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nagy az udvar több is elfér!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tami: egyél légyszíves, Aleko szerintem nem bánja, ha egyedül kell ennie. Neogy nekem rosszul legyél!!! Fene egye a fogyókúrát!!!
Ha nagyon éhesen eszel a szervezeted egyből elkezd raktározni! Ezért kell többször keveset enni!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Én is bekukkantok! Látom, tényleg munkanap van! Sokkal többet írtatok mint az ünnepek alatt!

Nyári tali? Én is benne vagyok, mert elvileg jövünk haza a nyáron is!

Viki!
Miről maradtam le? Már indult a tesóprojekt?

Tita!
Én csak bíztatni tudlak, hogy bírd ki, hogy nem kérdezed meg a nemét! Nálunk mondjuk nem is lehet megtudni, de olyan jó volt ott a szülőszobán megtudni, hogy kislány lett!

Olyan furcsa, hogy holnapután fél éves lesz Lizy!

d.dodó

Titi: attol nem kell tartani hog yosszeesek, nem a fogyokura miatt nem eszem, hanem mert nincs erom a konyhaig kimenni:)
legszivesebben csak fekudnek valahol, de hat Anna nyekeg ezerrel.
Vendég

Dodókám!
Már v. 3 hónapja :lol: :lol: :lol:
20150601134430

ha a Balcsin lesz is tudunk szalalst biztositani, Akarattyan kertben:)
Vendég

Vikikém!
Én olyan boldog vagyok, hogy ezt üzenték nektek az Égiek!!! :D :D :D Jujj, de jó lenne, ha jönnétek! El sem hiszem, hogy ez valóra válhat!

Szly! Kike!
Benneteket is milyen jó lenne megismerni! Tisztára felvillanyzódtam!!!

Titi! Pat!
Olyan jó, hogy így szervezkedtek! Nagy ölelés!

Pat!

Gyógyuljatok meg mielőbb - látom, azért az akasztófa-humorod sosem hagy cserben (lásd ispotály :lol: )

Wera! Orsi!

De jó hallani felőletek!

Tamara!
Én még nem gratuáltam Annácska mászásához! Nagyon ügyes!

Vikikénknek boldog hófordulót!!!
Vendég

Ilyen nevű települést sajna nem találtam.
Kike: honnan jön jármű pestre a környéketekről?
Csak olyat találtam, hogy Zeg.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

De arik vagytok! :P
A kocsibérlés sajna nagyon drága :?
Kicsi az esélye hogy mi is tudnánk menni :cry:
De kedves tőletek ....

Kép
Kép
Kép
kike

Titi:Zalaegerszeg-Ságod.
Innen vonat megy pestre,de az olyan 5 órás út :?

Kép
Kép
Kép
kike

Titi!
Zalaegerszeg=Zeg
Ságod
Vendég

Véda: nekem nem üzennek semmit az égiek?
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Zalaegerszegen belül ez egy falu-Zalaegerszeghez tartozik.

Kép
Kép
Kép
kike

Titikém!
Neked azt üzenték, amit a talin húztál a szerencsesütiben :wink:
De azért megkérdeztem a könyvemet, van-e még valami mondandója Neked!
"A mélységnek iszonyú felhajtó ereje van! Ez a jósjel arra tanít, hogyan hasznosítsd az apály periódusát valódi és maradandó eredmények eléréséhez. A tudatosan megélt apály szüli a dagály erejét."
Vendég

Veda: ezt ugy csinalod, hogy van egy konyved gondolsz valakire kinyitod a konyvet, es amin megakad a szmed az az uzenet az illetonek?
Vagy tenyleg valami josno vagy?
Vendég

Véda:ilyen üzit én is kérek szépen! :P

Kép
Kép
Kép
kike

uhh. Jó lenne tudni ez vajon mit jelent.
Bár minél többször elolvasom kezd valami derengeni, de túl gyenge vagyok, hogy átlépjek a nehézségeken. Talán mégg nem érdemeltem ki a pozitív változásokat!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: valahogy megoldjuk nem maradtok le semmiről!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ajjaj, valamik felett átsiklottam talán? Pedig ma becsülettel végigolvastam mindent. Ezek szerint mégse. :oops:
1. Több napos lesz a nyári tali? :shock:
2. VIKI! Kistesóproject? :D Vagy már van is? :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Titi,és mindenki:Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Hú, örülök, hogy mindenkit így feldobott a nyári tali ötlete!
Komolyan mondtam egyébként, hogy itt is lehet aludni. Sátorozni is lehet a kertben, de a házban is van hely!
Párszáz oldallal arrébb úgyis kommunát akartunk alapítani :lol:

Kép
Kép
patr

Rólunk: tegnap adtam Csabicinek a frigóból anyatejet. Amikor felengedett megszagoltam, és iszonyat büdi volt :shock: Viszont eszembe jutott, hogy egyszer VKatus írta, milyen szaga van a lefejt tejcsinek, és ő megkóstolta/megszagolta - nem emlékszem pontosan, de rosszul lett tőle, viszont Dórika meg szépen megitta. És tudom, aztán többen is írtátok, hogy igen, a lefejt tejcsi nem kellemes illatú, mint ahogyan a tápi sem az, és mégis megeszik... No, a lényeg, hogy szépen benyammogott belőle 20 ml-t. A többit nem kérte. (Azért kapta, mert ki akartam próbálni nem-e azért alszik el nehezen, mert nem elég a tej.)
Hagytam kivételesen magam mellett a fotelágyon, és ismét sutyorogtam neki. Egy kedves kis ovis verset, a Sün Balázst. 5 perc alatt elaludt, ismét a nyakambafúrva az arcát. Nagyon boldog voltam az elmúlt napok 1-1,5 órás altatásai után. Aztán jött a feketeleves. 45 percenként-óránként ébredt, és vonaglott, sírt, közben a pocija zutyborgott. Biztos voltam benne, hogy mégis rossz volt a tej, és azért. Hajnalban már Nurofent kapott, mitől elaludt egészen 6-ig, majd még vissza f8-ig. Aztán jókedvűen ébredt. Kaki azóta sincs, pedig vártam, mint a messiást. Akkor most mégsem volt rossz a tej?
Fejés után pár órát állt hűtőben, majd fagyasztva 3 hónapot :roll: Felengedés után kb. 1 órával etettük meg vele. Talán az volt sok? De ha valóban rossz volt már, miért fogadta el azt a 20-at olyan szépen, és miért nem kakilt már tőle?
Én ezt nem értem...

Lilu suliban. Nagyon hiányzik. Ő sem ment szívesen, meg is értem, ki az aki január első munkanapján szívesen megy dolgozni? Kíváncsi vagyok, hogy jön haza! Majd az amerikai palival leveszem a lábáról, ezt már előre kiterveltem!
Vendég

Véda, nem értettem hogy milyen pasival akarod Lilut levenni a lábáról. Időbe telt mire rájöttem, hogy a pali az a palacsinta :lol:
Szerintem nem volt a tejnek semmi baja, sajna nekünk is volt már ilyen éjszakánk, sose derült ki, hogy mitől.

Kép
Kép
patr

Kike: ezt találtam nektek és Tatabányára elmegyünk értetek kocsival! Igaz csajok?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: ezt találtam nektek és Tatabányára elmegyünk értetek kocsival! Igaz csajok?
http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslms/uf

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?