Szép jó reggelt!
Heni: Megnéztem a babakocsit azt a zöldet amiről tettél fel képet. Hááááááááát csecse meg szupi meg minden, de 18 kg!!! Hogy cipelem azt fel 3 emeleten keresztül gyerekkel együtt? Lift nincs, én meg ki leszek belezve ugyebár. Ja és segítség csak anyukám lesz, aki olyan törékeny csontú, hogy nem bírná el.
Süni: Tök édi a pocid, meglásd nőni fog az még, sőt most fog beindulni igazán
Magdi: a csaj nevét nekem is átküldheted, ha más nem megnézegetem. (Ma mértem magam cm-ben és eléggé elkeserítő szerintem)
Más
Légzésfigyelő: Rod szerint pénzkidobás, mert úgyis velünk lesz egy szobában, és ha a cocimhoz felkeltem a legkisebb rezdülésére mikor beteg volt, akkor a gyerekhez is fel fogok. Bébiőr az lesz biztosan. Majd nézek bababizományiban mérleget, meg mindenféle ketyerét hátha találok valami olcsót.
Kence fice: Nekem a babylove nem jött be, csak folyt szerte szét és halványan, de vannak már csíkjaim. Nemrég olvastam, hogy a kakaóvajas krémek is jók, most azzal kenegetek nagy vehemenciával
Pocoknak tetszik is, olyan érdekes érzés, de nem tudom elmagyarázni.
Súly, és méretek: Hááááááááát hogy is kezdjem. Nagyon el vagyok keseredve, bár sosem voltam vékony alkatú, de ezek a méretek szörnyűek.
Súly a -7 kilóból megmaradt mind az összes, így 84 vagyok. Se fel, se le, tehát nem híztam még hál égnek (néha kicsit feljebb kilendül, de egy mellékhelyiség látogatás és már meg is oldódott).
Mellméret 124 cm a mellcsúcson (még mindig 95F melltartókat hajkurászok, és ahogy elnézem lesz még rosszabb helyzet is a későbbiekben).
Haskörfogat 107 cm a köldöknél (bálna leszek
mintha minden éjjel nőne, a baba meg egyfolytában úszkál ide-oda, most éjszaka a gyomromat támadta meg, teljesen felkúszott, de szerencsére reggelre visszatért a kedvenc jobb oldali középtájt helyére).
Vizsgálatok: Ha minden eredményem viszonylag jó vagy elfogadható lesz, akkor januárban "csak" 8 helyre kell mennem. Ebből 1 ami kihagyható, de pont azt nem akarom,
a többit pedig igyekeztem "csoportosítani".
01.12. 08:00 Hematológia, ellenanyag vizsgálat
01.12. 11:00 Terhesgondozó, 18. hetes genetikai UH
01.15. 08:00 Tüdőgondozó, 3 havonkénti tüdőfunkció vizsgálat
01.15. 14:00 Fogorvos, fogkő eltávolítás (igen tudom, még nem voltam, de már kell a pecsét)
01.21. 16:15 Nőgyógyász, a szokásos
01.23. 08:00 Védőnő, a szokásos (lecsesz, mert nem híztam az tuti, már decemberben is fenyegetett)
01.utolsó hét 4D UH (na ezt semmiképp nem akarom kihagyni
)
01.30. 13:30 Háziorvos, TP papír, EKG, gyógyszer felírás
Szerintem a táblázatba bele sem kérem az adatokat
Túl sok.
Menek, kéne valami tanulásfélét is produkálni, déltől meg valami kajafélét a pasiknak.
Azért néha felnézek