Új privát üzeneted érkezett!

Puszi nektek, megyek vasalni, de jövök ám ígérem :lol:

Melcsike, mi finomat ebédeltetek az étteremben?

És igen, legyen úgy, hogy mindannyian itthon lehetünk babavárósan, babázósan, és egész nap nyomjuk a babanetet :lol:

Betti, te mit írtál, mikor fogsz tesztelni? Persze, csak ha nem gáz, hogy ilyet megkérdezek. Tényleg nem szeretnék indiszkrét lenni :oops:

Én leghamarabb kb. 16-a környékén fogok :oops: :oops: de már előre félek mi lesz ha mégsem.....de ugyi azt is túl kell majd élni valahogy.
Vendég

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hurrráááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szereti az akkor jó, csak olyan kis sirósnak láttam a képen.

Kép

Kép
melcsike70

Végre, végre Boboka laptetős!!!!!!!! :lol:

A férjem az húslevest, cigánypecsenyét körettel.

A BArci meg grillezett natur csirkemellet hasábbal és persze levest.

Én meg óvári pulykamellet hasábbal.

Na most jól leirtam a menüt. Lehet hogy privátba kellett volna? VAgy ez nem olyan mint a kép volt a rétesről?

Kép

Kép
melcsike70

Lányok hova lettetek? :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Megyek aludni jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nagyon jól hangzott a menü:)

Mi most este rendeltünk pizzát, úgyhogy így teli hassal nyugodtan írj ilyen ínyencségeket :lol: :lol: :lol:

Én is elköszönök, jóccakát mindenkinek, holnap reggel jövök :lol:

Még egy kérdés: nektek peteéréskor ilyen menstruáció előtti érzésetek van, mintha bármelyik percben megjöhetne? Én ma egész nap így éreztem magam, és elméletileg holnap vagy holnapután van p.é.
Vendég

Sziasztok!!!

Hú, de mérges vagyok a páromra!!!Addig csörtetett a lakásban míg totál kiverte az álmot a szemeből ..most aztán majd egész nap a fene megesz olyan fáradt leszek..mért nem érti meg, hogy én nem 2 ig dolgozom, hanem este 8 ig!!!!! :evil:

Leda!

Ilyen hó nincs is!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁ,nem hiszem el..aztaaaaaaaa!!!!!!te meg simán kesztyű nélkül, farmerban a derékig érő hóban...aztaaaaaaaaa!Azthittem nem jól látok!!!!!
Hát nálunk ettől már leállna az egész élet, nem csajok!!!?????
Szép a kabid,és Barak gyönyörű!!!!

Melcsike!
MÁr jó ,hogy én enm olvastam a menüt, mert korgó gyomorral feküdtem le! :D
Holnap meg fogdoki, úgyhogy holnap se írjatok finom ételekről!!

Boboka!
Én azt hiszem talán valami szúró, nyilalló érzés, de csak az egyik oldalon, nem a méhnél...bár a fene tudja..
De mikor terhes lettem, már kb 3-4 hetes voltam és azt hittem csak késik, mert mindig görcsölt a hasam, pont úgy,mintha megjönne.

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Jó, hogy így beindult a topic!
Leda,
légy szíves, nekem is küldj képeket, nagyon örülnék neki, bár még elég friss vagyok itt. De öregszem... :wink:

Melcsike,
jó volt ez a menüsor kép nélkül is! Van még fantáziánk és emlékünk is! :D

Tünci, Melcsike,
köszönöm az infót mosógép-ügyben, valamit tenni kell, mert kézzel mosni a vastag téli cuccokat nem a legjobb.

Tegnap felhívott a védőnő, akinél az alapítványi bölcsiben dolgozom, hogy egy másik nő megy dolgozni helyettem a hét nagy részében. Neki megvan a gondozónői papírja, nekem meg nincs, mert én hülye mondtam, hogy baba előtt állunk, és így nem fektetett belém tandíjat. (3 alkalom, OKJ-s bizonyítvány, 50 ezer :cry: ) Én meg nem tudom ezt kifizetni.
Így most valszeg ugrott a munkahelyem, így ismét segítségre, tanácsra szorulok: Székesfehérváron bölcsit keresek, vagy ismerőst, aki BE TUDJA JUTTATNI A GYEREKEMET A BÖLCSIK VALAMELYIKÉBE. Tudom, szörnyű, de ez a világ van. Mennem kelldolgozni, jobban mondva munlát keresni, de hogyan tegyen ezt egy közel háromévessel?
Annyira pocsék lett a hangulatom... Ráadásul 4 nap múlva kellene megjönnie, és úgy érzem, meg is fog... :cry:

Kép

Kép

Kép
lyly

Szia Lyly!!!

Nagyon sajnálom a melóhelyed..:((.
mindenhol ez van ,ez olyan szörnyű..

Sajnos nem ismerem a bölcsiket, azt sem tudom, ohgy kell e várakozni, ebben a témában esetleg kérdezd meg a mi topikunk alatt lévőt, mert ott jó sok anyuka van,hátha ők..

Még ,amit javasolnék, a fehérvári bölcsödékben sűrűn hírdetnek dajka állást(a közigállás honlapon majdnem mindig van), hátha gyakorlattal felvennének és akkor vihetnéd oda a Bencust!
tünci28

https://kozigallas.gov.hu/pages/jobview ... =td7b6qsyi

ugyan késik a dajka végzettséget, de hátha.....
tünci28

Munkanap........................ :(

Lyly, amit fent Tünci írt, az jó oldal, 2007.-től kötelező minden közalkalmazotti és köztisztviselői állást megjelentetni ott.

Boboka
Nekem a hétvégén kell megjönnie, addig nem csinálok tesztet. Az az igazság, hogy olyan rövid a ciklusom, hogy mire tesztelnék, már meg is várhatom, hogy megjöjjön.
De szerintem meg fog, mert nem tudom, szerintem érzi azt egy nő, ha babát vár valahol, tudat alatt motoszkál valami.

Az ovu tesztet majd folytatom, meg kezdem a hőmérőzést is, de tegnap azt olvastam, hogy ha a legtutibb napon vagytok együtt, akkor is csak 20-30% az esély a megfogantatásra. Szép.

Mindenkine szép napot!

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt mindenkinek!

Lyly

Hát ezt tényleg nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz hirekkel indulsz neki az évnek. Próbáld meg a pályázatot mindenképp, hátha sikerül. Én szorítok. :wink:

Tünci

Megigérem ha valakit menü érdekel holnap csak privátban irok annak. :lol:

Ja és ugye milyen hihetetlen, olyan mintha egy téli festményt láttál volna, Leda amit küldött.

Boboka, Betti

Jó munkát nektek is. 8) Legalábbis amennyire sikerül.

Kép

Kép
melcsike70

Hát igen Betti annyi mindennek passzolnia kell ott belül is. Mondjátok meg másnak miért olyan egyszerű? Látod nekem a 14 év alatt amióta tudom hogy szeretnék gyermeket egyszer jött össze spontán, Boginál, mert Barcinál ugye hormonokat szedtem.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Lyly, nagyon sajnálom a munkahelyet. Sajnos bölcsi ügyben én sem vagyok járatos :cry:

Betti, Lackónál én megéreztem, de nem akartam elhinni. Dec. 22-én még barátnőmmel találkoztam, és rendeltem 2 dl bort, hogy koccintsunk karácsony alkalmából, mondtam is poénosan, hogy végül is x napja késik, lehet, hogy ez lesz az utolsó pohár borom. És 23-án meglett a + teszt.

Az a furcsa, hogy most is megvan bennem ez az érzés, de most sem merek belegondolni, mi van, ha mégis...

Nagyon szorítok nektek hétvégére :wink:
Vendég

Boboka!
De jó! Szerintem biztos sikerült!

Betti
Kép
betti0412

Nagyon örülnék neki, ha egyszerre örülhetnénk.

Úgy lenne az igazi, mert nagyon megérdemelnénk itt mindannyian.
Vendég

Betti, sikerült visszarázódni a munkába?

Én most szorgosan dolgozom, jó lenne a kakis dolgokat minél hamarabb kisöpörni... azokon jó túl lenni.
Vendég

Lányok látom nehezen indul be a mai munkanapotok. Meddig vagytok ma?

Kép

Kép
melcsike70

Leda, megnéztem a képeket, nagyon jók :wink:
Látom Barak eléggé elkeseredve ül a bilin :wink: Még mindig nagyon édes :)

A kabid tényleg nagyon jó, gondolom jó meleg is ebben a nagy hidegben :wink:

Melcsike, én elvagyok bent, végül is jó meleg van :lol: :lol: Na jó, csak vicceltem, de amúgy tényleg elmegy a mai nap.
Fél ötig vagyok.
Vendég

Nem leszek ideges, nem leszek ideges, nem leszek ideges, még csak hétfő van, nem leszek ideges és nem ordítozok mindjárt. Lenyugszok.....

Melcsike én is fél 5.-ig vagyok és hát nem indult annyira nehezen, csak pörgősen.
Néha benézek.

Basztikuli, megint hogy fájnak a melleim. Úgy látszik szórakozik megint.

Betti
Kép
betti0412

Lyly szívesen küldök képet, küld el priviben a címedet! (remélem megoldódik a munkahelyed)

Igen Melcsike az az új meleg kabim, az angyal hozta :).. Barak szereti a bilin, de akkor már nagyon fáradt volt, azért néz úgy ki:)

Tünci nem bírom a kesztyűt, de muszály lesz, mert nem bírok hóembert csinálni kesztyű nélkül. Tudod többet mint 30 percet nem lehet kint lenni, annyit kibírtam.. Itt is leállt 2 napig az élet, de addigra mindent letakarítottak, 10 méteres magasságban áll a hó az út szélén :).. és nem kaptam meg a magyaorszgi csomagom, mert leállt a légiforgalom :(.

Kép
leda2002

Boboka nekem vannak hónapok amikor peteéréskor PMS tűneteim vannak.. egyébként mindig tudom mikor indul útnak. kb 10 éve.. érdekes..

Kép
leda2002

És amikor Barakot vártad az első hónapban, annak ellenére, hogy a pociban volt, éreztél ilyen tünetet?
Vendég

Lányok!

Átveszem a tüneteket
Nekem is fájnak a melleim. Basztikuli ........ ( Betti bocsi de olyan jól hangzott. :lol: )

Leda

10 méteres hófal? Te jó szagú rezeda! :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, csak neeeeem? :wink:
Vendég

Még majd együtt megyünk szülni, pár nap eltéréssel..... :D

Betti
Kép
betti0412

Boboka

Nálam bizti hogy nem azért van. Bár nem tudom miért, de 100% hogy nem azért. Lehet nekem is megjön, mert decemberben kimaradt. Mert a képem is elég ragyás, kell rá az alapozó. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Jól együtt írtuk a hsz-t. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, mindkettő jó lenne most, az is, ha megjönne neked, mert legalább azt jelzi, hogy minden kezd helyre állni, ha meg esetleg mégis amiatt fájna (ki tudja, soha ne mond, hogy soha), az meg aztán pláne :wink:

Betti, az lenne ám az igazán nagy királyság :lol: :lol: :lol: :lol:

Bár én, ha rágondolok, hogy esetleg hátha..., akkor néha elfog egy kis bűntudat, hogy már ilyen hamar "túltettem" magam a történteken, és szeretném a kistesót, de "basztikuli" (ugyi Betti? :lol: ) nekem / nekünk is kijár a boldogság, nem?
Attól még ugyanúgy szeretjük a mi drága kicsi Angyalkáinkat.
Vendég

Boboka

Bűntudat? Miről beszélsz? Neked is jár a boldogság. Sokat szenvedtél velünk együtt Lackó elvesztése miatt. Őt akkor sem fogod elfelejteni drága és ő a kis tesó lesz nem az egyetlen. És ezt senki nem vetheti a szemedre, hogy szeretnél gyermeket nevelni. Úgyhogy nosza. Jöjjön az a kistesó. :wink: UGYI?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.01.05 15:10-kor.

Kép

Kép
melcsike70

A rendbe jövetellel kapcsolatban. Már úgy vagyok hogy eddig sem volt semmi rendben. Ahhoz már hozzá szoktam. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nagyon drága vagy :lol:

Ez azért tényleg tök jó, hogy ilyenkor öntjük egymásba a lelket :wink:

Melcsike, erre szokta férjem mondani, hogy olyan nincs, hogy minden nap essen az eső, valamikor majd csak jobb lesz, nem? Egyszer majd csak rendbe jön minden :wink: csak bízni kell benne 8) :oops:
Vagy túl naív vagyok :?:
Vendég

Ugyi Melcsike :lol:

Betti, ma veszem meg a Gabrielt:) Ezt dm-ben is lehet szeritned kapni? Mert az jobban utamba esne.
Sehol nem találtam a neten normális tájékoztatót róla. Azt mindenképpen reggel kell tesztelni, vagy jó délután / este felé is?
Vendég

Boboka

Lásd az én példámat. Én azt hittem már nem lesz gyerkőcöm, erre kettő is? Túl szép hogy igaz legyen, mégis igaz. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Bizony Melcsike 8)
Vendég

Lassan mentek haza te is meg Betti is.

Tünci még egy kicsikét marad. :(

Lylynek meg remélem sikerül valami állást találni. Én szoritok.

Esik a hó nálunk, már fehér a játszótér. Leda ne küldjél több havat elég lesz ennyi. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Most lépek szerintem csak este leszek már, mert most megyek a Barciért, aztán meg 5-kor edzése lesz. Legyetek addig is jók. :)

Kép

Kép
melcsike70

Boboka
Reggel tilos használni. De van benne egy jó tájékoztató, azt olvasd el figyelmesen.
Nem tudom DM-ben van-e én gyógyszertárban vettem meg.

Megyek haza.

Betti
Kép
betti0412

Betti képek mentek :)

Boboka Barakkal amikor késett PMS tűneteim voltak, amire a férjem elviharzott tesztet venni, én meg mondtam, hogy ne vicceljen, mert 2 hónpja sincs, hogy babát elvesztettük, egyébként is alig voltunk együtt, védekezve. Biztos voltam, hogy valami felborult, ez lett volna a 3dik a babóca elvesztése óta. Dehát a teszt pozitívat mutatott!! Viszont, 3 napra rá olyan erős görcseim voltak, hogy ordítottam, autópályán voltunk Amerikában, hamar kórházat kerestünk, ahol megálapították, hogy igen terhes vagyok, de valszeg elvetéltem, vagy méhen kivüli, mert elkezdtem vérezni. Nem írom le mit éreztünk, főleg, hogy az első baba mélyen élt bennünk. Sírtunk és imádkoztunk, hogy ne ne ne.. Tíz óra kiviszgálás után haza küldtek feküdni,majd vissza két nap múlva vérvételre, szívhangot nem találtát sehol, biztosak voltak, hogy megindul a vetélés.. Aztán 2 hétre rá ültem repülőre, utána orvos és megállapították, hogy van szívhang. Soha többet nem görcsölte és véreztem a terhesség alatt, tökéletes terhesség volt, de végig izgultunk..

Kép
leda2002

Leda

HUUUUUHA szinte beleborzongtam amit irtál. Hát Barak még akkor is már ilyen kis ügyi volt? 8) Gondolta én akkor is akarom anyát, meg apát. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jajj, Leda, nem is tudtam, miken mentetek keresztül még akkor is :cry: De kicsi Barak nagyon erősen maradni akart, és ez a lényeg :wink:

Helyzetjelentés: a derekam majdnem leszakadt egész nap, egyik oldalon erősen fájdogált, tényleg az a bármelyik pillanatban megjöhet érzés. Ma vagyok a 15. napon.
Vettem ovu tesztet. A dm-ben nem volt gabriel, csak corax (be sure-győződj meg), gondoltam ez a márka a teszteléskor is bevállt, akkor nem rohangálok gabrielért (+ biztos ami biztos gyorsan bedobtam még két tesztet 16.-ra ebből a márkából) :oops:

Szóval megcsináltam, megvolt a két csík, de a teszt csík sokkal halványabban látszott, mint a control csík :cry: De én már nem tudom miben higyjek, mert a tünetek meg egyértelműen p.é-re utalnak.

Meg jó a tájékoztató, végül is levédik magukat 100 %-osan. A lényeg az, hogy a hiba sosem az ő készülékükben van :lol:

Én hülye, elmentem bevásárolni, ubi befőtt, öblítő, csupa "könnyű" cucc, egész úton azon paráztattam magam, hogy lehet, már nem is szabadna cipelnem. Most már oda fogok figyelni mindenre.
Amikor még nem tudtam, hogy Lackó van, barátnőmet költöztettük, és cipekedtem rendesen, + a havi nagybevásárlásnál sem hallgattam addig senkire, amíg nem tudtam Lackóról, mindig ki akartam venni a részem a cipelésből. Nehogy már egy nő ne bírjon annyit mint egy férfi:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.05 18:14-kor.
Vendég

Leda, végül is a szívhangot M.o-on hallották, vagy ott nálatok ültél "helyben" repülőre? Nem tudom, hogy is írjam, nem akarom ország világ elé tárni, hogy merre is vagytok 8)
Vendég

Boboka itt helyben :? nem látták a szívhangot napokig. Pedig már 5-6 hetes voltam, mikor megérkeztem MO-ra akkor látta az én dokim.. Úgy engedtek el innen, hogy lehet a repülőn vetélek el, hozzáteszem egyedül mentem, mert férjemnek kellett maradni 3 hete még.. nem kívánom senkinek.. aztám megláttam a szívhanot, onnan kislépésekben haladtunk.. 12 hét, 20 hét, 27 hét.. stb.. közben nagyon felhőtlen és tökéletes terhesség volt, csakhát paráztunk.. végül 41 hétre természetes szüléssel jött világra Barak, utolsó nap még bútort szereltünk:).. de az eleje félelmetes volt... túléltük azt is.. sokat kibír az ember..

Kép
leda2002

Sziasztok!

Megvagyok, köszönöm a szorítást, képzeljétek, vannak még csodák!
Reggel felhívtam egy bölcsit: nincs hely... :cry: De mondták, hívjam fel a másikat, talán ott. Hívtam, ott is azt mondták, nincs, és kérdés: nem volt előjegyezve? Hát nem - mondom én, mert lett volna kistesó, aki most már nincs... :cry: Erre a vezető azt mondja, menjek be még délelőtt. Gyorsan mosdás, öltözés (Bencust szépítettem), be a kocsiba, odaérünk: már éppen magyarázkodnék, hogy mi a helyzet, amikor azt mondta a vezető: felvesszük, éppen van egy hely.
HÁT EZT ADJÁTOK ÖSSZE!!! :D Szép, kedvesek a gondozók, Bencus egyből becsörtetett, nem akart kijönni, és nincs is messze a központtól. Most már csak nekem kell egy állás.

Boboka,
KÉTCSÍKOS VAGY?!
:D Ez óriási! Vagy lemaradtam valamiről...? :roll:

Leda,
nekem is hasonló volt Bencussal a történet. Elején barnázgatás, hazaküldtek fenyegető vetéléssel és utroval, amit nem szedtem be, mert valahogy éreztem, hogy nem a hormonjaimmal van a gond. Az uh-os meg sem nézett, csak írta az utrót. És most itt szaladgál Bencus, akinek csak mondogattam: kapaszkodj kicsim!

Képzeljétek, ma bementem Tüncihez, egy kicsit dumcsiztunk, de persze elkezdtek özönleni hozzá, így hamar vége lett... :cry: Jó volt egy kicsit élőben is beszélgetni.

Melcsike,
osztom Boboka véleményét, olyan nincs, hogy egyszer ne legyen napsütés... :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaj, Leda, küldtem privit.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, még csak az ovulációs teszten volt csík :cry: Ott is halvány volt az alsó a tesztcsík, a kontrol csík volt erős, szóval már nem tudom mi van.
De úgy van tényleg, ahogy Betti írta múltkor, ennek a két csíknak is lehet örülni, kicsit becsapós ugyan, hogy ez még nem az a két csík, de akkor is kettő :lol:

De jó volt akkor nektek :wink: Ti tudtok többet is találkozni :lol:
Vendég

Korai még elkezdeni szervezni a következő talit?

Hol legyen, mikor legyen?
Tőlem lehet fehérvár is, de az Bettinek és Kisanyának nagyon messze lenne.
Leda, mehetünk ám hozzátok is, én benne lennék :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lyly, Leda, ez szörnyű, hogy ennyire felelőtlenek voltak veletek is az orvosok...
Mi az, hogy UH nélkül elkezdeni szedetni gyógyszert? amikor még azt sem tudják biztosra, hogy baj van...
Vendég

Lyly, hirtelen el is felejtettem gratulálni az új bölcsihez :lol:
Vannak még aranyos emberek :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?