Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt Marcsi és kike! (Mi is használjuk a borostyánláncot, igaz csak nappal, de ennek ellenére ez van. :()

Pati: Egyem a szívét szépszemű Zsoltikánknak, ezek szerint ő sem tanult még meg aludni. Azért az is valami, ha 1.5 éves kortól már jobb egy fokkal. :)

Már próbáltam azt mondani magamban, fogadjam el, hogy ilyen a gyerekem és kész, de néha annyira kimerülök, hogy kiborul a bili. :oops:
Az orrszívás tényleg elég vacak lehet, én bevallom, még nem próbáltam magamon. Viszont tény, hogy Lea akkor sírt tőle, mikor nagyon cuccos volt az orra. Mikor már alig volt mit szívni a betegsége végén, akkor csak rémület volt a tekintetében, de nem sírt. Jajj miért nem mondta nekem senki, hogy ilyen iszonyatosan nehéz dolog szülőnek lenni??? (Na jó, persze azért sok jó dolog is van benne, csak most azokat elhomályosítja az aggodalom és a kialvatlanság.)

Na mostmár tényleg befejezem, mert már szerintem mindenkinek elege van a siránkozásomból. :oops:

Jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fmarti 2009.01.03 20:10-kor.
fmarti

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek! (igaz kicsit megkésve:oops: )

Végre én is ideértem!
Bár elég sz@rul vagyok!!! :(
Fáj a torkom még mindíg. Szedem a Homogéne 9-et, de semmi javulás sajnos :(

Nálunk iszonyú sok vendég volt mostanában, szinte ezzel teltek el az egész ünnepek.

Teszek fel képeket amik mostanság készültek. Előre szólok hogy jó sok, de azért remélem nem baj .... :oops:

Kép
zsuzska72

Marcsi, nagyon gondolkodom rajta, hogy mi is kipróbáljuk a nyakláncot. Már csak abban bízom!

Képek. Most készültek. Érzékeltetném, hogy a fiam még a kádban sem tud megülni a kicsi popsiján. Hát még a szárazföldön!

Kép Kép Kép

KépKép
hene

Márti, ha mondta volna valaki előre, akkor mi lett volna?? :lol: :lol: Akkor is bevállalod, csak már előre aggódsz! Így sokkal izgibb. :lol:

Kép
Kép
patr

Márti, panaszkodj csak nyudodtan, én is azt szoktam. Valakinek muszály elmondani, és itt legalább mindenki megért!

KépKép
hene

Kép A gyerekek

Kép Ágicámmal

Kép Tomcsival karácsony este

Kép Az én drágám

Kép Azért nincs mindíg jó kedvem

Kép Becsomagollak ...

Kép Bencétől kaptuk karácsonyra

Kép Együtt

Kép Tomcsi a nagyfiú :)

Kép Hééé ne edd meg a fülem

Kép Kukucs látlak

Kép A mai szundikálás

Kép A nagyfiú

Kép Tomcsi és Apa

Kép Tomcsi és Én a Mamiéknál

Kép Karácsonykor

Kép Zoli és a gyerekek

Kép Zoli és Ági Titanicot játszanak :-)

Kép Zoli és Én

Kép
zsuzska72

Hú nagyon sajnálom a nemalvós babákat és anyukákat. Én el se tudom képzelni milyen lehet hogy ha éjszaka nem alszik az ember. Nálunk 2 hónapos kora óta végigalussza az éjszakát. Nemtudom hogy ez változik e, de nagyon szeretném ha így maradna. Hát mit is írhatnék csak kitartás, hátha megszűnik minél előbb ez az időszak.
Azt szeretném még megkérdezni hogy mivel kenitek a babátok ínyét fogzásnál? Szerintem nálunk is jön a foga, mert Vivi mindig piszkálja az ínyét.

Kép
linda24

És ráadásnak...

a ma este Bencével :)

Kép Bekaplak Hápi

Kép Most megvagy Hápi :-)

Hát ennyi... ezek voltunk mi... remélem nem volt túl sok belőlünk :)

Kép
zsuzska72

Sziasztok!

vagyok csak tegnap este kirúgtam a hámból! Anyósnak leadtam Levit tegnap délután és Olivérrel elmentünk haza (Apámékhoz)egy rögtönzött osztálytalira. Itthon van egy osztálytársam(általános isk.) aki németországban él és ő rendezte, mert áprilisban nem tudott hazajönni. Nem tudta senki, hogy jövök csak a barátnőm és én voltam a meglepi. Nagyon örültek nekem és amikor meglátták a hasamat tök csodálkoztak és poénosan megkérdezték, hogy még nem szültem meg? Kép
nagyon jól érezztem magam, jó volt újra látni őket. nagyon jó osztály voltunk és mindig nagyon jól érezzük magunkat együtt. Már meg is van a következő tali időpontja augusztus 15. Addigra a picúr is annyi idős lesz, hogy el tudok menni. Ez gyerekes tali lesz és este pedig felnőtt. Már alig várom.
Szóval kicsit kikapcsolódtam.

Levi változatlan és végre anyós is belátta, hogy nem csak a levegőbe beszélek és sipitozom.
Azért amikor mentünk Leviért rám sem nézett, Tamásnak nevetett, rám meg nem is nézett, pedig elvonultam vele, hogy jól megszeretgessem. Amig haza nem értünk tök csöndes volt, mint aki meg van sértve.

Én este 11-től reggel 10,15-ig aludtam kisebb nagyobb megszakításokkal, mivel Olivér szinte egész éjjel forgolódott és hol a fejemen volt a lába, hol a hasamon. 6-kor kakaót kért és reggel többször bejött hozzám és mellémbújt 5 másodpecre. De azért jó volt csak kb.: 1 hetet kéne egyhúzamban aludnom, hogy kialudjam magam... Kép

Na most csak ennyi mert megyek fürödni és aludni, mert Levi fél 8-óta alszik.
Na miközben ezt leírtam Levi elkezdett nyügizni és bevágott 180 tápot. Most talán van esély, hogy ha hajnalban valamikor megébred(az éjszakai nyüglődés után) akkor eszik még egyszer majdnem ennyit.

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Zsuzska! Nagyon jók a képek! Szép kisbaba Tomcsi!

Márti! Jázmin a vacsi előtt 5-körül szokott enni és ő is bevágja este a 260ml kaját. Ez táp és anyatej vegyesen. Van mikor ennél kicsivel többet, van mikor kicsivel kevesebbet.

Marcsi! Nagyon tündér Emma! Jó a haja ahol felállítottad! :lol:

Remélem mindenkinek jó éjszakája lesz!

Linda! Kívánom, hogy ne változzon Vivi, de látod még Jázmin is változott mostanában! Szóval drukkolok nektek!

Ezek a fogacskák!

De vígasztalásképp mondom, csak az első kb 10 fogat szenvedik meg nagyon, meg a legutolsókat! Szóval kb 8-at majd csak úgy felfedeztek!

Na lépek én is aludni4

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
szly27

Sziasztok,

vendégek elmentek nagyon jól sikerült. Képzelhetitek egy 23 hónapos, egy 8 meg az én hat hónaposom és mind leány! :) De nagyon édesek voltak, csak mind a 4en kellett hogy figyeljünk! :shock: 8) :lol:

Holnap megkérdezem Patri!

Tamara írok pü-t!

Márti, Canon gép, Zoli az USA-ban vette tavasszal. Itthon még nagyon drága volt, ott olcsóbban szerezte. Szerintem is nagyon jó képeket csinál, csak az a baj, hoy ide nagyon le kell kicsinyítsem és így nem jön át...De itthon a számítógépen olyan klasszak a képek és rengeteg van Adélról...:) Örülök, hogy aludtál.

Tita, jaj de jó hogy pihentél egy nagyot és jól érezted magad, így már kevésbé aggódunk érted...Ilyet még csinálhatsz azért, Levi nem fog nagyon megharagudni, anyós meg kibírja...

Emma továbbra is gyönyörű! :)

És Tomcsi is nagyon édesmanó!

Hirtelen ennyi...
Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

Hú, látom azért mindenhol nyűglődősebbek a babák!

Tita!
Jó hogy kikapcsolódtál picit!

zsuzska!
Jók a képek! Nagyon tetszik az a tigrises rugi! Tigris a kedvencem!

linda!
De jó is neked, hogy Vivi végigalussza az éjszakákat. Lizy is végigaludta 6 hetes kora óta este 8-tól reggel 6-ig, 7-ig. Na, de ez azóta megváltozott!

d.dodó

Sziasztok!

Jöttem köszöni nektek, nagyon nem voltam mostanában, de mostmár remélem helyreáll a hétköznapok rendje és tudok jönni! addig is hoztam pár képet: Kép Csiniben karácsonykor Kép Kép Igy kell vele játszani húgi! Kép szépszemű evés közben!
bencuri

Hú Lányok, irulok-pirulok, ennyi dicséretet még tán sosem kaptunk! :oops: Köszönjük, aranyosak vagytok!

Márti! 30 múltam...

Viki! a 64karátos mosoly Brúnónak köszönhető.

Patr! Visszatérve a láthatásra: mivel nem egyértelmű az ítélet, ha nem sikerül megegyeznetek a párod exével, elképzelhető, hogy újabb pert kell indítanotok. De én is azt javaslom, hogy családjogásszal konzultáljatok, ez sajna nem az én asztalom. Még egy tipp: én felhívnám a bírót, aki az ítéletet hozta és kérném, hogy magyarázza már el, hogy is kell akkor ezt értelmezni....

Nemalvós babák anyukáit én csak csodálni tudom. Brúnó 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát, nagy ritkán felriad 1-1 éjszaka, de én már attól is kikészülök. Kitartást Nektek és sok erőt!

Zsuzska! Nagyon jók a fotók, látom, nagyon összebarátkoztatok Timiékkel!

Wera és Andi! Tök jó, hogy tudtatok találkozni, főleg Andi miatt örülök, aki mindig próbál eljutni a talikra, hát most házhoz jött neki egy minitali. :D

Kike! Elhiszem, hogy teljesen ki vagy merülve. Nagyon sok erőt kívánok Neked!

Jó éjt Mindenkinek, megyek altatni!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Gyönyörű gyerköc és családi fotókat láttam! :D
bencuri

Brúnó nem alszik, babanetezik.... Kinézte magának Marcsi szépséges huncut Emmáját.... :)

Hene, Gergőd hihetetlen dolgokat művel!

Bencuri, Szonjád szemei félelmetesen gyönyörűek!

O-ó, rotyi volt... Megyek pelusozni és altatni.....

Mégegyszer nyugodalmas jóéjt!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Zsuzsa! Köszi, aranyos vagy! Egyébként majdnem fél úton találkoztunk! :D De nagyon örülök, hogy sikerült összehozni!!
És tényleg szépek vagytok, az biztos!!

Zsuzska! Nekem annyira ismerős az arcod! De nem tudom hova tenni! Lehet, hasonlítasz valakire, de olyan rossz, hogy nem tudom kire. Vagy tényleg Téged ismerlek valahonnan? :lol: :lol:
Egyébként szépek vagytok!!

Szonjának mennyire szép szemei vannak!! Gyönyörű az a gyerkőc!!!

Tita Drága Kismamink! Úgy örülök, hogy sikerült alukálni meg pihenni, a bulinak meg külön örülök! Tudom magamról, hogy mennyire jó egy kicsit kikapcsolódni!! Örülök neki!!
Kérünk szépen pocakfotót!!!!!Olyan rég láttunk itt olyat!!! Léccciiiiiiii! :oops: :D

Emma bébinek annyi haja van, hogy elég lenne Vikinek is belőle! Szépség! Tök jó a borzos kép!

Hene! A vőlegényünk nagyon durva dolgokat csinál! De nem baj, erős legény, ha veszélybe keveredik a kicsi lányom, meg fogja tudni védeni! :lol: :lol:

Jaj, szegény nem alvós babák és anyukák! Szerencsére Vikit este csak le kell rakni. Jobb esetben nappal is. Lerakom, fordul rögtön oldalra, húzza a fejére a pelust, takarót, szájában cumi és elalszik maga! Olyan jóó!!

De ma elég nyűgös volt! Sztem elkezdett a második foga is bújni. Nem látszik, csak kicsit duzzadt.
Egyemmeg! Ja, igen. Kata! Egy foga már van neki, olyan cuki, mikor vigyorog, meg beszélget rendesen látni! Imádom!

ÓÓ, mit akartam még?? Na mindegy. Megyek alukálni!
Jó éjszakát!!

sz.andi

Jó reggelt!

Hene!

Szeretem az ilyen összehasonlítgatásokat h a szomszéd gyereke is ezt csinálta.

Dóri írta h Lilu 10 hó után aludta át először az éjszakát. Sztem inkább ezt vedd követendő példának ;)

Márti!
Laci is így zabál vacsira. 3/4 7 körül megiszik 90-100 tejet, és fürdés után, 8 körül még legördít 180 tápot. :roll:

Kike!
Miket szokott még DOmi kapni tejcsin kívül?

Linda!
Te irigylésre méltó vagy. Pároddal sem szoktál civódni, Vivi is minta baba! Recept van?

Orrszívás
Nálunk jól bírja. Igaz anyuéknak elég hangos a takarítógépük, és ott volt sírás. Én reggelente mindig leszívom Öcsi orrát, mert szörcsizik, de többször nem kell.

Titikém!
Nagyon örülök h végre pihentél! Sztem minden héten iktass be egy ilyet. Legközelebb Oli is mehetne a mamihoz, és akkor tuti jót aludnál ;)

Vikikém!
Sztem tuti olvastad h már Emmusnak is udvarlunk! Ezért is hoztál gyors képet a Szépszemű Csajunkról! Nagyon szépek Bencével!

Csajok! Én a tesós képekért nagyon oda vagyok! Remélem megadatik h nekünk is legyen majd ilyen!

Öcsi 8 után bekakukkolt. Már a kaját is ógy ette, mint a lassított felvétel. Közben elmerengett jobbra, aztán balra....
:lol: Cuki volt.
Én bezzeg nézni akartam a darts vb-t, naná h elaludtam, pedig imádom. Talán ma lesz kitartásom a döntőhöz.

Laló félelmetesen kúszik hátrafelé álmában. Jan. 1 óra rátalált a hasonalvásra, máshogy se megy neki. Sztem v. 40 centit hátra dzsal. Éjjel megébredtem, megyek megnézni, kölyök fejét nem látom sehol. Visszaraktam, de köv. ébredéses-kajálásos akciónál már megint hátrébb volt.

Holnap apája is megy dolgozni. Annyiban jó h végre visszaáll a napirendem, így a kajára is jobban tudok majd figyelni.
20150601134430

Zsuzsának akartam még írni h a férjuram szerint Brúnótok sem 5 hónaposnak néz ki. azt meg pironkodva írom, ha apátok is jó fickónak látszik :lol:
20150601134430

Dóri, Babu, Mav. Kimma, Mancsi, Csugi, Roni!
Merre jártok?

Bondi Csillám!

Milyen éjjeletek volt? Otikám hogy van?

Kriszti!
Már átköltöztetek?
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:49-kor.
Vendég

Feldobok egy képet, aztán lépek kicsit.

Kép
20150601134430

Lackó:Kép
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:50-kor.
Vendég

KAta: jo ez a kep! Mintha mutetmi lenne.

en is beallok a zombik miatt, ismet nem Anna miatt, o 4ig aludt.Az ejjszaka az egyetlen mikor csnedben van, most viszont ebredes ota sir, nyekeg...ha ez allandosul en is megyek Marti melle az idegszanatoriumba
:twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Ma éjjel csak egyszer keltünk, 5 órakor, kicsi kajcsi aztán vissza 6:30ig.

Hű, az összes kép nagyon jó!
Emma drága új sérója Apát is megragadta! :lol:

Viki! A kérdésedre: sajna még nem is megyünk. Talán február végén. Jött papír, hogy elutalták apa táppénzét. Az kb elég arra, hogy be is legyen fejezve a lakás, ne kelljen a beköltözés után szöszölni. Már csak ide kellene érnie. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok
De szépek a babák! Kép
Iza már a 3. éjszaka alig alszik, persze napközben se akar. Egész nap alszik kb. 2szer 1 órát!

Kép
dittke

Jó reggelt!

Szonja gyönyörű! És nagyon jól áll neki a piros :)
Mit eszik már a drága pluszban? Jól alszik?

Tamara, nyugi Drága, ha Aleko meggyógyul jobban alszol majd.Visszakaptátok a borostyánláncot? Hátha segítene a nyűglődésben...

Dittke, akkor Te is kilehetsz! Kitartás! Biztos fogzik Iza baba.

Kata, nagyon el van találva a z a kép, még Zoli is megjegyezte hogy milyen profi...Pedig ő nagyon kritikus. 13,5 óra alvás? :shock: Én örülök, ha Adél ennyit alszik összesen egész nap...De gondolom Dórika sem alszik már annyit napközben. Mopndjuk nem panaszkodom, mert éjjel két keléssel most is megvolt a 10 óra, ami azért nem olyan rossz...Tegnap voltak nálunk Helgáék. Hát csuda édes a két kiscsaj...:)

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:50-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:51-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nem tudok vissza olvasni sajnos,1000 dolgom van...
Meg ki vagyok én is :cry:

Lili is olyan szinten nem eszik már, h nagyon agódóm.
Tápszerből kb 80 ml-it eszik 5-ször.e melett 1 üveg gyümit eszik összesen a nap folyamán.
Inni nem hajlandó e melett semmit.Se tea,se gyümilé,se víz,cukrosvíz....SEMMI!!!
Aggódóm érte.

Mellette nekünk is felmerült egy költözés lehetősége.
De nem akarom,vagyis ha nem lenne gyerekem gondolkodás nélkül mennék. De így h nem beszélek angolul és ha valami baj lenne azt se tudom hova,kihez forduljak így nagyon nem akarom.
Apának meg kihívás.És neki izgatja a fantáziáját nagyon.
Pedig ott nem Ő lenne a főnök, neki parancsolnának.És az itthoni kényelmes életét elfelejthetné szerintem végleg....

nicike

Kata gyönyörűek a képek.Nagyon ügyes a férjed.Ti meg nagyon szépek vagytok.

Mért nem szabadna? :D

nicike

Jobb reggellt!

Levi megbüntetett a kiruccanásért. Összesen ha 2 órát aludtam akkor sokat mondok. A fejem is fáj...
Kész vagyok. Mikor lesz ennek már vége???
Ja és éjjel Olivér is csinálta fél 3-tól a műsort. Tamást kértem meg, hogy menjen be hozzá, de hamar megbántam. Olivér kipisilt a pelusból és Tamás felkapcsolta a nagyvillanyt a sólámpa helyett...... :evil: :twisted:
Na erre mégjobban felébredt Olivér és sírt, hogy kér kakaót. na erre tamás elkezdett nevelni, hogy majd reggel és aludjon. Olivér persze visítva sírt és így nem tudtam aludni és majd nem Levit is felébresztette. Át akart jönni a mi ágyunkba, Tamás ezt sem engedte. Erre én bgerontottam hogy vigye át és én Levivel alszom Olivér szobájában. Persze erre vitázás jött, ghogy így nem lehet gyereket nevelni. Szerintem nem éjjel kell félálomban lévő visító gyereket....
Aztán persze még egy sort kiabált is Olivérrel, hogy hagyja abba a sírást...
Na ekkor odabújtam Olivérhez és meggnyugodott, amikor elaludt mentem én is (bár nem sok sikerrel...).
Bocsi, hogy ezt rátok zúdítottam, de muszáj volt panaszkodnom...

V.Kata: nagyon édesek vagytok! Szupi kép!!! Olyan jó lenne már látni titeket, annyira régen találkoztunk!

Tami: sajnálom, hogy nem tudsz aludni. nem próbálod ki te is a sedatif pc-t? Katának és a férjének segített.

Andi: sajna nem adja vissza a hasam mérete a terhessg korát, mert akkora mintha 8 hónapos terhes lennék... Kép

Már időnként nagyon gyengén érzem, hogy mocorog! Kép

Most mennem kell, mert mind a két gyerek tombol...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata: ezek a képek is nagyon jók!!! Oda vagyok értük!

Nicike: ne aggódj, ez egyáltalán nem kevés és ha hízik nincs baj! Lehet, hogy most kicsit kevesebb is elég neki! Eddig legalább jól evett.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok lányok!

Gondoltam, újévi fogadalomnak megteszem, hogy gyakrabban jövök babanetezni, de még jó, hogy végül nem ígértem ilyesmit, mert úgyse menne.

Fú, nagyon sajnálom a nemalvós babák szüleit, meg a babákat is, nyilván nekik sem így a jó. Kívánom, hogy mindenhol megnyugodjanak a lurkók!

Tami valamelyik nap fél 6kor kelt, úgy, hogy este 10 előtt aludt el, férjemmel kikértük magunknak ezt a korai kelést, nem ehhez vagyunk szokva, de mondtam is, hogy más ennyi alvástól is boldog lenne. Meg is becsüljük az átaludott(?) éjszakákat ,főleg, hogy ki tudja, mi lesz fogzáskor.

Ági, és Kata, Tami tejcsis és tápos, szerencsére eleje óta speckó tejallergiás tápszert kapunk, Milupa Pepti 1.
Én amúgyis akartam várni hozzátáplálással, de a dokinőnk azt mondta, várjuk meg, míg kiütések rendeződnek,mondjuk már hónapok óta megvan némelyik. Szteroidozni kellett, aztán most aloe verázunk, majd meglátjuk. Szegénykémnek, már annyira viszkettek.
De most már azért majd elkezdjük a kóstolgatást.
Ági, akkor Nándi se eszik még semmi pluszt?

Andi, tök jó, hogy össze tudtátok hozni a minitalit, meg hogy a múltkor ki tudtál kapcsolódni!

Titi, amúgy vannak kismamis panaszaid? Hányinger, émelygés meg a többi szokásos? Vagy erre nincs is időd és energiád figyelni? Azt se csodálnám.

Képek tuti jók, minden baba édes, anyucik pedig csinosak!

Nicike, ezek szerint külföldre mennétek? Hová, mit csinálna ott párod?

Na lépek, mert fahéjas almalekvárt főzök, még sose csináltam lekvárt, úgyhogy kíváncsi leszek.
Ja de egyszer, gyömbéres sárgadinnyelekvárt, az nem lett rossz.

Kép
teó

Átaludott, van ilyen szó? Annyira furán hangzik.

Kép
teó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:51-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nekünk most egész jó éjszakánk volt,Áron 21-kor már elaludt és 5:30-ig bírta,aztán 6-kor megetettem és még 8:30-ig tudtunk aludni.
Ez így egész jó volt.

Olyanról álmosni sem merek mint Linda,Marcsi,Vidokata............
De nekem már ez is nagyszerű,jó lenne ha így maradna!

Nicike! Sajnálom a nemevést,sajna én is tudom milyen idegölő tud lenni!
Mesélj egy kicsit,hova mannétek,mit csinálnátok?

Vidokata! Szuperek a képek!

Viki! Lackó fickó mindig mosolyog,nagyon bírom! :wink:
Tiszta Anyja! :wink: :wink:

Bencuri! Nagyon édesek a gyerekek,Szonjának a szemei! :shock: :shock:
Gyönyörű!

Titi! Nagyon örülök,hogy sikerült kikapcsolniod!
Éjszaka! Nagoyn durva! Kicsit töltődnöd kéne!
Mikor mész vizsgálatra pirinnyóval?

Már megint elfelejtettem egy csomó mindent!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

VÉDA!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Titi! Sajnálom, hogy nem tudsz pihenni. Nehéz lehet nagyon!
Mocorog?! De jó!!! :D Mikor mész uh-ra?

Kép
dittke

Szóval VÉDA??????????????????????

Kép

Kép
ibm

Köszi Csajok!

Titi, Te aztán tudod mi a nem evés :cry: Most érzem át teljesen a helyzeted :roll:

hát ez úgy volt h volt nekem egy legjobb barátnőm, akinek a 2 nővére 96- ban kimentek Floridába. Ott csináltak egy takarító vállalatot, irodákat,házakat takarítanak. 2002-ben kiment utánnuk a barátnőm is. azóta emailen,skypeon tarton vele a kapcsolatot.
És mondta menjünk ki.Azt mondták takaríthatunk náluk.Vagy be is szállhatunk a cégbe,De ahoz h betudjunk szállni, ahoz itt mindenünket elkell adni. Szóval ha kimegyünk, itthon nem marad semmink, és nem is biztos h jól érezném magam kint.
Azért itt van egy jó életünk.autó,motor,fél ház ( :lol: ), apa egyedül dolgozik és bőven elég a megélhetéshez.Nem beszélek angolul... Nem tudom.Valahol csábító,Miami, tengerpart, jó idő...stb..De itt a mostani életem,na meg a baromi nagy kockázat...
Ott valószínű életünk végéig csak bérelni tudnánk egy kis lakást meg sorolhatnám.Nem akarok menni!!!!!!!
De apa az a fajta, aki azt is élvezné ha ki raknák egy lakatlan szigetre és csak bogarakat ehetne meg hasonlók...Ismeritek ezt a fajta embert nem?
Szóval nehéz :cry:

nicike

Ki az a bátor aki kockáztatna????

nicike

Ja a másik, ennek nem néztem utánna, nem tudom h működik, de a barátnőm azóta nem volt itthon mert ha haza jön nem mehet vissza...Na meg ez is f@sz@, h haza se jöhetek 1 hétre...

nicike

Jövő héten megyek AFP-re és kb.: 2 hét múlva uh-ra.

Kata: Valamikor talizhatnánk, ha van időd és kedved!

Ami: örülök, hogy jó éjszakátok volt!

Teó: de jó, hogy Tami ilyen jól alszik! Ezt meg is kell becsülni én már csak tudom.

Hát időnként van hányingerem, meg fáj a derekam, de sok időm nincs vele foglalkozni. Csak a heg miatt agódom kicsit, de majd most erről is beszélek a dokival.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:52-kor.
Vendég

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Nálunk nagyon hideg van, -12 fok!
És sajnos még mindig nem javulok. :(
Viszont a gyerekek jól vannak, hála Istennek! Tomcsi már meggyógyult, Ágicám meg úgy néz ki megúszta.

Tegnapelőtt lementem a drogériába, hogy veszek valamit erre a torokfájós, köhögős nyavalyára. Mondtam a nőnek, hogy szoptatok, hát ajánlgatott is méregdrága dolgokat, míg végül valami borostyánlevél kivonatnál maradtam. Mondom neki, hogy szoptatok, így is lehet szedni? Erre Ő: igen!
Na, hazahozom, nézem a papírját, hát rá van írva, hogy várandóság és szoptatás esetén kellő tapasztalat hiányában NE HASZNÁLJA!
Na, kiakadtam. Zoli mondta, hogy ő visszaviszi. Hát amikor lement, és mondta a nőnek, hogy mi van, a csaj állította, hogy nem mondtam, hogy szoptatok!
Ilyen hülyék minek mennek ilyen helyre dolgozni???????

Kép
zsuzska72

Ami!
Lackó mosolyog, én meg vigyorgok, mint a tejbetök.

Titi!
Uradnak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Véda Dóri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20150601134430

Annyi mindent kéne csinálnom és alig látok ki a fejemből olyan fáradt vagyok. Megvárom míg Tamás hazajön a vásárlásból és csak akkor állok neki mindennek....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

SziaSZTOK!
gYORS SEGÍTSÉG KELLENE,MELYIK AZ A TETŰÍRTÓSZER AMIHEZ VAN SERKEFÉSŰ IS???mÁR ELEGEM VAN,MOST TALÁLTAM MEGINT EGY MILIS KISTETŰT vERCSI RUHÁJÁN,MIKOR HAJMOSÁS UTÁN FÉSÜLTEM NEKI!! :cry:

Franc-bocs a nagybetűkért,úgy maradt vletlenül.

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?