Zsuzsa! Köszi, aranyos vagy! Egyébként majdnem fél úton találkoztunk!
De nagyon örülök, hogy sikerült összehozni!!
És tényleg szépek vagytok, az biztos!!
Zsuzska! Nekem annyira ismerős az arcod! De nem tudom hova tenni! Lehet, hasonlítasz valakire, de olyan rossz, hogy nem tudom kire. Vagy tényleg Téged ismerlek valahonnan?
Egyébként szépek vagytok!!
Szonjának mennyire szép szemei vannak!! Gyönyörű az a gyerkőc!!!
Tita Drága Kismamink! Úgy örülök, hogy sikerült alukálni meg pihenni, a bulinak meg külön örülök! Tudom magamról, hogy mennyire jó egy kicsit kikapcsolódni!! Örülök neki!!
Kérünk szépen pocakfotót!!!!!Olyan rég láttunk itt olyat!!! Léccciiiiiiii!
Emma bébinek annyi haja van, hogy elég lenne Vikinek is belőle! Szépség! Tök jó a borzos kép!
Hene! A vőlegényünk nagyon durva dolgokat csinál! De nem baj, erős legény, ha veszélybe keveredik a kicsi lányom, meg fogja tudni védeni!
Jaj, szegény nem alvós babák és anyukák! Szerencsére Vikit este csak le kell rakni. Jobb esetben nappal is. Lerakom, fordul rögtön oldalra, húzza a fejére a pelust, takarót, szájában cumi és elalszik maga! Olyan jóó!!
De ma elég nyűgös volt! Sztem elkezdett a második foga is bújni. Nem látszik, csak kicsit duzzadt.
Egyemmeg! Ja, igen. Kata! Egy foga már van neki, olyan cuki, mikor vigyorog, meg beszélget rendesen látni! Imádom!
ÓÓ, mit akartam még?? Na mindegy. Megyek alukálni!
Jó éjszakát!!