Új privát üzeneted érkezett!

Norus!

Angex kft egyenlőre.....

BUÉK mindenkinek betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Minden baba nagyon szép és nagyon sok szép ajándékot kaptak!Teszek én is képeket!
Kép
Kép
Kép
Kép

Timika!
Hatalmas gratula a kislányhoz!Nevet választottatok már??
20140113113746

Ma voltunk tanácsadáson, el vagyok keseredve. Lali 20 dekát hízott egy hónap alatt. :( Most 9.16 kiló, 10,5-nek kellene lennie, hogy elérjük a születési súly 3xosát. :( Alig eszik, csak dobálja magát az etetőszékben és csapkodja el a fejét, ellöki a kanalat is és ordít. :( Már karácsony előtt kezdődött ez. Ma pl tízóraira a szokásos 150-200 gr tejpép helyett kb 60at evett meg. A fele mennyiséget se eszi meg, mint amit eddig evett (nálunk nem volt ritka a 400 gr/kaja sem!).
Viszem majd jövőre vérvételre, kértek vasat is, meg vennem kell neki valami probiotikumot, hogy hátha meghozza az étvágyát.
Nem beteg, torka-füle rendben, foga kijött, most nem bújik újabb.

(ja és valaki nem tud véletlenül törökül??? fontos lenne egy pár sort nekem lefordítani)

Hja és az egyéves státuszba mi tartozik bele? Mert mi csak vérvételre és szemészetre kaptunk beutalót (én azt hittem, fülészetre is kell menni).

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Nálunk is csak ez volt az 1 éves státuszba,de én elviszem fülészetre ha vége a vizsgaidőszaknak,biztos a tuti! Bár gondolom nincs baj a fülével,mert elég sok szót mond (apa,anya,mama,papa,tata,alma,baba,Eszti,állathangokat utánozza) de inkább elviszem!
A súlyával mi a baj?Málna 15 hós múlt és 11 kiló!Én az életben nem mértem mennyi kaját eszik,pár hetesen sem,szóval ilyenen nem aggódtam,de lehet én csináltam rosszul!Ha nem beteg és jókedvű én nem tömném kajával!Gondolom nem szentírás,hogy háromszorozzák meg a születési súlyukat!
20140113113746

Szilcsi!
Ezen a születési súly háromszorosán kár parázni! :wink:
nekem egyik gyerek se hizta meg se a dupláját, se a tripláját mikorra kellett volna. :roll:
Márk 3440-el született, 1 évesen 9 kiló volt.
Szandi 3290-el, és még nincs 7 kiló. :roll:
Karmen és Dancsi is tudna erről mesélni. :shock:
meg Gira is. :shock:

Karmen!
Az étcsokiba is van tej?
vagy arra gondoltam, hogy házilag nem lehet valahogy csinálni csokit? Tej menteset?

Minden baba nagyon cuki!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

szilcsi: a nemkajálásról és nemhízásról én is tudnék neked bőven mit írni, de elég legyen annyi, hogy Réka 2680gr-mal született és most kb. 10 kg és 22 hónapos!
Nekem írtóra elegem volt annó abból, hogy megmondták mennyi kilónak kéne lennie. Mi felnőttek sem vagyunk "egyenkilósak"!

Amúgy mindenkinek Buék holnapra, ha nem jönnék!

Kép
gyanixi

Szilcsi! Na elkeseredni azért nem kellene. Orsi 1 évesen 8kg volt, és köszönte szépen de majd kicsattant az egészségtől. (közel 4 évesen meg 12kg) Foglalkozott is ö azzal valaha is, hogy ki szerint mennyit kellene nyomnia :D Én meg az elején paráztam nagyon, aztán rájöttem tudja ö mikor mennyit kiván, nem érdekel mennyi számol más, amig egészséges. Most is vannak napok amikor csak iszik, enni szinte semmi nem hajlando (még a diéta elött is ez volt, szoval nem amiatt). Ráhagyom, ha éhes ugyis kéri. Lali is fogja követelni ha ugy lenne, mert Norbi is ki tudta magának harcolni már ennyi idösen ha kaja kellett. Most sem beszél még, de kaját azt jelzi ha kér, feltalálja magát.
1 évesen nálunk csak vizelet és szemészet van.

Zozo! Nekünk van lámpa, most kaptuk nyáron, régen kölcsönbe kaptunk anyutol többször is, nekünk nagyon bevált!

Zita! Étcsokiban nem tej van, hanem szójalecitin. :( (emulgálószerként, amit ne kérdezz amugy micsoda) Házi receptet nem ismerek, de egyre jobban elfogadja Orsi nincs csoki. De mi is dugiban eszünk ha mégis van, de ha másnál lát és kinálják akkor nagyon ügyesen visszautasitja, beletörödött már.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szilcsi, nagyon jó, hogy tettél fel fotókat, Lali tényleg a Te fiad!
Egyéves státusz: szemészet (már ahol, Szegeden igen), pisi. Nálunk még vérvétel sem volt, igaz, ettől függetlenül rendszeresen hordom Petit, tehát évente egyszer elmegyünk "lecsapoltatni". Mondjuk én is elmegyek ilyen időközönként, hiába, jobb a megelőzés.

Csibe, Peti is ilyen, ha beteg, akkor is mosolyog. Most sincs teljesen jól, begyulladt a kukija. :( Kenőcsözzük, kamillázzuk.

Anett, nagyon édes Málnus, én még mindig ámulok-bámulok a hajával kapcsolatban.

Kármen, hát nem irigyellek, néha még enyim gyerekre is azt mondják, mikor nem eszik, hogy mi lesz vele, pedig 2,5 éves és 15 kg.

Ági és
KépKép
exdeus

Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Nagon nagyon boldog bekes es betegseg mentes boldog ujevet kivanubk mindenkinek!!!!!

Mi a vatozapssag kedveert hanyunk es megy a hasunk 26-a ota...mar kezdem megszokni, tobbet beteg mint egeeges a fiam....
Dobnek en is kepeket, de nem tdok tomoriteni.....benazok.

ezer pusza
Kriszta es Teo

sziasztok
matteo0808

Tudom tudom, kár a súlygyarapodáson parázni, de akkor is. :roll: Valami miatt nagyon megromlott az étvágya és ez idegesít. :roll: Bár dokinéni is azt mondta, jó bőrben van, ne aggódjak ezen, fogyni még nem fogyott.

Kriszta, mi mindenen mentetek át? Sokat volt beteg a kis Teo? :( Sajnálom, ha lesz egy kis időd, várunk képekkel és beszámolóval!

Exi, nekünk pisit sem kértek, csak vérvétel és szemészet, bár a fülészetre sajnos úgyis gyakran járunk. :roll: Hát akkor Peti sem egy dundipocok, de hát ő jó magas legalább (bár Lali is eléggé, 78 cm).

Niki, igen emlékszem, hogy mindig írtad, hogy Réka nem hízik jól. Nem gondoltam volna, hogy nálunk még ez is probléma lesz (a nemalvás, nemivás, nemkakilás után...).

Hja kakira Nóra tippje bejött (köszi Nóra), minden nap kap egy pár falat kecskeméti szilvát. Ha egy nap is kimarad, másnap nincs kaka. :roll:

Anett, te sosem mérted Málnust? :shock: Mi mlg kölcsönöztünk is mérleget, igaz, muszáj volt, hogy leálljunk a tápiról, tudnom kellett, mennyit szopik. :roll: Málna nagyon szép még mindig, és te is jól nézel ki! Vizsgákkal hogy állsz? Sok van még?

Csibe sajnálom a tüdőgyuszit. Mielőbbi gyógyulást Gábornak, még mindig csodaszép kisfiú! :wink: A szeme...! :D

Jaj nekem lassan készülni kell a dupla szülinapra, már csak 3 nap... :D Csak az a rossz, hogy az első karácsony is elég strapás volt, és megint készülhetek, meg hát semmi nem lesz nyitva, előre be kell vásárolnom, és ha váletlenül kihagyok valamit, esélyem sincs, hogy megvegyem. :roll: Most lázas listaírásban vagyok. Lalinak kitaláltam a tortáját, gyümölcsös rizstorta lesz, nem kell sütni, nincs benne allergén dolog sem. Apának pedig leszerveztem egy sétarepülést kettesben, szombaton anyuék jönnek szülizni és vigyáznak a csöppre. :wink: Remélem, jó időnk lesz, mert borúsban nem szállhatunk fel, majd pénteken egyeztetünk még a pilótával. :D
Lali pedig megkapta ma az ajándékát, apa felszerelte neki a hintát, kész volt tőle, imádja! :D

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Milyen hintát kapott a fiatalúr? :wink:

Mindenkinek betegség és hiszti mentes, sikerekben gazgag Boldog Új Évet Kivánunk!!!!!!!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen: Orsi egy hős!!! :!: A piros a képen az nem lavór, hanem a kiskádunk. Dóri ugye még abban fürdik, és eddig Marcsi is abban fürdött (csak abban volt hajlandó, pedig már enyhén szólva kinőtte), az együttfürdést pedig eddig egyikük sem díjazta, egy hete fürdenek együtt, de amikor a kép készült, Marcsi erre is csak úgy volt hajlandó, hogy ő a kiskádban ül.

szilcsi: ez a háromszorozás egy nagy baromság!!!!!! :evil: Dóri 4100 g-mal született, akkor neki egyévesen 12,3 kg-nak kellett volna lennie? Isten ments! Dóri egyévesen 9250 g volt (2,25x-szorosa a születési súlyának) és 150 g-ot gyarapodott 3 hónap alatt, 9 hós súlyához képest. Könyörgöm, ilyenkor kezdenek többet mozogni! Marcsi egyévesen 9,3 kg volt (3350-nel született, tehát 10 kiló lett volna ennek a triplája), ő 300 g-ot gyarapodott 6 hét alatt, ez egészen pontosan annyi, mint amennyit Lali most! NYUGI! egyéves státuszra pisiminta kell. De örülök, hogy bevált a szilva! Dórinál az aszalt szilva is nagyon működik, még a hasa is megy néha tőle.

zozo: na és sem azért írtam…

Boldog új évet mindenkinek! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Mindenkinek BÉKÉS, BETEGSÉGMENTES BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Súlygyarapodás:
Kitti 3550-el született. 1 évesen 10650-nek kellett volna lennie...
Szerencsére 9800gr volt "csak".
Viszont kereken 50 cm-el született és 78 cm volt 1 évesen.

Szerintem teljesen egyénre szabott hogy ki mennyit gyarapszik egész élete folyamán.

Most hogy nézegetem a babanaplóját, nosztalgiázom. Annyira picike volt alig 1,5 éve :P

1 évesen így vagánykodott a hintalovon:
Kép

ZSUZSU!!
Nagyon örülök hogy Ábel ennyire szereti a hintalovat!!

Barátnőm kislány most december elején töltötte a 2-őt.
Ekkorák voltak másfél éve és a második kép tegnap készült.
Kép

Kép

A súlyhoz annyit hogy a 2 éves Zita baba ( a fenti képen) 2 évesen 97 cm magas és 13.5 kg....ennyit arról hogy a gyerekek olvassák-e a szaklapokat :roll:

Bocsi ha uncsi volt a sok kép :oops:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Boldog, betegeskedésmentes újévet mindenkinek. Jövőre jövök és hozok képeket is .

Nóri jobban van, szerencsére láz, hasmenés is elmúlt...

Most nekem fáj az egyik mellem, de nem csomós és nem piros, és alig van benne tejcsi, a másik még "jól" működik. valakinek van esetleg ötlete, hogyan varázsoljam vissza atejet???

Kép

Kép
sznanna

Egészséges, boldog új évet Mindenkinek!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Norus, hát lehet, hogy baromság a triplázás, már ami a súlyt illeti, de Peti mindig hozta a formáját. :) Ő 3360 g-mal született, egyévesen pedig 10,78 kg volt és nőtt 27 centit. ;)

Kinga, egyáltalán nem volt sok a kép. Én is nosztalgiázom, ha kicsi babákat látok...

A mi Szilveszterünk ma a házidokinál kezdődött és a gyereksebészeten folytatódott. De minden OK, nagyon aranyos volt mindenki velünk! Szombaton megyünk vissza ellenőrzésre. (Ja, Peti kukacán kellett egy kisebb beavatkozást eszközölni.)

B.Ú.É.K.

Ági és
KépKép
exdeus

Nóri! Nálunk mindig szerettek együtt fürdeni, de ugye gazdaságosabb volt ha Norbinak csak kiskádnyi vizet engedtünk, Orsi meg tusolt. De régóta kell öket együtt is kádba tenni mert mindkettö imádja. Fél éve meg már visszaadtuk a kiskádat mert annyira akartak együtt fürdeni, igy most már ez van ált.

Exi! Remélem nem volt fájdalmas Petinek!

Matteo! sajnálom hogy ti is betegen:(

Csibe! Ti is gyógyuljatok!

BUÉK mindenkinek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Háj!

Nálunk is együtt fürcsi volt, én mind a hármat bebaszarintottam a kádba és hajrá! :)
Mivel 3nak már kicsi együtt a nagy kád, ezért Bogi tusol, de a 2 törpördög együtt fürdik nem túl nagy vízbe... :D Nekem kényelmesebb a kettőt együtt letudni, Bogi meg már önálló, neki csak a vizet kell beállítanom, minden mást teljesen egyedül csinál :)

Exi: Peti kukacának gyors gyógyulást!+++++++ Mi volt a baj?

Nagyon szépek a gyerekek :D
Most csak ennyi nagyüzem van, átköltöztünk (félig), falat kaparunk a maradék 2 helyiségben, holnap glettelés majd festés...stb 5.-én jönnek felszerelni a radiátorokat, addigra a falaknak kész kell lenniük, és lambériát is szeretnék a gyerekek szobájába meg a mi szobánkba hőszigetelés és a tisztíthatóság miatt!! Úgyhogy kivagyok :D De jóóóóóó :lol: Majd jelentkezem :wink:
Pusza

Hja és BÚÉK mindenkinek!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

BUÉK mindenkinek!

Mi is betegek vagyunk! :cry:
Szilcsi!Első 3 hónapban heti 1 x este mértem,de kajálások után sose,hogy mennyit evett.
20140113113746

Peti kukaca begyulladt, és hiába kaptunk rá hétfőn kencét és borogattuk kamillával, nem javult, szegény visított a pisilésnél. Így ma kaptunk beutalót a sebészetre. Szerintem nem is a fájdalom volt a törpének gázos, hanem az, hogy le volt fogva. Mert amint mindenki elengedte, vigyorgott, mint a tejbetök. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk! :D

Betegeknek gyors gyógyulást!!!

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Laliknak boldog Születésnapot!!!!!!! :wink:

Exi!
Vágták a kukacot? Márkot is el fogjuk vinni szerintem, mert nem tudjuk Neki felhuzni a bőrt. Nem fáj Neki, meg nem gyulladt, de lehet, hogy igy nem tud rendesen tisztulni. :roll:
Ezek a kukik!!!!! :oops:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita, köszi, de holnap lesz a szülinapja apával együtt. :lol: Csak a vonalzó rossz, le is vettem, valamiért egy napot kihagy. :twisted:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Én apukámat is holnap köszöntjük :lol: Boldog szülinapot Nálatok a fiúknak!

Zita! Norbinak sem lehet felhuzni, éppen ma reggel jutott eszembe ovatosan megpróbálom. Tényleg mikorra kellene hogy menjen ez?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali.
Ne aggódjatok, én sem húzogatam sosem Peti kukacán a bőrt! Annak idején Inci is ezt mondta a szülésfelkészítőn, és a házidokink is megerősített abban, hogy én nem piszkáljam. Nem is jön fel neki most sem, nem vágták, nem húzták fel, csak ilyen fémpálca szerű izével fellazították a bőrt, hogy kiürüljön, ami alatta van.
Zitaa, ne aggódj, ha valami idegen anyag lenne a Márk fitymája alatt, az már begyulladt volna. Szerintem...

Ági és
KépKép
exdeus

Szilcsi!
Biztos, ami biztos! :wink:
de tényleg átvert a vonalzó. :roll:

Exi, Karmen!
Márknak régen fel lehetett huzni, de mostmár nem. a háziorvos nekem is azt mondta, hogy ne piszkáljam, ha nem megy, mert ha fent megakad, elszoritja a vérkeringést . :oops: Értitek, ugye? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kép
És ez lett belőle: :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép
szilcsi

Sziasztok Lanyok! :lol:

8) Ugy nez ki van 10 perc szabad idom! Igaz a Teo mano mar jobban van, ma meg olt neki egy kicsi hasmenese, de lenyeg, hogy eszik (igaz csak a negyedet min amit a belhurut elott). :cry: Lefogyott a kis gomboc, a majd 11 kg-rol csak 9,600 kg, ugy nez ki mint valami azott vereb.... :evil:
:oops: nem volt tul egyszeru az elmult par honapunk, miota visszajottunk ...otthonrol allandoan be vol gyulladva a fule es a torka a manonak, tobbet volt beteg mint egeszseges, most meg 26-a ota ez a fosos hanyos nyavaja :twisted: :twisted: . De en bizkodo vagyok az uj evre vonatkozolag, ha eddig bnyalta az osszes virust....az uj evre remelem mar nem marad semmi :lol:

:oops: Az igazsag, hogy nem sokat olvastam mt ha bekapcsolom a gepet es a fiatalur eppen ebren van, nem hagy beken, az olembe maszik es kalimpal a klavaturan vagy azegeremet cseni el...igazi kis hegymaszo.... :wink:

Exi: :oops: A kuki ugy tenleg eleg gaz...mi kicsi kora ota huzogattuk....ugye minden doki m mond, de nekunk hugyuti gyuszit okozott a leragadt bordarab! Gyogyuljatok!

Szilcsi: Ne aggodj.....mi sem voltunk soha husgombocok....es megis szepek vagyunk....mint Lalinko! :wink:
:wink: :wink: :wink:

puszika

Kriszta es Teo

sziasztok
matteo0808

De lokott vagyok...

Lalcinaknagyon boldog szulinapot!!!!!

sziasztok
matteo0808

Kép 25-en reggel meg pizsiben Kép Kép Kép Kép

Bocsi, hogy sok vagyok,de olyan regen nem raktam kepeket....sajnoegy ideig ismet nem fogok, mivel annyira le van fogyva kispockom, hogy nincs kedvem meg fenykepezni sem!!! :oops:

Kép

Puszipaaaaaaa
Kriszta es Teo

sziasztok
matteo0808

Lalinak nagyon boldog szülinapot!
Anyááám, már 1 éves :shock: még csak most született!

Zsuzsu!

Ábelnek boldog névnapot!
Vendég

Zita! Ezt én értem, de annyiszor hallottam róla hogy 3 év körüli gyereknek fel kellett vágni a szükület miatt, hogy ezt nem tudom akkor nekünk ez kell-e és mikor.

Szilcsi! Nagyon helyes ez a kissrác, nincs vele semmi gond, tényleg ne aggódj! (Közben én itt nagyokat nevettem, mert olyan mintha születésekor több haja lett volna, mint most :lol: )

Kriszta! Sajnálom hogy a személyes tali Teoval elmaradt. De nagyon helyes a kispasi igy képen, még mindig. Remélem a betegségek egy időre eltünnek majd Nálatok is!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsi! Nekem ugy rémlik hogy egyszer azt mesélted nem most tartjátok a névnapot, a kari miatt. Vagy mégis most?

Kép

Kép

Karmen
karmen

LALÓCINAK NAGYON BOLDOG ÉS VIDÁM ': SZÜLINAPOT!!!!! :D :D :D :D :D
Nagyon jóképű az ünnepelt, és cseppet sem sovány! :wink:

Bocs, most nincs több időm, pedig volna mit írnom.. :oops: :oops:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Én is csak egy gyors beköszönés erejéig vagyok...

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Szilcsi :) Lalit Isten éltessen 1. szülinapja alkalmából! Édes kis srác :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu :) Ábelnek boldog névnapot kívánunk! :D

Holnap próbálok hosszabban is jönni.

Puszó

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Voltunk ellenőrzésen, nagyjából minden OK, de még szegénykémnek 2-3 napig rossz lesz pisilni. Most örülök, hogy nem százasan szobatiszta, mert akkor bizti, hogy visszatartaná! Most még kicsit tisztított a kukacán a doki, de gyulladás már nincs. Még kamillába áztatni kell, és vettem körömvirág kencét is. Ha nem javul, vissza kell mennünk, egyébként csak fél év múlva.

Lalinak boldog születésnapot!

Ábelt Isten éltesse névnapján!

Kármen, nem tudom, nálatok hogy van, de Petinél egyévesen és kétévesen is megpróbálta hátrahúzni a fitymát a házidokink a státuszvizsgálatkor, és mindig meg is jegyezte, hogy relatív szűk, de egyelőre nem igényel teendőt. Eddig nem is volt gondunk semmi, de ez a gyulladás most jól betett szegénykémnek. De tényleg nincs gondunk, mert játszik, jókedvű, de a pisilés kész kín.

És egy mai kép vigyoriról. Vagyis mondja, hogy csíz. :D

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Ági! Mi dokink sosem nyult még hozzá. De ismeröseim több is (pestiek igy aztán semmit nem ér tudnom melyik orvosnál) el kellett vigyék sebészetre kis beavatkozásra még 3 éves kor körül a gyereket, azzal hogy le van tapadva. Nekünk meg sem moccan, de én nagyon ovatosan probáltam egyik nap és utána ráhagytam.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Utólag is BUÉK mindenkinek!

Sajnos már hónapok óta nem olvasok, írni meg még régebb óta nem megy;(, de most lenne egy kérdésem, hátha tud valaki SOS segíteni...

Jó fogorvost keresek, akihez nem hetekbe telik bejutni és megfizethető. Ha valaki tud ilyet ajánlani, nagyon megköszönném (név+telefonszám+esetleg fogtömés kb. ára).

Dr. Bakacsi Viktóriáról és Dr. Nagy Helgáról esetleg van-e valakinek véleménye, tapasztalata? Más fórumon találtuk őket, de semmi konkrét véleményt nem láttunk...
(Nekem sajnos az iszonyú rossz 2008-as év után a 2009 sem túl jól kezdődik: dec.31.fogászat, jan. 1 és 2. fogászati ügyelet, szóval tele van a tököm, s így kissé nehéz optimistának lenni az idei év tekintetében, s összeszedni magam a tavalyi után:(( Ráadásul Manó is és én is beteg voltam az ünnepek alatt, még most is taknyosak vagyunk, apának meg néhány napja kezdődött valami nyavalya, szóval én totál kész vagyok.

Mindenkinek jobbulást, aki beteg.

Üdv:

Mónika

vesm

Sziasztok!

Isten éltesse Lalinkót születésnapján!!Hogy készült Lali tortája Szilcsi?
Ábelnek is nagyon boldog névnapot kívánok!!:)Zsuzsu hogy vagytok?

Zituska!Te milyen tortát fogsz csinálni Noncsinak?

Zita!Hogy vagytok?Meggyógyultatok??

Karmen!
Milyen orrcseppet javasolt nektek a doki??Kevinnek is kellene.

Orsinak találtál csokipótlót?Én csak azt tudom,hogy létezik karob-por,abból szoktak mentescsokikat csinálni.Házilag még nem próbáltam soha.A Táplálékallergia Centrumban lehet hogy van készen is.Sztem nézd meg!!Szegény Orsi nagy hős,hogy mindent megért,de ne kelljen már mindenről lemondania!!!Hadd legyen gyerekkora!!!Hát nem?
:wink:
Receptekkel még lógok,de igyekszem hamarosan pótolni.:)

Exi!
Jobbulást Petinek!Nagyon rossz lehetett neki..?(
Azt hittem a lányokkal van a több gond alfertály szempontjából,mivel Hannával csomót mászkáltunk gyulladás miatt,meg mondták is hogy lányoknál könnyebben bejut fertőzés..,de akkor tévedtem.. :cry: :cry: :cry:
E.

szilde
Szeged

Móni!
Sajnálom nagyon!!
Fogorvosról írok privit.

E.

szilde
Szeged

vesm: :lol: Jo rendes es nem draga fogovos:
Dr Koles Zsuzsanna JATE Karolyi Kollegium, Szeged, Kossuth L.sgt. 72|b Mobil: 06-30|9932665, tel.: 284-894Az uram volt nala (hal istennek nekem nem talalt egy lyukat sem) amikor otthon voltunk, nagyon rendes, azonnal fogad.....az arakrol m akarok hulyeseget mondania omes ha jol emlekszem 5000 ft korul volt....nem emlekszem bizosan mert a aromnak eleg sokmindent csinalt (2 nap alatt koronastul mindenestul) es nekemeuroban forog az agyam. Ha mesz, hivatkozz Krisztara Szardiniarol!
pusza :wink:

Karmen: :lol: Koszonjuk a bokokat, remelem azert meg lesz idonk (oktoberben) zemelyesen is megmutatni bajainkat.... :lol: :lol: :lol:

Exi: Jobbulast Petinek!!!! 8)

:oops: Mi huzogjuk a futyiket...amiotaa doki mondja, no nem minden nap,hetente egyszer ketszer igy kitakaritjuk a borke alatt is...(mstmar hatra lehe huzni a Teo futyikejet)

Toncsi: ???????? Tessek irni!!!!!!!!!!!! :evil:

Kriszta es Teo :wink:
KépKép

sziasztok
matteo0808

Karmen!
Irtam recepteket. :wink:
E.

szilde
Szeged

sziasztok

Kriszta!
igenis!!!!!(vigyázban áll, és szalutál) :lol: :lol: írok én , vagyis írnék, csak nem sikerült gép elé keverednem(ami nálam ritkán fordul elő, de most....)

szóval, nálunk nem úgy telt a kari és a szilveszter, mint ahogy terveztem.24én a párom lett beteg, aztán hazamentünk anyáékhoz, de 26án belázasodott a Mini is, így én fél óra alatt összecsomagoltam minden cuccunkat így visszajöttünk, hogy legalább otthoni körülmények közt betegeskedjünk.voltunk ügyeleten , ott azt mondták vírusos torokgyuszi, aztán kicsit javult , aztán újra magas láza lett a Mazsinak és egész napos. 31én sikerült rendelést kifogni, de addigra már baci felül fertőzte és hörghurutja lett :cry: :cry: . nagyon köhög, meg hörög (még mindig). az orra is nagyon folyt. antibigyót kapott, amitől meg zöldet....
most már javulgat, de még hétfőn viszem vissza. vagy 5 napig éjjel nappal lázas volt.most már remélem rendbe jön és erre az évre letudtuk a betegségeket.szóval ezért nem írtam, mert nem nagyon volt se éjszakánk, se nappalunk. se ünnepünk(26án és az azt követő napokban is csak az itthon talált kaját ettük(pl. ünnepi zsíros kenyér :? :D , így itt nem volt ünnepi hangulat), ja, mert azt elfelejtettem írni, hogy én is beteg lettem, lázzal meg miegyebekkel.
a kedvem sem volt szuper, mert nagyon készültem a karira, haza, az ünnepre , a jó kajákra, a családra, a sétákra, korcsolyázni, meg mindenre. erre...
(bocsm, de ki kellett panaszkodnom végre magam :oops: )

Teóka nagyon szép!!!(csak nagyobb képet rakjál fel, mert öregszem és alig látom 8) :lol: )és remélem visszahízza a ledobott kilókat!

Lalikának boldog szülinapot!!!!! jól néz ki a Lali, és ne izgulj a súlya miatt. ahogy már a többiek is írták, minden gyerek más.enyém pl. most másfél hétig nem is evett, csak szopizott, képzelem mennyit hízott ebben a hónapban :? . Mininek is ilyen hintája van, csak piros. ő is nagyoon szereti. még aludni is szokott benne(azt a 20perces alvását). meg a betegség alatt is csomót ült benne, mert az megnyugtatta. torta nyami.

Nórus eljutotatok szilveszterezni? és a Somán voltatok(nem írtad milyen volt?)???

na, egyelőre ennyi
puszipá
toncsi

toncsi80

Szilde! Vibrocilt javasolta, az nagyon jó a melléküregekre is. De picinak csak csepp van, ezért át kell önteni másik adagolos üvegbe, mert szerinte bármilyen csepp helyett jobb az orrspray.
Köszi, mindjárt nézem a recepteket. Még nem jutottam el abba a boltra, keveset járok Szegeden akkor meg egyéb dolgok voltak, de más reményem már nekem sincs édességre.
Sütivel nem sokra megyek, mert bár sürün sütök ö nem eszi ezeket, irtó ritkán csak 1-2 falatot.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszönjük a köszöntéseket a fiúk nevében!

Edit, Lali tortáját majd leírom a másikba, van pár kaja, amiket fel akarok tenni, de most megyek sütit sütni. :lol:

Karmen, én használom a karobot (nagymamám skorbutnak hívja :lol: ), hát meg se közelíti a kakaó ízét, de finom, anyu meg mamim szoktak vele sütit sütni, keksztekercset is, bármilyen kakaós sütit lehet ezzel csinálni csoki helyett. :wink: Én kakaót is szoktam belőle csinálni (tej+cukor+karob).

Toncsi, sajnálom ezt a betegeskedős ünnepet. :( De lesz ez még jobb is!!! :D Kajálással hogy álltok?

Nóra, szilveszteri parti??? Részleteket akarok!!!

Csajok, valamikor egy újévi talibuli valahol? :wink: :lol:

Apa ajándéka egy sétarepülés volt, hát én le se akartam jönni a repcsiről, szuper volt!!! Annyira gyönyörű fentről a város, akkora élmény volt!!!

Kép
szilcsi

Híd:
Kép
Kárász utca:
Kép
Dóm:
Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi! Orsi is imád repülni, na én fel nem ülnék :lol: Apa bátrabb, de ö is alig várta vége legyen :D Orsi viszont azóta is vágyik a levegőbe. Örülök apa ilyen szép élményt szerzett!
Köszi, karobról sosem hallottam ezelőtt, olyan rossz akkor nem lehet:) De bizok benne a boltban árulnak majd csokit, még ha horror áron is, ugysem eszünk sokat

Toncsi! Sajnálom a betegeskedést!

Vesm! Dórika még mindig sokat beteg?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, az örömet én szereztem apának, tegnap volt az ő szülije is. :wink: Ő is élvezte, bár kétségtelen, hogy én egy picit jobban. :lol:

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?