Tudom tudom, kár a súlygyarapodáson parázni, de akkor is.
Valami miatt nagyon megromlott az étvágya és ez idegesít.
Bár dokinéni is azt mondta, jó bőrben van, ne aggódjak ezen, fogyni még nem fogyott.
Kriszta, mi mindenen mentetek át? Sokat volt beteg a kis Teo?
Sajnálom, ha lesz egy kis időd, várunk képekkel és beszámolóval!
Exi, nekünk pisit sem kértek, csak vérvétel és szemészet, bár a fülészetre sajnos úgyis gyakran járunk.
Hát akkor Peti sem egy dundipocok, de hát ő jó magas legalább (bár Lali is eléggé, 78 cm).
Niki, igen emlékszem, hogy mindig írtad, hogy Réka nem hízik jól. Nem gondoltam volna, hogy nálunk még ez is probléma lesz (a nemalvás, nemivás, nemkakilás után...).
Hja kakira Nóra tippje bejött (köszi Nóra), minden nap kap egy pár falat kecskeméti szilvát. Ha egy nap is kimarad, másnap nincs kaka.
Anett, te sosem mérted Málnust?
Mi mlg kölcsönöztünk is mérleget, igaz, muszáj volt, hogy leálljunk a tápiról, tudnom kellett, mennyit szopik.
Málna nagyon szép még mindig, és te is jól nézel ki! Vizsgákkal hogy állsz? Sok van még?
Csibe sajnálom a tüdőgyuszit. Mielőbbi gyógyulást Gábornak, még mindig csodaszép kisfiú!
A szeme...!
Jaj nekem lassan készülni kell a dupla szülinapra, már csak 3 nap...
Csak az a rossz, hogy az első karácsony is elég strapás volt, és megint készülhetek, meg hát semmi nem lesz nyitva, előre be kell vásárolnom, és ha váletlenül kihagyok valamit, esélyem sincs, hogy megvegyem.
Most lázas listaírásban vagyok. Lalinak kitaláltam a tortáját, gyümölcsös rizstorta lesz, nem kell sütni, nincs benne allergén dolog sem. Apának pedig leszerveztem egy sétarepülést kettesben, szombaton anyuék jönnek szülizni és vigyáznak a csöppre.
Remélem, jó időnk lesz, mert borúsban nem szállhatunk fel, majd pénteken egyeztetünk még a pilótával.
Lali pedig megkapta ma az ajándékát, apa felszerelte neki a hintát, kész volt tőle, imádja!