Sziasztok!
Eni, teljesen igazad van a dokival kapcsolatban.
És kislányt én is pont azért szeretnék, ami megfogalmazódott, Szöszölés, együtt-főzés, mozi, dumcsipartyk éjjel, szóval minden, amit egy kamaszfiúval, aki csak rám mordul, ha hazajön a suliból, szóval vele nem igazán lehet....
Memme, nagy gratuláció, szép életet a kislurkónak!
Borostyán nyaklánc még mindig:
Szóval nekünk van nagy tokánk...igen mindkettőnknek, de ez esetben most Levié a lényeg.
Szóval a nyaklánc vagy bemegy alá, ami befülledhet és sebesedhet, vagy kinn van alóla, de akkor meg már olyan laza, hogy simán a szájába tudja venni és rágcsálni, nem? Lehet, hogy butaságokat kérdezek, bocsi, de én az idióta szülési hercehurca, meg hasi műtét, meg bsg bedurranás után már mindenen hülyére tudom aggódni magam....
Szóval nyugtassatok meg, hogy nyugodtan kipróbálhatom.
Banana, mennyi volt a Budagyöngyében?
Illetve tud vki boltot Dél- Budán?
Campona, Savoya Park, Budafok, Tétény, stb. környékén? Vagy nekem marad a rendelés?
Mi meg tegnap végre eljutottunk Petim volt évfolyamtársához, aki kézsebésznek készül, többek között Madridot is megjárta és eléggé nagy sebik mellett gyakornokozott, szóval én eléggé megbízom benn, mert tényleg amit lehet a tankönyvekből azt tutter tudja, de már jónéhány éles műtétet is csinált.
Már közel 1 hónapja fáj a csuklóm és pont az a mozdulat, amivel Levit emelgetem, de néha annyira, hogy nem bírom szegényt megemelni, na ilyenkor megy ám a bömbi.
Már kijött egy dudor is és egyre nő.
Sajna inhüvelygyulladás és már krónikus, szóval látszik, hogy régi.
Gyógymód: vagy műtét, de akkor 2 hónapig nem használhatom a kezem, tehát ez kiesik.
Másik: pihentetni, nem emelni....na persze, mintha ez nem esne ki.
Szóval marad a türelemjáték, kenegetés mindenfélével, ami persze nem használ, mert csak a szteroidos krémek érnének vmit, ja és a csillagszámlálás, emelgetéskor...
Velünk ennyi van most.
Dorka, köszi, már meleg van szerencsére, pedig már kezdtem tervezni, hova vackolunk éjjelre.
Továbbra is fogzunk sztem, ma reggel brutálisan piros az alsó ínye Levinek, először azt hittem vérzik annyira rikító.
Ja és persze megint vagy 7-8x kelünk éjjel, hát ez van.
Ja, és megyek ma megint disznóvágásra, ezek a röfik soha nem fogynak el nagypapinál...