Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

bocsi, a teljesség igénye nélkül csak 2 dolog:

Linocs!
ha lenne Négyeske (de ha nem lesz akkor is!) én is dokit fogok váltani. (ha jól emlékszem ua. az orvosunk! :roll: ) Szülésznővel meg vagyok elégedve! Nekem igaz csak a 3.-nál volt fogadott. :D Én már Zsófinál átmentem volna, de a kinézett doki nem vett át MENET KÜZBEN, pedig már sírtam neki a folyosón. :oops: :oops: :oops: Majd megosztod a tapasztalatodat!?

Dorka!
már ki van mosva minden és szinte minden a helyén. :D

MSE!
én is értem amit írsz!!! sajnos egyszer mégis abba kell majd hagyni a "babagyártást" :oops: :lol: én már próbálom magam meggyőzni, hogy 3 is elég! :oops: :oops: :oops: Így is esténként mint egy darab fa, úgy dölök el. :lol:

Lányok!
ki ismeri Rákóczi Ágit??? volna pár kérdésem hozzá de én még az arcára sem emlékszem. Ő még Kútvölgyis??? vagy elment?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj, lányok, olyan boldog vagyok!
Megszületett az unokahúgom kisfia! Ma hajnalban.

Ancsa épp az unokahúgom testvére beszélt nekem hasonlókat. Hogy amikor megtudta, hogy a nővére várandós, teljesen kétségbeesett. És ott anyagi megfontolások még csak nem is játszottak közre. Egyszerűen a tény, hogy ezentúl nem ő lesz a testvérének a legfontosabb. De ezt kimondta magának,a nővérének, nekem, szépen lerendezte magának. És szép lassan kezdte érezni, hogy szereti a kis jövevényt. Hogy a pici őt nem fogja kizárni sehonnan. De igen, a nővére ANYA és más lesz ettől kicsit. Kicsit...

Pont hívott most, de épp vitték neki a babát, majd később visszahív.
Hát alig tudok egyenletesen lélegezni.

Kép

Kép

Kép
memme

Még egy aztán megyek.
Szóval igen, háromgyereksség: belegondoltam, hogy ez az utolsó - és remegek tőle.

Amikről meg Tigrincs írt - megpróbálom csak átgondolni egyáltalán.

Veronikusz Rákóczi Ági az Istvánban dolgozik már. Keresd meg az iwiwen, nem tudom fejből az e-mail címét, hogy hol van a kötőjel és mostmár tényleg mennem kell.

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz! Ági kísért bennünket Bencivel... Kb egy éve nincs a Kútvölgyiben, de sztem (bár nem tudom, miről lenne szó) szívesen segít. Azóta hivatalosan is szoptatási tanácsadó (is) lett, de bármi másban is nyitott. Egyébként biztos, hogy Rita is válaszol, ha tud...

és akkor ott is vagyunk Tigrincs témájánál. Én csak magamról tudok nyilatkozni. Benedek pánikszerűen érkezett (ja, majdnem a nővérpultba! :lol: ). Irigykedtek ám sokan, saját családom is mázlistaként emlegetett, mert bezzeg xy mennyit szenvedett, végül császározták, és milyen lassan épült fel, én persze szülés napján már galoppoztam a folyosón (no komment). De mindegy, nem számítottam lufis felvonulásra. Nem volt mázli, iszonyatosan rettegtem, mert semmit, de semmit nem tudtam befolyásolni, a dolgok olyan hirtelen történtek, hogy alig tudtam valamit felfogni belőle. DE OTT VOLT Ági és Vidadoki, és két dologra emlékszem tisztán. A feltétlen bizalomra és a belőlük áradó magabiztosságra, amit valahogy férjemre is átragasztottak. Ha "művies", doktoros, kórházas hozzáállás lett volna, akkor nem így emlékeznék arra a bizonyos 60 (ha volt annyi :roll: ) percre. Ez lehet, hogy bárkinek ugyanígy ment volna, de magamat ismerve nem vagyok egy könnyen megnyíló típus, nem helyezem magam kiszolgáltatott helyzetben AKÁRKI kezei közé, bármily profi és megbízható. A jelenlegi helyzetet már nem is emlegetem. 25. héten egy nagytudású, elismert szakember, egész szakma által ismert doktorbácsi szó szerint azt mondta, hogy "talán kihúzzuk a 33-34. hétig", de csakis egy dolog jutott eszébe Jankát illetően, az indított koraszülés, meg hogy esetleg egy vesével lesz kénytelen élni. Nagyon korrekten és érthetően elmagyarázott mindent, konzíliumot tartott, DE. Nekem nem erre volt és van szükségem, amikor veszélyben érzem a gyermekem (MAGZATOM) életét. Nem kilátásokra vagyok kíváncsi, és nem is arra, hogy "minden rendben lesz". Mert nem lesz. De kell valaki(k), akiken érzed, hogy minden energiájukkal rád koncentrálnak, a kezedet fogják, és veled együtt sírnak, ha el vagy keseredve. Nagyon nagyon fontos dolognak tartom most azt, hogy van, aki kísér. Van, akinek írhatok, akit hívhatok. Bár tudom, hogy esetem elég speciális, azért azt hiszem, egyébként is azt gondolnám, hogy a szülés nem az 5perces fájásokkal indul.

És akkor kicsit off, de múltkoriban a Klinikán eltöltött 5 óra alatt hallottam egy szülésznőt (nagyon sokan mentek hozzá, kb 3 új kismamai, míg én ott ültem), amint a szülésről és annak megindulási jeleiről beszél, és a hasamat fogtam, mert már fájt. Kb a lényeg annyi volt, hogy őt ne is hívják, ne is keressék, míg nincs 5 perces fájás, mert minden más még nem szülés. Lányok, nekem 22hkor még csak menstruációszerű, összefüggéstelen görcseim voltak, mérhetetlen időközönként, éjfélre meg egybefüggő tolófájások. Úgy mentünk át a városon... Szóval no komment. És most itt nem a szülésznőt akartam kritizálni, hanem a kísérés jelentőségét.

Reni, neked még akartam, hogy én is cityfood. Nagyon szeretem, a futárral tök jó kapcsolatban vagyok, mindig van két jó szava hozzánk (bár nem ez számít). Én próbáltam a tőzsdefutárt, gastroyalt, food expresst. De hosszú távon cityfood vált be leginkább. Főleg, hogy látszat-vegetáriánus vagyok. Benedek is ezt eszi, férjem is. Egy hétre hármunknak 5ezer ft körülre jön ki az ebéd.
vbea

Két évvel ezelőtt is ilyen borzalmas íze volt a málnalevél teának? :lol: :lol: :lol:
vbea

Memme, GRATULA NEKIK!!!
vbea

Sziasztok!

Eni, teljesen igazad van a dokival kapcsolatban.

És kislányt én is pont azért szeretnék, ami megfogalmazódott, Szöszölés, együtt-főzés, mozi, dumcsipartyk éjjel, szóval minden, amit egy kamaszfiúval, aki csak rám mordul, ha hazajön a suliból, szóval vele nem igazán lehet.... :lol:

Memme, nagy gratuláció, szép életet a kislurkónak!

Borostyán nyaklánc még mindig:
Szóval nekünk van nagy tokánk...igen mindkettőnknek, de ez esetben most Levié a lényeg.

:wink: :lol:

Szóval a nyaklánc vagy bemegy alá, ami befülledhet és sebesedhet, vagy kinn van alóla, de akkor meg már olyan laza, hogy simán a szájába tudja venni és rágcsálni, nem? Lehet, hogy butaságokat kérdezek, bocsi, de én az idióta szülési hercehurca, meg hasi műtét, meg bsg bedurranás után már mindenen hülyére tudom aggódni magam.... :oops: :oops: :oops:
Szóval nyugtassatok meg, hogy nyugodtan kipróbálhatom.

Banana, mennyi volt a Budagyöngyében?
Illetve tud vki boltot Dél- Budán?
Campona, Savoya Park, Budafok, Tétény, stb. környékén? Vagy nekem marad a rendelés?

Mi meg tegnap végre eljutottunk Petim volt évfolyamtársához, aki kézsebésznek készül, többek között Madridot is megjárta és eléggé nagy sebik mellett gyakornokozott, szóval én eléggé megbízom benn, mert tényleg amit lehet a tankönyvekből azt tutter tudja, de már jónéhány éles műtétet is csinált.
Már közel 1 hónapja fáj a csuklóm és pont az a mozdulat, amivel Levit emelgetem, de néha annyira, hogy nem bírom szegényt megemelni, na ilyenkor megy ám a bömbi.
Már kijött egy dudor is és egyre nő.
Sajna inhüvelygyulladás és már krónikus, szóval látszik, hogy régi.
Gyógymód: vagy műtét, de akkor 2 hónapig nem használhatom a kezem, tehát ez kiesik.
Másik: pihentetni, nem emelni....na persze, mintha ez nem esne ki.

Szóval marad a türelemjáték, kenegetés mindenfélével, ami persze nem használ, mert csak a szteroidos krémek érnének vmit, ja és a csillagszámlálás, emelgetéskor... :roll:

Velünk ennyi van most.

Dorka, köszi, már meleg van szerencsére, pedig már kezdtem tervezni, hova vackolunk éjjelre.
Továbbra is fogzunk sztem, ma reggel brutálisan piros az alsó ínye Levinek, először azt hittem vérzik annyira rikító. :cry:
Ja és persze megint vagy 7-8x kelünk éjjel, hát ez van.

Ja, és megyek ma megint disznóvágásra, ezek a röfik soha nem fogynak el nagypapinál... :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Annyit írtatok...

Linocs! egyáltalán nem ciki, hiszen te vagy a lényeg ill. a baba, és nem az, ki mit gondol....? Szóval tényleg ne legyen fejfájásod miatta...(most néztem meg a tablón ki az orvosod..)
azt meg lehet kérdezni hogy miért váltanál? jöhet privibe is...

Eni!! hajrá hajrá...Janka nagyon ügyes, sztem a végén már a 40.héten tartasz, és azon rimánkodunk Janka bújj elő :lol: :lol:
málnalevél tea,hát igen , nem egy haboskakaó :lol: ,de azért segített :wink: nálad is, nálam is (enci másfél óra alatt kibújt) és ez a fő :D

Tiko?? Vali?? Vica? Hajni??

Emese teljesen megértem amiket írsz... és olyan nehéz lezárni ezt a szakaszt, mert olyan megismételhetetlen.....
a gyerekek nőnek....mi öregszünk :D ez a dolgok rendje....
szóval addig élvezzük ki ezeket a napokat, hónapokat stb. alvást, nem alvást amíg lehet...mert olyan hamar felnőnek....
:(

nem tudom mit akartam, még, de most megy a mese a tvben 1000rel és a saját gondolataimat sem hallom

majd jövök

1-2 kép, ami 1-én készült a szomszédgyerekekkel...

Kép
Kép

Kép
gablaty

Kép
Kép
Kép

Kép
gablaty

Linocs!! Fruzsinak Boldog Névnapot kívánok!!!

Kép

Kép
gablaty

Linocs!
sok boldogságot Fruzsinak!!!!

jaj de jóóók a képek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

beszéltem Rákóczi Ágival!!!! EGY TÜNDÉR AZ A NŐ!!!! :D :D :D :D kár hogy elment a Kútvölgyiből. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Levi épp kipihizi az éjjlet, így van időm írni.

Hozzátápi: tudom még ráér, de néha azért bepróbálkozom, mert sztem nem mindig elég a tejci már. Mondjuk igény szerint szopizunk, de így van, hogy egy nap 10-12x kéreckedik. :oops:

Szóval eddig minden nyállal keverten sugárban köpődött vissza ruhámra, Levi ruhájára, ha közel hajoltam arcomra, hajamra....ma épp az elvileg minden gyerkőcnél beváló anyatejes pépesített banán.
Mikor kezdjek el aggódni :?:

Linocs, miért akarsz váltani? Engem is érdekelne... Fruzsinak Boldogságos Névnapot!
(még nincs 2009-es naptáram...köszi Gabi :oops: )

Gabi, szuperek a képek, nagy játszódélután lehetett!

Orsi, tényleg sokan vagyunk, de így mindig van mit olvasni és ez szuper, mégha az ember keze tele van is babóval, írni nem tud, de legalább olvasni igen!

Ancsa, hogy vagy?

Brigi, kétségek között tartani itt a topikot....oldalunk már kezd lyukadni. :wink: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

délelőtt megjártuk a várost, patika (párom dögrováson-remélem Koli nem kapja el) közért, meg bababolt is, vettünk tűzhelyvédőt mivel Kolos már feléri a tűzhelyet és a minap hozzányúlt az egyik láboshoz, ami persze jó forró volt. volt nagy sírás.
képzeljétek, szegény picim orra bukott a bababoltban. nagy édesen rohangált fel s alá, mindent megnézett, lepakolt a polcokról, legjobban az árcédulák tetszettek neki. :).. szóval volt nagy rohangálás, és megbotlott, de annyira elesett, hogy vérzett a kis orra. gyorsan levettem a polcról egy játékot, megmutattam neki és elég hamar megnyugodott.

Manóka, Reni
, és mitől lehet fitymaszűkület? nekem a dokinéni mondta, hogy húzogassam hátra a dolgot minden fürdés után… ez független tőle?

Reni, köszi a szobával kapcsolatos beszámolót. mi 55nm-en laknk, szóval szerintem ez önmagában is elég kicsike, nemhogy 2 gyerekkel. A nappalit már uralják Kolos játékai, a hálóban meg épp elfér az ágyunk, kiságy + pelenkázó, ill 2 szekrény. Nem panaszkodom, mert legalább van hol laknunk, és biztos megoldanánk ha ide jönne a 2.

Mintha magamat hallottam volna amikor azt írod kell egy kislány is. Én is imádok lakástdíszíteni, meg decoupage-olni… festeni, rajzolni, stb… egy fiúval nem lehet ilyeneket csinálni. Utálják a vásárolgatást is, sütnést-főzést… drukkolok, hogy kislány legyen a pocidban!!!

Én elsőre mindeképpen fiút szerettem volna, és be is jött… Vida mondta meg a jóhírt, ő volt éppen az Uhs, még oda is írta a kinyomtatott képre egy nyilat húzva a kukachoz, hogy „kuki”.
Apának mind1 volt, de mikor kiderült, hogy fiú…dagadt a melle a büszkeségtől. (ugyanis baráti körben idáig csak lányok születettek)

Tigrincs, neked is köszi a kimerőtő választ… te aztán tudsz beszélni. :lol: nem baj, nem azért mondom, imádok olvasni.
jó ha szeretik egymást a lurkók.

Memme, nagy nagy gratula unokahúgodnak!
Hogy vagy ma? remélem már jobb vlmivel?

Eni, hú.. jó hamar ki akart jönni Beni. Én is irigykedek ám a 24 órás vajúdásommal. :) Kívánom, hogy Janka is gyors legyen.

Zsófi(apro) én már végigjártam mindent azon a környéken, mivel szüleim ott laknak de mindenhol hüylének néztek, hogy mit is akarok valójában a borostyánlánccal…
Tényleg, Peti melyik kórházban van most?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.03 13:21-kor.
Vendég

Köszi csajok...tényleg.

Eni,
lehet, hogy írtad korábban, Janka születhet természetes úton, vagy maradt a császár?

Dorka,
ha külföld, akkor hova mennétek?

Linocs,
én nem akartam így direktbe, de Veronikusz megírta a tutit, többen vagyunk-voltunk úgy, mint te...szegény Tigrincs, még egy rossz hír.. :roll:

Kép
Kép
paklincs

MSE!
Én is akartam írni már, hogy mi is beszélgettünk egy Hármaskáról, de nálunk még érvényesebb, hogy egyszer be kell fejezni, mert ugye idén kerek évforduló lesz nekem is és a férjemnek is, és az nem a 30, pedig ha ránézek Kispetire és arra gondolok, hogy nem lesz többet ilyen picibabám... Már szerintem ez is nagy bátorság volt részünkről. Aztán lehet, hogy nincs igazam. Nem tudom.

Kép
Kép
kriszta36

Ugye, ha elkészül a munkásmozgalmi, akkor velünk is megosztod, nem csak a szülőnőkkel. Aztán lehet, hogy minden szülőszobán ki lesz plakátolva, na akkor benevezek még egy túrára! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Óh Zsófi!!! Nagyon nagyon fáj, és igen sok lehet a csillag... :cry: Nekem "csak" sérült a múltkoriban a kezem, de kb 3 hét volt, mire úgy-ahogy használtam. Ínhüvelygyulladás meg sokkalta rosszabb. Fekete nadálytő krém, esetleg? Én azzal (is) kenegettem. Dede, beveszi a szájába Levi a borostyánt, Benci előszeretettel harapdálta is, de semmi semmi bajuk nem lesz tőle, sőt! Állítólag így is "hat"... A napi fürdés meg elintézi, hogy ne legyen a bőrének semmi baja. Bene örökölte a fantasztikus ekcémámat, és soha a borostyántól nem lett baja. :wink:

(Benci alszik, és ez a rémes Charlie majom mászkál a tévében. Arra lettünk figyelmesek férjemmel, hogy Bene ugyanígy "beszél". :lol: :lol: :lol: :lol: Majdnem fel is ébresztettük, úgy röhögtünk.)

MSE, persze, természetesen fog születni. Természetesen becélzom a nővérpultot, esetleg elvánszorgok a kezelőig... :D (Rita mondta, hogy volt már ott szülése...) Szóval ez az indított koraszülés, meg programozott császár és miegymás EGYIKE SEM VG fejében született meg. Jaj, de ez bonyi. Mindenesetre Jankesz jöhet majd málnalevéltől. A minap agyaltam azon, hogy tele vagyok newborn (=50es) kombidresszekkel. :oops: De azért némi munkásmozgalmi költemény jöhet majd a jeles alkalom kapcsán.

Én már most 3.on gondolkozom. Célom a 4 lenne, de sajna kivitelezhetetlen. Én szeretnék amolyan nagycsaládot csilláron lógó gyerekekkel, én meg szabadúszva írnék... :roll: Csak sajna sokan így képzelik, mellettük semmi esélyem, pl egy magazinnál vagy kiadónál vagy tudomisén. Pedig író lennék, vagy mi. :oops:

Orsi, mi (is) 52nm-en, viszont nagyjából szerencsés elosztásban, mert a nappali-konyhán kívül ebbe még belefért két kisebb szoba. Szóval végső esetben mi nappaliban lennénk szülők, gyerekeknek meg akár különszoba. :D De 10 éven belül olyan de olyan jó lenne családiasabb házba nyomulni. :idea:

Kriszta, nagyon megértelek, és mielőtt bárki felbújtással vádolna, sztem nem lenne felelőtlenség egy harmadik baba.
vbea

Kriszta
Én is egyetértek! Még szerintem is beleférne egy 3. :wink:

Veronikusz, Linocs
Valahogy lemaradtam Linocs, arról, hogy miért akarsz váltani :oops: Majd visszakeresem...Szóval én megértem, ha egy kórházon belül nem szívesen vesz át titeket valaki. Azért az kellemetlen lássuk be. Persze ez az ő problémájuk és nekünk csak mi és a baba számít, ez tök oké. Mi kereshetünk más kórházat, ők ott maradnak még jóesetben évekig és furkálódás középpontja lehetnek. Szóval én megértem, még akkor is, ha nehéz szitu 8)

AproZso
Eninek ebben is igaz, nem tudja elrágni se a követ, se a madzagot!!! Iván is szopogatta én is azt hallottam, hogy ez is hatásos :wink:
Ínhüvelyre van homeó, ami nekem nagyon bejött, bár nem volt krónikus. Biztos arra is van :wink:
Hozzátápi: Na aggódj! Tk normális, hogy a 6. hónap felé éhesebbek!!!!! Egy ideig kicsit többet kérnek, hogy nőljön a tecsi mennyisége és ilyenkor fejlődési ugrás is van, szal szeretnek sokat nyunnyogni :wink: Iván úgy 10 hós koráig nem fogadott el szinte semmit, de abból a kevésből is csak néhanapján 1-2 kávéskanállal. Utána kezdett "nőni" a mennyiség. Egy évesen ebédre szopi után evett 1/3 bébikaját :lol: Jól fejlődött, szal elég volt neki annyi :wink:

MSE
Bátyád esetében én totál megérelek! Asszem ott sem érzelmi, sem anyagi biztonságot nem láttál. Tök egyértelmű, hogy féltetted. Apósom....végülis meg sem lep, ahogy hozzááll. Ivánra sem szólt semmit, mikor bejelentettük. Az a típus, aki nem szokta kibontani az ajándékot, csak otthon, ha mégis, akkor fix, hogy kritizálja és Zsolti saját bevallása szerint nem szereti az apját 8amennyit tudok róla...tök megértem). Szal ilyen embertől mit várhatnék?
Anyóson már csodálkoztam, mert majd1 másfél évig nyaggatott, hogy mikor lesz Ivánnak testvére :shock:
Anyu meg félett már előtte. Anyagilag és érzelmileg is. Én tudtam, hogy alaptalan, mert annyira mások vagyunk és ő magából indult ki (mint mindenki :wink: ). Ő mégis örült, mikor elárultam Kispipit :shock: Pedig nem erre számítottam!

orsi.k
Jó kérdés, hogy mitől. VAn aki húzza, mégis kialakul. Van, aki nem húzza és mégsincs. Talán örökölhető is, nemtom. De ha mégegy fiam lesz, remélem ő megússza :!:

Eni
Én szerettem a málnalevélteát :oops: Most is ittam 2 hétig a babaproject részeként :wink: Mondjuk én általában csípem ezeket a gyógyteákat :oops: Tudom, elvetemült vagyok :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Majd' elfeledtem! HA tudnántok milyen félve írtam le azt, hogy én mennyire és miért szeretnék lányt :oops: :roll:
De nagyon örülök, hogy nem megkövezés lett belőle, hanem akadtak megértő mamik :lol: Aztán lehet, hogy az ellenzék még készülődik :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ez mondjuk, vagy másmilyen legyen?

Felvirradt a nagy nap felöltözöm szépen
úgy döntött a gyerek, elhagyja a méhem.

A szülőszobában fekszem terpeszállva
tornamutatványom orvosom csodálja.

Matat a lábam közt és reped a burok
a köldökzsinóron ne legyen má hurok.(ezt a sort Maja ihlette, azért került bele...)

Előírás szerint forgok jobbra, balra
közben néhány mintát kaparok a falra.

Itt a végkifejlet, csak még néhány nyomás
s mellen cuppog máris a gyerekáldomás.

Nagy csibészen rámnéz, hiszi, ő a főnök
pedig még sokáig azt esz, amit főzök.

Kép
Kép
paklincs

MSE!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
vbea

Renáta,nagyon régen kérdezted: (azt hiszem te): Melinda úgy született, hogy felautóztunk egy hajnalban, elindult a magzatvíz. Eszterrel már felköltöztünk. KisKicsivel is fel fogunk.

Aproo
, aj, az nagy bajság. Én Fekete nadálytő krémet használok sokminden ilyesmire, hátha használ.

Emese
, igen "durva". Eszter most indul el éppen, Melinda is kicsi még és itt van KisKicsi... Ha ezt valaki négy éve közli velem, azt mondom, ne szórakozzon... :roll: :)
Viszont harminchat vagyok, mikor csináljunk gyereket, hanem most?
Melindáékkal most nem olyan nehéz. Egyszer egy hasonló testvérpár anyukája mondta nekem, hogy egy idő után könnyebb lesz a kettővel, mint annak idején az eggyel volt. Akkor nem értettem, most igen. Nagyon jók most együtt, Melinda meg olyan kis segítőkész, és pedáns. Nem gondoltam azt sem, hogy egy pici gyerek is lehet az. nyilván ezek a dolgok változnak, de annyira jó dolgai vannak.
KisKicsi majd biztos felkavarja a kedélyeket, de majd megtanulják egymást. Mi meg őket, folyamatosan.

Orvosváltás: én kerülöm, szándékosan az "átvesz" kifejezést. Mást választ a kismama. Nyilván ez jelzés is mindenkinek, de szerintem tudnunk kell választani. Anyáinknak nem adatott meg ez a lehetőség.

Kép

Kép

Kép
memme

Emese, csúcs-szuper ez a vers! :lol: :lol:

az azért az jobb elosztás, hogy van a nappalin kívül két kis szoba.

Zsó
az előbb elfelejtettem, húgomnak is volt ínhüvelygyulladása, majd megkérdem mit használt rá. neki fáslizva is volt, hogy ne mozgassa nagyon. pihentetéstől el is múlt neki, de ugye ez nálad eléggé nehéz kivitelezni. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.03 15:24-kor.
Vendég

EMESE!!! :D

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok,

MSE, szuper a vers, tamogatom, h kikeruljon a szuloszoba falara, a rohogogorcs biztos jot tesz majd a szulo noknek! :)

Aproo, a lanc 2990 ft volt, nagyjabol annyi, mint a neten, es nincs postaktg :) ez popolini markajelzes alatt fut, www.popolini.hu a ceg, talan meg lehetne kerdezni toluk, h feletek melyik boltban aruljak.

Linocs, en is gondolkoztam rajt meg a terhesseg alatt, h valtanek orvost (ugyanaz az enyem, aki a tied, hehe), mert nem vagyok vele 100%-ig elegedett, de aztan a bekesseg kedveert maradtam ennel, igazabol nem is tudom, kire valtanek, te kire?

Reni, tok szepen leirtad milyen lenne a viszonyod a lanyoddal, es osszeszorult a szivem, h az en anyukam miert nem ilyen...(sajnos eleg nehez eset, es most is vannak gondok a csaladban emiatt) remelem, nekem jobban sikerul majd Zsofival!

Orsi, mi lakasunk is 53 nm, 2 szoba, egyenlore egyutt alszunk mind a harman, majd egyszer, talan, lesz nagyobb lakasunk...igazabol mi elfernenk itt is, csak a cucc a sok...:)

mennem kell porszivozni, vendegeket varok...

banana

MSE!
csúúúúcs vagy!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

MSE!
JÓÓÓÓÓ :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Emse!

A versed CSÚCSSZUPI!!!! :lol: :lol: Ilyenre gondoltam és már ki is nyomtattam, hogy vigyem magammal, ha kell!!! :wink: :lol:

Lehet, hogy én gyogyi vagyok, de nem értem..... Milyen tutit írt meg Veronikusz, ami miatt én szegény vagyok??? Hiába keresem vissza nem találom a megfelelő sort, amit el kellene olvasnom. Segíccs!!! :oops: :roll:

"Linocs-témához"
Egyébként most Sokatokat megbántottalak azzal, amit írtam a szülésznőkről vélt gondolatommal? NEM AKARTAM SENKIT SEM MEGBÁNTANI!!! BOCSÁNAT!!!! :oops: :oops:
De az orvost, azt ne keverjük ide, mert az más. Az orvoshoz jársz terhesgondira, vele tartod egyébként is a kapcsolatot, ha nem vagy éppen várandós, hanem csak elmész vizsgálatokra stb. A szülésznővel meg max. (legalábbis szerintem) akkor találkozol mielőtt mész szülni, vagy ha választottál valakit, akkor egy párszor találkozol vele terhesség alatt és megbeszéled a dolgokat vele, hogy Ő legyen ott a szülésednél stb. Én ehhez érdemben nem tudok hozzászólni, mert nekem nem volt ilyen, mármint választott szülésznőm, hisz nem is ismertem ott senkit szülés előtt.
És egyébként hogy lehet megismerni egy szülésznőt vagy akár orvost is, ha még nem "próbáltad" ki??? :roll:
Mert ugye itt is, ha bárki megkérdez bárkit arról, hogy ki kit ajánlana, akkor biztos, hogy írnák egy jópár félét, Mindenki a maga tapasztalatát írná meg-le. És aki az egyiknek jó az nem biztos, hogy jó a másiknak is. Igaz Emse?? :roll: Mert lehet, hogy "elsőre" jó tapasztalatokat szereztél, de másodjára már esetleg "nem jártál sikerrel"!!!!
Szóval ez nehéz ügy!!! :roll: :? És tényleg nem akartam okoskodni, csak leírtam az egyéni véleményemet kihangsúlyozva azzal, hogy ha valaki választ és megbízik valakiben, azt is megértem és elfogadom!!!!. :roll: :oops: És ehhez a mai napig is tartom magam, legyen szó bármiről és bárkiről, nem csak a szülésről, babavárásról. A sorsáról, életéről, dolgairól vagy amiről akar Mindenki döntsön úgy ahogy szeretne és jónak látja!!! Kívánom Mindig Mindenkinek, hogy sikerüljön is megvalósítania!!!!

Na nem lelkizek tovább!!! :roll: De Emse!!! Télleg világosícs fel, akár privibe is!!! :wink:

Most kicsit menek, mert véletlenül bekapcsolva hagytam az MSN-em és muszáj vagyok válaszolni!!! :lol: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Köszi csajok a válaszokat! Persze, persze, tán rosszul írtam. Én, és az aktuális babó a legfontosabb, és nem holmi belviszályok. Csak ugye, ha mást választok, akkor nem szeretném ennek semmilyen hátrányát látni...

Tigrincs: én egyformán fontosnak tartom mind az orvost, mind pedig a szülésznőt. Mert ugyan igaz, hogy a terhesség alatt az orvos lát többször, de szüléskor (eddigi hatalmas tapasztalatom mondatja velem ;) ) a szülésznőnek nagy szerepe van.

Priviket írok, aki kérdezte, kérte.

Ja, és még nem tudom, kit válasszak. És válasszak-e egyáltalán mást. De azért a fantáziámat megmozgatta az, hogy valszeg, ha lesz újabb babó, az az utolsó lesz, mert hogy hát ugye én már 36 :oops: , és akkor lehet, hogy ki kellene próbálni mást is... (de persze nem ennyi a magyarázat) De még az új poronty sincs velünk ;)
linocs

Jaj, és köszönjük a Fruzska-köszöntéseket!!! De az a helyzet, hogy sok lenne a jóból a lánynak 4 hónap leforgása alatt (karácsony, szilveszter, névnap, szülinap, húsvét), és tán majd egyszer eljön a másnapos bulizások ideje, amikor a többiek már el fogják felejteni, hogy neki névnapja van (persze ő nem lesz másnapos, mert nem fog berúgni ;) ), szóval önhatalmúlag úgy döntöttünk, hogy szeptember 25-én fogjuk tartani a névnapját.
linocs

Linocs, JÓ ÖTLETnek tartom azt, hogy szeretnél mást, amennyiben egy kicsit is azt érzed, hogy nem ezt akarod... legyen az ok bármi. El nem tudom képzelni, hogy (főleg jelenlegi helyzetet tekintve) egy akármilyen apró bizonytalanságot is érezzek, és ne vak bizalmat. :roll: Drukkdrukk, hogy Fruzskatesó mihamarabb beköltözzön. :D

Tigrincs csajszi, nem hiszem, hogy bárkit megbántottál volna... Elmondtad a véleményedet és a magyarázat is elfogadható. Sokan másképp gondoljuk, én pl ezért is meséltem el személyes élményemet, ami a klinikán "ért". Sokféleképpen értelmezhető a szüléskísérés, és mindannyiunknak más betevő szükségeltetik. :wink:
vbea

Figi Linocs!
Azt mondták nekem a csajok, hogy a kor nem érv... :wink:

Kép
Kép
kriszta36

Figyi :oops: És nekem is privit lécci!

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta: jó-jó, persze, de míg te már túl kettőn, én még csak egy babóval rendelkezem, és hát ugye van nekem egy kis bibim (PCOS), amivel kissé nehézkes a teherbeesés, és félő, hogy lesz még ez meg az... Különben pedig szívesen lennék én is háromgyerekes anyuka ;)
linocs

De lássátok van ám ellenpéldám is! :lol: (nem adom fel egykönnyen, mi?) :wink:

Van két barátnőm. Mind a kettő ugyan abban a kórházban szült. Az orvos más volt a szülésznő ugyanaz!
A két csajszi szülése között eltelt két év. Szóval úgy ahogy itt a többségnek is volt választott szülésznő. Első barinőm meggyőzte a másikat, hogy őt válassza, a szülésénél, mert ilyen rendes, kedves, odafigyelő szülésznőci nincs még egy az osztályon. Ketteske barinőm :D úgy volt a dologgal nagyjából, mint én, hogy nem ismert egyet sem, tehát saját tapasztalat híjján elfogadta Elsőke ajánlatát szülésznőci választás iránt. Hát lett nagy "szívás" a "csodabeharangozó" dologból. :? :? A nőci nem valami szépen beszélt Vele, (ne jajgasson már ennyire, stb.) a 16 óra alatt :!: :!: amit végigvajúdott nem igazán nézte az Ő "érdekeit" , de azért csendben elrebegte vajúdás alatt, hogy mennyit szokott kapni a "segítségért"!!! :evil: :evil:
Aztán Ketteske elmesélte Elsőkének, hogy mi volt és Elsőkének leesett az álla, el sem akarta hinni, hogy a "csodaszülésznő" így viselkedett!!
Persze mikor Elsőkével talizott ugyanolyan "mézesmázos" volt vele, mint két évvel azelőtt a szülésénél. Aztán persze kiderült, hogy a mézesmázos dolog leginkább a lóvénak szólt és nem a személynek, mert mikor Elsőkém a második gyerekét várta hallott egyet s mást más kismamiktól is a szülésznőciről. :? :?

Szóval ezért írtam, hogy ízlések és pofonok!!!! De gondoljatok csak bele, ha bementek valahova vásárolni, hogy az eladók között is mennyi különbség van. Bár azok között szerintem túlnyomó többségben inkább a "jaj, minek jött ez be vásárolni" "arcfelirat van!!!:twisted: :twisted:

Na menek, mert még lógok egy privivel!!! :wink:

Szép estét Mindenkinek! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Milliónyi privit írtam :oops: Köszi, ha válaszoltok!
linocs

Linocs!

Lesz ott nálatok még kistesó!!!! :lol: :lol:

Kriszta!

Hát igaz, hogy én sem mondom, hogy öreg vagy :oops: :oops: , mert NEM vagy az, de én megértem azt is, hogy 40 felé már kétszer (Vagy többször!) is meggondolja magát az ember lánya, hogy szüljön. Mert amíg egy pasi 40 egy gyerek születésekor, addig egy nőnél már más. :roll:
És azért két gyereket is manapság felnevelni....szép "teljesítmény"!!! :roll: :roll:

Na ezért most biztos megint kapok a fejemre!!! :roll: :roll:

De azért ha belegondoltok más ha valaki huszonéves korában vagy harmincas évei elején szül 1-2-3 gyereketl, mint inkább már 40 felé!!! Mert ha megnézitek teljesen kitolódott a szülés 30-35 fölé. Mármint az első gyerek.... És igazán nem is nagyon szülnek manapság többet, max. kettőt.
Persze álmodozni lehet....de azért "ne vessük meg" azt sem, aki csak egy vagy két gyereket vállal be.
Na persze erre lehet nekem mondani, hogy nekem is még csak a második és én is még "csak" 32 vagyok. De azt valahogy mindenki elfelejti (nem rátok gondolok, hanem család és ismik), hogy Apának nálunk már a 4 :!: :!: gyereke lesz és Ő mégis csak már 44 éves lesz az idén.
Úgy hogy ha azt nézem, akkor Apa nálunk már "túlteljesítette" a "népességi index emelést"!!! :lol: :lol:
Szóval több gyerek már nálunk sem lesz, az biztos!!:roll:

De erre megint azt írom, hogy ha valaki bevállalós és így tervezte, akkor legyen!!! És kívánok Neki sok sikert, de főleg azt, hogy jó sokáig éljen egészségben!!! :wink: :wink:

Na most már télleg menek és írok privit is!

Pusz!!! :wink: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Lányok,
örülök, hogy tetszett a líra, akkor most szülőknek ez marad, szeretettel.

Most nagyüzem(fürdés, altatás), aztán tudok ideülni, Eni, Linocs,Tigrincs megy majd privi.

Veronikusz,
fókás hasonlatot imádtam!!!! :D :D

Kép
Kép
paklincs

Reni!

Vacsi majd fürdetés és fektetés mesével :lol: :lol: majd loholok és becsszóra írom a privit!!!! 8) 8)

Linocs, Orsi!

Privikre válaszoltam!!!

Emse!

Várom a privkót! :wink: :wink:

Na most télleg léptem!

Pussz!!! :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs

Úgy lehet az orvossal és a szülésznővel is megismerkedni, hogy az ember többször találkozik és BESZÉLGET velük. Én felkerestem a szülés előtt a szülésznőnket és kérdeztem tőle jó sokat. hangolódtunk.
Mert a szülésznő - ez a véleményem - nem "arra való" hogy "rám nézzen" néha vajúdás közben, hogy csak segítsen az orvosnak. Hanem arra, hogy segítse a vajúdásomat - ennek ezer formája lehet - és nem csupán technikai értelemben. A társam kell, hogy legyen, sőt én éppenség az orvossal is így vagyok.
Ezért nagyon fontos, hogy egy hullámhosszon legyünk, ehhez pedig kellenek a gondozás alatt is már a találkozások. És szülés után is. Mert segít feldolgozni, esetleg felkészülni a következő szülésre. Egyáltalán, egy másik nő, akivel meg lehet dolgokat beszélni.

Szerintem ez fontos. A szülés milyensége múlhat rajta.

Már másra képezik mostanában a szülésznőket, nem pedig arra, hogy az orvos asszisztensei legyenek.
De nagyon fontos, hogy a kismamák hogyan tekintenek rájuk. Amiről beszéltem, az egy másfajta szerep. Erősíteni kell bennük szerintem. Mert akkor valóban nagy segítségünkre lesznek.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Először is:
Memme Eszterének boldogságos születésnapot! Hihetetlenül elrepült egy év!

Linocs Fruzsijának Boldog Névnapot! Az én naptáramban genovéva, benjámin névnap van csak...

Banyek annyit írtatok nem bírtam még visszaolvasni, még a 764. oldal közepén tartok valahol. mentségem, hogy 2 napig 40fokos lázam volt :cry: Ma már nincs, de két nap totál gáz volt.

Na megyek még olvasgatni, hátha a végére jutok...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

nekem sem volt választott szülésznőm pont azért amit Tigrincs is ír. de előtte megkérdeztem a dokit, hogy szerinte válasszak-e, és ő azt mondta mindegyik szülésznő felkészült és rendes, szerinte nem kell. én maximálisan meg voltam elégedve az akkori ügyeletessel és mivel nem volt más aki karácsonykor szüljön, csak rám figyelt, ott volt velem a szobában...stb. gondolom ha nagyüzem lett volna, akkor jól jött volna egy "saját" szülésznő... éppen ezért én a Memméékkel is egyet tudok érteni.
Mivel Mónit ( a szülésznőt) megszerettem, szeretném majd hogy ő legyen a köv. babánál is benn... ha elvállal.

Akit itt mindannyian emlegettek hogy vele szeretnétek szülni, az a szülésznő... jaj, mi is a neve??...vlmi Ági aszem, az melyik?

Én csak ctg-n találkoztam velük, de a nevüket nem tudom.

Steffi, ez nem hangzik vlmi jól. Gyógyulj meg hamar!!!

asszem megyek alukálni... a két pasim már durmol. csak én "virrasztok". :wink:

eszembe jutott a neve: Várnai Gabi..na Ő KI???
Vendég

MSE
Versike nagyon ott! Remélem Memmével már erre kaparjuk a falat, mert tényleg kirakják :wink: :lol:

Steffi
jaaaaj, nyomorult láz :? Gyógyulgass!

Tigrincs
Osztom a véleményed! Mmint x gyerek x évesen ügyben. Bár szerintem 40 évesen egy harmadikat, ha valaki érez magában annyi türelmet, akkor simán! Mert szerintem ez az, ami az évek múlásával fogy a legjobban. Nameg az anyagi biztonság, mert a nemlétező nyugdíjból bizonyára nehéz iskoláztatni egy gyereket :oops: Persze, azt nem tudhatjuk mi lesz húsz év múlva, de ha most sem fényes (úgy értem nem tudnak most jelentős tartalékot felhalmozni), akkor én 40 felett már nem mernék belevágni, max. ha akkor sikerülne az első. De azt mindenki maga tudja, hogy mik az igényei és mit bír el a költségvetés :wink: Én mindenkit arra bíztatok, hogyha úgy érzi, hogy menne, akkor ne a korával törődjön! Azt mondják, hogy a késői gyerekek fiatalítanak :wink: :lol:
Engem manapság az zavar a legjobban (és most bocs, senki félre ne értse!), hogy elvárják, hogy szüljön az ember 3 gyereket legalább :oops: És itt most nem arról van szó, hogy ki mennyit szeretne, hanem, hogy mennyit tud reálisan vállani!!!!Én is szülnék 4-et is (na nem zsinórban :wink: ), de fel is kell nevelni. És nem annak, aki méltatlankodik, hogy ezért fogy az ország népessége :roll: Azért elég sok olyan 3 gyerekes család futkározik a környékünkön is, ahol sztem kettő is bőven elég lett volna :oops: Vagy azért, mert látszik, hogy ugyan nagyon szeretik őket, de alig telik valamire (azért ez a jobb) vagy azért, mert anyukának ez már sok, és ennyi porontyhoz nincs türelme. Persze egy találkozás alapján nem ítélek! Én is kajabáltam már Ivánnal az utcán, hihették, hogy nem vagyok valami anyának való típus :oops: :oops: :oops: De itt szerencsére mindenki tudja és még emlékszik is :lol: , hogy olykor elfogy a türelem és előfordul, hogy az nem a legjobb helyen ér :oops:
Szóval néha úgy érzem, hogy trendi a 3 gyerek és nem mindenki ismeri a határait (bármilyen értelemben is). Ugyanígy vagyok a 2 év korkülönbségel is. Ez sem való mindenkinek :oops:
Persze azok is sokan vannak, akiknek sok gyerek sem nyúzza le az idegeit és meg tudja nekik adni azt is anyagilag, ami szükséges, nem rájuk gondoltam!

Várom a sárdobálást

Szülésznőt én is választok. Ivánnál nem tettem, megbántam. Most korán szeretnék, hogy legyen időnk megismerni egymást, összehangolódni. Főleg ha úgy jön ki, hogy Vida doki is a tengeren hajózik, mikor én éppen kitolok :? :wink: Nem szeretnék két idegent magam körül, mert az fix leállíja a vajúdást. Nálam leglábbis tuti.Talán másnál is, de akkor az fájásgyengeség és jön az oxitocin. Ezt, ha lehet kihagynám :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni,
Tényleg nagyon aranyos férjed van! Tök jó! De ez normális, mert aki szeret!! Az szeressen!!! Persze tudom, hogy sokan nem ilyenek, de örülök, hogy a TE férjed ilyen!
Én is mindig tudtam hogy fiú vagy lány, TE honnan tudod?

Andi,
Ez szuper hír!!! De örülök nektek!!!!

Emese,
Nagyon, nagyon szuper a vers!!!!
Na ez tuti nyert volna a Liberoba!
Akkor jól értettem, nem sértődtem, meg nem vagyok az.
Nekünk is volt a koleszban egy ilyen szlogenünk, hogy akkor ma büdösen fekszel le.
Na volt egy szobatársam aki meg is sértődött ezen, na az nem én vagyok!
Nagyon édes a család!!!! És a beszólás is jó!! Hány kóla után???
Tényleg már akartam kérdezni, hogy Nagytestvér hogy van? Anyu már normális?

Megértem, a féltésed, ez olyan testvéri, és ösztönös, és jó!!!

Memme,
Édes a kép!!!
Nem értem amit írtál nekem, nekem akartad? Közben láttam, hogy Emesének ment, 
Akkor hamarosan vihetitek az ajándékot!!
Gratulálunk az Unokahúgodnak, sok, sok tejcit!!!

Kati,
Jajj ez szörnyű!! Hogy van a kisfiú????

Eni,
De szuper!!! Jó kis ctg-k, és akkor lassan jön a növérpult syndrom))

Steffi,
Nagyon csini vagy!
Miből van a lánc?

Linocs,
Nagyon édes a kép!!!
Én is megértem, hogy ha valami gondod van akkor váltanál, vagyis szerintem ez a normális, ha nem találod a közös hangot, vagy ha egyéb más a gond, akkor mért ne szülhetnél olyanokkal akiket TE képzelsz el magadnak!!! Csak bátran.

Én meg csak irigykedek a szülésznőválasztásra!!!Sajnos nekem olyan sem volt, és nem is lesz sose 
De a dokimat le nem cserélném, ha Spanyolországba dolgozna mennék utána!!!

Eni,
Komolyan ilyen inkubátoros gondoltataid voltak???
Jaj ne!! Mért nem mondtad??? Elheseggettük volna!!!
Remélem ha eljön a nagy nap egy két nagyszájú csaj lesz veled, aki megmondja a frankót utána!!!

Tigrincs
Itt vagy???
Ez a hullócsillagok éjszakája!!!

Dorka,
Komolyan? Mi is így vagyunk ezzel, hol indulunk, hol maradunk!

Heni,
Nagyon szépek vagytok!
Lenne egy kérdésem, ott ahol a konyha és a nappali (ha az, ezt látom a képekből) találkozik, ott a pultnál két ajtó van? Vagy hogy van megoldva??? Mert nálunk is van egy pult ami ugye az étkezőbe megy a konyhából és nem tudjuk mit tegyünk rá, és úgy láttam hogy nálatok a nappali felől is ajtó van. Vagy rosszul látom?

Olyan fini mindstrone levest csináltam ma, pedig meg sem kóstoltam, persze nem úgy ahogy a receptben volt, de nagyon jó lett!

na ezt elküldöm, és nézem ezt az oldalt!

ancsaboszi

Na visszaolvastam.

Orsi.k!
Üdv itt! Szép a fiad! Az én kisfiamnak le volt tapadva, de nem kellett műteni, 22hónapos volt amikor Veres Gábor helyi érzéstelenítésben ún gombos szondával leválasztotta, tehát ha nem nagy a baj nem kell egyből szike! Én nem tudom mitől van, apának is volt, neki fitymaszűkület és műtötték is, Martin még olcsón megúszta.

Eni!
36. hét! Jajj, de szupiii! A málnalevéltea 2008-ban is borzasztó izű :roll: :lol:

Dorka-Heni-Gabi képek jóóóóók!

MSE!
Miért vagyok csúcsnő?! Na ezt most nagyon nem értem… Farmerrucira mindig van igényem. :lol:
Nagyon tuti a versike!

Reni!
Én gastroyal-tól rendelek. A legogyűjteményes íráson jót nevettem! Én sem kövezlek meg amiért ennyire csajszit szeretnél. Annyira más egy kiscsaj! Mikor nézegetem Mircit és vigyorog akkor mindig megköszönöm Apának, hogy lány lett… De nekem mindegy volt tényleg, őszintén, de ennek előzménye van, amivel most nem fárasztalak…

AprooZso!
Nekem is van ínhüvelygyull., időnként ki is újul. 5éve begipszelték, de nem sokat segített.

Ancsa!
Jajj, de jó, hogy itt vagy!Hogy vagy? Lelked? Arany :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz,
Komolyan?? De miért?? Azt hittem imádod a dokid? Történt valami??
:oops: Priviben is jó?

Eni, Reni

Én is cityfood,
Ide is jön Csabára!!!
Reni,
A III. kerületi nagyon jó fej! én nagyon bírtam! A mostanit még nem ismerem! De vele is mindent meg lehet beszélni!

Eni,
Most ki lesz a szülésznő?

Aproo,
Édes vagy nagyon! Meg vagyok!!! Még mindig változó!!! De igazán rossz július 4. lesz!
:cry:

Reni
Legközelebb én is lányt kérek, de nem okok miatt, de megértelek téged is!

Emese,
Ez a vers eddig a legjobb!A csúcs!!!
:wink:
ész költő érik itt belőled!!! Szuper!! Nagyon tetszik!!! Valami újságba nem írsz?

Steffi,
Jujj, megy a sok gyógypuszi!!!+++++++++++++++++++

ancsaboszi

Steffi,

És az van a nyakadban?
közelebbi kép!!
Nagyon édes férjed van, de hát ezt eddig is tudtuk!

Aranyos vagy, köszi.Az előbb írtam, hogy meg vagyok.
hol így, hol úgy!
de azért mindig vannak olyan dolgok, amik feledtetik a rossz dolgokat, és lehet hogy most megint nem ment simán! De Lara már itt van!!! És neki még kell egy Hugi!!! De hogy mikor azt még meglátjuk!!!

HOgy áll a vezetés? én képzeld már a városban vezetek egy ideje, igaz költözés óta nem voltam, de már alig várom hogy menjek!!!

mi a baj? mitől volt láz? tejci miatt?

ancsaboszi

Memme Drága! És végülis Mindenki másnak is! :roll:

Oké, értem én a dolgot, hogy BESZÉLGETNI kell, de hogy választottad ki a szülésznőt? Az első gyereknél!!!! Mert ugye akkor még elötte nem szültél, az volt az első. A második, harmadik gyereknél már nem kérdés ennyire a dolog, mert akkor már ismersz valakit, akivel jó volt szülni és megtapasztaltad, hogy milyen. (vagy nem és keresel másikat)
A dokit kérdezted meg vagy beszéltél többel is vagy "ránézésre" választottál???
Mert ha itt most megkérdznék bárkit is, hogy kit ajánlana, akkor szerintem szinte mindenki a "sajátját" ajánlaná.
Na most azért mondjuk kb. 5 közül nehéz választani. Vagy akkor beszéljek mind az 5-tel és válasszam ki, aki nekem a legszimpatikusabb? De az meg milyen, hogy "tesztelem" Őket? Kicsit úgy érezném magam, meg szerintem Ők is, mint a vásárban, ahol válogatnak a "portékák" között. :oops: :?
És talán azért sem tenném ezt, mert ha választok is egyet a többinek lehet, hogy rosszul esne, hogy nem Őt választottam. Mert azért abban nem hiszek nagyon, hogy egymás között nem osztanák meg azt az infót, hogy velem meg velem is beszélt a kismama kíváncsi vagyok, hogy melyikünket választja. :oops:
És mondjuk, ha meg is beszélem vele, hogy Ő legyen az aki együtt vajúdik velem, és mondjuk közbejön valami??? Akkor mi van??? Akkor utána már mégsem ajánljuk másnak, mert éppen nem ért rá és ez rosszul esik nekünk, mert már le volt fixálva a dolog.
Mert ugye itt írta talán éppen Reni,(bocsi, ha tévedtem!!!) hogy Vida doki pont akkor lesz szabin, amikorra ki van írva és lehet, hogy beszélnie kellene valaki mással is(talán Tóth dokival?), hogy akkor legalább Ő legyen ott szülésnél. Akkor Ő most jár terhesgondira Vidához, fizet neki a magánba, aztán meg majd mással fog szülni, mert doki bácsi éppen nyaral. És akkor már Vida doki nem lesz a "csúcs", mert nem volt ott a szülésnél? (pedig egyébként az!!!)
Szóval nehéz ügy ez!!! :roll: :roll:

De azért írom mindig a mondandóm végére, hogy én nem akarok senkit sem meggyőzni, csak saját véleményt írok-alkotok némi tapasztalatból!!! Mindenki csinálja úgy, ahogy gondolja vagy jólesik neki!!! Csak értsük meg a másik érveit is!!!

Ezért is írtam, valahol pár oldallal ezelőtt, hogy ha Csilla nem lenne gyesen, akkor valszeg megkérném Őt, hogy legyen velem most is, de mivel nincs és szinte mindegyik szülésznő felkészült és kedvesrendes nem parázom attól, hogy éppen ki lesz bent!!! :roll:

Na jó, befejezem a regényt és érvelést, mert Apjuk attól tart, hogy itt a "nagy izgalmak hatására" megszülök!!! :lol: :wink: 8)

És most már télleg menek és megírom Reninek az ígért privit!! :wink:

Szép estét Fiatalok!!! :lol: :lol: :wink: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Gondoltam még elmesélem a szilveszterünket!

Nálunk itt aludt egy baráti család, ahol a kislány 2 hónappal fiatalabb Laránál, és szintén Kútvölgyis baba, de az Anyukája nem ír itt, nem is tudom miért!
Na szóval, Lara együtt fürcsizett vele este, hát amúgyis nagyon jól érezte magát de hát azt hiszem a közös fürdés a nagy kádban megkoronázta az estét! Hisz Ő úgye 4 hónapos kora úszik, és a viz számára nagyon fontos!!!
És itt volt még két fiú is, hát nem kell mondjam Lara őket is lerendezte! Úgyhogy megkapta az amazon minősítést! :lol:

Ha az Anyuka majd megengedi teszek fel közös fürcsis képet! :wink:

ancsaboszi

Tigrincs!

Na de jó hogy itt, pont most akartam írni, hogy megyek, mert úgy látom, mindenki a csillagokat nézi! :lol:
Na elolvaslak!

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?