Hű, még a végén ez a topik is feléled, dejódejó!
Először is bocsi, végigolvastam, csak nem tudom már mi kinek a kérdése volt
Enyim vélemény következik:
Én a Norbi diétát nem feltétlenül tartom hülyeségnek, az elveket, de a termékei gázosak, ezt fenntartom. A müzliszeleteiben majdnem 2xannyi ch van mint pl. a cerbona fittben(én nagyon sokáig rendszeresen ezt tízóraiztam, ebben van a legkevesebb ahogy én néztem.A nagyon sokáig azt takarja, hogy terhesség előtt, illetve a terhesség elején, amikor még szépen tartottam a diétát, ez mostanság nem mondható el sajnos.Szedem a metet, jó a cukrom, és mindenfélét eszem össze-vissza
A termékek nagyrésze meg tele van mesterséges sz..okkal, már bocsánat.Joghurtjai nekem katasztrofális ízűek, és azoknál is van kevesebb ch-jú, szóval nem árt odafigyelni!A kampány az kampány.
Gyors-lassú: Lassú ch a kenyérféleségek, kekszek, ropik, tehát a lisztes cuccok; gyorsak az édességek, tejtermékek, gyümik, ezek jutottak hirtelen eszembe.
Tej nem feltétlenül rossz, csak ne reggel.Sőt reggel ha lehet semmi gyorsat.Tízóraira már lehet egy picit, de inkább du uzsira.
Mindent képtelenség számolni szerintem(főleg ebédnél, illetve lehet, de hogy főzéskor is mindent méricskéljek, meg aztán hogy abból mennyit eszek én...Na nem, ezt sosem csináltam, de a többi kaját azért be lehet lőni, hogy nagyjából annyi jöjjön ki, amennyinek kell.
Reggeli:30gr CH(inkább csak lassú)
Tízórai:20gr CH fele gyors, fele lassú
Ebéd: 50gr CH ebből max 20 gyors
Uzsi:20gr CH csak gyors
vacsi:40gr CH ebből 10 gyors
Tehát édesség mindig uzsi(ha muszáj, nekem sokszor az volt
)
Sport mindig kaja ELŐTT!!!
Ja!GI-t nem összekeverni a CH-val, mert van ami alacsony GI-jű, de mégsem túl jó(pl.tej)
És ha vesztek valamit, tényleg érdemes figyelni!Mindenen fel kell(ene)tüntetni a CH-t, és pl. diétás lekvár meg diétás lekvár között is különbség tud lenni, nem is kicsi!Az ember azt gondolná, hogy diétás,jó lesz, aztán megnézel egy másikat és kb.feleannyi benne a ch!
A férjem eleinte mindig hülyének nézett, aztán rájöttem, hogy inkább nélküle tapasztalom ki ezeket, mert megőrült volna, mire mindent átbogarászok
De még WASA meg WASA között is van különbség pl. ízesítéstől függően, szóval figyelni kell!
Szerintem is okozhat met-szedés(kezdetben)ilyen éhséget(bár való igaz, hogy inkább az ellenekezője szokott történni, mert a szervezet elkezdi feldolgozni a felgyülemlett raktárkészleteket), de pco-ban minden elképzelhető, és annak az ellenkezője is!
Mindenképp mondani kell az orvosnak, de tényleg én is valószínűnek tartom a helytelen evést!Én tényleg nem gondoltam volna, hogy nem fogok éhenhalni ennyi ch-tól, de higgyétek el, sosem voltam éhes!mire megéheznél, újra ehetsz!
Fontos a reggeli nagyon!Jó lenne olyan 7 körül(nekem a munkám tökre megengedte az ideális evést 7-10-13-16-18-18-30körül)
Mindenkinek drukkolok, de most eldugulok, mert a végén velem lesz tele az oldal!
Hajni!
DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, hogy itt vagy!Örülök neked!