Ani:na frankó,nekem ilyenkor a Corsodyl-os gargalizálás segít.Jól el zsibbasztja + ugye fertőtlenít.
Szobatisztasággal meg totál egyet értek veled.Én minnél jobban akartam volna Berni annál inkább nem.Hiába adtam rá nyáron bugyit,saját magammal szurtam ki.
Amikor ő levette a pelust azt mondta nem kell.Az igazsághoz hozzátartozik ,hogy 1 hétig sajnos bepisiltünk ,nem bírta annyira tartani,de nagyon megdicsértem ,azért ,hogy szaladt a bilifelé,a vége azért oda sikeredett.
Éjszaki szobatisztaság nálunk rá egy évre lett.Szintén magától,ő nem kér pelust.1-hétig keltem hozzá éjjel ,mert volt ,hogy nem ébredt fel.
Utána asszem 2 szer pisilt be éjjel.Na azóta se,kopp-kopp.
Sőt az oviból sosem hoztam haza pisis cuccot.
Egy bizos amíg a húgyhólyagja nem éri el azt a bizonyos nagyságot addig éjjel nem lesz szobatiszta.Nagyon mélyen alszanak (98%-uk) a gyerekek nem ébrednek fel az ingerre.
Na meg valjuk be mi felnőttek is ,ha pisilni kell ,néha azt álmodjuk ,hogy elmegyünk wc-re aztán semmi ,még mindíg kell.
Na én ilyenkor riadok fel
gyorsan elmegyek pisilni mielőtt
gáz lenne
Zsombinál nem tom ,hogy lesz.
És tartozom 1 vallomással
Szerdán Kórházba megyünk Zsombival.
A kukiját fogják megcsinálni ugyanis egy közepes súlyosságú hypospadiasissal született.Veséi okésak,ott nincs fejlődési rendellenesség.
Szóval az ember lánya hiába szedi a folsavat
Na hogy értsétek ,húgycső hosszabítása lesz.
Akit érdekel az utána tud nézni a neten.
Ja pestre megyünk ,mert Szekszárdon nem végeznek ilyen műtétet ,sőt már sok mindent nem Pécsre küldtek ,na ott olyan hangnemben beszélt velem a Dr Farkas ,hogy én mit képzelek ,hogy itt akarok maradni éjjel a kórházba.Ez nem átmaneti szálló.Pedig teljesen normálisan kérdeztem ,meg,hogy van e rá lehetőségem arra,hogy éjjel a pici mellett maradjak.
Azt erre felkapta a vízet.
Hát magamban anyáztam.
Ja anya szálló van pár épülettel arrébb,de azt is inkább a rákos beteg gyerekek hozzátartózóinak tarják fent ,mert ők minden nap itt vannak.
Frankó ,mi te aludj a híd alatt vagy ahol akarsz.
Na nekem nem lett volna gond ,úgye pécsi vagyok anyáméknál aludtam volna.Ja szoptatós csescemő sem számít ,kap nyugtató inyekciót ,ha éppen ráér a nővérke.
Ezt az egyik ismerődőm mondta aki ott dolgozott.
Felhívtam a Vajdát (volt igazgatót) és elmeséltem mi volt.
Azt mondta ír engedélyt,hogy maradhassak éjjelre.
Mondtam neki,hogy inkább nem ,mert nem szeretném ,ha ezek után tüske lennék a szemükben.
Így keresett nekünk egy másik dokit.A Bethesda(ha jól írom)ba megyünk.Ott dolgozik egy régi ismerőse ,pécsen volt sebész .Ja és az íre a pont a Farkas az ő taníványa volt.Totál kiakadt ,hogy ilyen pici gyerek mellett nem maradhat ott anyuka,még ha a széken görnyedve is.
Szóval ez van
Tiszta ideg vagyok már,félek az altatástól ,félek az ébredéstől,félek ,hogy mennyire fog fájni neki,hát 2-3 napig biztos ordítani fog
és reménykedem ,hogy sikeres lesz a műtét nem kell még egyszer át élni.Rettegek attól az időtől amikor bent lesz a műtőben,remélem nem lesz hosszú ,mert különben megörülök az ajtó előtt.
Mindenki ismeri Zsombi fogantatási és születési történetét,ez még úgy kellett nekünk
Nem volt elég a szenvedésből.
Őszintén szólva nincs nap ,hogy ne gondolnék Timeszre,pont ezért.
Én átölelehetem a fiam ő már nem.Viszont azt nem szeretném megtudni,milyen az amikor nem ölelhetem....na inkább hadjuk .
Persze pozívan kell gondolkodni és sikeres lesz az altatásból az ébredés!
Csak az ember agya egy idő után nagyon tud kattogni
Bocsi a litániáért,de nem tudtam volna megmagyarázni hová tünök el 1 hétre ,meg miért nem megyek el a talira.
Bár továbbra se mennék rá,de sétálni lehet