Új privát üzeneted érkezett!

Timi:nagyon jók a képek-és a szöveg mellé :lol: :D

Kriszti:nagyon édes Levi :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt, anyukák :D

De jó képeket láttam ezen az oldalon!
Kriszti, Levi hogy bír így elaludni? Jól lefárasztotta a babanet :D
Ronix, szuper kis családod van!!!
Timi,
jó képregényt küldtél :D várom a folytatást a reklám után :wink:

Linda,
remélem, jól van Vivi, nem lett semmi baj az esés után... Olyan ijesztő, amikor leesnek valahonnan a kicsik!

Mártikám,
Nándi még mindig nem fordul (jó a hátáról bal oldalára igen, de ennyi) - szerintem azért nem, mert nem teszem az ágyra, csak a földre. Ha az ágyra tenném, tuti megtanulna gurulni, hogy ő is lepottyanjon :wink:

Viszont Nándi elkezdett mászni - hátrafelé 8)
Épp a Micimackót olvastam Szonjának, amikor kérdi a párom, hogy Nándit direkt a játszószőnyeg mellé raktam??? :lol: hát letolatott a kis dömper gyerekem 8)

Kike,
szerintem is a sötét miatt sírt fel Domi, és azért, amit Muffin írt!

Eliotnak és Csaba királyfinak nagyon boldog féléves szülinapot!!!!

KépKép
szkagi

Ági!
Hogy vagytok?

Nándusod bőre javulgat?

Kép így nyomjuk ha anya nem szereli fel a rácsvédőt 1.

Kép így nyomjuk ha anya nem szereli fel a rácsvédőt 2.
20150601134430

Kike,
jaj, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakátok volt!
Tényleg, lehet, hogy a zaj zavarja napközben.. estére meg már túl fáradt? Nem tudom, de nagyon aggasztó, és hát nagyon fárasztó mindannyiótoknak!
Ha a zaj zavarja, akkor két nap múlva már nyugisabb lesz a helyzet - kitartás! (én is nagyon várom már az ovikezdést!!)
Mi van apósoddal?

KépKép
szkagi

Viki,
Nándi is így nyomja rácsvédő nélkül! :lol: :lol: Ez az egy fordulat már megy! Lehet, az ágy másik végébe átrakom, hátha fordul a másik oldalára is akkor. Csak úgy nem lát rá a tesójára - neki is elvonási tünetei lesznek :roll:

Nándi bőre most jó, mert szteroidos krémet kapott rá, négy napig kentem, akkor már nem volt sebes. Most már csak egy halvány folt látszik a karján. Most igyekszem ezt szinten tartani, kenem testápolóval minden ( :shock: ) pelenkázásnál! Annyira száraz a kicsi bőre :(

Lackónak hogy tetszett a karácsony na meg a szilveszter???

KépKép
szkagi

A szilveszter annyira tetszett neki h átaludta :lol: Karácsonykor meg a fények nagyon átjöttek, és a díszek. Kb. mint a macska és a gombolyag.

Örülök h szebb már Nándus bőre. Nagyon tetszettek a közös képek, amit múltkor felraktál a 2 gyerekről. Nincs több?

Kike!

Sajnálom a papit. De nagyon szép korban van! én tuti nem húzom olyan sokáig
20150601134430

Ági:nem Apósom,hanem Anyósnak az Apja:hát szúrt a mellkasa,és nem kapott levegőt-reméljük helyrejön,majd ma többet tudok.

Remélem hogy tényleg ,,csak"azért ilyen Domi mert nem tud nappal normálisan pihenne,és az ovikezdéssel megoldódik,addig meg kóválygok,mint egy holdkóros :roll:

Nagyon cuki Lackó! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Sztem hétfőn vegyél viborcult a biztonság kedvéért.

Nem tudsz napközben csak 1 órácskát is pihenni? Rád is annyira rád férne már!
20150601134430

Kike,
tényleg, írtad, hogy hány éves, gondolhattam volna :oops:

Viki,
jót kérdeztél... :wink: azt sem tudom, karácsonykor csinált-e Zoli képeket. Na meg hogy hol is van a fényképezőgép egyáltalán... :oops:
De ha lesznek még közös képeink, rakok fel :wink:

Teó,
itt vagy? Hogy van Tami? Ti nem mentek el a Heim Pál bőrgyógyászatára? Vagy nem jelentkeztek be ti is Szalai doktornőhöz?

KépKép
szkagi

Teó,
nektek mondott a gyerekorvos valamit a hozzátáplálásról? Tami mit eszik-iszik? Csak anyatejet kap?
A hozzátáplálást meg akarom kérdezni Szalai doktornőtől, de 10 percenként vannak beírva hozzá a páciensek... :shock: :shock: :shock: nem tudom, mire lesz egyáltalán idő :?

KépKép
szkagi

fél óra múlva indulunk, most etetek. mindenkinek jó hetet!

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Evelin, jó utat! Ott tuti fogsz pihenni, Kicsit irigyellek, síelés ( én is imádok és két éve nem voltam) hó, hegyek, jó levegő, nagy alvások.

Kike! Nagyon sajnálom. Szerintem is lehet a sok ingertől. hogy túlfárad Domi és nem tud nyugodtan pihenni. Mondjuk a sok felébredés nálunk egyértelműen a fogacska kibújása előtt volt...
Hátha már kibújik az a fránya fogacska...

Vik, Lackó úgy nő! Nagyon édes! :)

Ági, jó hogy jöttél! Mikor mentek Szalaihoz?
Teó nem eszik tejet, tejterméket tudtommal, de hozzátáplálással nem tudom hogy állnak. szerintem almát, barackot adhatsz nyugodtan, ha táp kellene esetleg, akkor viszont csak tejmentes.
Segítek, csak szólj!

Kép
andkata

Tami is kap tápot utolsó tudásom szerint, de tuti tejmenteset, mondjuk nem tudom melyiket...

Örülök,hogy szebb Nándi bőre, Ági!

Kép
andkata

Marcsika, rég jöttél!!!

Kép
andkata

Linda! Boldog szülinapot!!

Kép
Kép
patr

Patri mizújs?

BOLDOG SZÜLINAPOT LINDA!!!

Kép
andkata

jaj lányok!
az éjszakánk ugyan olyan pocsék volt mint tegnap.
mi lelte az én kis törpémet?
már megint 2-kor ettünk az 5 helyett, aztán olyan fél5 körül jött hozzám az ágyba, mert meguntam a negyed óránkénti ugrálást...
és sir. nem csak felnyög hanem elkezdi a sirást is.
nem tudom hogy a fogától lehet-e. nem látok ott neki semmit. persze tudom, hogy attól még lehet az bántja.

kike!
teljesen megértelek. az eddig áldott jó kisfiaink most hirtelen ilyenek lettek. annyira gáz... nem vagyunk mi ehhez szokva!!!

viki!
lackó nagyon édes. nálunk néha már a rácsvédő sem segít. hol itt hol ott bukkan fel egy kilógó láb alóla :D

evelin!
jó utat. és csak óvatosan!!!! pihenjétek ki magatokat!!! +++

Kép

Kép
timi1982

Evelin jó utat!

Kike, sajnálom a rossz éjszakákat, nálunk a kezdetektől ilyen, sajnos!

Viki, én is csipázlak! :lol:

Kép
Kép
patr

Szabolcs ma viszi haza a gyerekeket, és akkor több időm lesz, jövök mesélek. Az egyszerűség kedvéért, most már arcüreggyulladásom is van :shock:

Kép
Kép
patr

Patti: szegenykem!gyogyulj meg! Gondolom pihenes szoba sem johet, pedig jot tenne.

Evelyn: jo utat es jo pihenest!
En ugyan nem tudok sielni de az ottani fealing igen hianyzik, es mennek de nagyon hegyekbe, hoba, forro teazni, atfagyni, ....de szerintem soha tobbet nem adatik meg az eletemben( a csalad akiknel sitterkedtem olszban szinte minden hetvegen ment telen)

Agi: te nem teszel kepeket a karacsonyotokrol? Ugy latnalak titeket!

Anna is ugat most mar kicsit. Mit adjak neki? Sinupret logyi tantum verde vag yvalami kopeteto?

Linda: minden ok a kiscsajjal? Boldog szulinapot!

Ejjszaka: ismet remesen indult, Anna 11kor uvoltve ebredt, nem is tudtam megnyugtatni csak kajaval :shock: szoval ketszer vacsizott, aztan 12kor megint felsirt, de akkor vissza tudtam altatni, utnana Aleko kohogott feszkelodott, de szerintem 1 korul elaludtam es 5ig aludtam jol.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:56-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:56-kor.
Vendég

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés.
Az újév első ajándéka, Gergőnek kibújt a második foga. Ez jó hír! :lol:
Egyenlőre a homeós bogyók nem használnak, ugyanolyan rosszul alszik! Így én is. :cry:
Mászik, feláll, kepeszt a lakásba körbe-körbe, egy perc nyugalmunk sincs. Pakol, jön mindenhova utánunk.

Hófordulósoknak sok boldogságot, és csak ügyesen, tessék kikészíteni anyukákata rosszasságokkal! :wink:

Pá, majd jövök!

KépKép
hene

Linda, Boldog szülinapot!!

KépKép
hene

VKata: szerinted adjak valamit Annanak kohogesre. NEm sokszor kohog, de tenyleg nem jatek kohoges.
Vendég

Gergo ugyes fiunka gratula az uj fogacskahoz!
Vendég

Viki: aranyos Lacko, kis kope:)
Anna a racsvedo ala, moge is eloszeretettel bemaszik, sot lerangatja hogy a fejen legyen, meg tepi...szoval eleg rongalo mostansag a kiscsaj, egy helyen a varrast mar felkaparta :?
gondoltam is mar ra, veszek egy olyan sima egyszinu feheret az ikeaban es rajzolok ra valamit, mert nagyon lekoti, most az allatos van amit varrtam de tan izgisebb lenne mast is latni.Igaz o csak alavasa hasznalja a kisagyat.
Vendég

Lehet ma ujra adok neki valami papit, mert iden meg nem evett, sot mar a gyumit sem issza annyira. Persze mert most meg tapbol eszik joval tobbet, igy nem szomjas ehes, de ez igy nem gaz?
Kivancsi vagyok mennyire lesz kiakadva a dokino, szerdan megyunk mereckedni, es amugy is hot hulyenek nez, gondolom a hagyom hogy ne egyen kanallal meg ratesz erre egy lapattal. Ep minap beszeltuk Alekoval valtanunk kene dokit.
Mi annak a menete?
Vendég

Olyan rossz nincs semmi dolgom :oops: jo porszivozas, fozes, de mit csinlajak a nap hatralevo reszeben.
Aleko "betegsegetol" mar agybajt kapok( csak ferfi ne legyen beteg) es mar nem igen tudom magam visszatartani hogy ezt ne ereztessem vele is( nagyon remelem hetfon elmegy mar dolgozni, mert ez igy gaz).
Szuper hogy nem dolgozik, csak mivel o beteg igy nem csinal semmit.
es percenkent elmondja jajj de faj, jajj de almos, jajj de....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
de azert a minap kifejtette o kepes lenne szulni( mert egy anyukaval ecseteltuk nem eppen ferfi "erohoz" van meretezve a szules)ahha, ha eg ytorokfajastol ennyit szenved....
NA mindegy, szerencsere igen ritkan beteg!
Vendég

asszem megyek innen, ciki hogy ennyit irok, fecsegek ossze vissza...
Azert ha lesz valaki irja meg az orvos valtas dolgot, meg a koptetot!
SZEP NAPOT!
Vendég

Na, Szabolcsék elmentek, a két háztáji alszik, (Zsu még, Zsolti már), én meg csak nézek ki a fejemből. A lakás romokban, de nem érdekel, majd csak a helyére mászik minden.
Úgy kaptuk meg Szabolcs gyerekeit, hogy ma reggel 9-re kell visszavinni őket. De nyolckor még aludtak, erre Szabolcs megkérdezte a volt feleségét, hogy megvárhatjuk-e míg felébrednek. Mondta, hogy igen, de különben is, ez nem a mi hétvégénk?? :shock: :shock: Van, amikor úgy kell könyörögni, hogy odaadja őket, most meg azt sem tudja mi van? :shock: :shock:

Kérdésem azokhoz akkor, akik értenek hozzá: A bírósági határozatban az van, hogy az őszi, téli, tavaszi iskolai szünetek felében lehetnek nálunk. Mi számít szünetnek? Mert én úgy értelmeztem, hogy amit az Oktatási Minisztérium kiad szeptemberben, az a szünet. De Szabolcs exe szerint pl. az oviban nincs őszi szünet, tehát akkor nem jöhetnek, meg a téli is rövidebb
Jövőre mi lesz, amikor a Misi már iskolás? Ő jön az őszi szünetben, a Brigi meg nem? Szóval utána lehet ennek nézni valahol?
Köszi a segítséget!

Kép
Kép
patr

Tami az orvosváltás egyszerű. Keresel újat, elmész hozzá, megadod a régi doki nevét, címét, és ők elkérik Anna lapját. Neked el sem kell menni a régihez. Legalábbis amikor én dokit váltottam így volt.

Kép
Kép
patr

Mármint én nem gyerekdokit váltottam, hanem sajátot.

Kép
Kép
patr

sziasztok!

Vivi jól van, úgyhogy mostmár megnyugodtam!

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket! Ma vagyok 25 éves! :shock:
Öregszem!!

Evelin jó utat!

Kép
linda24

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:57-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:57-kor.
Vendég

Sziasztok!

Csak pár szóra jövök, életem egyik legszörnyebb éjszakáján vagyok túl. Nem tudom eldönteni, hogy most a foga fáj Leának, vagy mi baja van, mert ilyet eddig még soha nem csinált, mint az elmúlt este. Hol úgy felsírt, hogy alig bírtam KÉZBEN megnyugtatni, hol egyszerűen csak nyöszörgött csukott szemmel, nyögött, mintha fájna neki valami. Nurofen, Dentinox ló...rt sem ért, mire kicsit megnyugtattam és letettem aludni, már újra ébredt fel nyögve-sírva. Párom is tanácstalan volt, az éjféli etetést átvállalta, hogy legalább addig feküdjek. Azon gondolkoztunk, bevisszük az ügyeletre. Már annyira fáradt voltam, ülve el tudtam volna aludni hajnalban. Aztán végül a mellkasomon aludt el, úgy feküdtem le vele, viszont én meg háton nem tudok aludni, meg féltem is, ha elalszom, nehogy leessen rólam, szóval ő meg az apja végül hajnalban elaludtak, én meg már annak is örültem, hogy legalább fekhetek, és nem kell állnom. Párszor még megébredt, de hamat visszaaludt, ahogy megsimogattam a hátát. Reggel fél9-ig aludt, én meg olyan vagyok, mint aki már nem is létezik.

Linda: Boldog szülinapot!

kike: Kitartás, nálatok szerintem ez csak átmeneti. És ha mégsem, látod, el lehet élni napi össze-vissza 4 óra alvással is. Erre lehet példa Pati, Titi és én is! :lol:

Viki: Lackó édes a képeken!

Tami: Sajnálom Annát, remélem hamar rendbe jön. A dokiváltás szerintem is úgy megy, ahogy Pati leírta. Köhögésre én nem tudom, milyen szer a legjobb, a Roubitoussin vagy mi a szösz elvileg egész jó, de gyógyszertárban is tuti ajánlanak valamit.

Patr: Én úgy értelmezem, hogy ha a határozatban nincs egyesével felsorolva, hogy melyik gyereket mikor viheti el a férjed, akkor az iskolaszünetek felében mindegyik gyermekre "jogosult"! (Én is a jogi karon végeztem, csak nem jogászként. :lol: ) Úgyhogy a kedves exe elmehet melegebb éghajlatra (nem is értem, hogy ha valaki tiszta szívből szereti a gyerekeit, hogy tehetné meg velük azt, hogy nem engedi őket az apukájukhoz???)

Ne haragudjatok, de ennyire futotta az erőmből. Mindenkinek további szép napot!
fmarti

Sziasztok!

Sajnálom a rossz alvó babákat és anyukáikat. Most a mi éjszakánk sem volt valami fényes. Volt fent 1-kor, 4-kor, 7-kor. Mióta kijöttek a fogai, mindig felkel minimum egyszer éjszaka. :cry: Pedig állítólag ilyenkor már nem is fáj.

Vidokata! Köszi! Akkor melyik képet küldöd el az 1000. oldalra?

Evelin! Jó utat és jó szórakozást!

Betegeknek jobbulást!

Linda! Örülök, hogy Vivinek nem lett semmi baja!

Viki! Laló nagyon aranyos!

Timi4 Nagyon édi a két fiú, és a szöveg! Nagoyn feldobja!

Kriszti! Levi nem gyengén alszik! :lol:

Kép
szly27

Linda!
Isten éltessen! Sztem én sosem voltam 25 éves sem :roll:

Mártikám!
Nagyon sajnálom a nem alvást. Nem tudok már javasolni semmit h mit is lehetne kipróbálni a Hercegnőtöknél. :cry:

Pattici!
Jobbulást neked! Szedsz vmi gyógyszert?

Elment anyu és anyósék. Anyósom felpakolt kajával. Szegénykém még sütit is hozott, én meg bevágtam h fogyó van csókolom. Úgy sajnáltam, mert annyira szívből hozta. Gyorsan a süti felét átpakoltam anyunak, aztán azt a maradék kevéskét majd elmajszolom.

Laló kiütve. Délelőtti alvása 20 perc volt. Már déltől nyöszi volt, aztán megint felpörgött anyumnak. Ahogy anyu elment 5 perc múlva kiterülve aldt. Viszont nem evett sokat elalvás előtt, nem tudom meddig húzza majd a lóbőrt.
20150601134430

Sziasztok!

Megint száműzetésben, de Nati most véletlenül alszik...

Brúnónak boldgo hófordulót4

Linda, Isten éltessen a negyedszázadikon!!!

Timi, édes a képregényed!

Viki, huncut Lackód nagyon édi!

Patti, nagyon sajnálom ezt az áldatlan helyzetet az exszel! Amit Márti ír, logikusnak tűnik. Nem beszélve az emberi oldaláról... Tesóméknál meg épp fordítva van, a nő folyton lepasszolná a gyerekeit.
Remélem, találtok megoldást!

Hene, Gergő "ajándékához" gratula, mindkettőtöknek simi!

Tami, nektek is simi! Alekónak is, csak hogy gyógyuljon már meg a lelke!

Márti, nektek is simi! Zombiságban tarts ki, csak lesz már jobb!
Sajna nekem a legrosszabbnak titulált éjszakám után tudott még rosszabb jönni.... ezt egyáltalán nem kívánom neked!

Otinak nagyon rossz éjszakája volt, vagy két órán át köhögött, tán csak ráolvasással nem próbálkoztunk... se hideg levegő, se méz, se köptető, se innivaló.... aztán csak elaludt. Apával épp a Heim Pálban vannak a fül-orr-gége ambulancián (már jelentkezhetnének...). Sejtem, hogy ez valami mélyebb dolog lesz, hörgők vagy allergiás cucc...
Katák, ha ne adj'Isten tovább kell lépnünk, melyik intézményt, melyik szakembert ajánljátok? Csak a biztonság kedvéért kérdem. Köszönöm előre is!

Szegény Nati is ki van fordulva, miután Oti felébresztette, evett egy nagyot, aztán nem akart elaludni, amivel senkit sem hagyott volna, így kijöttem vele a nagyszobába, és próbáltam elaltatni. Üvöltött, mint a sakál, nagyon nem tetszett neki, hogy ringattam, de aztán amikor már szinte ugráltam vele, egy kicsit befáradt, és akkor le tudtam tenni. Nagyon sajnáltam drágámat, meg persze a másikat is. Hogy én hogy bírom ezt, nem is tudom. Csak a Jóisten kegyelméből lehet. Meg Apa segítségével.
Megyek is, elolvasom megint, amit Véda küldött.

Legyen az enyémnél sokkal szebb napotok!

Kép
Kép
bondi

Bondikám!
Nagyon sajnálom a kaki éjjeleteket. Oti manónak külön gyógypuszi!
20150601134430

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
Csatlakozom a zombibrigádhoz! :cry: :cry: :cry: :cry:
Áronnak tegnap ugye elcsúszott a du-i alvása így 20:30-*kor elájult kaja nélkül.
21:30-kor kelt,hammolt és 01-ig nyomta!!!!!!!!!!!!
Apával már csak röhögni tudtunk,mintha du. 3 óra lenne pörgött,forgott,sikított ezerrel!
Betettük a kiságyba ,egyedül volt a szobájában,hasra vágta magát és mondta a maciknak,hogy hágö!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ahogy elaltattam és betettem a kiságyba hasra vágta magát és kedte eéőről!
Brutális volt!
Most Anyu elvitte levegőzni úgyhogy villám gyorsan kiteregetek és dobok egy hátast!
Remélem még lesz egy kis időm pihenni!

Bocsi csajok,de most csak helyzetjelnetésre volt energiám!

Kép

Kép
ibm

Bondi! Nagyon sajnálom Otit! Roli is ilyesmi szokott lenni. Lebetegszik: orrfolyás, köhögés, láz. Aztán minden jobb lesz, csak az irtózatos éjszakai köhögés marad, aminek néha hányás a vége az öklendezés miatt. Sajnos ez nálunk is sokáig szokott tartani. Én olyankor nappalra köptetőt adok, lefekvés előtt pedig köhögéscsillapítót. Legtöbbször a kúp segít csak neki éjjelre. Azt mondja az orvos, hogy kruppos jellegű a köhögése, de nem hivatalosan krupp.

Egyébként én is ilyen vagyok, csak nekem nagyon ritkán jön elő. Most éppen a vége felé járok ebben.

Linda! BOldog szülinapot!

Brúnó! Boldog hófordulót!

Kép
szly27

Csilla: Sajnálom, hogy nálatok is elég brutálisra sikeredett az éjszaka. :( Néha én sem tudom, hogy lehet mindezt átvészelni, nálatok meg ráadásul kettő poronty is van. Minden elismerésem, hogy így bírod a megpróbáltatásokat! No meg persze a kicsiknek sem lehet könnyű. Borzalmas érzés, mikor szeretnél segíteni rajtuk, de nem tudod, hogyan tedd.
Végül mi újság Otival? Kell további kivizsgálásra mennetek? Jobbulást neki, és nyugodtabb éjszakákat a családnak!

Ami: Akkor nálatok sem volt sok pihenés az este folyamán. Isten tudja, mi pörgeti így fel néha a gyerekeket?! De nézd a jó oldalát, legalább nem sírt, nem volt fájdalma, csak szimplán jókedvűen játszott. Ez is valami (Én tegnap este már ezt is nagyra értékeltem volna...)

Lassan visszatér hozzánk Orsi is, kíváncsi vagyok, mit mesél majd, hogy érezték magukat.

Többiek merre vagytok? Remélem, csak csupa jó dolog történik mindenkivel, és azért vagytok távol. :)
fmarti

Sziasztok!!

A fogyókúra nekehez megy, éhes vagyok, Viki jól van, egy tündér!
Képek:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Weráék gyógyulgatnak, majd talán csütörtökön mennek haza.

Jó volt velük, nagyon aranyosak! Wera anyukája nagyon fiatal, szép nő, pont olyan kedves, mint Wera! Norbi is szimpatikus fickó, sajnálom, hogy nem lakunk közelebb Pesthez, mert így csak Őket ismerjük most már személyesen. De mejd egyszer!

No lépek,majd még jövök.

sz.andi

Andi, akkor összejött a randi, de jó!
Látszik, hogy jól éreztétek magatokat! Örülök,hogy Vera jobban van már...Vikinek jött foga?

Bondi, Nektek is sajnálom a brutál éjszakát! Szegény Oti manó! Mit mondtak a Fül-orr-gégén? Átküldtél belgyógyászhoz? Kapott antibiotikumot?
Van Sinecod csepped? Azt adhatnál esetleg estére mint köhögéscsillapító, általában beválik...

Márti, tudtál pihenni napközben?

Mi vendégeket várunk, készülődünk, azért nem jöttem nagyon. Délelőtt sportbabakocsival sétáltunk, szépen sütött a nap, bejött a leánynak...

Patri, kérdezzem meg a tesómat? Ő is jogász és családjoggal foglalkozik. Vagy már kaptál választ?

LÁNYOK NAGYON DRUKKOLOK, HOGY MINDENKINEK JOBB ÉJSZAKÁJA LEGYEN!!!

Kép
andkata

Jaj nem írtam tegnap? Csúcs a kép Krsizti Levi babáról!

TITA!!! Mizujs? LEvi???

Kép
andkata

Ahogy nézem Andi, Viki azért hasonlít Rád...

Kép
andkata

Sziasztok!

Először is nagyon boldog új évet kívánok Mindenkinek!

Az ünnepek alatt nagyon elfoglalt voltam, állandó volt a jövés-menés, vendégeskedés, még zugolvasni sem igen tudtam, épp csak átpörgettem nagyjából a nem gyenge termést... :)

Képek nagyon jók, Timi a sorozatodon nagyon jót nevettem!

Brúnó végre újra megtanult átfordulni hátról hasra, bár még nem állandósult a pörgés, de már elkezdte. 6hetesen néhány napig forgott hasról hátra, azóta sem csinálja, de majd megtanulja, nem aggódom. Amúgy nagyon jól bírta a gyűrődést, sokszor voltunk vele vendégségben késő estig, de szerencsére nem akadt ki nagyon egyszer sem. Mindenesetre már kicsit jó lesz, hogy hétfőtől visszatérnek a nyugis, édeskettesben töltött hétköznapjaink és visszatérhetünk a napirendünkhöz.

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket, Lindának boldog szülinapot! 25 évesen én még álmodni sem mertem babáról...

Végül gyorsan néhány kép, mert Brúnó igényt tart a társaságomra.

Ja még Patr! Jogász vagyok, de a családjoghoz elég kevés közöm van, mindenesetre szerintem jól értelmezed a bírói döntést. Kép szilveszterkor Kép kiscsaládunk Kép ez csak úgy Kép szenteste

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Zsuzsi, gratula Brúnónak!
Hogy Te milyen szépséges vagy!!!

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?