Sziasztok!
Csak pár szóra jövök, életem egyik legszörnyebb éjszakáján vagyok túl. Nem tudom eldönteni, hogy most a foga fáj Leának, vagy mi baja van, mert ilyet eddig még soha nem csinált, mint az elmúlt este. Hol úgy felsírt, hogy alig bírtam KÉZBEN megnyugtatni, hol egyszerűen csak nyöszörgött csukott szemmel, nyögött, mintha fájna neki valami. Nurofen, Dentinox ló...rt sem ért, mire kicsit megnyugtattam és letettem aludni, már újra ébredt fel nyögve-sírva. Párom is tanácstalan volt, az éjféli etetést átvállalta, hogy legalább addig feküdjek. Azon gondolkoztunk, bevisszük az ügyeletre. Már annyira fáradt voltam, ülve el tudtam volna aludni hajnalban. Aztán végül a mellkasomon aludt el, úgy feküdtem le vele, viszont én meg háton nem tudok aludni, meg féltem is, ha elalszom, nehogy leessen rólam, szóval ő meg az apja végül hajnalban elaludtak, én meg már annak is örültem, hogy legalább fekhetek, és nem kell állnom. Párszor még megébredt, de hamat visszaaludt, ahogy megsimogattam a hátát. Reggel fél9-ig aludt, én meg olyan vagyok, mint aki már nem is létezik.
Linda: Boldog szülinapot!
kike: Kitartás, nálatok szerintem ez csak átmeneti. És ha mégsem, látod, el lehet élni napi össze-vissza 4 óra alvással is. Erre lehet példa Pati, Titi és én is!
Viki: Lackó édes a képeken!
Tami: Sajnálom Annát, remélem hamar rendbe jön. A dokiváltás szerintem is úgy megy, ahogy Pati leírta. Köhögésre én nem tudom, milyen szer a legjobb, a Roubitoussin vagy mi a szösz elvileg egész jó, de gyógyszertárban is tuti ajánlanak valamit.
Patr: Én úgy értelmezem, hogy ha a határozatban nincs egyesével felsorolva, hogy melyik gyereket mikor viheti el a férjed, akkor az iskolaszünetek felében mindegyik gyermekre "jogosult"! (
Én is a jogi karon végeztem, csak nem jogászként. :lol: ) Úgyhogy a kedves exe elmehet melegebb éghajlatra (nem is értem, hogy ha valaki tiszta szívből szereti a gyerekeit, hogy tehetné meg velük azt, hogy nem engedi őket az apukájukhoz???)
Ne haragudjatok, de ennyire futotta az erőmből. Mindenkinek további szép napot!