Sziasztok!
Katlina!Örülök, hogy Robika jobban van.Sajnálom, hogy lement róla, amit felszedett. Antónia is csak 10 dkg-ot hizott 2 és 3 éves kora körül, mert2* volt beteg mind akét alkalommal 0.5kg fogyott majd vissza is hizta igy csak 10 dkg lett a plusz súly.
Szerncsére a gyerekdoki azt mondta, hogy az egész gyereket kell nézni nem csak a súlyát.
Most március óta hizott majdnem 1.5 kg-ot.
Még nem is irtam, hogy nagyon jó az új avatarod.
Évi! Hát én is félek a lebukástól, idén már nagyon érdekelte Antóniát, hogy miért is nem mehet be a másik szobába Anyukámnál./ugye majden megész nap ott voltunk, hogy Attila itthon nyugodtan tudjon készülni./
Olvasás tv nézés, ne is mond, hogy mikor lesz nekem erre is idöm.
Antónia most sem alszik pedig fél órát altattam.
Linda! Réka már nagyon nagybaba. Gratulálok a forgáshoz és az önálló üléshez, nagyon ügyi.
Mi most vettük le a héten a kádat az állványról, mert Ati úgy pancsolt, hogy úszott az egész fürdő.Most ő is bekerült a kisdjával a nagykádba, ott pancsolhat kedvére.
Judit! Hú milyen nagy doboz legot kapott Marci, épithet kedvére.
Gondolom nem szivesen jöttetek vissza Szolnokra, itt azért csak nem olyan mint otthon.
Ezer éve hogy nem táncoltam, lassan nekem is be kellene pótolnom.
Mi csak itthon voltunk, de 11- kor már majdnem elaludtam, csak Antónia miatt maradtam fent, mert megigértük neki, hogy megnézheti a tüzijátékot.
Tündi! De jó lesz nektek Ausztriában, szerintem Luca élvezni fogja.
Én már nagyon várom a júniust úgy néz ki, hogy akkor megyünk majd Horvátországba.Mondjuk én is aggodok Ati miatt, hogy birja majd a nyaralást.
Mi is vittük Antóniát 4 hós kora óta sokfelé, eleinte csak országon belül. 1 éves kora után már mentünk a Tátrába, Németországba és Horvátországba, Jól érezte magát mindig szerncsére.
A kocsit sajnálom ,dühitő lehet.
Lizocska! Én Atival voltam nagyon szédülős, volt, amikor nem birtam egyedül hazajönni a városból Attilát kellett ugrasztanom. VOlt olyan amikor a sötét utcán jöttem haza és úgy megszédültem hogy a keritésben kapaszkodtam meg. Tényleg elég veszélyes dolog.
Szerintem nálunk is úgy lesz, hogy Ati lassan utoléri Antóniát súlyban. De hát a fiúknak masszivnak kell lennie.
Jaimee!Majd én is szertnénk jelszot a bloghoz.
Mano! Nagyon sokat nőtt Franci és még mindig tiszta apukája.
A babakocsiját ki is nézte Anta magának.
Én sajnos minden reggel a mérlegen kezdek , hát1.5 kg-ot hiztam, de abban bizok hátha rossz
Nálunk nem volt semmi különös szilveszterkor. Antónia most maradt fent elöször fél1-ig, hát nem kellett altatni utána.
Ati ujabban odakúszik hozzánk, megtámaszkodik rajtunk és feltérdel, próbálna felállni, de még ki-kicsúsznak a lábacskái.
Lassan befejezem, jó sokat irtam. Úgy volthogy délután megyünk Anyukámhoz, de mivel Antónia mindent csinált alvás helyett igy sajnos itthon maradunk.