Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Boldog új évet mindenkinek!!!
jaimee1

B ékés álmainkba ne csalódjunk soha
O ltalmazzon minket emberek mosolya,
L elkünkben béke és szeretet virítson,
D üh és gaz álnokság meg ne szomorítson.
O stoba szólamra ne hajoljon szívünk
G azdagság kísérje minden vidám léptünk,

Ú tjaink vigyenek igaz célunk felé
J övendőnk munkája ne váljon vízzé.

É jszaka pompásan ragyogjon csillagod
V eled lehessek amikor csak akarod,
E gymásra találjon most minden kereső,
T ársával éljen minden egymást szerető.

K özösen tegyük szebbé ezt a világot
Í zleljünk már most földi boldogságot,
V áljon minden titkos szép álmunk valóra,
Á ldott legyen minden együtt töltött óra.
N evetni tudjunk és őszintén örűlni
O dvas idő fogát messze elkerülni,
K eveset mondok végül, de szépet: Kívánok Boldog Új Évet!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK!

Kép

Kép
Kép
mongi

Örömökben egészségben sikerekben gazdag nagyon boldogboldog újévet!!!!!

puszika!

Betegeknek jobbulást!!!

Kép
kbernadett

B.U.É.K

Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Jaj lányok,köszönöm szépen mindenkinek az érdeklődést,szerencsére jól vagyunk :) :)
Ma volt itt a dokinéni,kimutatta ugyan a labor a vírus jelenlétét,de nem vészes és a vas értéke is határon van így azzal sem kell csinálni semmit egyenlőre.Meg kéne próbálnom jobban erőltetni a főziket,húsokat,de ez a gyerek semmit nem akar megenni :( A kiütések mára teljesen elmúltak,de még a bogyókat vasárnapig szedjük,szerencsére ezt simán beveszi Milán.

Katlina:És Robika jobban van már?

Erika:Köszi neked is,mostmár megnyugodhatok,túl vagyunk rajta :)

Kriszti:Köszi :) És ti jobban vagytok már?Poci növöget?

Tündi:Mostmár így lesz,a dokinénit fogom csak hívni,legalább nem teszem ki fölösleges tortúrának a gyereket :? De inkább ne legyen rá szükség!!

Judit:Jó pihenést nektek :)

Évi:Egér...akkor én mennék :P Apa ma vett egyet,igaz ez csak a számítógéphez kell,ezt elviselem :wink:

Letti:Jó kis husis Atika :) Antát meg küldheted ide is vasalni :P

Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

BÚÉK!

Kép

Jövőre, veletek, ugyanitt :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!
Kép
judit_79

Boldog Új Évet mindenkinek !

Bocsi,hogy nem jelentkeztem de jó kis programot csináltunk magunknak. Pisti kitalálta,hogy mi lenne ha külön költöznénk a gyerekektől, most,hogy már ügyesen egyedül elalszanak. Ez eddig szépen és jól hangzik, szoba is van bőven csak: szét kellett szerelni az óriási franciaágyunkat darabokra csak így tudtuk átvinni, viszont olyan nagy,hogy abban a szobában ahova költöztünk szét kellett szedni az ottani bútort és átvinni a gyerekek új közös szobájába. Persze a szétszedéssel a kipakolunk bepakolunk is jár. Arról nem is beszélve ,hogy az volt a nap kezdetén az első dolog,hogy Pisti elfelejtkezett egy a szekrény tetején lévő üveglapról és az jól szétvágta a kezét. Szegénykém azért mégis belekezdett, persze mindent egyedül cipelt ,én meg rohangáltam a gyerekek után. Mert ugye a gyerkőcök csak a szétszedett bútorok és az apjuk lába alatt szórakoztak jól. Estére egy picit kikészültünk de sikerült felcserélődtek a bútorok, még a nappaliba is került egy új kanapé. Persze ehhez le kellett szedni a karácsonyfát...

A szilveszter délelőtt is elég ijesztőre sikerült. Reggelre ugyanis kifogyott a karácsony előtt bevásárolt készlet úgyhogy a gyerekek még bemajszolták a maradék bejglit és irány a Tesco. Persze én nem éreztem magam éhesnek nem is ettem. Elmentünk a tescoba, állunk a húspultnál kérem a húst amikor egy fura dolgot érzek: először a szívem kezdett nagyon dobogni, majd olyan fura lett a fejem. A végén az éreztem mindjárt elájulok úgyhogy gyorsan belekapaszkodtam a középen lévő pultba. Akkor odajött Pisti,hogy mi a baj de csak annyit tudtam mondani,hogy nagyon rosszul vagyok . Azt mondta menjünk üljek le valahol. Na ez a "menjünk" úgy sikerült,hogy a bevásárló kocsiba kapaszkodva lépés helyett kétszer térdre estem. Szerencsére ott volt egy raklap ketchup Pisti gyorsan levett onnan egy kartonnal és oda leültem. Borzasztóan rémisztő volt, de nem csak nekünk ugyanis egybeszaladtak az emberek és kérdezgették mit segíthetnek. Gyorsan hoztak egy üveg ásványvizet, Pisti meg elszaladt egy kakaós csigáért. Szerencsére ez segített és tíz perc üldögélés után fel tudtam állni.
Gyorsan befejeztük a vásárlást és irány haza. Tanulság: ezentúl jól be kell reggelizni és az sem árt ha mindig van nálam valami cukros ital vagy étel. Én ugyanis a vércukorszint leesésére gondolok, és biztos az sem mellékes,hogy mindig 100/70 körüli a vérnyomásom ugye ha az még lejjebb megy...
Szerencsére egy kis folttal a térdemen megúsztam a dolgot, de nagyon megijedtem (attól féltem,hogy elájulok és nem tudni,hogy érek földet, mi lesz a kis manóval a pocakban)

A szilveszter ezután az izgalom után jól telt bulizgattunk a gyerekekkel, feldíszítettük a nappalit.

mongi: bizony masszív kis kölyök kis Pisti egy súlyban van Emmával pedig 20 hónap van közöttük

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Hazaértünk anyóséktól,szépen átaludtam a szilvesztert :wink: :D De jó kezdődik ez az év is,mert a kocsin mostmeg a jobb első zár csesződött el,nem tudom lezárni a kocsit :? remélem hamar meg tudják csinálni...

Móni,örülök,hogy minden okés Milánnal.Az étvágyára nincs esetleg vmi homoes bogyó amit adhatnál neki?

Lizocska...egyél rendesen!!Szerencse,hogy ennyivel megúsztad.Én is jártam már így,hogy rosszul lettem buszon,meg villamoson is...de itthon is fordult már elő,és szépen hátra estem a lépcsőről még a mamáéknál,szerencsére csak 1 lépcső volt,így nem zuhantam nagyot,na meg nem voltam kismama.
Biztosan klasszul átrendeztétek a szobákat,a gyerekek meg természetes hogy ott vannak ahol mi :wink:

Kinek,hogy telt a szilveszter este?

Elveszettek írjatok :wink:

Kép
Kép
tundi24

Lizocska: Ijesztő lehetett...Vigyázz magatokra!!!

Tündi: Akkor ez az év is jól kezdődött. :lol: Szundival!

Katlina: Hogy vagytok?

Móni: örülök, hogy jobban vagytok!!!

Jól telt a Szilveszter, barátnőmék jöttek át. Éjfélre virsli mérgezést kaptunk. :lol: :lol: Bár a két csajszi körül annyit ugráltam, hogy engem valahogy nem terhelt meg a sok kaja. Olyan aranyos volt együtt Réka és a barátnőm kislánya. Már játszottak együtt.
jaimee1

Lizocska!
Ijesztő ami veled történt!

Tündi!
Hát ez a kocsi :twisted:

Erika!
Köszönjük most már jól vagyunk,ma már a hasa sem ment :wink:
Ja és képet kérünk a csajokról :wink:

Kép

Kép
katlina

Bujjék!!

A szilveszter délután jól sikerült, bár utóbb kiderült, hogy az este is jól sikerülhetett volna.... bnőm mondta előtte a telóban, hogy Lili ott is alhat, úgy menjünk. Én meg azt hittem, a délutáni ottalvást mondja :oops: ....de akkor sem aludt ott, csak totál félreértettem őket.. :cry: :oops: . 8-ra értünk haza, mert Lili álmos volt. Jól kijátszotta magát Vivi játékaival :lol: A zenélő-éneklő-mondókázó kis micsodáktól újfent kikészültem. :roll:
Így maradtam le egy kis szilveszteri muriról :cry: :cry:
És persze Lili folyamatosan félt a durrogásoktól :evil: A fenekébe dugnám minden petárdásnak és tüzijátékosnak a tűzszerszámát :twisted:

Katlina! Ti nem mentetek el bulizni végülis, ugye? Jó, hogy Robi végre jobban van.

Leti! Eltaláltad, Lili 17 kiló és 100 cm :lol:

Hajni! Nem is írom...kicsit sokat akarsz, nem??? Anta vasaljon nálatok, Lili meg menjen porszívózni :shock: :lol: ? Ti voltatok vmerre?

Lizocska! Jól ráijesztettél akkor párodra! De saját kárán tanul az ember, kész szerencse, hogy nem lett nagyobb baj...

Minket tegnap reggel a változatosság kedvéért a gyorspostás ugrasztott ki az ágyból :lol: :oops: 30-án megrendeltem az ülést, 31-én reggelre itt volt :shock: . Ezt nevezem!!
Azóta abban trónol kisasszony :lol: Még majd varrok az ülőkéjére vastagabb huzatot, hogy ne süsse a hideg annyira a fenekét :wink:

Tündi! Ti mikor mentek Ausztriába? Anyósoddal jó volt :roll: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,hát nagyon jól kezdődött..de minden rossz után valami jó következik :wink: Tényleg tehetnél képeket a csajszikról :)

Katlina,örülök,hogy Robika jobban van!!

Nóri,akkor hamar megérkezett a csomag :wink: Anyóssal olyan volt amilyen általában egy anyóssal lehet :roll: :shock:
Ha minden igaz akkor 19én megyünk ausztriába és 30án jövünk haza.Már várom azért,csak félek egy kicsit,hogy Luca hogy fogja bírni az utat.De majd megpróbálom elszórakoztatni,úgysem én fogok vezetni :wink:
Sajnálom,hogy lemaradtál a buliról a bnődnél :( De majd jövőre bepótoljátok!

Kép

Kép
Kép
tundi24

Linda: Utólag is boldog feledik szülinapot!!!!

Katlina: Dejóóóó! :P

Fotók a csajokról? Hát olyan, amelyiken mindketten rajta vannak érdemben, olyan nincs.... :( Szaladgáltak fel alá, mint a mérgezett egerek. :lol: :lol:

Nóri: és melyik is lett végül? (Lemaradtam? :oops: :oops: )
jaimee1

Nóri!
Jó gyorsak voltak :shock:
Buliba végülis elmentünk,mert addigra Robinak kutya baja sem volt(habár aznap reggel még vittem a dokihoz,mert előtte való éjjel mindent kihányt,lehet az volt a hab a tortán,na de azóta sincs semmi baja)
Sajnálom hogy te nem jutottál el!

Tündi!
Én erről lemaradtam nem tudtam hogy Ausztriába készültök :shock:

Évi!
Nektek hogy telt a szilveszter?

Kép

Kép
katlina

Erika!
Hova tünt a blog linked???????????????????

Kép

Kép
katlina

Reggelt-napot!

Katlina! És jó volt a buli? :lol:

Erika lehet, máris korlátozta a blogját? JELSZÓT ÉN IS KÉREEEEK! Linkem az van...könyvjelzőben :wink:

Erika, végül az ócsóbbat vettem.

Este meg megint Moulen Rouge volt. 3-kor még ébren voltam utána :? Pedig vissza kéne már szoktatni magunkat a normál fekvésre-kelésre :cry: , mert aztán hétfőn lesz sírás-rívás...

Egy kép tavaj jan.1-ről :lol: , hóimádóknak:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

A mi szilveszterünk elég rosszul sikerült. Csongi átment anyuékhoz (ő akart), háááát elég érdekes, hogy 8 éves és már nem akar velünk szilveszterezni! De hát anyuéknál lehet ugrálni, konfettizni, ott volt egy rokon kislány, évek óta mindig szétbulizzák magukat. Most is jól sikerült, hajnal 2-ig nyomták!
Nálunk apán a sor betegségileg, így ő már 10 órakor hazajött a barátnőméktől. Jobban járt, nagyon semmi hangulat nem volt. Nem részletezem, jó volt hazaérve aludni.
Szóval nem voltam retro buliban, majd megyek a következőre.

Viszont a tegnapi nap nagyon jó volt. Csongi maradt anyuéknál, én meg végre olvastam, tévéztem, és nem csináltam semmit. Komolyan, erre vágytam már hónapok óta!
Ma már vége a nyuginak, jön haza Csongi, és jönnek vendégek, mert a férjemnek tegnap volt a szülinapja, 7-én meg a névnapja lesz, úgyhogy kezdődik a vendégjárás nálunk.

Tündi, anyósékkal kapcsolatban én is így szoktam lenni, jó-jó, tényleg nem mondhatok semmit, de azért 3 nap után már jó hazajönni :wink:
Na, jól kezdődik neked az éved ezzel a kocsival!!! Sikerült szerelőt találni? Hová mentek Ausztriába? És kivel?

Nóri, azta, tényleg nagyon gyors volt a futárszolgálat
:shock: Nahát, így félreérteni egy barátnőt! De ez alapján, mehettek biztos máskor is hozzájuk! Mondjuk egy pótszilveszterre :lol:

Hú, Lizocska, ez ijesztő lehetett! Nekem is szokott leesni a vércukrom, és a vérnyomásom is nagyon alacsony, de szerencsére el még nem ájultam (mármint úgy rendesen).
Azért szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem lett nagy baj, és hogy milyen segítőkészek voltak az emberek! Vigyázz magatokra!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Először gyorsan reagálok az Ausztriai útra..a 2 legjobb barátnőm kint dolgozik,és már régóta mondogatják,hogy menjünk ki.És ahogy most apa itthon volt megcsináltattuk Luca útlevelét,és ha nem jön közbe semmi sem akkor 19én megyünk.Pestre felvisznek bennünket,onnan pedig bnőm kocsijával megyünk.Már várom nagyon.Linz-be fogunk egyébként menni.

Erika,én is kérnék szépen meghívót!!!

Katlina,akkor buliztatok egyet.:)

Nóri,ne fájdítsd már a szívem :? :D Lili tündér azzal a lapáttal a kezében :) Ha van kedvetek gyertek át ma du :)

Évi,Csonginak akkor jól telt a szilveszter.Vendégjáráshoz kitartás!!Apátoknak pedig boldog szüli illetve névnapot!
Hát a kocsit szakszervízbe kellene vinni és lecserélnék az össze zárat :? Egyenlőre be tudom zárni a jobb oldalról..de azt mondták hamarosan az is kipurcan,mert el van öregedve...és vmi fehér vacak van rajta :roll: szóval előbb utóbb meg kell ejteni a teljes zárcserét :cry:

Kép
Kép
tundi24

Na oké, tisztáztuk, nem értettem félre a bnőmet :lol: Csak olyan értetlenül néztek rám, mikor elindultunk haza, hogy szöget ütött a fejembe a gondolat :roll: . De ma mondta, hogy a párja mondta már utána, hogy nemhogy ott aludtunk volna, akkor neki sem kellett volna egyedül pezsgőzni és Ari sem aludt volna el 10-kor :lol: Dehát tényleg majd legközelebb :wink: 1,5 évesen már Vivi is társ lesz a játékban.

Tündi, köszi, most nem megyünk át...mosok, meg ha felébred kiskirálylány, megyünk szellőzni=boltokba.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Katlina!
Nagyon örülök,hogy Robika mostmár jól van!!! :D :D

Tündi!
Hogy jött az ötlet,hogy anyósnál szilvesztereztek?? :) :wink:
De jó,hogy mentek barátnőzni Linz-be,szerintem nem lesz gond Lucusal az úton majd jól végig aludja! :D
Óh,az a kocsi minden baj előveszi??? :evil:

Erika!
Majd én is szeretnék jelszót a bloghoz,mert nagyon szeretem olvasgatni az írásaidat,meg a fényképeket nézegetni a kis Popiról! :D Remélem kapok?? :wink: A link nekem megvan elmentettem a kedvencekhez! :)

Nóri!
De ha egyszer szivesen vasalnak meg porszívóznak a lányok! :lol: :lol: A multkor Lilcsi egyből igent mondott mikor megkérdezted tőle jön-e nekem segíteni takarítani! :wink:
Egyébként mi is azon dolgozunk mostanság,hogy visszaálljon a régi alvási szokás!Teljesen össze vagyunk mi is zavarodva!
Szilvesztert itthon töltöttük négyesben!Sütöttünk főztünk délelőtt aztán egész délután csak ettünk,és ettünk a mérleget el is kerülöm nagy ívbe mert biztos nem tetszene amit mutat! :wink:
Na meg tévéztünk bár nem volt valami jó műsor!Franci 11-ig bírta aztán beájult! :) Másnap délelőtt 11-ig aludt! :roll:

Lizocska!
Nem semmi történet,még jó,hogy apa ott volt melletted!El még nem ájultam ugyan de nagyon rosszul tudok lenni ha leesik a vércukorszintem!
Vendég

sziasztok

Tündi: hát nincs szerencséd azzal az autóval :-(
Hozzánk holnap jön az anyós karácsonyozni...

A gyerekeknek úgy néz ki bejön a saját szoba, persze ma reggelre már ezt az új útvonalat is megtalálta a lány, úgyhogy együtt ébredtünk:-) .

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Hm, mennyi termés az új évben :)
Alig győzök visszaolvasni. Ma délután jöttünk vissza Szolnokra, még lesz időnk a hétvégén kipihenni az ünnepek fáradalmait.
Most már azért jó itthon a nyugiban. :wink:
Teszek fel pár képet én is a karácsonyozásról.
Kép Kép
Kép Kép
Ezek még itthon készültek.

Szilveszterezni mi egy élőzenés buliba mentünk Veszprémben, Marci meg Anyuéknál aludt. Jó volt, sokat táncoltunk, de rájöttem hogy már nem bírom úgy mint régen :) 1 órakor már nagyon álmos voltam, annak ellenére, hogy aludtam délután. 1-jén is hatalmasat aludtunk.

Megyek, mert megjött a pizza :)
judit_79

Judit: Látom, a ti karácsonyotok sem volt ajándékban szegény. Kondiról: ne is mond, minap futottam 100 métert a Holt Tiszánál, azt hittem, szívinfarktus kapok a végére. :shock: :shock: :shock:

Hajni: na a mérleget én is betoltam Réka ágya alá jó mélyre. :roll: :roll: :lol: Még mindig van egy halom kajánk és Szilveszterkor volt disznóvágás "anyóséknál."

Blog meghívó: De aranyosak vagytok, nem is gondoltam, hogy olvastok minket. :P MINDENKI kap majd "belépőt", aki kér. Van akit ki szeretnék szűrni, de nem a babaneteseket. :wink: A meghívókat majd küldöm, ha rájövök, hogy hogy és mint kell. :oops: :oops:

Katlina: Bloglinket levettem.

Tündi: Biztos tök jó lesz Ausztriában!!! Én is mennék a helyedben.

Szilvi: Hol vagy? Hallgatás nálad nem jó jel. :( Vagy teleltek valahol? Dévi bébi hogy van? Jól megy a tipitopi?

Nóri: Hát hallod, mintha tegnap tetted volna fel ezt (vagy ehhez hasonló) havas fotót.
jaimee1

Nóri,miket vettettek?Merre csaviztatok?

Judit,Marci sem panaszkodhat az ajándékok számára :wink: Élőzenés buli..hm..jó lehetett :) De azért megértelek,hogy jó hazamenni a nyugiba.

Hajni,azért mentünk anyósékhoz szilveszterezni,mert karácsonykor nem mentünk el,és apánknak nem tetszett a dolog.Persze ott a szokványos hétköznap volt..na mindegy.Letudtuk és kész.

Lizocska,2 évig semmi baja nem volt az autónak szerencsére :wink: De hát már nem mai csirek,így előjönnek szépen a baja.De új autóra egy darabig nem lesz pénz az tuti.Előbb a ház,addig meg ez is elvisz bennünket oda ahova megyünk :)
Holnapra kitartás :D

Erika,én is azt hiszem,hogy jól elleszünk.Mi a koliban is 3an laktunk egy szobában és nagyon szuperul kijöttünk egymással :) Úgyhogy sztem feltaláljuk majd magunkat,csak Luca is bírja a kiképzést!

Kép
Kép
tundi24

Erika!
Akkor ha tudsz majd rám is gondolj meghívó ügyileg :wink:

Judit!
Marci aranyos a képeken,ilyen jól eljátszik egyedül!?

Aranyköpés:
Robika mászott le az ágyunkról és kérdeztem tőle "Hová mész Robika?-Válasz:Hazsa" :wink:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Bekukk, egy pillanatra.
Nálunk is eltelt a szilveszter. Apa dolgoztt, mi csajok otthon. 1 óra után dőltek ki a lányok a pizsamapartyról.
Egész furi volt itthon lenni. Már nem is emlékeztem rá milyen az amikor nem dolgozik az ember dec 31-én éjszaka. Viszont így nem hallottam a rádiókabarét, na de majd szombaton bepótolom.
Idei első vizsgámon túlvagyok, az eredménye sikeres, és kár is róla többet beszélni.

Nem tudjátok véletlenül milyen a jég a százlábú hídnál?

Kép

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Hát jól kezdődik ez az év, mondhatom, tiszta t@kony vagyok megint, levegőt alig kapok :evil:
Réka jól van, képzeljétek, elkezdett forogni a hátáról a hasára :D ideje is sztem 6 hónaposan.

Judit, jó buli lehetett. Tánc.. ezer éve nem táncoltam :roll: Marci aranyos kis házigazda a képen :wink:

Hajni, a mérlegre én sem szívesen állnék rá.. a hugaimtól mellesleg 2 Rubint Réka edzésprogram dvd-t kaptam karácsonyra :P

Lizocska, olvastam, mi történt veled :? tényleg nem szabad hanyagolni a reggelit. Még szerencse, hogy nem ájultál el, és nem lett nagyobb baj.

Tündi, minden baja van tényleg annak az autónak :?

Erika, köszönjük :)

LJudit, gratulálok a sikeres vizsgához! én semmiféle jégről nem tudok..

Szilbee, Dávidnak gratulálunk a járáshoz! Mindenki helyrejött már?

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Katlina,ez tetszik :wink: Olyan jókat tudnak mondani :)

JJudit,gratula a vizsgához.sztem nem az számít,hogy hanyas lett,hanem az,hogy sikerült és kész :P

Linda,gratula Rékának a forduláshoz! :) Hát igen 6 hónaposan már ideje megfordulni,de ne aggódj Luca 5 hónaposan fordult meg,nem bírta el a sejháját :oops: :P :wink: De onnantól kezdve pedig mindent hamar megtanult,mondjuk én egy kicsit az úszás számlájára is írom a dolgokat.
Amíg szoptatsz nem is kell a mérlegre állnod :wink:

Kriszti,te merre vagy?Jól vagy?Már ezer éve nem jelentkeztél :shock:

Kép
Kép
tundi24

Linda,jobbulást!!!!

Kép
Kép
tundi24

Rékáról képek
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pimelinda

Tündi, köszi.

Kép
pimelinda

Linda,nem is emlékszem :oops: ,hogy mondtad,hogy Réka egyedül ül :) Hát ehez is gratula neki :) eszméletlen csinos volt az ünnepek alatt :) Látom tetszik neki a pancsizás :) Nagyon kis édesen husi musi,úgy megnyomkodnám már.Majd vmikor elszaladunk már hozzátok ha ti is ráértek :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ma bevittem Marcit a városba, felkészültünk a minuszokra: megvettem a kabátjának az overall nadrág részét, vastag kötött sapit, bélelt nacit, csak sajnos csizmát nem sikerült venni. Nagyon ki van fosztva a Deichmann.
Lehet, hogy délután megnézzük, befagyott-e a holt Tisza, végülis itt van a ház végében.

Erika! Nem is a táncolást nem bírtam, hanem a késői fennmaradást :D Amint leültem, elálmosodtam. De azért a kondim is hagy kívánnivalót maga után, nem jó ez a tespedés...
Én is szeretnék kérni majd jelszót meg linket a bloghoz, ha lehetséges!
Ezek szerint többen olvasnak téged, mint gondolnád! :wink:

Tündi! De jó lesz nektek, biztos klassz lesz az ausztriai út!

Katlina! 24-én, amikor megkapta az ajándékokat, sokat eljátszott egyedül is, főleg a legóval. A főzőcskéhez azért igényelt engem, de nagyon aranyos volt, ahogy a babáknak tálalt. Nekem kell olyankor a babák nevében beszélnem.
Ezek csak az itthoni ajándékok egyébként.
Kapott még többek között orvosi táskát is, ami nagy kedvenc, de ahhoz is kell valaki, akit lehet gyógyítani. :)

Aranyos lehetett Robika, biztos nagy dumás lesz ő is! :)

Lizocska! Remélem, azóta rendesen kajálsz, ez az ájulás elég ijesztő lehetett! Nekem is alapból 100/70 a vérnyomásom, terhesség alatt kétszer történt olyan, hogy csillagokat láttam, és elkezdett elsötétedni előttem minden. Úgyhogy vigyázni kell, a vércukorral is! És persze a reggeli nagyon fontos, és ha szoktál kávézni, abból sem árt napi 1-2 adag!

Melinda! Aranyosak a képek! Réka milyen szépen ül.
judit_79

Sziasztok!

Katlina!Örülök, hogy Robika jobban van.Sajnálom, hogy lement róla, amit felszedett. Antónia is csak 10 dkg-ot hizott 2 és 3 éves kora körül, mert2* volt beteg mind akét alkalommal 0.5kg fogyott majd vissza is hizta igy csak 10 dkg lett a plusz súly.
Szerncsére a gyerekdoki azt mondta, hogy az egész gyereket kell nézni nem csak a súlyát.
Most március óta hizott majdnem 1.5 kg-ot.

Még nem is irtam, hogy nagyon jó az új avatarod.

Évi! Hát én is félek a lebukástól, idén már nagyon érdekelte Antóniát, hogy miért is nem mehet be a másik szobába Anyukámnál./ugye majden megész nap ott voltunk, hogy Attila itthon nyugodtan tudjon készülni./
Olvasás tv nézés, ne is mond, hogy mikor lesz nekem erre is idöm.
Antónia most sem alszik pedig fél órát altattam.

Linda! Réka már nagyon nagybaba. Gratulálok a forgáshoz és az önálló üléshez, nagyon ügyi.
Mi most vettük le a héten a kádat az állványról, mert Ati úgy pancsolt, hogy úszott az egész fürdő.Most ő is bekerült a kisdjával a nagykádba, ott pancsolhat kedvére.

Judit! Hú milyen nagy doboz legot kapott Marci, épithet kedvére.
Gondolom nem szivesen jöttetek vissza Szolnokra, itt azért csak nem olyan mint otthon.
Ezer éve hogy nem táncoltam, lassan nekem is be kellene pótolnom.
Mi csak itthon voltunk, de 11- kor már majdnem elaludtam, csak Antónia miatt maradtam fent, mert megigértük neki, hogy megnézheti a tüzijátékot.

Tündi! De jó lesz nektek Ausztriában, szerintem Luca élvezni fogja.
Én már nagyon várom a júniust úgy néz ki, hogy akkor megyünk majd Horvátországba.Mondjuk én is aggodok Ati miatt, hogy birja majd a nyaralást.
Mi is vittük Antóniát 4 hós kora óta sokfelé, eleinte csak országon belül. 1 éves kora után már mentünk a Tátrába, Németországba és Horvátországba, Jól érezte magát mindig szerncsére.

A kocsit sajnálom ,dühitő lehet.

Lizocska! Én Atival voltam nagyon szédülős, volt, amikor nem birtam egyedül hazajönni a városból Attilát kellett ugrasztanom. VOlt olyan amikor a sötét utcán jöttem haza és úgy megszédültem hogy a keritésben kapaszkodtam meg. Tényleg elég veszélyes dolog.

Szerintem nálunk is úgy lesz, hogy Ati lassan utoléri Antóniát súlyban. De hát a fiúknak masszivnak kell lennie. :D

Jaimee!Majd én is szertnénk jelszot a bloghoz.

Mano! Nagyon sokat nőtt Franci és még mindig tiszta apukája.
A babakocsiját ki is nézte Anta magának.
Én sajnos minden reggel a mérlegen kezdek , hát1.5 kg-ot hiztam, de abban bizok hátha rossz :D

Nálunk nem volt semmi különös szilveszterkor. Antónia most maradt fent elöször fél1-ig, hát nem kellett altatni utána.
Ati ujabban odakúszik hozzánk, megtámaszkodik rajtunk és feltérdel, próbálna felállni, de még ki-kicsúsznak a lábacskái.

Lassan befejezem, jó sokat irtam. Úgy volthogy délután megyünk Anyukámhoz, de mivel Antónia mindent csinált alvás helyett igy sajnos itthon maradunk.

Kép
Kép
mongi

Judit,Marcit akkor felruháztátok most rendesen :) válogat már a ruhák közt?Gondolom azért a fiúk is szoktak válogatni,nem csak a lányok :wink:

Letti,írj csak sokat nyugodtan :) Miért állsz te mindennap a mérlegre? :shock: A képeken nem úgy látszódik,mintha felesleged lenne!!!!

Mi meg délután kicsit vendégeskedtünk egyik barátnőméknél,de Lucán teljesen meglepődten..olyan volt,mint egy kisangyal :) Mondták is,hogy el sem hiszik,hogy rosszalkodni szokott.Most az ő kiscsajuk produkálta magát :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szilveszter nálunk csendben telt,itthon voltunk.Lucus már fél9-kor aludt,úgy féltem fölébred a petárdákra és tüzijátékra,de szerencsére aludt :) A fiúkkal mi 1 óráig voltunk ébren,én már aludtam volna hamarabb is.Kölyökpezsgőt bontottunk éjfélkor,Milán olyan kis édes volt,úgy megvolt illatődve,hogy neki is töltöttünk,azt hitte "igazi" :)

Tündi:Megkérdem majd dokinénit étvágy ügyben,úgyis "mindjárt" megyünk 3 éves státuszra :) De jó lesz nektek kimozdulni,irigyellek kicsit :P

Erika:Én is szeretnélek tovább olvasni,eddig "benéztem"minden nap hozzátok :wink: Persze csak,ha megoldható :)

Judit:Nagyon kis cukipofa a Marci fiú :) Nekem valahogy nem volt most szilveszteri hangulatom :(

Katlina:Édes lehetett Robika :)Milán is tud néha olyanokat mondani: Most pl épp mesét akar nézni :roll: de apa filmet néz,mondom neki majd,ha apáék elmennek aludni,betesszük a mesét.Erre megy apához:elmentek aludni végre? :lol: Mondja ezt ő,este 10 után :roll:

Linda:Rékának utólagosan is Boldogságos hófordulót és gratula a forgáshoz :) Neked pedig jobbulást!!

És akkor néhány kép:

Luca és a Keresztlányunk :) Kép
Életem értelmei :) Kép
Nagyfiam :) Kép
Luca és Én :) Kép
Huncutka :) Kép
Kép Kép

És a lényeget el ne felejtsem,itt voltak ma délután Valiék,olyan jó volt kicsit velük lenni,dumcsizni,hiányoztak már :) Pucca nekik innen is :)

És akkor nyugodalmas jóéjt Mindenkinek :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jó reggelt!

Móni,nagyfiad teljesen rád hasonlít! :) Nagyon szépek a csajszik :)
Látom Lucád is kacérkodott a karácsonyfával :) Nagyon szépen ücsörög :) Attól a babától nem szoktatok frászt kapni? :wink: Luca tavaj karácsonyra kapott oylat,de kiktattuk belőlle az elemet :P

Hát csajok curva hideg van :?

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!

Hát valóban eszeveszett hideg van :x !! Nem is tudom, holnaptól indul-e a kocsim reggelente? :wink: De tényleg...tegnapelőtt akartam felhozni az akksit tölteni egy kicsit, de elmaradt :oops: Remélem, kibírja jövő hétvégéig.

Megérkezett az ágyam!!!!! :lol: Yippy!!! Unokanővérem fia meg annak haverja eljöttek, elhozták a boltból, itthon összerakták, a régi ágyat meg elvitték. Tök jó! Még a komóddal kell megbírkóznom :roll:
Jöv.hétvégén meg rendezkedek majd 8)

Móni! Milánról rakhatnál sűrűbben is képet, olyan kis huncut pofija van! Szívesen nézegetném gyakrabban :wink:

Tündi! Hol vagy vásárolni? És mit?
Ausztriából tudsz majd írni? Mert ha nem, itt teljes csönd lesz :cry:
Mi nem vettünk semmit vmelyik nap (mikor kérdezted), csak kaját....

No, kisasszony elaludt, akkor el kezdem szabni a sígatyóját...talán készen lesz holnapra :roll: :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,csak Plusszba szaladtam el egy kis kajáért,mert kongott a hűtő az ürességtől :? De most egy kicsit feltöltöttem..:)
Van bnőmnek nete,de azt hiszem le van neki korlátozva,hogy mennyit tölthet le.De azért majd jelentkezni fogok.Apánkkal is csak majd így tudunk úgyis beszélni,mert a teló elég húzós lenne.
Egyébként,napközben nem nagyon fogunk csinálni semmit,mert a csajok dolgoznak(az egyik amugy is csak hétvégére jön át) úgyhogy majd Lucával max széténzünk a városban,meg majd kitalálok vmit :wink: Aztán hétévégn meg nagy kirándulások lesznek :)

Annyira írigyellek a varrás tudományodért!:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi:Köszi :) Hát a babát tesóméktól kapta Lucus,de úgy hozták,hogy az elemet csak mellékelték hozzá :P azt mondták szörnyen sír,így azóta se tettük bele :wink:

Nóri:Köszi :) Na a te lányod is nagy csibész lehet,és nekem annyira tetszik,hogy mindig olyan kis mosolygós :)
És akkor képek csak neked :wink:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Móni: De jók a képek! :lol: Nagyon szépek vagytok! Tényleg tehetnél gyakrabban képet.

Kutya hideg van, ki sem dugjuk ma az orrunkat. :?
jaimee1

Sziasztok!

Letti! Hova mentek Horvátországon belül? Bátrak vagytok, hogy olyan korán vittétek Antóniát mindenfelé, de ezek szerint jól bírta. Biztos Atikával sem lesz gond.

Tündi! Szerencsére Marci (egyelőre) nem nagyon szól bele, mit adok rá :) Később azért biztos másképp lesz. Általában örül is az új ruháknak, szokta mondani, hogy "csinos vagyok!" :)

Móni! JÓk a képek! Látszik, hogy szeretik egymást a tesók :) Nem volt köztük féltékenység?
Tényleg! Ez az az a baba, aminek pirosan villog a szeme? Barátnőméknél van ilyen, mondták, hogy tiszta horror :D

Nóri! De jó neked, hogy ilyeneket tudsz varrni! Nekem nincs türelmem a varrógéphez. Ha fel kell hajtani egy nadrágot, akkor megvárom, míg megyünk Anyuékhoz, és ő megvarrja 8)

Jelentem, ha valaki korizni szeretne, a holtágon lehet. Mi is voltunk kint Marcival meg a szomszédékkal. Sajnos korcsolyánk nincsen, így csak csúszkálni tudtunk, meg kölcsönkértünk egy szánkót, és Apáék azon húzták a gyerekeket.
Tényleg nagyon hideg van!

Marci a jégen:
Kép

Aztán megsértődött:
Kép Kép

A szánkón már jó kedve volt
Kép Kép
judit_79

Naci kész :lol: jól megdolgoztam vele :?
Kép Kép
Az az igazság, hogy muszájból varrtam :roll: :oops: Tegnap venni akartam turiban, de nem volt. A Tesz-veszről vettem egyet, de az még mikor ér ide...? Úgyhogy magad uram...
És ez 110-es méret, talán még jövőre is jó lesz rá :?:

Móni! Lili is ilyen babát kapott, csak fiúban. De nyilván a hangjuk egyforma borzasztó :x Akkor még nem is hallotta Lucus?
Anyumnál van azóta is, az asztalon. Ha leteszi a poharat, még azon is röhög a hüle :lol:

Húú, Judit, én biztos nem mertem volna jégre menni Lilivel :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

[quote]H írta:úú, Judit, én biztos nem mertem volna jégre menni Lilivel

Én sem. :? :? :? Milyen vastag lehet most a jég?

Nóri:Szupi a naci. Ügyi vagy nagyon!
jaimee1

sziasztok

Jól megjött a hideg az biztos.

Ma anyukáméknál voltunk szülinapja volt anyának. Eljöttek nővéremék is. A négy éves lánya egyszer csak megállt a szoba ajtajában és azt mondta: kicsit csendesebben legyetek itt mert nem halljuk a mesét. Persze komoly kis arccal adta elő. Dőltünk a nevetéstől. Na de pár napja Emma is kinézett a játszószobából: " főzök vacsorát , ha vége a filmnek(amit mi néztünk) akkor megyünk tentizni jó?" Persze komoly arccal válaszoltunk ,hogy "jó" , de aztán ahogy visszament mindketten nevettünk. Hihetetlen ,hogy mennyire leutánozza , amiket és ahogyan mondani szoktunk..jó kis tükör:-)

Lenne egy nagy kérdésem: tud valamelyikőtök otthoni internetes munkát? Valami megbízhatóbbat... Előre is köszi

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Jó reggelt!

Több mint 10 cm vastag a jég. Volt ellenőrzés, hogy rá lehet menni. Egy csomóan korcsolyáztak meg hokiztak rajta.
Nyilván nem mentünk volna rá, ha attól kellett volna félni, hogy beszakad! :shock:
judit_79

Nóri! Nagggyon klasz lett a nadrág!!! :D Nem vállalsz megrendelést? De komolyan! Kabátot is csináltál / csinálsz hozzá?

Judit! Nekem is fóbiám van a befagyott tavakkal és folyókkal kapcsolatban. Nem tudom honnan jön... gyerek koromban nem okozott gondot, hogy rámenjek jégre.
Azért azt gondoltam, hogy nem mentek rá ha nem biztonságos!!! :)
szilbee

Hali!

Még itthon :roll: naon nincsen kedvem menni dódozni :oops: :cry:

Én is úgy értettem a jeget, hogy felőlem lehet 1 méteres is az a jég, ha alatta ott lötyög a víz. Jóóó kis kemény talajon elcsúszkálok/tam én.

Ma nincs is olyan hideg...valahol meg JNK megyében a hó is esik. De nem itt... :?

Lizocska! Én is kerestem anno internetes melót...sajna nem találtam az én végzettségeimhez. Nézelődtél mát Itt? Még a Google-hirdetésekkel is lehetne valamennyit, de ahhoz is kéne tudni a honlapkészítést, meg csinálgatni, ápolni kell a sok-sok oldalt, hogy rákattintsanak :roll:

"Tükör" Lilinek: magyaráz nagyon valamit tegnap, miközben varrok, de hátra sem néztem rá. Erre ő: HALLOD? HOZZÁD BESZÉLEK! :oops: :lol:

Szilvi! Van hozzá szabásminta az újságban kabát is, igen, de azt nem csináltam. Ehhez a nacihoz 80 centi anyagok kellettek, az kb. 1500 volt. Ha még kabát is kéne, akkor már benne lenne 4-5 ezerben CSAK az anyag....újjonnan mennyi egy ilyen együttes?

Na, csak elindulok bru-ha-haaaaa!!! :cry: :cry: :cry: :evil: :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?