Sziasztok!
"Laza" 2 órába telt, mire végig olvastam ezt a két és fél oldalnyi lemaradásomat!!!!
Először is...
BÉKÉSBOLDOGEGÉSZSÉGBENKISBABÁKBANGAZDAGÚJÉVETKÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
Memme!
Eszternek
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Neked meg mielőbbi gyógyulást!!! Renit már szinte Mindenki kérdezgeti a nevek felől, Téged viszont még senki nem kérdezett meg.
Ezért fe lteszem én a költői kérdést....Vannak már fiú ill. lány nevek?
Andi!
Mamádnak jobbulást és kitartást és nagyon örülök a többiekkel együtt, hogy az étvágya is megjött!!!! Egyen azt, ami ízlik neki, süssetek-főzzetek Neki finomakat!!!
Reni!
Akkor először is hajrá Linda!!!!!!!
De ha mégis Simon, akkor sincs semmi gáz!!!
És a névválasztásnál ne hagyd magad!!!!!! Én most is kérdeztem Apát, hogy akkor mondjon már valami lány nevet (mert ugye a fiú névbe nincs beleszólása azt 17 éves korom óta örzöm!!!
) de még mindig nem állt elő semmivel. Erre mondtam Neki, hogy akkor meg minek mondogatja, hogy nem lehet Jázmin, ha egy épkézláb ötlete sincs?
Na nem is szólt utána egy szót sem!!!!
Csak vigyorgott, mint egy rakoncátlan kiskölyök!!!
Egyébként a megérzésekre térve megsúgom, hogy valszeg nekem most is lányom lesz, mert ez a megérzésem és általában nem szokott cserbenhagyni!!!
(más dolgokkal kapcsolatban sem)
Pedig én mint "lányos" anya én meg kipróbáltam volna/kipróbálnám egy kisfiút is!!!
De majd még elválik, hogy tényleg jók-e a megérzéseim!!!
Adrinál bejött, mert ugye nála sem kérdeztem meg, hogy kit vagyis hogy milyen nemű "bérlőt" hordok a pocakomban!!!
De ez a gyerek itt bent annyira nem bír magával, hogy az csak na!! Most is "jön-megy", mintha muszáj lenne neki!!!
A gyomromat meg a bordáimat már nem érzem
szerintem már nincsenek is meg!
Enni én sem nagyon tudok, bár annyira mint TE azért a szagoktól meg a főzéstől nem vagyok rosszul.
Szóval HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!! Növögessetek, fejlődjetek szépen!!
Ez persze
Memme Rátok is vonatkozik!!!!
Emse!
Vers: KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY!!!!
Kisjankó aranyköpése is naggyon pepec!!!
Nem hiába, ha valaki örökli az "ivási" és verselési vénát!!!!
Egyébként.....Értettem Főnök!!!
Igyekszem mindennap bejelentkezni, ha mással nem is egy "JELEN"-nel mindenféleképpen.
Meg majd 1 hónap múlva is, mielőtt elindulok az 5-re, hogy.... "Jelentem Főnök, akkor most indultam szülni!" beírással. Így jó lesz????
Viszont cserébe kérnék Magunknak
(Eninek, Tencinek meg magamnak) egy szívhez és Pocaklakókhoz szóló versikét, hogy a vajúdás alatt is legyen mit olvasgatni, hogy ne unatkozzunk
.....na meg persze, hogy a szülés is könnyebben menjen!!!
Eni-Tenci!
Eni-rész
Tudtam én már az elejétől fogva, hogy
JANKABABA EGY SZUPERCSAJ!!! Na persze az Anyukájáról nem is beszélve!!
És hogy már 2700 gramm?!?! Gondoltam is a pocakos fényképed alapján, hogy nem is Te híztál sokat!!!
Az meg hogy minden héten megírod, hogy örülsz, hogy már hanyadik héten is tartasz......Egyáltalán nem unjuk, sőt örülünk neki!!! De gondolom ezt olvasod szinte Mindenkinél!!!
Valszeg én is minden héten megemlíteném, hogy de jó, hogy már itt tartok, ha engem is "jól berémítettek volna" valamivel a trimeszter közepén!!!
Úgy hogy jövő héten is várom a "HURRÁÁÁÁÁÁ" sort!!!!!
Egyébként meg azzal sem lesz semmi bajom, ha bevártok Bennünket....
Legalább nem fogunk unatkozni a kórházban!!!
Mikor kell legközelebb CTG-re, UH-ra menned? És a 36. heti vérszíváson túl vagy már? Jankababa hogy viselkedik mostanság?
Tenci-rész
CTG/UH/vérszívó kérdésem Hozzád is vonatkozik!
Benedekbaba hogy viselkedik odabent??? Te kinél is fogsz szülni Csajos? Bocsánat, de nem emlékszem....talán Tóth doki?
JázminBálint
ne tudjátok meg miket művel!!!! Most is "jön-megy", mintha muszáj volna neki!!
A hasam úgy hullámzik mostanság, mintha valami "vízágy" lenne!!!
Komolyan mondom Nektek, hogy nincsenek már bordáim....meg gyomrom sem!!!
Enni sem kell igazán, csak "muszájból" eszem.
Szóval
EniTenci! Én jan. 5-én hétfőn megyek CTG/UH/36. heti vérszívás. Ha esetleg a köv. hétre, ami jan. 12-vel kezdődik van már valamelyikőtöknek időpontja CTG-re írjátok meg és megpróbálom én is aznapra "beszerveztetni" magamat Mészivel! Hátha összejön még egy hármas randi is!!!
Na most most megyek, mert lassan vacsizunk! Tejbegrízt kértem Apától vacsi!
És olyan édi, hogy meg is csinálja nekem/nekünk!!!
Na persze Adri kijelentette, hogy neki az nem kell, Ő töpörtyűt meg békön szalonnát kér!!!
Hiába.....ilyen szempontból nem az én lányom!!
Olyan mint az Anyukám (volt!)
Szép estét Mindenkinek!!!
Betegek...GYÓGYULGASSATOK!!!! SOKSOK GYÓGYPUSZI MINDENKINEK!!!
Fényképek Mindenkinél nagyon szépek!!!
Majd igyekszem én is feltenni....na persze csak ha eljutok a nagygépig és nem leszek a laptopra "ítélve" !!!