Sziasztok!
Andi, üdv a csapatban, mindjárt válaszolok
A mi szilveszterünk elég rosszul sikerült. Csongi átment anyuékhoz (ő akart), háááát elég érdekes, hogy 8 éves és már nem akar velünk szilveszterezni
De hát anyuéknál lehet ugrálni, konfettizni, ott volt egy rokon kislány, évek óta mindig szétbulizzák magukat. Most is jól sikerült, hajnal 2-ig nyomták
Nálunk apán a sor betegségileg, így ő már 10 órakor hazajött a barátnőméktől. Jobban járt, nagyon semmi hangulat nem volt. Nem részletezem, jó volt hazaérve aludni
Szóval nem voltam retro buliban, majd megyek a következőre.
Viszont a tegnapi nap nagyon jó volt. Csongi maradt anyuéknál, én meg végre olvastam, tévéztem, és nem csináltam semmit. Komolyan, erre vágytam már hónapok óta!
Ma már vége a nyuginak, jön haza Csongi, és jönnek vendégek, mert a férjemnek tegnap volt a szülinapja, 7-én meg a névnapja lesz, úgyhogy kezdődik a vendégjárás nálunk.
Dorka, Szilbee, nagy banzáj lehetett a mamánál! Tök jók a képek!
Katlina, örülök, hogy Robika jobban van! Szilveszterről képek? Tánciztatok?
Andi, így egyelőre nem tűnsz ismerősnek, biztos a baseball sapka miatt
A bátyád hány éves, lehet, hogy őt jobban ismerem? És hogy hívják? Elég sok ismerősöm van kinn Ausztráliában...
A szopival kapcsolatban: járt így az egyik barátnőm, bármilyen gondja volt, a fia már húzkodta a pólóját, hogy cici... 2 évesen sikerült leszoktatni róla. Szerintem ha téged már zavar (és gondolom éjjel ez nagyon nem kellemes már) akkor megpróbálhatod leszoktatni róla (biztos nem lesz egyszerű). Azt mondják ilyenkor, hogy összebújás, vagy figyelemelterelés másra.
Nappal gondolom ez jobban működik. És megprólhatod elmagyarázni neki, hogy ő már nagylány, és nézze a nővérét, milyen szépen iszik vagy valami ilyesmi. Egyébként cumit használtok?
Nálunk Csonginál hasonlóan működött, mint anno nálatok, csak nálunk 10 hónaposan jött el az az idő, hogy köszi, cici nem kell. Viszont átszokott ekkor a cumisüvegre, így cici helyett állandóan a cumisüveg kellett.
Na, gondolom sokkal okosabb nem lettél tőlem, de hátha