Új privát üzeneted érkezett!

boldog feledik évfordulót a kisfickóknak!
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:58-kor.
Vendég

nah kitakarítottam a wc-t, elpakoltam, mostam, stbstb a kaja mindjárt kész. aztán öltözünk és sétálunk egy kicsit még ebéd előtt a törpével.
szegény ilyenkor már rég az utat tapossa 8)
de hát most muszáj volt kicsit itthon maradni és összekapni a lakást.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Időm nulla!
Csak azt akartam gyorsan kérdezni,hogy Wera végül is válaszolt valakinek???

Du. megpróbálok jönni bővebben!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

kike megkaptad a csomagot végre??
vagy most sem ért oda???

Képimg][/url]
Kép
ronix

viki:sajan Léna álmában sem eszik igy marad ez ami most van és megprobálok nem aggodni

Képimg][/url]
Kép
ronix

csajok most pedig elárasztalak benneteket képekkel

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Eliot, Csaba királyfi: Isten éltessen benneteket feledik szülinapotokon!

Tami: Gratulálok Annának a mászáshoz! Még írtam is neked a tali után, hogy szerintem hamarosan mászni fog, mert már ott is azt figyeltem, hogy nagyon közel állt hozzá, olyan ügyesen próbálkozott!

Bondi: Ehh sajnálom az éjszakát, hátha ez csak átmeneti lesz.

Pati: Remélem, megoldódik az ex-gond.(Nem értem, miért kell ilyennek lenni egy csomó embernek, aki elvált.)

kike: Köszi a tippet, hogyan motiváljuk a hasra nem fordulós babákat! :) Bár lehet, hogy rajtunk kívül lassan már senkit nem fog érinteni ez a kérdés. :D
Teljesen átérzem, milyen fárasztó ilyen sűrűn kelni a babánkhoz, mivel én ezt csinálom kb. 2 hónapja. De ha jól sejtem, vagyunk még itt néhányan (Titi, patr), akik együttéreznek veled. :lol:

Viki: Lackónak gratulálok, hogy megindult a távirányító felé! :lol: És hogy halad? Kúszik vagy mászik?

Timi: Bízzunk benne, hogy ez az éjszaka csak átmeneti volt Bencénél is!

Krisztina: Én még nem tapasztaltam ilyen könnyezést Leánál.

Ami: Nálatok mostanában milyenek az éjszakák? Áron teljesen meggyógyult már?

Én már inkább nem részleteze az éjszakánkat. :? Csak azt nem tudom, fizikálisan meddig lehet ezt bírni? Már lelkileg sem könnyű, úgy érzem jól esne bőgni egyet, de nem tudok. :( Állandóan azon jár az eszem, mit csinálok rosszul, hogy legjobb esetben is 2-3 óránként kel a gyerekem. Kisebb korában sem volt nagy alvó, sem nappal sem éjszaka, de azért este 4-5 órákat aludt egyhuzamban. Na nem panaszkodok tovább, bocsánat, hogy itt hisztizek, de jó valahol kiadni magamból...

További szép napot!
fmarti

Kép a családi foto :shock:

Kép a szönyeg amit karácsonyra kaptak a kicsik

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép hármas pancsi

Kép a kanapén....

Kép a karifa ajándék nélkül....

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Nem jön be a www-re kattintva a link :oops: Pedig megnéztem volna.

sz.andi

Kép apa mint hana montána.... :D :D

Kép tegnap este apával

Képimg][/url]
Kép
ronix

ennyi egyenlöre remélem nem volt sok

Képimg][/url]
Kép
ronix

ha a családi képet nézitek rájöttök abszolut nem vagyok pálcika hanem olyan kis TANK-ARANKA

Képimg][/url]
Kép
ronix

HOL VAGYTOK CSAJOK?????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

VELEM LESZ TELI AZ OLDAL

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix: Jók a képek! Köszi! Én írtam nemrég, csak elveszett valahol a képek között. :D
fmarti

AKata: koszi a kerdest, mintha ma bekesebb lenne de az is lehet hogy mi nemmerjuk mar letenni es e miatt nem sir :oops:
most alszik, reggel jo kedvu volt, utana nyuszi, de mikor felugrott anyukam( jottek nagynenemhez latogatoba) tiszta jo kedeju volt igy anya nem ertette mi a baj...

Ronix: annyira szep a nagyobbik lanyod! Minden gyermeked szep, de o kulonosen nagyon!es ez az arankas tonnas dolog hulyeseg. 3 gyerek utan hogy lennel nadszalkisasszony?

Marti: ma ejjel en is ezen gondolkodtam mi a hatar nem alvasban. Ugyan is ma fel 4tol nem aludtam, persze mas az en helyezetem mert nem Anna miatt nem, egyszeruen ha felbredek, nem tudok visszaaludni :twisted: :evil: Es Aleko percenkent kohogott...szoval a kenapen dekkoltam megint egy ideig, majd bementem aludni erre felebredt Anna eg yoraval korabban mint szokott, akkorat karomkodtam ott a nagy sotetben :oops:
mindegy hatha majd ma alszom!

szep napot mindenkinek!
Vendég

Muffin: sikerult zsakot szerezni?
Boldog felediket Eliotnak!
Vendég

tenyleg Evelyn ti mar uton vagytok?
Vendég

halihó!
megjöttünk a sétából. egy jó órahosszat voltunk oda. bence végig aludta.
sőt már meg is ebédelt, meg én is :D
ő répát evett, én meg májgombóc leveskét sok-sok zöldséggel.
most döglünk a kanapén a tv előtt :D és várjuk hogy a kaja növelje a seggünket :D

Kép

Kép
timi1982

Ronix! Léna olyan nagy lánynak néz ki! :shock: Nagyon édik a gyerekek az új szőnyegen! Biztos élvezték a szőnyeg lerakását! Egyébként nem látszik Léna vékonynak, attól hogy keveset eszik!

Kép
szly27

Viki! Jázmin most így játszik. Beteszem a sátorba, de egy idő után kijön és előtte nyomja egy darabig. Ha nagyon elmászik, visszateszem és kezdi elölről!

Kép

A fánk: (azt hiszem én még nem is mutattam)

Kép

Kép
szly27

Hű! Jó nagy lett! :oops:

Kép
szly27

Timi!
A mi egyik cumink 3 hete van már az ágy mögés esve. Éjjel tökítette oda.

VKatus!
Dédi mamát isten éltesse!

Márti!

Kúszunk, kb. mintha katona lenne. :lol:

Sírj nyugodtan! Nem hiszem h Te rontottad el.

Roni!
Nagyon jó képeket hoztál! Szépek vagytok!

Szly!
Édes Jázmin. A karifa is tetszik. Nekünk nem volt itthon, mert elutaztunk.

Megjártuk a tescot. Még jó h nincs az embereknek pénzük, mert tele volt. Vettem Öcsinek még egy sapkát, mert nagyon jól áll neki.

Most már aludnia kellene, de pörög.
20150601134430

Sziasztok!
Hófordulósoknak boldog hófordulót!

Mary!
Nagy gratula Annának a mászáshoz!

Mi ma csak két tesómmal vagyunk itthon.....anyuék Pestre mentek, másik tesómék meg vendégségbe mentek!
Délelőtt boltban voltunk, és patikában! Bevásároltam!
Vettem tantum verde sprayt, chamomilla vulgaris ch 15-öt, felnőtt és gyerek nurofent (kiderült, hogy algopirinen kívül csak ezt vehetem be, és Lizy sem kaphatja az Alvedont és Panadolt sem, mert ugy néz ki paracetamol allergiája van...így csak ibuprofen tartalmút kaphat! (Nekem is volt gyógyszer allergiám gyerekként). Meg már "régebben" vettem vibrukolt és dentinoxot is! Úgyhogy felszerelkezve megyünk vissza! :)

Olyan furcsa, hogy jövő hét szombaton utazunk! Várom is, meg nem is!

d.dodó

Szép napot :P
Délelőtt már jártam itt, írtam egy - lehetőségeimhez képest - hosszú hsz-t, erre elszállt :twisted: Meg én is mérgemben :evil:

Köszönjük a sok kedves köszöntést csajok! Csabi királyfi is köszöni!

Bondi!
Én meg nem köszöntem meg, hogy vigyáztál rá :oops: De most: Köszi! És nem baj, hogy Tamara vigyázott rá kicst - jó kezekben volt! Tamara köszi! (Láttam egy fotón, hogy milyen édesen simult hozzád! :D )
Müller üzeni Neked - és a Ji-king -:
"Aki éber, sohasem fél. Nem lehet megijeszteni, mert lelke oly mértékben hajlékony s olyan gyorsan alkalmazkodk a legváratlanabb fordulatokhoz, hogy ami mások számára riadalmat kelt, az neki teljesen természetes. Magyarul ezt úgy mondjuk: helyén van a szíve."

Hát, Csilla, én elolvadnék, ha egyszer ilyet üzenne nekem... Pedig azért volt pár szép pillanatunk Müllerrel, meg a Ji-kinggel...

Nem alvás: minden kialvatlan, fáradt anyukával egyetértek. Nem is tudom, milyen az mélyen aludni. Voltak jobb pillanataink Csabival, amikor csak 1, max.2X ébredt. De ez nem most volt. Hol fogzk, hol a torka fáj. Tuti módszerem nincs. Sírni nem hagyok fájdalommal küzdő gyereket, ez nálam nem működik. De azért fakír sem vagyok, és nem járkálok vele le-föl összeesésig. Fekszem mellette a fotelágyon, simizem a hátát, néha visszadom a cumiját, ha kiesik, stb. Tehát annyi, hogy érezze, anya nem hagyott magamra a fájdalmammal. De ne is legyen az, hogy kaszinózunk éjjel, és szórakoztatom őt. Tehát valami arany középutat próbálok találni. Ennek ellenére én is azt érzem, mint Márti, hogy én vagyok a hibás. Valamit tuti rosszul csinálok. De szerencsére ezeket a gondolatokat hamar elhesegetem. Lilu is az 1.fog átbújása után, azaz 10 hósan aludta végig először az éjszakát. És pár éve nagyon jó alvó!!! Tehát van remény csajok! Mert amit én Lilu nem alvásával végigcsnáltam, annál nem nagyon van rosszabb, és szépen vége lett!

Kicsi félévesem most alszik, apa és Lilu kártyáznak, én meg itt veletek. De már nem sokáig, mert mennem kellene uzsit készíteni mindenkinek.

Drága kicsi Hős Eliot! Boldog 1/2. születésnapot!!!
Vendég

Sziasztok!

Katák légyszi válaszoljatok ha vagytok! Vivi leesett az ágyról, mert egy pillanatra nem figyeltem, de hasra esett nem hanyatt. Szerintetek lett valami baja? Kb 5 percig sírt, de semmi nem látszik rajta ugyanúgy vigyorog meg huncutkodik. Azért mégis mire figyeljek oda? El kéne vinnem orvoshoz? Annyira remegek olyan ideges vagyok.

Kép
linda24

Szia Linda!

Nyugi, - ez a legfontosabb!
Figyeld meg, valtozik-e a viselkedese, lesz-e aluszekony, vagy elkezd-e hanyni...!
Tapogasd vegig reagal-e valahol sirassal. En egyenlöre csak mefigyelnem es meg nem mennek sehova!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Linda, nyugi! Adél 2 hete esett le az ágyról és semmi baja nem lett. Az apája volt vele, volt rendesen lelkiismeretfurdalása és azóta sosem tesszük az ágyra. Figyeld, hogy hogy viselkedik, nem aluszékonyabb -e ilyesmi. Ha változna a viselkedése, hányna, szeme másmilyen lenne, kórház azonnal! Van pukli a fején? Azt nézd meg még!

Ami, bocs, hogy nem írtam, Wera tegnapelőtt írt nekem, Nonó kapott antibiotikumot, de sokkal jobban van és ő is javul. Azt írta még hogy babanet " elvonási tünetei" vannak...:)

Vik, mi is voltunk a Tescoban. Szerencsére nálunk nem voltak sokan, de nekünk muszáj volt menni mert nem volt már egy csomó dolog.

Kép
andkata

Végigtapogattuk sehol nincs puklija, megnéztünk mindenét hogy nem e fáj neki valahol, de hála istennek semmi nincs mert vigyorgott. Most evett, és el is aludt, remélem nem lesz semmi. Köszönöm a segítséget! Soha soha nem rakom többet az ágyra!

Kép
linda24

Linda!
Sajnos ez most már szinte minden babóval előfordul, mert annyira mozgékonyak.

Katus!
Itt falun tele volt.

Werust és Bugrit pusziljuk! Mikor jönnek haza?

Olyan jót nevettem. A töltelékes árunál egy pasi előttem kért füstölt kolbit. Kérdi az eladó h milyet? Erre mondta a pasi, azt nem tudom a feleségem mondta h vegyek. :lol:
20150601134430

linda!
hát ez már igy lesz... egyre jobban oda kell rájuk figyelni. egy pillanatra kapod el a fejed és kész a baj.
de reméljük nem lesz gond. lesz még ilyen sok... biztos nincs komoly baja. azért figyeljed, nem lesz-e valami változás. aztán nyugi!!!
puszi nektek! és csak óvatosan izegjetek-mozogjatok :)

nah viki, mintha csak az én párom állt volna előtted... tök el kell magyarázni hogy milyet és hol találja és mennyit és mennyibe kerül stbstb...
de már annak nagyon örülök hogy a babás dolgokban (víz, pelus, kaja) nagyon feltalálja magát :D
és elég sokmindennek utána is olvas és néz. legjobb barátja a gugli :)

Kép

Kép
timi1982

Timi ari vagy köszönjük! Tényleg nagyon figyelni kell, remélem több ilyen nem lesz. Én is remélem hogy semmi baja nem lesz, de nagyon megijedtünk az biztos.

Kép
linda24

Linda! Nagyon sajnálom,olyan fürgék lettek ezek a babák!
Mostmár bizti nem lesz belőle baj!

Kata! Köszi az infót Weráékról,jobbulást nekik!

Bakker,1 órája vigyázba ülök,hogy Áron felébredjen,de semmi,most eldöntöttem írok nektek,
SZERINTETEK????????????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Felkelt

folyt.köv

Kép

Kép
ibm

Csajok,ennyi idős gyerek,mint a Domi lehet hogy fél a sötétben??
Mert elég sötét van éjszaka,mert nem ott van a kis éjjeli fény a kiságynál-lehet hogy ez a baja??Most odaraktam a kiságya fölé,és el is aludt,míg mikor előbb leraktam,és a fény még nem ott volt,sírt,és megfordult a kiságyban,pedig álmos volt-lehet hogy félt?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Áron is fél,ez tuti!
Rohanok................

Kép

Kép
ibm

kike!
igen elképzelhető hogy fél. mi is ugy alszunk hogy az egyik redőny nincs beengedve, és kintről a hold meg a lámpák kicsit bevilágítanak.
párszor kellett ugy aludni hogy le volt engedve, mert vihar volt. nagyon nehezen aludt vissza mikor felébredt. utána ilyenkor felkapcsoltam az éjjeli lámpát neki egész éjszakára.
és egyébként én se tudok vak sötétben aludni

Kép

Kép
timi1982

Lindus! Jaj szegény Vivi baba! :( Gyógypusszancs mindenére!

Hoztam két képet máról:
Kép amíg ebédeltem meglógott a szőnyegéről

Kép ez meg most van: alszik :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hát csajok úgy látom vivinek nem lett semmi baja hála az égnek. ugyan olyan a kedve mint máskor, eszik is rendesen. mostmár akkor nem lesz semmi ugye?

kike szegény domi bizti fél, nálunk a tévé megy éjszaka.

Kriszti Levi nagyon cuki. holnaptól vivi is a szőnyegen nyomja!!!

Kép
linda24

Kriszti, nagyon édes!!! Hogy tud ebben a pózban aludni???

Tami, gratulálok a mászó Annához!

Véda: köszönöm szépen az idézetet. Nagyon elgondolkodtató, sokszor el fogom olvasni. Hogy találtad? Van valami rituálé, ami szerint kerested?
Nekem Apa jut róla az eszembe - magamra a "gyorsan alkalmazkodik a legváratlanabb fordulatokhoz" részt most, némi kialvatlansággal, ezért lelassulva és rugalmatlanul, nehezen tudnám alkalmazni :)

Linda: remélem, mindannyian megnyugodtatok már! Vivikének simi!

Kike: lehet, hogy tényleg sötét van Domikádnak :)

Ronix, szép - és vicces :) - család vagytok!

Szóval a nemalvás-rémálom továbbra is folytatódik nálunk. Délután egyik gyerekem sem aludt... mondtam Apának az olimpiai ötkarikával a szemem alatt, hogy rajtam most csak egy extracsokis csokifagyikehely segíthet (ennyit a diétafélémről.... :) ), így Apa haptákba vágta a családot, és levonultunk az Árkádba, ahol a mindig-tele olasz fagyizóban épp az orrunk előtt felszabadult egy asztal, így nagysasszony elkölthette fagyikelyhét (ami nem is volt olyan nagy, mint emlékeztem, de azért nagyon jólesett!)

Mennem kell hajósat játszani, Nati meg polcot pakol. Jó éjt!

Kép
Kép
bondi

Bondi! Úgy aludt el, hogy ráztam a lábamat. :shock: :lol:

Linda! Szerencse, hogy nem lett semmi gond.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

héj Tomcsi gyere csak, mondok vmit:
Kép
sppsspss:
Kép
adj egy pacsit a titokra:
Kép
héj, hát nem tudod tartani a szád!!!:
Kép
kapsz egy nyaklevest mindjárt!!!:
Kép
ááá, ez a Tomcsi!:
Kép
ne sirj már! nem gondoltam komolyan:
Kép
keblemre cimbi!:
Kép

Kép

Kép
timi1982

Timi: tuti jok a kepek!
Olyan szep fiu Bence!

Bondikam: helyes, valami kis boldogsagforras inyseges idokben nem art! Ettel helyettunk is!

A tantum verdet hanyszor fujhatom Annanak? Mert azt hiszem ez mar nem csak jatek kohoges :? a torkat nem tudtam megnezni nem nyitja ugy ki a szajat hogy belelassak. Laza nincs, remelem nem lesz beteg.
Aleko ugy ugat mint egy rossz kutya, szoval jo ejjszakam lesz megint :twisted: :evil:
Igy hat jo ejjt!
Vendég

Kép

Kép
Kép
patr

bocsi csajok nem tudtam most visszaolvasni, a ház romokban,én a pakolás kellős közepén, férjemnek most akadt be a dereka, úgyhogy szép kilátások az éjszakámat illetően. Titának és Taminak köszi a ruhákat!! Majd ha visszajöttünk jelentkezem. Lehet, hogy kinn is tudok netezni majd. GÉpet viszek, de lehet, hogy drága lesz, és akkor nem jövök. Majd meglátom. MIndenkinek jó éjt. Reggel szerintem még bekukkantok... :)

KépKép
muffin

na csak nem bírtam, főleg, hogy nem termeltetek sokat. :) timi a képek szuperek ezekkel a feliratokkal. :)
kriszta, levi :shock:
kike, szerintem ilyenkor még nem félnek, max nem tudják hol vannak, nincs semmi ismerős körülöttük (mivel semmit nem látnak) de szerintem ez még nem félelem. mindenesetre simán lehet a sötéttől. :)
na mostmár tényleg húzok. még gyantáznom kell meg hajat mosni és még mindig nem vagyok összepakolva... ááááááá
ja és köszi mindenkinek a köszöntéseket
Csaba királyfi, neked is boldog feledik évet. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!
Köszi Csajok,de sajna ez sem vált be,ugyan olyan pocsék volt az éjszakám,pedig adtam neki nurofent,éjjelifény,vékonyabb takaró...már nem tudom mit találjak ki,mi lehet a baja,amiért éjszaka,egy,vagy két óránként kel..de tegnap már nagyon ki voltam merülve :cry:

Párologtatónk nincs,esetleg még az lehet a gond,na de ennyire??

Már sírni is hagytam,mert ezt már nem bírom... :cry: és a cumit is próbáltam...mit tegyek még?
Lehet hogy sok neki az inger,mivel minden gyerek itthon van??és ugye kiabálás,sikongatás,miegymás....

Ráadásul a Férjem papájához mentőt kellett hívni hajnali egykor,pontosan nem tudom miért,mert félkóma voltam,fel sem keltem,Apa intézkedett-hát már több mint 90 éves :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Párologtatást majd azért megoldom,rakok vizes törölközőket a radiátorra...
De tényleg kb.azóta kezdődött hogy itthon vannak a gyerekek-az mondjuk tény hogy szegényem nappal is mikor aludna,vagyis alszik,de hát akkor sincs csend a gyerekek miatt,és lehet hogy ez befolyásolja?jajjj,én már nem tudom,de ez tarthatatlan állapot.
Mikor sokszor a legmélyebb álmomból kell hozzá felkelnem,és csak kóválygok :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Brúnónak Boldog Hófordulót!

Levi nagyon édes! Főleg a beájulós képe tetszett ;)

Bondi!
Egészségedre a fagyit! Hogy aludtatok éjjel?

Bence és Tomi már nagy spanok látszik a képeken!

Patti!
Kép

AranyAnyám! Megmondom a frankót (bocsi Márti :lol: )! Imádlak! Szegénykám tök fáradt vagy, mégis van humoros ilyen képet betenni!!!

Evelyn!
Jó utat nektek! Vigyázzatok magatokra!

Nekem annyira ez a hasonalvás cucc nem jön be, bár rájöttem h Laci tud hason is cumizni :lol: Felébredt csórikám éjfélkor, negyed 2kor arra h hason nyomja magát. Kis simi visszalaud. Negyed 4kor megint, akkor ettünk. Negyed 6kor megint megébredt, kis simi visszalaust. Fél 7kor hammolt és most megint hason nyomja.

Még szerencse h ő is és én is baromi hamar viszaalszunk.

Ma jön anyukám, itt lesz elég sokáig + anyósék is jönnek. Nem nagyon leszek napközben.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?