Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi én tiszta hülye vagyok hogy ilyen témát elkezdtem itt. :oops: Privibe lecseszhettetek volna. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Te már teljesen rendbe jöttél?

Kép

Kép
melcsike70

Dehogy cseszünk le Melcsike :lol:

Hát testileg igen, legalábbis úgy érzem rendben vagyok. A ciklusok is rendben vannak, már volt 5, igaz, hogy kicsit rövidebb ideig tartanak, mint régen, most kb. 4-5 naposak, meg kb. 28-32. napra jöttek meg eddig a régi pontos 28 helyett, de szerintem ezek rendben vannak.
Néha azért érzek hasgatást a műtét helyénél, de a doki erre azt mondta, hogy más meg pl. a térdénél érzi meg a frontot.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.02 17:46-kor.
Vendég

Azért a védekezős hsz-t törlöm inkább :oops: :lol:
Vendég

Most a megfázásodra gondoltam Boboka. Amivel az elutazásod előtt küszködtél.

Kép

Kép
melcsike70

helló,csajok,mit moderálgattok itt a hszekből???? :lol: :lol: :lol: :lol:

nem mentem ma dolgozni, délelőtt megcsináltam, amit muszáj volt, délutánra meg már nagyon rosszul voltam, az előbb meg itt voltak a sógoromék..

Papa ügyében kaptam tanácsot Milikétől ,most már okosabb vagyok.

az előző témához:
amíg meddőségi kezelésre jártam másfél évig, minden orvos egyöntetűen állította, hogy a fogamzásgátlás legbiztosabb módja, ha minden nap együtt vagyunk.De, ha számolgatunk, hogy a kiszabadult pete 24 óráig életképes és a spermiumok min 36 óráig, akkor, ha minden másnap!!!!!!!!!!!!!!!!! együtt vagytok a párotokkal, akkor sikerülnie kell...A kalkulátorok nem megbízhatóak, mert egyáltalán nem biztos ,hogy középidőben van a peteérés(nekem pl uh szerint a ciklus 24. napján volt, nem sokkal menzesz előtt)a tesztcsík jobb, de azt meg befolyásolja a kémhatás..pl irrigátor, szappan használta, valamilyen felfázás, vagy fertőzés....

nem tudom én valahogy biztos vagyok benne, hogy addig nem esem újra teherbe, amíg a szervezetem jónak nem látja..minden orvos azt mondta, hogy az orvosilag mindenképpen indokolt idő min.6 hónap, de inkább több..szóval lehet a testünk felülbírálja az akaratunk..nem biztos, hogy gond van, vagy valami megváltozott, csak mégsincs még felkészülve a testünk.

KépKépKép
tünci28

Ja, megfázás, hát nagyjából már rendbe jöttünk, bár még orrfújás van, de a telt fej érzés már nincsen.
Vendég

nnna, szép engem már figyelmen kívül teccenek hagyni.... :(

Azért én írok...

Boboka!
Sajnálom, ohgy nem sikerült úgy az utazás, ahogy tervezted!
Azért nem voltál nagyon lehangolva, Te vagy köztünk az örök optimista! :lol:
tünci28

Melcsike!

Nagyon sajnálom, ohgy nektek ilyen szörnyű veszteségekkel indult az év...nyugodjanak békében.

Krisztinaa!
az nagyon jó ,hogy jól tudod érezni magad kicsi lánykák körében,ez az első lépés a gyógyulásban!

Lylynak igaza van abban, hogy mindenképpen végig fogjuk rettegni az eljövendő terhességeinket..képtelenség ugyanolyan nyugodtan tekinteni előre, hiába mutatjuk majd, hogy milyen könnyű, mert nem lesz az...

Betti,ne add fel márciusban(Te nem vagy feladós-megfutamodós fajta),az érzéseid most kavarognak,majd leüllepszik ez is.
tünci28

Szia Tüncike :lol:

Nem voltam lehangolva, csak inkább bosszantott, hogy miért nem maradtunk itthon, sokkal jobb lett volna.

Tegnap rájöttünk, hogy mindenhol jó, de legjobb itthon :lol:

Betti már azóta jól be tejbegrízezett 8) Melcsike meg jól be süteményezett:)

Mindenből kérek ám egy kicsit :wink:
Vendég

mit töröltetek a hszekből???????? :lol: :wink:
tünci28

Csak én töröltem egy soromat, ami a védekezési módszerről szólt :oops:
Vendég

Szia Tünci!

Gondoltunk rád ám. Nem tudtuk kaptál e szabad napot vagy sem. De ezek szerint igen. Jobban vagy?

Boboka

Még fel sem vágtam a rétest, de most megteszem. Vacsorát csináltam Barcinak, meg teloztam anyámékkal, meg a párommal.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, hogy lehet azt kibírni? Én, ha nagy ritkán sütök valamit, amint kész van, azonnal vágni kell :lol:
Vendég

Hja, értem... :oops:

Kaptam szabit, de holnap már mennem kell..most délutánra rosszabbul voltam, remélem holnap jobb lesz.

Betti hová tűnt?(tele a pocak tejbegrízzel, aztán elnyomta az álom???) :lol:
tünci28

Lányok kóstoló. :lol:

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Na most felvágtam. És most fogok belőle enni. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nem ér kínozni minket!!!!! :P
tünci28

Boboka irta hogy küldjek. De utána gondoltam én is rá hátha kinzás ez. :oops: De már addigra feltettem.

Kép

Kép
melcsike70

HELLÓ

ÉN IS ITT VAGYOK.

BARBARA

Nem hagyott békén be akart köszönni nektek a 7 éves.

Kép

Kép
melcsike70

De édi ez a hétéves, nagy puszit a pofijára cuppancsál a nevemben!!!!
tünci28

Szia Barbika :lol:

Finom lett anya sütije?

A képen nagyon jól néz ki:)
Vendég

Tünci, betegszabival sem tudnál otthon maradni holnap?
Vendég

Már le is lépett.

Lányok ma a nagynéném aki meghalt, van egy lánya Chicagóban él. Már évek óta nem jelentkezett, pedig előtte mindig jött hozzá minden évben, sőt telefont bekötette neki, és minden héten hivta, de már kb. 3-4 éve nem is jelentkezett. Irtam neki, mert az iwiwen fent van, hátha érdekli, hogy meghalt az anyukája. Szerintetek jól tettem vagy nem kellett volna. Igazából nem is tudja már pár éve mi van vele. Lehet nem foglalkoztatja. De megirtam neki, ha valami érdekli akkor nyugodtan irhat nekem.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, szerintem jól tetted, hogy megírtad neki. És akkor most apukádéknak "kell" gondoskodni a temetésről?
Vagy arra remélhetőleg hazajön a lánya.
Vendég

Egyet evett a rétesből, nem baj holnap reggel a páromnak izleni fog.

Közben visszajött. :lol:

ISTENI VOLT A RÉTES

BARCI

Kép

Kép
melcsike70

Nem hinném, hogy hazajön, anyám meg a nővérem intézik a temetést. Igazából ők gondoskodtak róla eddig is. Meg a nővéremék jó pár éve megvették a házát és épitkeztek a háza mellé úgyhogy ő gondoskodott róla.

Kép

Kép
melcsike70

De gondoljátok el szegényemnek semmi baja egészen idáig nem volt. Szellemileg is ép volt. Mindig mondta, hogy fájnak a kezei meg a lábai. Én meg mondtam neki, hogy ja M........ néni azok is 95 évesek. Ennyi idősen azért már fájjon valamilye. De mindig nevetett rajta. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Most már emlékszem, hogy írtál róla régebben.
Vendég

Ma azt hiszem korábban ágyba bujok, mert igen fáj a fejem. Most megyek füdetni, meg nézünk egy kis mesét még. Ha nem alszom el még jövök.

Kép

Kép
melcsike70

Ok Melcsike. Jó éjt a 7 évesnek is :lol:

Én is vagyok, végül is majd holnap megyünk anyuékhoz.
Vendég

Melcsike!
Persze ,hogy jól teted, ohgy értesítetted!

Sajnos nem tudok holnap itthon maradni, mert csak ketten vagyunk naponta, a mai volt a kivétel, hogy hárman.nálunk nincs helyettesítés, mert csak 4-en csináljuk a ezt a munkát és egyedül sem lehet, mert akkor ki van ott, míg az ebédidő van..vicc az egész..

vagyok, csak közben maratoni levelet írok.

LEDA!
Hogy telt a szilveszer??
tünci28

Tünci, akkor csak szorítani tudok, hogy ma nagyon sokat gyógyuljál még :wink:
Vendég

Tünci, lányok, van valaki?
Vendég

itt vagyok, csak írtam egy ezer szavas emailt... 8)
tünci28

Mindenki úgy eltűnt hirtelen :cry:

Inhaláltál már Tünci? Vagy szedsz valamit? Pl. coldrex, neocitrán?
Vendég

Most egy kicsit én "lépek" le :oops:

Két takaró alatt is majd megfagyok, pedig nincs a lakásban hideg, úgyhogy veszek egy forró fürdőt :wink:
Vendég

iszom a coldrexet, bár nem vagyok jó gyógyi szedő, elfelejtem... :oops:
De most a párom csinált finom teát, abba öntöttem.

Én is megyek, lehet elalszom, ebben az esetben jóéjt!
tünci28

Tünci, többiek,
gyógyuljatok!!!
Tünci, a nagy T-ban dolgozol Fehérváron? Hétfőn jártam arra délelőtt.

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

Nem ott,írtam privátot.

most kicsit jobban vagyok, remélem holnapra már kutya bajom sem lesz..
tünci28

Tünci, jó éjt, szorítok, hogy rendbe gyere minél hamarabb.

Én is elálmosodtam a fürdőtől, ha elalszom akkor én is jó éjt kívánok előre.
Ha mégsem, akkor még jövök :wink:
Vendég

Lányok ha már nem vagytok jó éjt. Mindig visszatérek. :lol: Valahogy nem megy nekem a korai alvás. 9ig mesét néztünk, aztán meg kicsit még maradtam a Barcival, de aztán még sem tudtam aludni.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Milyen csöndes még itt minden. Képzeljétek éjjel válaszolt az amerikai uncsi nővér. Lesújtotta a hir. Még szeretné ha irnák neki többet. Azt hiszem szépen megirom neki, hátha még nem érzi teljesen rosszul magát. Szép finoman megirom neki, hogy szégyelje magát, mert évek óta nem volt képes az anyjánál jelentkezni. Tavaly, amikor megtaláltam az iwiwen, megpróbáltam felvenni vele a kapcsolatot, de ő nem reagált rá. Pedig a nővéreméknél webkamerán vagy skyp-on is tudott volna vele kommunikálni. Most már meg lettek volna a lehetőségek és nem került volna neki semmibe. Bár ha az anyjáról van szó, az a heti egy telefonbeszélgetés nem lehet olyan sok, ha már éveken át nem találkoznak. Szerintem.

Kép

Kép
melcsike70

Ma nem kell főznöm képzeljétek el, mert az uram reggel hogy hazajött, bejelentette hogy elvisz minket ebédelni. :D

Kép

Kép
melcsike70

Még mindig senki? :roll: :(

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,

én vagyok. :D Jól felborzoltad a gyomorkedélyeimet tegnap este a nagyon jól kinéző sütiddel, hát én meg Gundel-palacsintát sütöttem. De már nem mertem felrakni, nehogy megkövezzenek a lányok. :lol:

Hát a rokonod elég érdekes, bár a saját anyámmal való kapcsolatomból kiindulva engem már nem igazán lep meg semmi. Igazából két ember kapcsolatába - és ez szerintem a rokonsági kapcsolatra is igaz - senki nem láthat bele teljesen.

De jó nektek! Jó étvégyat az ebédhez!

Én is elterveztem, hogy elmegyünk a családdal kicsit szánkózni Kékesre, erre ma elrontottam a mosógépet. :evil:
Lerángattam a gyermekünk összecsukható babakocsijáról a huzatot, persze falécek vannak a hátában, betettem a mosógépbe, a faléc kitámasztott, leszakította az ajtó gumitömítését, orrán-száján dőlt a víz...
Nem tudjátok, meg lehet ezt csinálni? Egy 14 éves Zanussi elöltöltős.
Minden javítási ötletet szívesen fogadok, csak kreatívan csajok, mert píz egy új gépre nemigen van.

Kép

Kép

Kép
lyly

Javitatni? Hát ha ki is menneik javitani, akkor is elkérnek annyit pénzt hogy nem érdemes. Inkább újat venni. Lehet most még vannak akciók is mert az emberek karácsony után nem nagyon vásárolnak. Sőt szoktak olyan akciók lenni, hogy visszaveszik a régit.

Kép

Kép
melcsike70

Amúgy szia Lyly!

Mániám előbb irni utána köszönni. Hát sajnálom hogy igy ez miatt elmaradt a szánkózás is.

Kép

Kép
melcsike70

Én már egyébként feladtam minden reményt, hogy valamit is megjavittassak, mert az utóbbi években akármit szervizbe kellett vinni, biztos hogy elkértek volna annyit, hogy ki cserélni célszerübb lenne. A hűtőm tavaly volt igy ja és csak 4 éves volt. El ment a gáz belőle de olyan volt a boritása, mert már általában igy van hogy nem lehet behegeszteni, csak ujra töltetni. Hát mi meg is próbáltuk 1 hónap múlva újra elment. 4 szerelőt hivtam ki de ez komoly mind ugyanazt mondta. Igy kénytelen voltam inkább kicserélni. Mert 9000 forintért töltötték meg és egy hónap mulva ujra kellett volna.

Kép

Kép
melcsike70

Tavaly előtt a 4 éves tévénk mondott búcsút, mert mindig kikapcsolt. A szervizben 50000 ezerélt akarták megcsinálni, mert képcsőves. De ez a Murphy törvénye ami elromolhat el is romlik. És ez általában tényleg akkor jön amikor az embernek éppen nincs rávalója, meg karácsonykor meg újévben. Sajnos. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?