helló,csajok,mit moderálgattok itt a hszekből????
nem mentem ma dolgozni, délelőtt megcsináltam, amit muszáj volt, délutánra meg már nagyon rosszul voltam, az előbb meg itt voltak a sógoromék..
Papa ügyében kaptam tanácsot Milikétől ,most már okosabb vagyok.
az előző témához:
amíg meddőségi kezelésre jártam másfél évig, minden orvos egyöntetűen állította, hogy a fogamzásgátlás legbiztosabb módja, ha minden nap együtt vagyunk.De, ha számolgatunk, hogy a kiszabadult pete 24 óráig életképes és a spermiumok min 36 óráig, akkor, ha minden másnap!!!!!!!!!!!!!!!!! együtt vagytok a párotokkal, akkor sikerülnie kell...A kalkulátorok nem megbízhatóak, mert egyáltalán nem biztos ,hogy középidőben van a peteérés(nekem pl uh szerint a ciklus 24. napján volt, nem sokkal menzesz előtt)a tesztcsík jobb, de azt meg befolyásolja a kémhatás..pl irrigátor, szappan használta, valamilyen felfázás, vagy fertőzés....
nem tudom én valahogy biztos vagyok benne, hogy addig nem esem újra teherbe, amíg a szervezetem jónak nem látja..minden orvos azt mondta, hogy az orvosilag mindenképpen indokolt idő min.6 hónap, de inkább több..szóval lehet a testünk felülbírálja az akaratunk..nem biztos, hogy gond van, vagy valami megváltozott, csak mégsincs még felkészülve a testünk.