Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annyira jó titeket olvasni :D De tényleg! Ti adtok nekem minden hónapban reményt és erőt a folytatáshoz.
Bikfy és Ranita. Olyan erős akarok lenni, mint ti és olyan pozitív is. Nem tudom hogy csináljátok, de elképesztőek vagytok.
Bikfy nagyon örülök, hogy a párodnak jók lettek az eredményei :lol:
Ranita Hanna gyönyörű szép kislány :lol:

Adri remélem minden rendben volt a mai uh-on. Majd jelentkezz!

Én tegnap bejelentkeztem ahhoz a dokihoz, akit karácsonykor kutattam fel a neten. Tudjátok aki endokrinológus is. Már január 6-án megyek hozzá, aggódtam, hogy csak a hó végén fog sikerülni. Úgyhogy most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, mit fog mondani. PÉ-m fogalmam sincs mikor lesz, mivel ez a ciklusom 23 napos volt, az előző meg 33... :roll: Az utolsó két hónapban használtam ovu tesztet, de most már nem veszek. Minek, úgy sem segített. Most úgy döntöttem nem érdekel mikor van a pé, csak szex lesz mikor jól esik és kész!!

Kép
nyanya77

Adri! Mikor mész uh-ra? Most minkden rendben lesz, nyugi! Nem semmi ami tegnap történt veled. Még jó h minden doki, védőnő mást mond. És ne hülyüljön bele az ember...

Ez így igaz h azoknak jön össze nagyon hamar a baba akiknél lemondanak róla. Talán azért, m utána nem vágynak annyira rá. Nem tudom, de nekem is akkor jött össze amikor nem akartam h legyen, de akkor rögtön sikerült...

Nekem mostanában van pém (ha minden igaz, ez a 17. napom). A ciklus.hu szerint majd 2.-án lesz. Nem tudom, de mindent megteszek az ügy érdekében.

Nyanya! Akkor tök koránra kaptál időpontot és ez jó! Kiváncsi leszek mit fog mondani a doki.

Teri

KépKépKép
pruci

Ranita!

Hannika GYÖNYÖRŰ!!!

Nyanya!
Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond a doki, gyere majd és számolj be róla kérlek.

Prucikám!
Hajrá, hajrá! :wink:

KépKépKép
bikfy

Nitám!

Te már elhagytűl bennünket? :cry:

KépKépKép
bikfy

Sziasztok, minden rendben volt. Annyira izgultam elötte, h azt hittem a szivem kiugrik a helyéről. A doki látta is rajtam, rendes volt, oda sem fordította a monitort először, aztán mondta, h minden rendben. Api is bent volt. Már mozgott is a kis drágánk :lol: . 33,3 mm az ülőmagasság, fejszélesség 11 mm :lol:
Január 13-án megyek legközelebb, akkor lesz Down szűrés kombinált tesztel. Akkor leszek 12 hetes. Azt mondta a dokim, h azt ajálja, ha tudok és van kedvem, akkor dolgozzak még egy kicsit, addig sem jár az agyam mindenfélén. Nyomtam neki a védőnös sztorijaimat, szegény meg csak hallgatot, gondolom nem akarta lehülyézni őket, de mondta h egyáltalán nem magas a vérnyomásom, és a méhem is a helyén van már, és azt tegyem ami nekem jó, mert a baba úgy is érzi, h mi kell neki!
Megpróbálom feltenni a két képet :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép 10 hetes babócám

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab!

EZ CSODÁLATOS! Gratulálok. Nem is gondoltam, hogy már 10 hetesen is ilyen gyönyörű egy kisbaba. Jujj de jó neked!!!! :lol:
Remélem hamarosan nekem is lesz ilyenem. :oops:

KépKépKép
bikfy

Bikfy Drága, neked is lesz hamarosan babócád, te minden tőlled telhetőt megteszel ezért :!:

Ranita, gyönyörű a Hanna!

Nyanya, apira fel!

Megmondom őszintén, hogy amikor nekünk most összejött a babóca, annyi sok dolog összejött abban a hónapban, hogy akkor nem a babával voltam elfoglalva. És akkor jött éppen, amikor nem rá koncentráltam :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Ranita: gyönyörű a kislányod, hát belőle lehet erőt meríteni :lol:
Az biztos, hogy akkor sikerül a baba ha nem görcsölsz rajta. Nekünk is úgy volt a nyáron. Elfogyott a closti és azt mondta a doki, hogy most pihizzünk. Na akkor én már el is könyveltem, hogy akkor biztos nem lesz semmi abban a hónapban. Hó közben azért dolgoztunk az ügy érdekében, de a 21. nap környékén egy fergetegeset szexeltünk a férjemmel, mert ahhoz volt kedvünk és mint utólag kiderült akkor fogant a baba. Szóval tényleg igaz, hogy ha valami eltereli a gondolatokat és máshova koncentrálsz akkor fog sikerülni. Ja és abban a hónapban költöztünk ki az új házba és ezer tennivaló volt. Az a baj, hogy most nincs ami elterelje a gondolataimat, így próbálok másra figyelni, gondolni, hátha sikerül, de nagyon nehéz.

KépKép
csige-bige

Irdab: csodaszép a babócád. Milyen szépen látszik, pedig még csak 10 hetes és már olyan szépen kivehető mindene. Pihenj sokat és vigyázz magatokra.

KépKép
csige-bige

bikfy vagyok..vagyok...csak meghalt a gép...most lett megcsinálva.....nem tudnálak én titeket soha itthagyni pláne nem szó nélkül....
ranita nagyon szép a kis hanna!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Irdab! Gratulálok a babóhoz! Gyönyörű!!!! Én meg csak irigykedem és irigykedem és irigykedem miatta...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pruci 2008.12.31 11:15-kor.

Teri

KépKépKép
pruci

Kép

MINDENKINEK NAGYON BÉKÉS, BOLDOG, BABAVÁRÓS ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok.Néha majd bejelentkezek én is.
Jól vagyunk a manóval... Kép
vernike25

Irdab,
nagyon örülök, hogy mindben rendben van :D .

Vernike,
gyere majd és mesélj, ha van kedved.

Köszi mindenkinek a Hanna dícséreteket. A nehézségek ellenére szerencsém van, hogy Ő már van nekem. És lesz mégegyszer ilyen szerencsém :D :D :D . Mindenkinek lesz :D .

Tegnap körmösnél voltam és Ő egy kicsit elvette a kedvem. Azt mondta, Ő úgy tudja fél évet kell ilyenkor várni. Na itt lelohadt a lelkesedésem rendesen. Aztán megnéztem a neten. Ott azt írták, ilyenkor 6 hét a teljes gyógyulási idő, az orvosok sokszor mondják a 6 hónap várakozási időt m.k. és vetélés után is, de azzal nem vagyok előbbre, ha kivárom, sőőőt. Ezt egy Török Attila nevezetű írta, Ő Tapolcán van. Szerinte 6 hét után nyugodtan lehet próbálkozni.
A dokim csak annyit mondott, menjek a 6 hetes kontrollra és akkor megbeszéljük a hogyantovábbot. Én nem akarom, hogy azt mondja 6 hónap. Az ki van zárva. Elvégre mivel most volt egy terhességem nagyobb eséllyel esnék újra teherbe. Nem :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979

Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Nektek nagyon sok szépet!

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ranita: a sima vetélésnél hat hetet mondanak a dokik, de nekem ezt mondta a dokim, hogy két menzi és a harmadik ciklusban próbálkozhatunk. Mi kivártuk. Én úgy tudom, hogy a méhen kívülinél és a műtétek után több időt kell kihagyni, de szerintem kérdezz rá a dokinál. Azt hogy könnyebb utána teherbe esni, hát nem tenném tűzbe a kezem, hogy ez igaz. Én vagyok rá az élő példa és ismerek még egy pár lányt, aki rá egy évre esett csak teherbe. Én erre azt mondom, hogy amikor kész rá a szervezeted akkor terhes leszel. Most én is ezzel nyugtatom magam. Szerintem mindenképp beszéld meg a dokiddal.
Vernike: nagyon édes a kis babócátok :lol:

KépKép
csige-bige

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Vernike! A te babócád is gfyönyörű!!! Gyere gyakrabban!!!

Ranita! A koleganőmnek 6 hónapot mondtak a m.k után, de ő rögtön az 1. ciklusban terhes lett, és semmi gond nem volt. De szerintem 1-2-őt érdemes kivárni. Nekem a sima vetélés után is 6 hónapot mondtak, szerintem ezt dokija válogatja h mire esküszik.

Teri

KépKépKép
pruci

Kép

Békés, boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

Kép
kissedi

Vernike!
Gyönyörű a babád! Gratulálok hozzá. Nagyon bízom benne, hogy szépen elrendeződnek a dolgaid. Szívből szorítok!!! :wink:

Kislányok!
Mindenkinek kívánok NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!

KépKépKép
bikfy

Vernike gratulálok! Nagyon aranyos a babád az uh-képen. :lol: Gyere majd és ha van kedved mesélj, hogy mi van veletek!

Csajok mindenkinek nagyon boldog, békés és főleg babás új évet kívánok!

Kép
Kép
nyanya77

lányok nagyon édesek a babók az uh képeken........remélem jövőre már én is hozhatok képet a babámról.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Boldog Újévet Kívánok mindenkienk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház

Sziasztok!

BUÉK!

Nitám!
Tiszta szívemből örülök, hogy jöttél. És most megírok Neked valamit. Tavaly még nem mertem Neked megírni, de most már leírom, amit veled kapcsolatban érzek. Tudod, írtam a nagyon erős megérzéseimről. Veled kapcsolatban is érzek egy ideje ilyet. Szóval hozzátok márciusban leszáll a gólya. Máténak hamarosan kislány tesókája érkezik majd. Remélem nem haragszol rám, amiért megírtam. Remélem bejön ez a megérzésem is. Márciusig meg már csak egy párat kell aludni. :lol:

Puszillak, és gyere többet! Bikfy

KépKépKép
bikfy

Pingi!

Olyan szép név ez a Nóri!!! :lol:

KépKépKép
bikfy

Boldog új évet kívánok mindanyiótoknak :lol:

Vernike, de jó, hogy bejelentkeztél :lol: Nagyon szép a babád, remélem 2 hét múlva nekem is ilyen képem lesz :lol:
Ezek szerint a 12 hetes uh-én és vizsgálatokon is rendben volt minden?!
Elég szűkszavú voltál (mondjuk most ennek is nagyon örültem :lol: ) :roll: , gyere és mesélj :idea: lécci, lécci, lécci :roll: :roll: :roll:
Bikfy, nekem is írtad annó, hogy tudtad, hogy bebas
básodok, rám nincs sejtésed, hogy kiscsajszim, vagy kisfiam lesz?
Pinhi Drága, jobban vagy már?
Mi tegnap átmentünk ismerősökhö, de alig bírtam ki éjfélig, aztán utánna gyorsan haza, és már aludtam is. De most nagyon hulla vagyok!

Adri

Kép

Kép
irdab

ÚÚÚÚÚÚÚÚ, tele vagyok elírással :oops: :roll: :roll: , bocsi lányok, ez a tegnapi éjszakázásnak köszönhető!

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Irdab! Semmi baj! Ilyen előfordul... Persze h neked is ilyen képed lesz! Csak nem szabad semmi rosszra gondolni!!!!

Bikfy! Nem árulod el h kivel kapcsolatban milyen megérzéseid vannak? Olyan kiváncsi lennék rá. :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Irdab!
Talán kislány, de ezt nem érzem, ez csak tipp. Mintha hozzád egy kislány jobban illene. De nem tudom. Mondom, ez csak tipp.

Prucikám!
Ezek az én megérzéseim olyan furák. Nem érzek mindenkit. Viszont ha valakit érzek, akkor az szinte 1000% be szokott jönni. Nitánál már tavaly óta érzem a márciust, esetleg még az áprilist. Nem tudom, hogy miért, vagy honnan jön, de nála pl. határozottan érzem. Én nem vagyok se jósnő, se semmi ilyen parafenomén, mégis vannak emberek, akiket érzek. Persze ez sem jelenti a tévedhetetlenségemet, és elkiabálni sem akarom, de hogy Nitánál lesz valami a közeljövőben, az tuti. Legalábbis így érzek már egy ideje.Remélem, nem tévedek. :oops:

KépKépKép
bikfy

Bikfy! Nitánál én is azt érzem h neki hamarosan babája lesz. Mondjuk én már a decemberre tippeltem (az én érzéseim nem mindig jönnek be). Nálam meg úgy érzem, h nem biztos h lesz. (bár mindent megteszünk a cél érdekében...) :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

BUÉK mindenkinek.
Irdab,nem sokat írtam,nem sok kedvem van hozzá,ne haragúdjatok.a 12 hetesen minden renbe volt,utánna levették e vért is,a vizsgálatokra meg a Down-kórra,annak még nincs eredménye,kb.2 hét múlva lesz csak.3 hét múlva megyek AFP-re,nem tudja valaki,hogy ott lesz uh is,vagy csak a vérvétel?Mert oda nem adott a doki uh beutalót.
Nem is írok többet,nagyon fáradt vagyok mostanában,legyetek jók vigyázzatok magatokra nagyon.
vernike25

Bababőséges Boldog Új Évet kívánok minden Leendő Anyukának! :)

Kép

Majd ha összeszedtem magam jövök. :) Úgy pár lapot visszaolvastam, de sajnos mennem kell, jön a tesóm látogatóba pár napra. Ő egy kicsit elfogult, szerinte mindenre ráérek a 9. hónapba, és nem is szereti, ha feljövök (egyszer elszóltam magam), így inkább nem irritálom, békesség legyen.

Anuk
Vendég

[quote="vernike25"]B írta:vernike25UÉK mindenkinek.
Irdab,nem sokat írtam,nem sok kedvem van hozzá,ne haragúdjatok.a 12 hetesen minden renbe volt,utánna levették e vért is,a vizsgálatokra meg a Down-kórra,annak még nincs eredménye,kb.2 hét múlva lesz csak.3 hét múlva megyek AFP-re,nem tudja valaki,hogy ott lesz uh is,vagy csak a vérvétel?Mert oda nem adott a doki uh beutalót.
Nem is írok többet,nagyon fáradt vagyok mostanában,legyetek jók vigyázzatok magatokra nagyon.

Vernike az AFP csak vérvétel. Elvileg lehet előtte enni és inni is bár én nem tettem. Egy cső vért vesznek le, kb egy másfél hét az eredmény. Beutaló nem kell, csak időpont. :) Utána lehet kérni a 18 hetes genetikai uh-ra az időpontot, de betöltött 18 hét kell úgy számolj vele. :)
(Hál az égieknek nekem a 12 hetes uh és labor is teljesen rendben volt, kicsit félek azért minden vizsgálattól. AFP eredmény 7-én lesz meg)
Vendég

irdab: köszönöm kérdésed, egy hajszállal jobban vagyok. De az is lehet, hogy már csak hozzáedződtem a sok köhögéshez. Voltam egyébként dokinál, vírusos torokgyulladást állapított meg ami ráment a tüdő felső hörgőire is. Nem úsztam meg az antibiotikumot :? , de így a jobb mert ha ebből tüdőgyulladás lenne, akkor roszabbul járnék Nórikával együtt. Most még gyógyulgatok.

Kaptam Calcium injekciót, amit innom kell napi egy ampullát. Ez is kell ehez az antibiotikumhoz, mert Nórika mindenképpen megszerzi magának ami kell neki :lol: , és így veszélybe kerültek a fogaim...

Egy picit pihengetek, aztán később ennem kell újra, hogy az utolsó adag gyógyszert be tudjam venni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház

Először is mindenkinek:

Kép

Kép

Kép
princzike

Irdab, Vernike!
Nagyon szép kismanók!

Ranita!
Hanna gyönyörű kislány! És tudom, hoyg idén biztos lesz egy kisteső a pociban!

bikfy
A diéta tényleg sokat fog segíteni. Én már várom a februári kontrollt ! :) Bár most egy kicsit be vagbyok szarva, hogy nálam mi a a szösz lehet, mert legutóbb 27-28 napos volt a ciklusom, most meg már a 29-ik napnál tartok :( De majd kiderül. :)

Kép

Kép
princzike

Pingi
örülök, hogy hobban vagy, ha még egy hajszálnyit is.
Nem semmi, amit a kaciummal kapcsolatban írtál, de ez tényleg így van, hogy a kismanó mindent megszerez, ami az ő fejlődéséhez kell.
Sajnos én mindigis emiatt féltettem a fogaimat. Nálunk a családban nagymamám volt ebben a helyzetben, mikor apuval volt terhezs. Azt mondta hiába itta naponta liter számra a tejet, megérkezett apu és vitte magával a fogait. Remélem azért nálam nem lesz ilyen, bár az én fogaim örökletesen rosszak :(

Kép

Kép
princzike

Hát látom most mindenki ki van hallva :(.....
Majd később talizunk :)

Addig is legyetek jók és írjatok sokat!

Kép

Kép
princzike

Sziasztok! B.U.É.K mindenkinek!
Gratulálok a pocakosodóknak, a többi sorstársnak meg kitartás, ez lesz a mi évünk! Nagyon tetszik, hogy így izgultok egymásért, jó olvasgatni.
Én 6 évig szülésznőként dolgoztam, bár a mi szülőszobánkat bezárták 2 éve, amikor sok más kórházat is. Sajna. Tapasztaltam minden féle verzióban terhességet, úgyhogy fő az optimizmus!
12-ére várom pirit, remélem nem jelentkezik. Puszi mindenkinek Naegele
naegele78

Sziasztok!

BÉKÉS, BOLDOG, SIKERES ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK! REMÉLEM, HOGY MINDENKI ÁLMA VALÓRA VÁLIK EBBEN AZ ESZTENDŐBEN!!!

Bocsánat, kicsit régen voltam, a nettől távol teltek az ünnepek. Így nem győztem visszaolvasni, a lényeges eseményeket kiszűrni.

Ranita! Sokat gondoltam Rád én is, sajnálom, hogy ilyen rossz élményeid voltak, de abban bízzál, hogy rossz után csak a jó jöhet és minden rendbe fog jönni!

Vernike, szomorúan olvastam soraidat... remélem, hogy a férjeddel ez a dolog nem végleges, mert az nagyon fájdalmas lenne, pont most, amikor ilyen aranyos picurkátok van. Ha a férjed ezt komolyan gondolja, akkor szívtelen, és meg sem érdemi a szereteted...

Irdab, a mi várandósságunk között csak 3 nap van, nagyon klassz a fotód, örülök, hogy jól vagy. Te is integrált teszre mész? Pontosan hány hetes leszel akkor?

Pingi, Ti is már szépen alakultok a picivel, látom félidőnél vagy! Gyógyulj meg, sok vitamint szedjél, aztán helyrejössz!

Anuk, örülök, hogy Veletek is minden rendben volt! Kérünk képet is ha lehet!

Bikfy, nagyon-nagyon drukkolok Nektek! Tényleg nagyon erős vagy, példamutató a jellemed!!! Szívből örülök, hogy a párodnak jók az eredményei, remélem, hogy hamarosan sikerül a kívánságotok és megajándékoz benneteket az új esztendő egy babucival!

Mindenkinek ezerrel drukkolok, bocsánat, ha most nem szólok mindegyikőtökhöz, de teljes szívemből szorítok értetek, Nyanya, Pruci, Nita, Bikfy, Ranita, Naegele, Princzike, Kissedi, Csige-bige... és Mindenki!!!

Ma vagyunk 10 hetesek, voltam 29-én ultrahangon, dobogott a szívecskénk, kaptunk képet is. 2,5 cm-es volt a picur. Január 21-én megyek integrált tesztre a Mátyásföld Klinikára. Volt már ott valaki? Akkor leszek 12 + 5 napos. Aki ilyen integrált teszten átesett, mesélne róla?
Amúgy jól viselem az állapotot, róka meg sem látogatott idáig. Szerencsésnek érzem magam. Némi mellfájáson, puffadáson kívül annyi a bajom, hogy a csípőm fájdogál, olyan mintha egy idegszál folyton be lenne csípődve. Azt olvastam, hogy ilyenkor az ízületek is fellazulnak. Így aztán próbálom gyenge tornával karbantartani magam.

Mindenkinek ezer ölelés!!!

Küldöm a fotót, remélem látjátok rajta a lényeget, meg is fordítottam!

Kép Baba 9+3 nap

Kép
judi79

bikfy nagyon reméljük hogy bejön az érzésed!!!!!!!!!
judy nagyon helyes a kis pocilakó........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Judy nagyon aranyos a picikétek és szépen lehet látni a lényeget :lol: Vigyázz magatokra.

KépKép
csige-bige

Sziasztok!

Vagyok ám én is, most jöttünk haza a városból, apival korizni voltunk. Én csak néztem, ő csuszkált, de isteni volt. Szuper jó a levegő, klassz hideg van, minden szép.

Lányok, én bizti nagyon hülye vagyok, de nem gondoltam, hogy egy 9 hetes kisbaba már így néz ki. Hát ez már egy kész ember. Klasszul látszik mindene. Gondoljátok el, aki 12. héten csináltat abortuszt. Tényleg már egy kész embert öl meg.

Nita!
Remélem nem hagy cserben a megérzésem. Mindenesetre nagyon szorítok.

Vernike!
Nagyon sokat gondolok Rád, és remélem mihamarabb megoldódik a problémád. Nem lehet, hogy a férjed csak megijedt a hirtelen jött felelősségtől? Én még emlékszem, amikor nem is olyan régen írtad, hogy milyen szerelmesek vagytok egymásba. Hogy lehet, hogy egy pillanat alatt elmúlt ez a varázs? Nem lehet ezt már sehogyan sem rendbe tenni? Mit szóltak a szüleid? Van valaki aki melletted áll és támogat? Az a lényeg, hogy harag sohase legyen a szívedben. Nehogy a kisbabád megérezze. Tiszta szívemből szorítok és ha van erőd, néha gyere! Szeretettel ölellek: Bikfy

KépKépKép
bikfy

bikfy és te mért nem koriztál???? :? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitus!

Egyrészt, mert betoji vagyok, másrészt, meg pont most törjem össze magam, amikor bebabásodni készülök?

KépKépKép
bikfy

Hát én sem gondoltam Bikfy, egészen addig amég nem voltam a bodies kiállításon. Ott voltak magzatok is és hihetetlen volt szembesülni vele, hogy 12 hetesen már úgy néz ki mint egy kis ember, csak inyuri-pinyuri. Azt hiszem, hogy 14 hetes korára már teljesen "ember", hihetetlen volt látni. Én a vetélésem után voltam a kiállításon, de ha előtte lett volna, szerintem még inkább megszenvedtem volna, mert csak ott tudatosult bennem, hogy milyen gyorsan is fejlődik a baba ott bent.
Hú, mi is készülünk korizni, de nem tudom, hogy mikor jutunk el odáig.

KépKép
csige-bige

bikfy megértelek......
csige menjetek el amíg lehet....öcsémel kétszer is voltunk jó volt.....csak annyian voltak hogy elesni se mertem...... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jó reggelt és szép napot mindenkinek! :D

KépKépKép
bikfy

Sziasztok, tegnap nem tudtam jönni, mivel annyira fájt a fejem, h egész nap csak feküdtem :cry:

Judy, én nem integráltra megyek, hanem kombináltra, és pont akkor amikor 12 hetes leszek, azaz január 13-án.
Te integráltra mész? Az mennyibe kerül?
Gyönyörű a babócád :lol: , és tényleg csak 3 nap van közöttünk :wink:
Neked van megérzésed a baba nemére?

Princzike mennyit fogytá már eddig?
Vernike örülök, hogy jöttél, a baba nemét nem látták esetleg az uh-án? Bevált a tea amit ajánlott a dokid?

Bikfy, aki ismer személyesen mindenki azt mondja hogy nekem csak kislányom lehet :lol: . Api azt mondja, h szerinte fia lesz, pedig nagyon vágyik egy kislányra. Persze mondta hogy mindegy csak egészséges babánk legyen.
Én meg egyik nap azt érzem fiú, a másik nap meg azt h lány :?: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?