Sziasztok!
BÉKÉS, BOLDOG, SIKERES ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK! REMÉLEM, HOGY MINDENKI ÁLMA VALÓRA VÁLIK EBBEN AZ ESZTENDŐBEN!!!
Bocsánat, kicsit régen voltam, a nettől távol teltek az ünnepek. Így nem győztem visszaolvasni, a lényeges eseményeket kiszűrni.
Ranita! Sokat gondoltam Rád én is, sajnálom, hogy ilyen rossz élményeid voltak, de abban bízzál, hogy rossz után csak a jó jöhet és minden rendbe fog jönni!
Vernike, szomorúan olvastam soraidat... remélem, hogy a férjeddel ez a dolog nem végleges, mert az nagyon fájdalmas lenne, pont most, amikor ilyen aranyos picurkátok van. Ha a férjed ezt komolyan gondolja, akkor szívtelen, és meg sem érdemi a szereteted...
Irdab, a mi várandósságunk között csak 3 nap van, nagyon klassz a fotód, örülök, hogy jól vagy. Te is integrált teszre mész? Pontosan hány hetes leszel akkor?
Pingi, Ti is már szépen alakultok a picivel, látom félidőnél vagy! Gyógyulj meg, sok vitamint szedjél, aztán helyrejössz!
Anuk, örülök, hogy Veletek is minden rendben volt! Kérünk képet is ha lehet!
Bikfy, nagyon-nagyon drukkolok Nektek! Tényleg nagyon erős vagy, példamutató a jellemed!!! Szívből örülök, hogy a párodnak jók az eredményei, remélem, hogy hamarosan sikerül a kívánságotok és megajándékoz benneteket az új esztendő egy babucival!
Mindenkinek ezerrel drukkolok, bocsánat, ha most nem szólok mindegyikőtökhöz, de teljes szívemből szorítok értetek, Nyanya, Pruci, Nita, Bikfy, Ranita, Naegele, Princzike, Kissedi, Csige-bige... és Mindenki!!!
Ma vagyunk 10 hetesek, voltam 29-én ultrahangon, dobogott a szívecskénk, kaptunk képet is. 2,5 cm-es volt a picur. Január 21-én megyek integrált tesztre a Mátyásföld Klinikára. Volt már ott valaki? Akkor leszek 12 + 5 napos. Aki ilyen integrált teszten átesett, mesélne róla?
Amúgy jól viselem az állapotot, róka meg sem látogatott idáig. Szerencsésnek érzem magam. Némi mellfájáson, puffadáson kívül annyi a bajom, hogy a csípőm fájdogál, olyan mintha egy idegszál folyton be lenne csípődve. Azt olvastam, hogy ilyenkor az ízületek is fellazulnak. Így aztán próbálom gyenge tornával karbantartani magam.
Mindenkinek ezer ölelés!!!
Küldöm a fotót, remélem látjátok rajta a lényeget, meg is fordítottam!
Baba 9+3 nap