Hello Lányok!
Üdv itt az új évben, a MI évünkben. Sosem fogjuk elfelejteni ezt az évet szerintem!
Tényleg már csak 4 hónapot kell dolgozni. DE jó!
Sajnos nekünk nem nagyon lesznek öröklött cuccaink, egy pár ruhácska van, de szinte mind lányos.
Igaz,hogy mi abszolút lányt érzünk. Jaj, már alig várom, hogy kiderüljön! Remélem, nem csalódik Api túl nagyot, ha kisfiú lesz...
Ma nézegettük mi is a neveket. A lány megvan, a fiú oltári nehéz, de alakul.
Zsu!
Írnál bővebben arról a kombi kiságyról? Tök praktikus lehet! Hol láttad? Nagyon drága?
Nemsokára már mi is érezzük majd a kis porontyot, csak olyan nehéz kivárni, ugye?
Mondjuk én elég párnás vagyok elöl, világéletemben volt "terhespocakom"
Niki!
Nagy-nagy gratula a kislányhoz!
Benta!
Sajna nem látom a képeket
, de örülök, hogy jól sikerült. Nem unatkoztál?
Noémi!
De jó neked, hogy ilyen karcsún vágtál neki a babavárásnak! Ha olyan az alkatod, biztos, hogy vissza tudsz fogyni. Én kicsit aggódok, mert anyukám sem tudott visszafogyni szülés után... De nekem sikerül! (CSak pozitívan!
)
Süni!
De aranyos a férjed, hogy "feláldozta magát". Tényleg nem tett volna jót a füst. Én a stressz mint károsító tényező ellen küzdök, amelyet rendszerint drága anyósom okoz. A múltkor olyanokat "szurkált" belém, hogy az csak na! Mosolyogtam rá, mint aki nem hallott semmit, de eközben úgy izzadt a tenyerem, hogy magam is megijedtem.
Takonykórosoknak részvétem! Tényleg nagyon kellemetlen lehet, főleg éjszaka. Én néha enyhe orrvérzéssel küzdök, de ahogy olvastam, ez normális.
Segítsetek nekem, lányok!
Eddig 4 UH-n voltam. Két leletemre rá van írva, hogy Diagnózis: veszélyeztetett terhesség m.k.n. (ez a 3 betű, bár nem bizti, hogy iylen sorrendben
), de mivel erről nem szólt nekem senki, eddig nem aggódtam miatta. Most viszont a védőnők is ráírták a laborkérő lapra, de csak otthon vettem észre. Akkor most mi van?
Puszi mindenkinek!