Új privát üzeneted érkezett!

Karácsonykor a 81 éves dédipapával.

Kép

Kép

Kép
timi1982

ups :oops: :oops: laptető... :oops: :oops:

pati!
nyugi. nehogymár gutaütést kapj!!! mi lesz velünk nélküled!!!

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Patti, ne robbanj fel! Remélem, hamar lesz megoldás a problémátokra!

Tami, Titi, Ronix, sajnálom az evésgondokat.
Nem minden gyerek olvas szakkönyvet, úgy tűnik a tieitek meg inkább írni fogják... amíg gyarapszanak, addig ne aggódjatok!
(mondom ezt úgy, hogy összetehetem a kezem, mert a lányom eszik rendesen... rettenetes gyötrelem lehet nektek beleerőszakolni az ételt a kicsi drágáitokba...)

Tami, sajnálom Anna sírását! Remélem, a sok varázsszer végül hatott. Alekónak jobbulást!

Milyen ügyes babáink vannak! Gratula!
Hű, a konduktorunk olyan jópofa dolgokat talál ki, hogy a babákat a kívánt mozgás elvégzésére ösztönözze. Pl. a visszaforduláshoz is lehet egy játékot (=mézesmadzag) elhúzni a kicsi előtt-fölött, hadd nyúlkáljon, tekeregjen utána.

Baba-mama képek nagyon szépek!

Köszönjük a talis képeket is!

Védám, küldesz nekem is egy Müller-gondolatot?

Annyi szépet írtok rólunk, hogy az nem is igaz már :) még nem akarunk mennybe menni :D
De amin nagyot nevettem:
Akata, miért is nevetsz, amikor meglátsz? :D
Márti, én meg rögtön megismertelek (vedd megtiszteltetésnek, mert iszonyú memóriám van e téren - na jó, kicsit rásegítettél, hogy pár nappal korábban megtaláltál iwiw-en :) )
Védám, most utólag jut eszembe, hogy amikor Nati már nagyon nyűglődött, akkor otthagytam Csabidat egy kicsit, és még csak nem is szóltam pl. Taminak :oops: - de a fiúk, látom, nagyon jól elvoltak együtt addig :)

Köszönjük a boldogújéves jókívánságokat!
MIndegyik szép! Patti, utólagos engedelmeddel idéztem Aranytól az iwiw üzenőfalán.

Titi, Levi jókívánsága: :D
Mi meg 23.55-kor elmentünk még Otival fogat mosni (hogy miért akkor, azt nem részletezem, nem illik a boldogújév imidzsbe), gondolván, hogy éjfélig pont végzünk, és mire végeztünk, már majdnem vége volt a Himnusznak. Legalább megtudtam, hogy két percet késnek az óráink itthon :lol:

Na, még átkukkantok a fogyisba is - bár én nagyon nem vagyok elszánt és tudatos. Csak ihletet merítek, hogy a bélésemből ledobjak egy kicsit.

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Gyors bejelentkezés!
Lizy tegnap nagyon nyűgös volt....viszont utána este nem volt vele gond, és éjjel is aránylag jól aludt. Nem kelt fel a tüzijátékra.
Ma már kicsit jobb volt a helyzet.

Viszont: Mostanában hiába éhes, nem nyitja kanalas étkezéskor a száját...!!!! Szinte úgy kell szétfeszíteni! Anya azt mondta lehet jön a foga, és fáj neki ahogy a kanál hozzáér!

Valaki kérdezte meddig leszünk még itthon! 10-én megyünk haza! Utána már majd újra megpróbálok teljes erőbedobással lenni!

Talis képek szuperek! Kicsit irígy vagyok!

Mary!
Jobbulást Alekonak!

d.dodó

AKata: hat este volt masfel ora eleg turheto, olyan Annahoz leginkabb hasonlito idoszak, mosolygott, csendben volt, sot kacagott is.
Utana az elalvas nehezen ment, de most alszik. 37,3volt a hoje, estere kapott egy adag nurofent, es enni egesz jol evett.

ES: ANNA MASZIK! ugy igazibol!Kez elore,masik kez elore, labak :!:
Igaz nem csak ugy akarmikor, akarhol, kizarolag mobil utan, de olyan furge es nagyon ugyes! Agyon vissza puszilgattam!

Mancsi: Jo hallani rolad! Buek nektek! Remelem az uj ev, uj lendulet uj gondolatokat hoz a fejedbe es minden ok lesz!

Patti: ne robbanj! Az faj!Nagy a gaz?

Bondi: nem gaz hogy Csabika ott maradt, jol elvoltunk, dajkaltam mikor eltort a mecses!
Vendég

Na jó, nem robbanok, de csak a ti kedvetekért! Nem is vagyok az a robbanós fajta! :lol: Csak nagyon dühös vagyok Szabolcs exe már megint szemétkedik. csak tudnám mi jó neki benne!

Kép
Kép
patr

Bondi, legalább jobb kedvem lett tőled! Nem tőlem idéztél, hanem Aranytól :lol: szerintem ő nem bánja!

Kép
Kép
patr

Hú, micsoda ügyes babák laknak itt! :shock: :D :D :D
Csak ámulok, hogy szinte egyik napról a másikra mi minde újat tanulnak és tudnak megcsinálni!

Én Levit egyszer-kétszer 4kézlábra állítottam, és egyszer pár pillanatra megtartota magát, de ennyi. Igaz, ráérünk még. Viszont ma mikor a földön játszott, könyökölt és egyszer csak maga alá húzta a lábait. Nem nyomta ki magát, de picit úgy tartotta magát a fejét is felemelve. Ilyet még soha nem csinált! 8)

Sajnálom a nem alvós nem evős babákat, na meg a szüleiket. Mi is sokszor eszünk keveset, így nem tud hosszasan aludni, mert szinte folyton éhes, de csak annyit eszik, hogy legyen odabent valami aztán csókolom. Viszont most vacsira benyomott 230ml tápot két részletben, böfivel elválasztva.

Patri! Ne legyél elkeseredve! Remélem hamar megoldódik a probléma!

Lányok, nem volt időm visszaolvasni az elmúlt hetet, amíg nem voltam, de a kari.angyalka felfedte kilétét?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti, Bondi volt!!! :D

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Talis képek nagyon szuperek lettek!

Timi Bence gyönyörű kisfiú!!

anyjuk júj de jó nagyon ügyes Anna. Akkor mostmár figyelni kell rá nagyon! :D

Patr ne idegeskedj teljessen megértelek, mert nálunk is szokott ilyen lenni. Miért ilyen szemetek az exek?? :twisted: :twisted:
Amennyit már nekünk ártott nincs annyi hajam szála!!

Kép
linda24

T kriszti igen felfedte dodó volt az! :D

Kép
linda24

Júj bocsánat én is Bondit akartam írni. Nemtudom miért de az ő nevüket valahogy keverem! :oops:

Kép
linda24

Nahát! Bondi! Nagyon jó ötlet volt, és igazán feldobtad a napjainkat!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

nah én elteszem magam holnapra.
nem sokat aludtam ma. volt vagy 3-fél4 mire hajnalban ágyba kerültem. aztán hiába aludtam délig, mégse pihentem ki magam.
aztán holnaptól nagyüzem ugyhogy toppon kell lenni :D

mindenkinek nyugodalmas, babasírástól, nem alvástól mentes álomporos jó éjszakát!!!!

holnap "találkozunk"

Kép

Kép
timi1982

Timi! Jó éjszakát! Asszem én is megyek, bebújok a fiúk közé.

Már mindenki lejjebb rakta az ágyikóját a manóknak? Mi 29-én tettük meg, mert belekapaszkodott és átnézett hozzánk. Monom nem ám meglep minket éjjel. :shock: :lol:

Na, tényleg megyek! Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Most így hirtelen beugrott hogy mit mondott annó a védőnő,mikor lánykám nem akart,vagyis nem tudott hátáról a hasára fordulni:szóval,az egyik lábát át kell rakni a másikon,félig meddig oldalt legyen,és ott lóbálni valamit,amit szeret közel hozzá,így majd érte nyúl,és akkor a keze is átkerül arra az oldalra,és innen már csak egy kis lökés hiányzik,vagyis a saját súlya,és zsupsz,már hason is van...nem tudom így érthető voltam-e :roll: És ezt kell vele gyakorolni,s előbb-utóbb majd rájön hogy láb felhúz-át a másik oldalra,és hamar megtanul magától fordulni...

Megmondhatná alaki hogy miért kel fel kicsi Fiam állandóan kétóránként szopizni :roll: De ha nem veszem ki,nagyon ritka hogy abbahagyja a sírást...
szopizik 5-10 percet,visszarakom az ágyába és alszik tovább-de nagyon fárasztó mindig felkelni hozzá...és nem tudom mitől van....
Katák,vagy aki tudja...a lábas kérdésre nem kaptam választ... :?

Kép
Kép
Kép
kike

Huncut Mosolyú Eliotnak és Csabi Királyfinak Boldog Fél Évet!

megyek olvasok
20150601134430

Eliotnak,és Csabinak boldog hófordulót! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Szly!

Sztem Jázmin azt írta, h: Hello Csajok! Mindenkinek puszit küldök, főleg Lackónak! :lol: :oops:

Timi!
Nagyon jók a képek! Mivel fested a hajad? Mi az árnyalat neve, kódja?

Mancsikám!
Örülök h jöttél! Annak is h kicsit lazultál!

Patti!
Örülök h nem kaptál gutaütést.

[quote]B írta:ondi, legalább jobb kedvem lett tőled! Nem tőlem idéztél, hanem Aranytól Laughing szerintem ő nem bánja!

Imádlak!

Tami!

Hogy vagytok? Aleko javulgat? Annácskának gratula a mászkáláshoz!

Bondi!
[quote]N írta:em minden gyerek olvas szakkönyvet

Pedig már lassan 6 hónaposan illene nekik!

Kike!
Nem lehet h fáj vmije Dominak és csak komfort cicire van szüksége?

Laló is felfedezte a hasonalvást. Ami szép, mert mélyen alszik. Viszont ha megébredt, akkor kitámaszt. Sötétben viszont elkezd hozzányüszíteni is, mert nem tudja hol van. Ezt éjjel többször is eljátszottuk. Megfordítom, be is verte a szunyát, aztán 1 óra múlva megint arra ébredtem h nyöszi és hason támaszt, közben tök vakon van.

Tegnap a sok tolatás után rájött h előre is tud "menni". Felfedeztük a távirányítót is. Igazi férfi már most látszik. Először átkapcsolt a tv paprikára, aztán onnan a sport tv-re!
20150601134430

Viki:erre én is gondoltam,de adhatok neki minden este nurofent??
Mert mikor mindig volt estére hőemelkedése,ugye akkor mindig kapott és jobban is aludt.
De hát nem árt ha estéről,estére adok neki? :roll:

Lackó ügyes-és tényleg igazi férfiú! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Katusok majd megmondják h adhatsz-e neki. Gondolom 1-1 alkalommal lehet.

Viborcult nem próbálod ki? Az gyógynövényes.
20150601134430

Viki:nem-erről még nem is hallottam.Köszi,mejd veszek akkor olyat,ha az jobb... :)

Kép
Kép
Kép
kike

Ez kúp, de sztem ezt is csak pár este lehet folyamatosan adni, mert hozzászokik a lurkó.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:00-kor.
Vendég

Kata:de akkor mit csináljak??
Csak nem normális dolog hogy éjszaka kétóránként,van hogy óránként kel cicizni...pedig kap vacsira mást is,nem csak cicit... :?

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:01-kor.
Vendég

Kata:nappal is elég nyűgös-állandóan nyüszög!
Cumit próbáltam,csak játszik vele,teát meg-hát cumisüvegből nem is hajlandó inni...a kúpot azért majd kipróbálom,de nem tudom mi lehet a baja... :? :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

jó reggelt!

kike!
megpróbálhatod a kúpot amit a viki mondott. volt hogy 1-2 alkalommal én is adtam. habár én a nyugtalansága miatt amit még este rendezett elalvás előtt.
de azt se lehet mindig és sokáig.
de néha megpróbálhatnád.
és ha felkel akkor lehetne teával próbálkozni nem egyből cicivel. pár korty tea, visszatenni. ha nyekeg, megint pár korty tea. eleinte lehet megterhelőbb mint a cici, mert ugye nem sokat inna, de lehet kifizetődőbb lene, mert szépen leállna a felkelésről.
egyébként mi is teázunk 1-2 alkalommal éjszaka, és ugy hajnalban 5 körül a kaja.
leszámítva a ma éjszakát.... :twisted: :twisted:
fél3-kor evett, de előtte fél óránként fent volt. és ráadásul nem csak inni, hanem nem is akart elaludni!!! nyusziaput ki is pateroltam a nagyágyról és jöttünk mi a törpével.
nem örült nekünk hajali 3-kor :oops: 8)

viki!
bence is szokott álmában kitámasztani. :D de ő még keresi is a cumit és nyulkál előre és ugy nyöszög. :D
jah és a hajam színkódját nem tudom. nem én festem hanem fodrász. ráadásul olyan festékkóddal ami fodrászcikkkereskedésben nincs is. ugy hozza neki a beszállítója.
elég spéci színkódú. (ez a színárnyalat marad meg a hajamon és nem rókavörösödik ki 2 hét alatt :D )
de 2 hét mulva lesznek benne színes csíkok is :)

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:02-kor.
Vendég

szép jó reggelt mindenkinek!

Nagyon jók a képek! A tali miatt kicsi irigyke vagyok. Azon filózom, hogy vajon egyszer mi is eltudnánk e menni... :roll: Sajnos azt veszem észre, hogy Liza rettentő akaratos és legalább 2 emberes. Állandóan szórakoztatni kell, mert különben olyan mértékben nyüszög, vagy nem is tudom, hogy hogy írjam le..., szóval hogy néha a falnak tudnék menni. Férjem is tegnap kijelentette, hogy a birkatürelme fogyóban, pedig őt aztán nagyon nehéz kihozni a sodrából-. Elszokott lenni magában Liza is, de iszonyat kevés ideig. Nagyon el vagyok kenődve :( de ezzel egyidejűleg imádom a kicsi lánykámat.
Diéta, én is elhatároztam... :D mert nálam ez már nem állapot.

Valamit akartam még, de kiment a fejemből :(
magdolnam

ja igen.... megvan! Szóval Liza eddig szuperül átaludta az éjjeleket, de mostanság néhány hete, felkel éjjel teázni. :shock: én ezt nem értem. Visszafele fejlődnénk??? :shock: :shock: :shock:
magdolnam

Magdi!
Ha már most akaratos, akkor mi lesz később? :shock:
20150601134430

jaj Viki, ne is mondd. Pont ezen dilemmázgatok. Anyám mindig azt mondta, hogy nem voltam piskota, de Liza :shock: ...
magdolnam

és mi lesz, ha kamasz lesz :shock:
magdolnam

Sziasztok!

Beállok a nemalvósok klubjába... tegnap este Nati is nehezen aludt el. Késő este nekiálltunk Mamma mia-t nézni, mert sikerült rávennem Tomit is (nagy szó!). A végén bealudtam egy kicsit, így ő meg lekapcsolta a legjobb részt a végefőcím után. Megjegyezte, hogy csak ennyire szeretem ezt a filmet... aztán utána mondtam neki, hogy így jártam, mert azt a félóra alvást is sajnálta tőlem... Nati 2 óránként fölkelt, csak cicin nyugodott meg, közben valamikor Ottó is köhögött egy órát, már nem tudtunk mit csinálni vele, mert közben végig aludt, így megint visszatértünk a "trendhez" (4-5 óra 3-4 lebontásban...)

Viki, egy régebbi kérdésedre válaszolva: Oti hál'Istennek nem kruppos, de iszonyúan bír köhögni. Azt hittem, mostanára végre kigyógyul, de egyelőre kétséges, mehet-e oviba hétfőn.

Viki, számításaim szerint a babáinknak már négy hónaposan disszertációt kellett volna írniuk, így erről is lemaradtak...

Patti, örülök, ha okoztam neked egy jó pillanatot :)
Lassan az egész bagázs rajtam röhög... :D

Csabinak, Eliotnak boldog feledik szülinapot!!!

Kike, nem lehet, hogy Dominak melege volt/fázott?
Mert ma éjjelre ráadtam Natira egy plusz hálózsákot, szerintem ezért ébredt fel olyan sokszor.

Kriszti: örülök, hogy angyalka ilyen örömet okozott. Igazából szerettem volna, ha aktívabb egy kicsit, de ennyi jött össze :)

Magdi, ne bohóckodj már, nagyon csinos vagy! Tudom, tudom, nem én számítok, hanem a tükör, de akkor is :)

Timi, olyan szép, amikor Bence a dédipapa ölében ül!

Na, mennem kell, a lányom lassan eléri Oti bilijét. Bár ha már arra jár, akár rá is szokhatna :lol:

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Lehet dobálni rám a köveket, de én hiszem már kicsi babaként sem kell mindent megengedni nekik.

Lacusom is látszik mikor hisztizik, letöröm a lázadást, mert rákapnának az emberre.
20150601134430

jaj szegény magdi!
nem irigyellek. nem is tudom mit csinálnék ha bence nem lenne el egyedül.
sőt most hogy anyáéknál volt, és mentünk érte, mondták is hogy ők ugy veszik észre hogy bence olyan lesz mint én. vagyis már olyan...
inkább egyedül játszik, mint hogy szórakoztassák. utál kézben lenni, ha ott vagy vele nem zavarja, de ne "szólj közbe a játékának". ülj ott ha akarsz, de ne nyulj hozzá.
én is ilyen voltam...ha volt játszó pajtásom és nem ugy játszott ahogy én szerettem volna játszani, vagy már meguntam hazazavartam 8) :shock:

most is feltettem a levest főni, megpucoltam a zöldségeket hozzá és itthagytam a szobában. igaz tv-t nézett, mert előtte evett és nem akartam hogy hasra vágja magát igy a párnájában hagytam. de elvolt több mint egy fél órát. még el is mosogattam. :D

Kép

Kép
timi1982

[quote="bondi"] írta:bondi
Viki, számításaim szerint a babáinknak már négy hónaposan disszertációt kellett volna írniuk, így erről is lemaradtak...

Na, mennem kell, a lányom lassan eléri Oti bilijét. Bár ha már arra jár, akár rá is szokhatna :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most már tudom Lacusom hogy alszik el hson. Totál kómában hasra vágja magát. Kitámaszt 1szer, buci leesik, kitámaszt megint, buci megint leesik, utána már úgy marad. Haláli cuki volt. Itt kuncogtunk az urammal.
20150601134430

viki!
haláli lehet :D

jah egyébként nálunk a követelmény: előbb kell hogy tudjon dvd-t irni és programokat kezelni mint beszélni vagy járni!
hát jó uton haladunk... nem tudom eltávolítani a notitól, egértől, távirányítótól, telefontól semmivel se.

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Lacus már a letöltést gyakorolja. A férjem haverja szerint tuti h már van elérhetősége az ncore-ra.
20150601134430

Bondi, köszi, ez jól esett.... Jaj szegény, akkor neked is "jó"volt az éjjeled :x Szegény Oti :(

Timi :shock: irigy.
magdolnam

a reggelim :) 10dkg főtt husi, 10dkg répa főve. Fini volt
magdolnam

Eliotnak és Csabicinak boldog fél évet!!!

Kike, sajnálom a rossz éjszakát. Tényleg lehet attól hogy pl melege van. Van párologtatótok? Milyen a páratartalom?
Szerintem a Viburcolt megpróbálhatnád, homeopathiás, egy-két este, hogy van-e különbség. Nekünk nem sokat számított.
Mondjuk érdekesek ezek a gyerekek: Adél tegnap 12 órát aludt egy evéssel, most 3x ébredt éjszaka, közben egy 5.30-tól másfél órás fentlét. Szóval egyik éjjel ilyen, a másik olyan.
A lábfej meg: Adélnak is kifele áll, ma néztem, nem hiszem hogy van jelentősége.

Bondi, sajnálom a Te éjszakádat is! A mosolyt csalsz az arcomra azt jelenti, hogy van egy egyedi humorod ( írásban), ami mindig beugrik nekem, mikor találkozom veled...És jókedvem lesz tőle, jó Veled találkozni! :)

Vik, Adél csak hason alszik, csak hát igen, ő is fel szokott ébredni arra, hogy kitámaszt és körbenéz ( volt már olyan hogy kitámasztott és oldalra dőlt és úgy aludt tovább)

Tamara, hogy vagytok?

Kép
andkata

lányok!

mi már most elhagytunk egy cumit a lakásunkban... mi lesz ha már majd jön megy, pakolászik...
fogalmam sincs hol lehet. a kiságy körül hagytuk el, mert valamelyik hajnalban még megvolt, délelőt tmeg már nem, de a kiságy körül meg nem találom.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Csabinak és Eliotnak boldog első féléves szülinapot!

Viki! Bírom a Jázmin fordításaitokat! Egyetértek veled, szerintem is el lehet kapatni egy ekkora gyereket is. Persze hozzáteszem, hogy ha az enyém üvöltene torkaszakadtából, én is felvenném. De úgy tűnik mindkét gyerekkel szerencsém volt, egyiket sem kellett altatni és szórakoztatni egész nap!

Timi! Bence nagyon szép kisfiú! Kifejezetten helyes pasi lesz szerintem!

Tami! Nagyon ügyi Anna! A második mászó baba a topicban!

Magdi! Az én lánykám is visszafejlődött, de szerintem a foga miatt. Ezelőtt aludt este 9-től reggel 8-ig úgy, hogy még a cumit sem kellett a szájába adni. Most meg felkel egyszer enni. Olyan 3 körül és hiába evett, nem alszik el addig, míg be nem kenem az ínyét. Hát ez van! Azért ennél rosszabb ne legyen soha. (de tuti lesz, pl Roli a legrosszabb kb 10 hónapos korában volt, amikor egyszerre több foga jött)

Ma nem kell főznöm! Hurrá! Takarítok meg mosok. Elmegyünk vásárolni, aztán ennyi.

Kép
szly27

Viki! mi is elhagytunk már egy cumit. Itthon van valahol, az tuti, de hogy hol?
Rolival minden este cumit keresgéltem. Volt egy pár cumija és mindet odaadtam neki! De mostmár tanultam belőle és ha szabadlábon lesz, nem kap meg minden cumit Jázmin az tuti!

Kép
szly27

Sziasztok!!

Csabi királyfinak és Eliot hercegnek nagyon boldog feledik szülinapot!!!

Sajnos ennyi volt, Viki hív :lol: :lol:

Na majd később!

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 22:02-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Levi este 10kor aludt el. Mostanában ez a módi és reggel fél 7kor ébredtünk. Közte csak 4:50kor kelt egy kis vízért. 8)

Lányok, a ti manócskáitok is könnyeznek? Levit ha ölbeveszem és adok neki valamit cumisüvegből, rendszerint közben elfordítja a fejét és akkor a "lejjebb" eső szeméből csöppen 1-1 csepp.
Ez normális?

Csabicinek és Eliotnak boldog fél évet kívánunk!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

csak panaszkodni kellett! Meghallotta Liza és bebizonyította az ellenkezőjét :lol:
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?