Sziasztok!
Patti, ne robbanj fel! Remélem, hamar lesz megoldás a problémátokra!
Tami, Titi, Ronix, sajnálom az evésgondokat.
Nem minden gyerek olvas szakkönyvet, úgy tűnik a tieitek meg inkább írni fogják... amíg gyarapszanak, addig ne aggódjatok!
(mondom ezt úgy, hogy összetehetem a kezem, mert a lányom eszik rendesen... rettenetes gyötrelem lehet nektek beleerőszakolni az ételt a kicsi drágáitokba...)
Tami, sajnálom Anna sírását! Remélem, a sok varázsszer végül hatott. Alekónak jobbulást!
Milyen ügyes babáink vannak! Gratula!
Hű, a konduktorunk olyan jópofa dolgokat talál ki, hogy a babákat a kívánt mozgás elvégzésére ösztönözze. Pl. a visszaforduláshoz is lehet egy játékot (=mézesmadzag) elhúzni a kicsi előtt-fölött, hadd nyúlkáljon, tekeregjen utána.
Baba-mama képek nagyon szépek!
Köszönjük a talis képeket is!
Védám, küldesz nekem is egy Müller-gondolatot?
Annyi szépet írtok rólunk, hogy az nem is igaz már
még nem akarunk mennybe menni
De amin nagyot nevettem:
Akata, miért is nevetsz, amikor meglátsz?
Márti, én meg rögtön megismertelek (vedd megtiszteltetésnek, mert iszonyú memóriám van e téren - na jó, kicsit rásegítettél, hogy pár nappal korábban megtaláltál iwiw-en
)
Védám, most utólag jut eszembe, hogy amikor Nati már nagyon nyűglődött, akkor otthagytam Csabidat egy kicsit, és még csak nem is szóltam pl. Taminak
- de a fiúk, látom, nagyon jól elvoltak együtt addig
Köszönjük a boldogújéves jókívánságokat!
MIndegyik szép! Patti, utólagos engedelmeddel idéztem Aranytól az iwiw üzenőfalán.
Titi, Levi jókívánsága:
Mi meg 23.55-kor elmentünk még Otival fogat mosni (hogy miért akkor, azt nem részletezem, nem illik a boldogújév imidzsbe), gondolván, hogy éjfélig pont végzünk, és mire végeztünk, már majdnem vége volt a Himnusznak. Legalább megtudtam, hogy két percet késnek az óráink itthon
Na, még átkukkantok a fogyisba is - bár én nagyon nem vagyok elszánt és tudatos. Csak ihletet merítek, hogy a bélésemből ledobjak egy kicsit.
Mindenkinek szép álmokat!