Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Klarissza! Monet biztosan jó lesz. Én már láttam, máshol. Bár szívesen mászkálnék egyet a városban, de nem leszünk itthon Kép Viszont a járgány nagyon jó. Apa is ilyent akart, amikor a kocsit vettük, mondván, hogy ő majd fut vele, aztán győzött a józan ész, és vettünk normál kocsit, és apa a hideg beállta óta nem fut, én sem. De majd most... Kép Kép Kép
Barbi! Ádi csuda ügyes! gondolom, nemcsak a macit veszitek le, hanem minden alsó polcot kitakarítatok Kép Kép Kép Mert most már ez jön. A vízum tényleg nehéz ügy. Mi voltunk másfél éve USA-ban, oda volt/van vízumunk, és nem is gondoltunk a kanadai vízumra, csak akkor csikorgattuk a fogunkat, amikor a Niagaránál jártunk Kép Nem is részletezem azt a párbeszédet...
Zsófi! Merész a vonatozás, vagy nem? Lényeg, hogy Bence élvezte.
Lizi is élvezte ma a bevásárlóközpontot. Vigyorgott mindenkire, és nyújtogatta a kezét. Imádta. Még megyünk.
panu
panu

Sziasztok!

Panu: igen, keresztelőre készítettünk sk meghívókat, elég jól sikerültKép.Aranyos lehetett lizi, ahogy élvezte a bközpontot. Ilyenkor még minden polyan új nekik és annyira jó látni, ahogy tágul a világ előttük.Kép.Köszönjük Lizi üzenetét, Robó elolvasta és egyből megértetteKép.Igaz nem kötötte anya orrára, de szerintem valami számára kedvező híreket kapottKép.

Regina: popsika hogy van már? A gyógyszertári sima popsikrém nem vált be? Igaz nálunk nem volt még ilyen gond szerencsére, de ettől szép Robó popójaKép.Igen, Cam a hordozó, de nem olyan a babakocsi sajna.

Zsuzsófi: jó neked, hogy kicsit kimozdultatok. Meddig leszel fent? Ketten utaztatok vonattal? Érdekes lehetett a vonatozás BencinekKép.

Barbi: Ádi de édesen nyújtózkodikKépfelálláshoz is gratulálok. biztosan fogja még gyakorolni, még egyedül nem megy neki.Kép

Klarissza: jó kis babakocsitok vanKép. Öröm lehet vele közlekedni. Monet-re szívesen elmennék én is , de sajna nem tudokKép.

Vera, Zsizsa, DBarbi ma még nem is írtatok...

Most néztem ki és szakad a hó, pedig már elolvadt az előző adag. mikor jön már a tavasz???

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok,

Vera,
maar 8-kor kelt Benci?!?! Ilyet ne is irj, amikor mi a napnal is elobb kelunk! (Na jo, irhatsz, csak vicceltem Kép) Szerintem nagyon ugyesek es batrak vagytok, hogy sajat felelossegre hazamentetek, es a lenyeg, hogy tutira ez volt a legjobb Bencinek is

Klarissza,
jo a csodajargany Kép nekunk is haromkereku van, imadom, meg semmi negativuma nem volt Kép Laca fogaihoz gratula! Ikrek kerdes ismeros Kép (Zsofi nem Zugloban tanul, csak a pasija lakik ott)

Barbi,
haaat most nem is tudom mihez drukkoljak, hogy meglegyen a vizum vagy ne... gondolom te is nagyon mennel mar vissza (en igen). Nagyon ugyes Adi, szerintem mar az allas is allando lesz, amit egyszer maguktol megcsinalnak, azt egy-ket gyakorlas utan allandoan nyomatjak Kép nalunk az allas velejaroja a popsira huppanas Kép

Regina,
a vilag vegen mi vagyunk Kép orulok, hogy hasznal a popsikence, nagyon szornyu lehetett amit irtal. Lehet, hogy megis parolni fogom az almat (bar mindenki nyersen adja)

Zsofi,
repa-kerdes engem is erdekelne. Ill. nem kerdeznel ra az almara is, hogy nyersen vagy parolva ajanljak-e (a sav miatt)? Sogornod mondasat en is hallottam, meg Zitnek is irtam mar, en is azzal vigasztalom magam, amikor a tukorbol egy zombi-mami nez vissza ram Kép

Anita,
Emma tenyleg egyedul allt fel, sose allitottuk. Most a toporzekolast gyakorolja, ajjajj Kép es meg nem is napozott, szolira tuti nem kell koltenie Kép Robo "komolyan" is edes, szerintem pont ugy nez: "Na, most mar eleg komoly vagyok?"

szules/korhaz:
szerintem ezt Magyarorszagon meg mindig elegge betegsegkent kezelik. Itt normal szules utan max. 12 oraval (csaszinal 24 ora) tobbnyire elhagyja a csalad a korhazat es atkocsikazik a szulootthonba eltolteni par napot. Igy teljesen termeszetes volt, hogy varras-szopi utan mentem letusolni, aztan megint szopi amig a taxi meg nem jott, majd mentunk... papi-mami-bebi-szuleszno. Pedig Emma is nagy baba volt, atlag feletti fejmerettel. Az is termeszetes volt, hogy a papi egesz nap velunk van. Mi kulonszobaban voltunk, igy papink ott is aludhatott... es nekunk kenyelmesebb volt ott fogadni a latogatokat mint otthon Kép De a 2agyas szobakban is fuggony van az agyak kozott, tehat ott is bennt lehet a papi.
Szornyulkodve olvasom amiket irtok, es nagyon sajnalom az ottani papikat, mert szerintem ez nekik fontosabb, hiszen 9 honapig nem bennuk van, aztan a "sokkolo" szulesnel minden toluk telhetot megtesznek, vegignezik ahogy eletuk parja szenved, kisutod vilagrajon, majd par napra teljesen kirekesztik oket a nekik ket legfontosabb ember eletebol... szerintem ez kegyetlenseg

Szisz, Zsizsa,
boldog felevesseget a lanyoknak Kép

Minden hofordulos babanak sok boldogsagot!

batka
batkamano

toporzekolas (es a lila-sarga szerkoKép)

Kép
batkamano

Sziasztok!

Mi kidőltünk. Balunak tüszős mandulagyulladása van meg kötőhártyagyulladása. Nekem csak tüszős mandulám. Zsoma meg a fickóm tartja még a frontot.

Zsófi: te melyik kórházban szültél? Én a Schöpf-Mereiben. Mivel koraszülött volt Zsoma nem volt velem, meg nem lehetett tudni, hogy mennyit leszünk bent, így nem mentem fizetős szobába. 8 ágyas szoba volt. 4-5-en voltunk koraszülők, a többiek állandóan változtak. Volt pl abortuszos szobatársunk is Kép

Védőnő: hozzánk havonta egyszer tutira kijön. Én nagyon bírom őt. Mázlink van vele.

Szülés/kórház: ha a fickóm nem lenne gyáva nyúl, akkor a következőt, ha minden oké velünk, akkor ambulánsan szülném. De nyúl Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Regi, remélem tényleg megoldódik a popsi dolog. Esetleg megpróbálhatnád napközben is "szellöztetni" a fenekét, én jól be szoktam füteni a szobáját, leteritek egy müanyag lepedöt a földre, arra egy törülközöt és hagyom, hagy játszon ott. Nagyon élvezi, gyakran egy órát is elvan pisi nélkül is.

Védönöre már panaszkodtam eleget, nem folytatom. Viszont csatlakozunk a keveset hizók táborához: Boti 2 hét alatt 50 g-ot hizott. ELötte meg 6 alatt 350 -et...azért ez kevés. De egészségesnek látszik, nem is üvölt az éhségtöl, még mindig egy ciciböl eszik egyszerre...nem tudom mi lehet. Talán az hogy megindult a "mozgásfejlödésben"? Már mindenre ráfogom. A multkor arra, hogy beteg volt, de most arra nem lehet. Azért remélem ebböl nem csinál rendszert.

Itt a tábla a végére:
<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba születési adatai Baba kora Testvérkék
DBarbi Fanni Auróra 2003.06.17 3500 g / 56 cm 8 hó + 10 nap első baba
Zsófi Bence 2003.06.27 3770 g / 51 cm 8 hó + 0 nap első baba
Ágnes Timea 2003.07.04 7 hó + 23 nap első baba
Anita Róbert 2003.07.15 2600 g / 50 cm 7 hó + 12 nap első baba
Marcsi Ákos 2003.07.23 3200 g / 55 cm 7 hó + 4 nap első baba
Kata Mihály 2003.06.30 7 hó + 28 nap első baba
Barbi Ádám Csaba 2003.08.01 3385 g / 53 cm 6 hó + 26 nap első baba
Orsi Benedek 2003.08.01 3450 g / 57 cm 6 hó + 26 nap Anna Rebeka
Zit Benjámin 2003.08.09 4000 g / 54 cm 6 hó + 18 nap első baba
Erika Balázs 2003.08.13 3040 g / 54 cm 6 hó + 14 nap Viki
Gabi75 Dávid András 2003.08.14 3250 g / 54 cm 6 hó + 13 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 3270 g / 54 cm 6 hó + 5 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 3150 g / 50 cm 6 hó + 1 nap első baba
Zsizsa Gabriella 2003.08.28 2830 g / 48 cm 5 hó + 30 nap első baba
Cory Zsombor 2003.08.31 2280 g / 48 cm 5 hó + 27 nap Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 3200 g / 51 cm 5 hó + 26 nap első baba
Zsófia Botond 2003.09.01 3850 g / 54 cm 5 hó + 26 nap első baba
Vera Bence 2003.09.02 2150 g / 48 cm 5 hó + 25 nap első baba
Batkamano Emma 2003.09.03 3925 g / 53 cm 5 hó + 24 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 3860 g / 54 cm 5 hó + 22 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 3800 g / 52 cm 5 hó + 21 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 3300 g / 53 cm 5 hó + 17 nap első baba
Gabi Zsolt Márk 2003.09.10 3400 g / 55 cm 5 hó + 17 nap első baba
Panu Liza Júlia 2003.09.18 2940 g/ 49 cm 5 hó + 9 nap első baba
Klarissza László Gábor 2003.09.19 4000 g / 59 cm 5 hó + 8 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 2600 g / 49 cm 5 hó + 6 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 3200 g / 56 cm 5 hó + 4 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 3340 g / 56 cm 5 hó + 4 nap János Ádám
Nyuszimanó Petra Sári 2003.09.29 3670 g / 51 cm 4 hó + 29 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 1547 g / 45 cm 4 hó + 29 nap első baba
Edit Botond 2003.10.03 3350 g / 57 cm 4 hó + 24 nap első baba
Meme Nóra 2003.10.12 3300 g / 56 cm 4 hó + 15 nap első baba
Hanzika Marcell Bertalan 2003.11.03 2700 g / 50 cm 3 hó + 24 nap első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490 g / 56 cm 3 hó + 23 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 3700 g / 52 cm 3 hó + 19 nap első baba</font></pre>

Jó éjt mindenkinek, ha már engem az álmatlanság gyötör.
Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Cory, jobbulást!
Zsomának és a "fickódnak" meg kitartást!

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok lányok!Kép

Batka:
Nagyon szuper a kiságyban állós kép!
Kép

Regina:
Azt hiszem te kérdezted, én nem itt dolgozok(tam) Szentendrén, hanem Veszprémben a Sziklában. Itt a párom dolgozik.

Ann:
Jó utat és jó pihizést nektek!
Kép

Judit:
Tök csúcs volt Virág hosszú tincse, kis punk. Kép Kép Tündéri kislány!

Cory:
Jobbulást nektek! Kitartás a fiúknak!Kép

Eddig nem írtam le, nem tom miért, de Beni is felállt, már 13-án és azóta állandóan mindenhol és mindenkin ezt gyakorolja. Igaz, hogy esik-kel közben, de egyre tovább tartja magát. Ja, és nem úgy áll fel, hogy felhúzza magát, vagy valami, hanem bármilyen magasan van a kapaszkodó, ő bicepszből a lába segítsége nélkül áll fel. Elég hülyén írtam le, de biztos értitek. Kép Tegnap meg fogta a kezem és lépegetett, de nem engedtem neki, csak pár lépést, szerintem ehhez még gyenge a gerince. Vagy nem? Felülni viszont nem akar, ha megültetem akkor viszont jól eljátszik és élvezi is. Ha átküldik a képeket, majd teszek fel én is.

Kép
KépKépKép
zit

Sziasztok!

Kihasználom az alkalmat, Zsoltika elaludt Kép Ma elég korán keltünk, fél 8-kor, de este meg későn feküdt le a manóka, úgyhogy keveset aludt. Álmos is volt, most szopi után meg szépen bealudt, pedig mennénk tanácsadásra... No mindegy, majd ha felébredt.

Hozzátápival még mindig ugyanúgy állunk, sőt talán még kevesebbet eszik Zsolti. De nem baj, és én sem eröltetem, hiszen ha az anyatejcsi jó neki, annál jobb KépKépKép Végülis még semmiről nem vagyunk lemaradva Kép

Védőnő: hozzánk 3x jött ki még a kezdetekben. Azóta sem... Igaz, mondta, hogy ha bármi van, szóljunk és ő jön. Meg hát tanácsadáson mindig találkoztunk vele, az 5 hós oltásig 2hetente, és mindig megkérdeztem, amit akartam. Amikor még kijött, akkor mindig megbeszélt alkalmakkor jött, szóval nem állított be váratlanul.

Igaz, egyszer történt egy érdekes eset, felcsöngetett egy másik védőnő. Csodálkoztam is, meg kicsit gyanakodtam is... De leszaladtam, egy szem hölgy, nem bandita, akkor jó KépKépKép Azóta vele is mindig találkozunk tanácsadáson, valami gyakornok, de akkor láttam kiragasztva egy figyelmeztetést, hogy vigyázzunk, a környéken álvédőnő garázdálkodik!!! Jól megijedtem, és el is határoztam, hogy ha bárki ilyen dumával jön, egyszerűen be sem engedem!

És a jó hír: Zsoltika feltérdelt KépKépKép Eddig is csinálgatta, de a fejét mindig belefúrta a lepedőbe/játszószőnyegbe, most viszont szépen megtartja, büszkén emeli KépKépKép Rugózott is, vagyis hintázott előre-hátra, ugye ezt hívják kutyázásnak? Sőt, ahogy maga alá húzza a térdeit, leteszi a kis popsiját, megtámasztja magát kinyújtott karral, már majdnem ül! És mindezt magától. Hát nagyon büszke vagyok rá!

Visszafelé olvasgatok és írok, amíg tudok Kép

Zit,
gratula Beni felállásához! Fényképre kíváncsi vagyok Kép

Cory,
jobbulást neked és Balunak is!

Edit,
hízás Kép Lehet, hogy Boti most hosszra nő, nálunk is volt ilyen. Mi ma megyünk méreckedni, szerintem hízott Zsoltika, legalábbis remélem Kép

Batka,
Emma tényleg nagyon ügyi!

Anita,
jó gondolat a meghívó kereszelőre Kép Mi is szeretnénk hamarosan, úgyhogy lekoppintom az ötletedet Kép

Regina,
popsinak gyógyulást! Amúgy mi is a gyógyszertári popsikrémet használjuk, egyenlőre tökéletesen jó. Bepanthent én a mellemre használtam kezdetben Kép Nagyon jó volt! Strauss koncert Kép

Klarissza,
babajárgány tényleg klassz! Monet kiállítást én is megnézném, de nehezen mozdulunk ki, főleg olyan hosszú időre... De erről már korábban sokat regéltem.

Zsófi,
Zsoltika is "keveset alvó baba" KépKépKép Napközben kétszer v. háromszor félóra, de ez a maximum, van hogy ennyit sem szundizik. Répatanács engem is érdekel, írd majd meg légyszi Kép Kórházsztori rettenetes, én bizti megőrültem volna! Nálunk rossz volt persze, hogy Apa nem jöhetett be, de legalább bacikat sem hozott be a szobába, hiszen nem volt olyan hely, ahol megmosakodhatott és átöltözhetett volna.

Eddig jutottam, most már indulunk. És a nap is kisütött KépKépKép Még két fotót felteszek, egy almaevőset és egy négykézlábasat.

Kép

Kép

Szép hétvégét mindenkinek!

Gabi

pgaboka

Gabi

Zsoltika gyönyörű! Kép

zit
zit

Sziasztok!

Zit: Beninek is gratula a mutatványokhoz KépKép

Fanni még mindig csak ücsörög Kép, se mászás se felállás. Remélem azért hamarosan lesz valami Kép

Ma este megyünk színházba, már alig várom. A József Attilában a Balfácánt vacsorára-t nézzük meg Kép. Anyuék jönnek át vigyázni Fannira. Most kivételesen mi nem visszük át, hogy időben le tudjon feküdni.

Cory: jobbulást Mindkettőtöknek! Kép

Batkamanó: nagyon ügyes Emma! Gratula! Még milyen pici pedig! Jó korán felállt! Kép

Szép Napot Mindenkinek! Kép
DBarbi

Most ez a gatya a kedvencem, a szára már rövid, de a feneke még belefér Kép Nyáron-ősszel hordta sokat.

KépKép

dbarbi
DBarbi

Sziasztok!

DBarbi!
Ez a Fanni olyan nagyon gyönyörű kislányKépKépKép
Színházért irigy vagyok, na jó csak egy kicsit, én asszem még izgulnék hogy mi van Bencével ha itthonhagynám... De én ilyen lüke vagyokKép

Gabi!
Gratulálok!!!!!!!
Zsoltika naggggyon ügyesKép És tetszik az almaevős kép, szép kisfiú, azok a szemek!!!

Zit!
Beninek is gratula az álláshoz! Hogy itt milyen ügyi kisbabák vannak! Nemhiába... ez a 2003 nyár vége nem semmi voltKépKép

Cory!
Jobbulást nektek!!!

Batka!
Toporzékolós kép édes, a lila-sárga szerkó pedig nagggyon cukiKép

Barbi!
Ádi is nagyon ügyi fiúcskaKép

Anita!
Havas kép tetszett, de Robóról a komoly kép és a szerelős mégjobbanKép
Nagyon-nagyon gyönyörű!!!Kép
És milyen ügyesen áll már ő is ha tartjátok, ezt eddig titkoltadKép

Judit!
Vendégség jó volt, bár egy időre elég, mert nem egészen másfél nap alatt 3 barátnőm is itt volt (máskor meg nem jönnek hetekigKép) Jobb volna ha megoszlanának a látogatásaik! De legalább jól kibeszélgettük magunkatKép

Most viszont mennem kell, mert lejárt a mosógépKép Bence pedig már egy órája ébredezik, de csak nem sikerül nekiKépKép Több mint két órája alszikKép

Hétvégén Szolnokon leszünk, hétfőn leszek újra, ha addig már nem jönnék, mindenkinek jó hétvégét és sok-sok pihenést kívánokKép

Puszi,
Vera

KépKép Kép
76vera

MArcsi!

Ákosnak nagyon boldog névnapot kívánokKép
Kép

Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Picit mérges vagyok, mert az előző üzim elszállt.
Akkor ismét:

Batkamanó: Emma toporzékolósan is szép, bár a kis arcát nem látom, de hátulról nagyon formásKép. Kórházi ellátás akkor nálatok jobb lehetett. Mikor szándékoztok hazajönni? Ha jöttök csak látogatóban? Tényleg mióta vagy kint (írtad már, de az agyam szita, jegyzetelnem kell...) és szeretsz kint élni?

Cory: jobbulást kívánok Nektek , Zsoma pedig ne kapja el betegséget ezt is kívánom. Azt hiszem a védőnő hozzátok tanulni jár.Nem hiszem , hogy Neked tud valami újat mondaniKép.

Edit: köszi a táblázatot. Boti súlya miatt ne aggódj. Vannak ilyen babák , akik kevesebbet híznak. Látod Zsizsáék Gabócája sem hízott sokat, mégsincs gond, szerencsére. Szerintem ahogy telik az idő, egyre kevesebbet fognak hízni, hiszen mozogni is többet mozognak majd. Aggodalomra nincs okodKép.

Zit: gifjeid továbbra is szupi jók. Gratulálok Beni felállásához.Nagyon kis fejlet ügyi babaKép.A felállás pedig ha már megy neki, szerintem pár épés nem erőlteti jobban a gerincét. Ügyi fiúcskaKép. Képet pedig várjuk ám nagyonKép.

DBarbi: Gifjeid is nagyon jók, de amin megakadt a szemem és Robóka is odatekintett, az Fanni leányzó. Nagyon szépen ül és csudaa fejlett ő is, amiatt ne aggódj, hogy nem mászik. Robó se csinálja még. Mindig megcsodálom, hogy mennyit nőtt. Szerintem Robó nem növekedik ekkora ütemben.
Színházi előadáshoz pedig jó szórakozást kívánokKép.

Vera: jó, hogy írtad, hogy nem lesztek, már így is kerstelek merre lehetszKép. Nektek is jó kikapcsolódást kívánok. Ugye milyen jó kicsit hazamenni a szülőkhöz?Kép

Zsuzsófi: Bencinek pedig boldog 8 hónaposságot kívánokKép

Lassan megyek , mert főzők is közben. Robó újabb találmánya, hogy ülésből előre veti kezeit és egyik lábát hátra nyújtja , a másik maga alatt van, és így hintázik. kicsit furán adja elő a dolgokat, de meg lehet zabálni. sok baleset éri, mert nem oda figyel , a nagy munkára, így néha koppan a buksi, aminek nagy sírás a vége. Nálatok nem figyeltétek még meg, hogy ha ő okoz magának fájdalmat, pl játékával fejbekoppintja magá, akkor nem sír, de ha más módon ütődik be a kis feje, vagy bármi éri, annyira tud sírni Robó. Biztos úgy van vele, amit magának okoz azt szabad és eltűri a többi pedig "elviselhetetlen".pedig próbálom elkapni, de nem mindig sikerül kivédenem a baleseteket, szerencsére nem volt még komoly, de így is sokszor sírás lett a vége.

Még egy szóra, minap olvastamvégig a volt topikunkat. Olyan megható volt olvasni , ahogyan mellettem állttok, mikot Robó érkezett. Jólesett nagyon, még meg is könnyeztem.Hiába na , mostanában érzékeny vagyokKép.Köszi mindenkinekKép.Persze az itteni topikban is ezt tapasztalom, és örülők, hogy ilyen sokan vagyunk és jól megértjük egymást.

További szép napot kívánok: Anita

U.i: egy érdekes kép a végéreKép

Kép
anita77

Hahó!

Csak pár szó, sietek. Gabi ma életében először hasra fordult, pont, amikor itt volt a barátnőm!Kép

Anita, én is pont pár napja olvasgattam a régi topikunkat.Kép

Megyek, mert nyikorog a ded (aki már tud hasra is fordulni, bár lehet, hogy csak véletlen voltKép).

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Éppen csak bekukkantottam még és mit látnak szemeim: Kép

Gabóca megfordult:Kép .

Gratulálok és nagyon örülökKép.

Anita
anita77

Sziasztok!

Zsizsa,

nagy-nagy gratula Gabónak KépKépKép Ügyesedik a druszám! Nagyon helyes!

Anita,
az előző üzimben nem írtam Kép de Robóka is csoda ügyes, hogy ilyen szépen áll! Nem is tudtam! Hurrá!

Zit,
köszönjük Kép

DBarbi,
színház Kép Ezer éve nem voltam! No de hamarosan talán mi is megyünk Kép Fanni nagyon szépen ül, fog ő mászni/felállni hamarosan! Naci aranyos. Még hogy nyáron hordta! Nem semmi, Zsolti akkor még ugye pocakban volt Kép

Vera,
jó pihizést a nagyiéknál Kép

Ma a tanácsadáson meséltem a védőnőnek, hogy Zsoltika nagyon gyakran eszik. Végülis nem volt gond, csak azt kérdezte, hogy nem lehetne-e kiéheztetni... Hát nem!!! Zsolti 3 hét alatt 380 grammot hízott, én meg a büszkeségtől hízok, de nem árulom el, hogy mennyit Kép Ma viszont eddig mindig több mint 3 óra telt el 2 étkezés között, szóval kár volt szólnom. No mindegy.

Megyek, siránkozik ezerrel.

Gabi

pgaboka

Gabi: én meg nagy béna vagyok. Ugyanis az első üzimben litániát írtam hozzátok, de mivel az elszállt és újra kellett írnom, ez már kimaradt. bocsánatKép.
Zsoltika nagyon szépen ül az etetőszékben , édes a mosolya. Valahogy Robó is így hintázik, mint ő. Jó látom, hogy neki is az egyik lába maga alatt van??Kép. Ha nem akkor bocsiKép. Gratulálok a hízásához is, szerintem se éheztesd, ha éhes egyenKép.Ja és Robó még nem áll, csak így, ha fog vmit , messze vagyunk még attól, hogy felálljon egyedül, vagy kapaszkodás nélkül álljon. Biztosan még így nyugisabb nekünk Kép.

Na mostmár én is eldugulok, annyi dolgom lenne, de úgy nincs kedvem ma semmihez....

Anita
anita77

Sziasztok!

Anita,
köszi Kép Igen, lehet hogy Zsoltikám egyik lábikója maga alatt van... De annyira ügyesen csinálja ezt a térdelést, napról napra tovább megtartja magát. Nagyon sokat gyakorol Kép Most már indul is így, hát hamarosan úgy fog rongyolni itt a nappaliban, hogy na!

Lányok,
Barbinak küldtem recepteket, és rátaláltam egy jó kis karácsonyi receptgyűjteményre Kép Igazi könyv, tartalomjegyzékkel, csupa karácsonyi finomsággal. Innen a Babanetről szereztem Kép Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm, szerintem érdemes megnézni, bár Karácsony picit messze van Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Csak beköszönök és rohanok tanulni amíg Nóri alszik! köszi a jókívánságokat, hatott Kép, mert már csak egy kicsit köhög, nekem meg csak az orrom folyik, szóval kezdünk kilábalni belőle. Babók édesek mind! Most viszont tényleg megyek, mert párom le fog tolni, tanulás helyett babanetezni Kép

Üdv

Meme
meme

Sziasztok!

Én is csak beköszönök, mert itt Pesten drága a netKépKépKép

Jó volt vonatozni, Bneci nagyon élvezte, végig nevetett, nézett ki az ablakon, meg ismerkedettKép

Köszönjük a köszöntéstKép Bence nem vette észre, hogy nyolc hónapos lettKép

Klarissza, minden ismeretségre vevő vagyokKép
profilomban van email cím, írj, hogy mikor értek ráKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Gratulálok a felállósoknak, forgósoknak, hintázósoknak, toporzékolósoknak és térdelősöknek Kép

Marcus ma mintakisfiú volt idáig. Éjjel fél 4-kor kelt, utána pedig 8-ig bírta. Persze már fél 7-kor fent volt, hallottam, de elvolt magával. És ez még mindig jobb, mint a hajnali 5 Kép Délelőtt is bealudt egy háromnegyed órát (addig anya szépen kitakarított), aztán most is alszik Kép Kérdeztem is tőle, hogy nem lehetne-e ez mostanában majdnem minden nap? Kép

Tanulósoknak hajrá!

Regi,
Mi van Domival? Alakul a popsija???

Védőnő: elején nálunk is jött sűrűbben, most kb. másfél havonta látom. Tegnap volt itt, de nem tett sokat hozzá a dolgokhoz. Erőlteti a hozzátáplálást. Mondtam neki, hogy a 4 hós oltás után majd elkezdjük (én allergiás vagyok, voltam, ezért parázok).

DBarbi,
Irigykedem, no! KépKépKép

Klarissza,
Monet.. jó lenne, mert szeretem, de mindig annyian állnak sorba, hogy csoda Kép Aztán meg nekem kb. 20 perc odáig az út...

No, megyek, pihenek, amíg lehet!

H.

Ui: Off: Regina, várom a leveled! Enyémet megkaptad???

Kép
hanzika

Megint hasrafordult!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Vera Kép

Nagyon ari vagy.
Köszönöm Ákos nevében a köszöntést.

Puszi nektek.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!

Névnapos Ákosnak boldog névnapot!Kép
Forgós-állós-toporgós-egyebet ügyeskedöknek gratula,mozgásnak indul a topicKépKép

Ma hajnalaban hösiesen felkeltem a férjemmel 6-kor, hogy meghallgassam mit telefonál, éééééééés:

Megkapták a vizmumot a rokonok, mind a hárman!!!KépKépKépKépKépKépKép

Jó sürü nyarunk lesz, de nem bánom, kell ide a tömeg néhaKépKép

Most csak ennyire futotta, sajna mennem kell, talán ha majd megint alszik Ádám akkor tudok hosszabban irni.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

ANITA!!!

Szánom-bánom, csak most néztem meg a freemailes cimemet, és látom kaptam szép képeslapod Töled és Robókától! Nagyon szépen köszönöm!!!

Gabi, irtam melyik e-mailt nem tudom megnyitni, remélem megkapod... A többi receptet köszönöm, majd csemegézem belölük...

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!
Csak nagyon gyorsan, mert már fürdetnünk kéne.

Cory!
Kérdezted, az István kórházban szültem. Terveztek harmadik babát is?

Hanzikat!
Ne hagyd magad! A védőnő csak ne szóljon bele, ha elég a tej, nyugodtan várjál még a hozzátápival. Ha allergiás vagy (én is), sokkal nagyobb az esélye sajnos a babának, hogy örökli a hajlamot. Egyenlőre csak a minél tovább tartó szoptatással tudsz ezen segíteni.

Én is gratulálok minden új "mutatványhoz"!!

Nálunk talán annyi az új, hogy már egyre ügyesebben ül, egyre tovább tartja magát. A forgást hanyagolja nagyon, bár tegnap majdnem hasra fordult egy nagyon érdekes dolog után, de a karja útban volt. Kép Viszont fantasztikusan ki tudja tekerni magát, hogy elérje a dolgokat. Tegnap reggel a lábával húzta magához közel a csörgőt, nagyon tetszett.

Már rég meg akartam kérdezni: hogy van az a Libero akció? Hány pelusos zacsi kell? Egyet már félretettem!! Ezért adnak valamit? Kép

Sziasztok
Zsófia
zsóf

kezdö felhasználová léptem elö!
Kép
orsolya11

Zsófi,

Hát ez az.. azért erőlteti, mert sajnos nekem kezdettől fogva minimális tejem volt - a baba 7 hetes koráig. Most 16 hetes.

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Zsófia: igen, meg negyediket is Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Boldog Ákos-napot kívánok én is!
Orsi! Már 51-től kezdő vagy... Kép
Cory! Jobbulást mindkettőtöknek, Zsomára vigyázzatok, a fickódnak meg kitartást! Remélem, ápolgat benneteket!
Batkamanó! Emma jó fej, még toporzékolás közben is. Milyen sok haja van!
Minden önállóan izgő-mozgó-álló-ülő bébinek GRATULA Kép Kép Mi is nagyon várjuk ezeket a perceket Kép
Gabi! Látom Zsolti is önállóan eszik Kép Kép Ettől ilyen széles a mosoly, ugye?! Cuki pofa az almás képen.
DBarbi! Fanni kész nagylány, hiába a panasz rá. Nagyon helyes.
Anita! Vigyázz Robóra, kék-zöld fiúcska hogyan udvarol majd a lányoknak Kép Kép

Egyelőre búcsút intek Kép, mert holnap utazunk, egy hétre nagymamihoz Zalába. MIndenkinek szép napokat, jobbulást a betegeknek, sok hasra- és hátrafordulást, térdelést és csúszás-mászást, sikongatást, toporzékolást, és ücsörgést kívánunk! Lizi és Panu
panu

Pá lányok és fiúk!
Kép
panu

Sziasztok Lányok!

Köszke a dícséreteket Fanni nevében is Kép

Annnnnyira jó volt a színház, hogy csak! Fergetegeset alakítottak (Kern és Koltay), fetrengtünk a röhögéstől. Sikeres a darab teltház, márciusra minden jegy elkelt Kép Annyira jól éreztük magunkat, még mostis röhögök, ha eszembejut Kép
Az alapsztori a tv-ben is ment, az HBO-n asszem, a Dilisek vacsorája c. film Kép

Fancus tündér volt, anyumék jöttek vigyázni rá. Mondjuk alapjáraton is jó baba, sosem sír, de tényleg Kép Mindigcsak vigyorog Kép

No mostcsak ennyi, megyünk ebédre anyuékhoz Kép

Panu: nagyon jó a kép Liziről Kép

Jah Fanni veszettül integet újabban, minden képnek, tükörnek...ilyenek Kép Közben mondja "baba" Kép

Szép napot Mindenkinek! Kép

dbarbi
DBarbi

Sziasztok !

Marcsi: Ákosnak nagyon boldog névnapot kívánunkKép.

Gabi: igen, engem is érdekelne a receptgyűjteményKép. Zsoltika tüneményes , kis ügyesKép.,

Meme: jobbulást kívánok még mindig nektek, hogy minnél előbb lábaljatok ki a betegségből. Tanulsért nem irigyellek, mikor lesz a vzsgád? mindenesetre szorítok, hogy sikerüljön és kezvedő tételt sikerüljök húznod.

Hanzika: azért nagyon jó , hogy Marcus ilyen szépen alszik. Mit felelt a kérdésedre?Kép. Azért Remélem egy mosolyt elejtett.próbálj minnél többet szoptatni és ne is törődj senki véleményével.

Barbi: várjuk, hogy írj egy picit. örülök, hogy a vízumot sikerült elintézni. Ti mikor szándékoztok hazajönni? Kint is szeretnétek maradni, vagy még ez a jövő zenéje?

Zsófi: ügyesen fejlődik Boti is. Liberó akció: nekünk küldtek egy mintát és abban volt egy kérdőív, azt kellett visszaküldené és hozzá 4 vagy 5 db zacsin lévő babafigurát. Első alkalommal teknőst küldtek. Kis játék, de azért ari, majd lefotózom őket. A másik alkalommal pedig egy kutyát és kakast szivacsból. Azt nem tudom, hogy simán hogyan lehet beküldeni, de majd keresek címet és talán fel lehet őket hívni, hogy küldjenek nektek is, vagy esetleg csak simán beküldeni a kivágott zacsit.
Az allergiád, hogyan derült ki és mikor?

Regina: merre vagy? Remélem Domcsi jobban van már és szépen elmúlt a folt a popójáról!!

Panu: Lizi integetése zabálni való. Azért mi is üzenjük neki, hogy aztán csak óvatosan utazgasson, nem elfelejteni, hogy itt mennyi fiúcska várja visszaKép.Főleg RobóKép.Várunk vissza.

DBarbi: Fannika milyen ügyi. Integet, dumcsizik. Látod nagyon fejlett ő isKép. Színházi előadásért picit irigykedem, de örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Na megyek ebédelni, Robó még alszik. Mostanában képes délelőtt két órát is aludniKép. Viszont este nem tudom mi lehetett, mert nagyon rosszul aludt. Sőt alig aludtunk.Ja és fini töltött káposztát készítettemKép

Barátaim! Hívtam mindenkit , de senki nem veszi fel a telefont. Azt hiszem addig megnézem itt a hátulját is, hogy honnan jön a hang??

Kép

További jó hétvégét mindenkinek: Anita és Robó
anita77

Sziasztok!

Megjöttünk vizsgára és háááát, remélem, hogy megvan. Na jó bízom benne, hogy legalább közepes, onnantól a többi nem érdekel Kép

Amúgy már elég jól vagyunk szerencsére, ja és képzeljétek el, hogy Nóri csak oldalra fordul, nem akar még mkúszni, fordulni, csak ülni, meg állni. Többen mondták már, hogy görbe lába lesz, de annyira erőszakosan akar állni, a kiságyba kapaszkodva pár másodpercig tartja magát. De végül a doktornő azt mondta, hogy amit ő akar attól nem lesz baja. Remélem legalább is.

Ja és jövő héten hívom fel én is a Rubin uszit és mi is fogunk járni Kép!!!

Na most megyünk mert apa küzd Nórival és aludni kellene már , mármint a Manónak! Kép

Üdv mindenkinek

Meme
meme

meme:
de akkor már csak áprilisban kezdhetitek az uszást!
ha most márciusban szeretnél kezdeni, akkor hétfön reggel 9-kor telefonálj. egy kis kedves rábeszéléssel megoldják a márciusi kezdést.

itt küzd a felállással
Kép

itt a végeredmény
Kép
orsolya11

Sziasztok!

Bírom ezeket a csajszikat, skacokat, hogy milyen ügyesek Kép Panu, jó ez a kép Liziről! Robó is nagyon csúcs, meg Benedek is milyen ügyesen áll már Kép

Marcus ma fél 7-kor kelt (éjjel fél 2-kor volt fent csak). Ez is jó már nekem Kép Most meg 2-kor beájult és még alszik. De szerintem lassan ébredni fog, mert 1-kor evett. Szóval, Anita, egy nagy mosoly keretében annyit gőgicsélt, hogy "hát megpróbálom, anya" Kép

Most már nekünk is be kellene szerezni egy telcsit, hogy tudjunk beszélni mi is Robóval. Hisz itt mindenkinek annyi mindent üzenünk, csak hát telefon híján nem jut el az üzi Kép

Ma babóca apával sétált, addig én anyuéknál voltam. Nem messze laknak, ajtótól ajtóig 2 perc Kép Fiúk oda jöttek, ott etettem, aztán séta haza.

Anita, sajnos szopi nálunk már nem játszik Kép Nem voltam tejcsárda semmiféle csodaeszközzel sem Kép Én a bizonyos pár százalék közé tartozom Kép

DBarbi, irigykedem még mindig a színház miatt! Off: üdv az embernek is Kép

No, megyek, előkészítem vacsihoz a terepet!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!
Nem tudom, hogy befogadtok-e még magatok közé, de mostanában találtam rá erre a társalgóra és nagyon klasszak vagytok! Nekem egy 6 hónapos kisfiam van aki huncut-hisztis-édes kissrác. Néha nagyon nyügis vele merta kényeztetés projekt nagyon jól sikerült és ilyenkor jó lenne egy kicsit megosztani a nyügjeimet valakivel, valakikkel. Persze ha sikerül végre valamit csinálni akkor meg elújságolni.
Sziasztok
Szti
beszti71

Szti,
üdv!Kép Gyere gyakran, gyakrabban, mint én mostanában!Kép Írj magatokról még többet, és remélem nagyon sok elújságolnivalód lesz!

Csajok,
azért nem vagyok, mert Gabi eszméletlenül nyűgös, ráadásul apája pizzázni van a haverokkal, így nem tudom rásózni. Holnap meg nem leszünk itthon, úgyhogy további jó hétvégét mindenkinek! Majd jövök, ha tudok. Ezt is egy kézzel gépelem, miközben a kiscsaj karmolássza a karomat nyűglődés közben, lassan tiszta zebra leszek.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Üdvözöllek Szti! Hogy hívják a kisfiad?!
Érződik most a topikon hogy hétvége van, ilyenkor olyan csendes itt Kép
Nálunk bezzeg nincs csend....most tettem le csicsikálni, tele a pocija és mégis bömböl...mennem kell.....
hát ez elég rövid lett, hűha futnom kell Kép
gregina

Sziasztok!

Szti: én is üdvözöllek itt, már csak azért is, mert én is pécsi vagyok, a fiam pár nap múlva 6 hónapos lesz, és még egy korúak is vagyunk.Kép

Dandy
dandy

Sziasztok Lányok!

Kicsit kómás vagyok, de azért gyorsan "beugrottam" pár szóra, megint elég rég voltam már Kép
A ma éjszakánk valami katasztrófa volt KépKép Este 10-kor le tudtam ugyan tenni Tüncit, én pedig fél 12-kor mentem lefeküdni, de 10 percen belül elkezdett nyüsszögni. Hajnal fél 2-ig nem is tudtam normálisan letenni, egyből nyafogott Kép Onnantól kezdve pedig óránként ébredt egész fél 9-ig, amikoris felkeltünk. Gondolhatjátok hogy éreztem magam reggel... KépKép Pedig most félig-meddig jó világ van itthon, kicsi fiam anyósoméknál tölti a hétvégét. De a kicsi csaj nem engedélyez pihenőt Kép Legalábbis nekem... Bezzeg apa! Az áruló!! Kép Végigaludta az éjszakát, reggel 10-kor kelt, olyan irigy voltam mint a csuda KépKépKép Na de megérdemelte, egyébként mindig ő kel a kissráchoz, ráfért már egy nyugodt éjszaka. Legalább egyikünk legyen kipihent Kép
Amúgy jó napunk volt ma, apa sokat foglalkozott a kicsi csajjal, gondolom ez annak is volt köszönhető hogy kipihenhette magát Kép Így tudtam pakolászni, főzőcskézni, virágot átültetni, csupa kikapcsolódást jelentő dolog az örökös gyerekezés mellett KépKép
Délután pedig meglátogatott minket anyukám huga, aki egyébként az USA-ban él kint a férjével és 2 unokatesómmal, úgyhogy nagyjából 2-3 évente látjuk egymást. Jó volt most újra látni, na és persze teljesen odáig volt Tüncitől Kép
Na de nem fecsegek tovább, inkább megyek lefekszem, hátha majd jobban alhatok.

Ja, Szti, üdv itt, gyere sokat Kép

Sziasztok, Diti
diti

Üdv Szti! Kép
Hogy hívják a picit?
És képet is kérünk Róla!!!!! Kép
Klarissza
klarissza

Sziasztok Lányok!

Hát mit mondjak, ma éjjel se sikerült többet aludnom mint tegnap... Kép
Viszont tök jót kalandoztunk éjjel Kép Hajnal fél 2-kor nézegettük apával hogy milyen szépen esik a hó, és hirtelen kitaláltuk hogy autózzunk egyet. Tünci úgyis épp felébredt, bepattantunk, aztán spuri Kép Nagyon klassz volt, csúszkáltunk egy csomót a kocsival, tök sötét helyeken autóztunk a nagy hóesésben, az út mellett végig fák vastagon betakarva hóval... csuda jó volt KépKép 3 után valamivel értünk haza, de onnantól sajna nekem megint jött a feketeleves. Fél 8-ig 3x keltem a csajhoz, akkor meg végképp felébredt KépKép Tiszta szerencse hogy Csibi nincs itthon, nem tudom ilyen állapotban mit kezdenék kettejükkel...
Na, szaladok havat lapátolni Kép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!
Köszönöm a fogadtatást! Az én kisfiam egy ajándékbaba, ugyanis 2002 októberében volt egy lombikom ami nem sikerült és köv. hónapban pedig terhes lettem spontán! Tök rendes volt a dokim - úgy vigyázott rám mint hímestojásra. Aug.-ban szabin volt végig, de mindennap betelefonált a kórházba, hogy mi van velem és a szülésre is bejött, pedig pont a Balatonra indult volna. A gyerekágyon mikor bejött hozzám látogatóba velem együtt sírt, hogy milyen szép babánk lett. A páromat is állandóan behívta a vizsgálatokra -tök fura volt, hogy néz de nagyon jó volt.
Ákoska lett a kisbütyi neve.
Most éppen akkorát sikonyált, hogy majd lefordultam a székről még Ő is megijedt. Sajna mi még semmit nem produkálink, kicsit lusták vagyunk! Illetve oldalra fordulni már megy és kacagni is szoktunk.
Hát egyenlőre ennyit rólunk!
Szerintetek miért lehet az, hogy sztrájkol az evéssel mostanában? Egy cici (eddig kettő egyszerre) és sokkal kevesebb főzelék. Bár biztosan annyit eszik amennyi jól esik neki.
Ti adtok tejpépet szopizós babáknak?
Sziasztok
Szti
beszti71

Az elöbb lemaradt a kép:
beszti71

szti:
szia!
ne aggodj, minden babának vannak hullámvölgyei.
most nem kell neki annyi, majd pár hét s megint többet eszik.

LIBEROSOK segitsetek, pls
hallotam vmi akciorol, ill gyüjtésröl.
mit kell gyüjteni, mennyit, meddig és igy tovább.....

thx
orsolya11

Szia eSzti!
Miért kellett a picidnek 6 hónapos kora előtt kajcsit adni? Kevés volt a tejcsi? Nem hízott eleget?

És most is lemaradt a kép Kép!
Klarissza
klarissza

Most csak egy gyors bekukk, csináltam ugyanis Botinak egy albumot és azzal elment az idöm. De itt a link, ha valakit érdekel:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1825
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?