Sziasztok!
Kihasználom az alkalmat, Zsoltika elaludt
Ma elég korán keltünk, fél 8-kor, de este meg későn feküdt le a manóka, úgyhogy keveset aludt. Álmos is volt, most szopi után meg szépen bealudt, pedig mennénk tanácsadásra... No mindegy, majd ha felébredt.
Hozzátápival még mindig ugyanúgy állunk, sőt talán még kevesebbet eszik Zsolti. De nem baj, és én sem eröltetem, hiszen ha az anyatejcsi jó neki, annál jobb
Végülis még semmiről nem vagyunk lemaradva
Védőnő: hozzánk 3x jött ki még a kezdetekben. Azóta sem... Igaz, mondta, hogy ha bármi van, szóljunk és ő jön. Meg hát tanácsadáson mindig találkoztunk vele, az 5 hós oltásig 2hetente, és mindig megkérdeztem, amit akartam. Amikor még kijött, akkor mindig megbeszélt alkalmakkor jött, szóval nem állított be váratlanul.
Igaz, egyszer történt egy érdekes eset, felcsöngetett egy másik védőnő. Csodálkoztam is, meg kicsit gyanakodtam is... De leszaladtam, egy szem hölgy, nem bandita, akkor jó
Azóta vele is mindig találkozunk tanácsadáson, valami gyakornok, de akkor láttam kiragasztva egy figyelmeztetést, hogy vigyázzunk, a környéken álvédőnő garázdálkodik!!! Jól megijedtem, és el is határoztam, hogy ha bárki ilyen dumával jön, egyszerűen be sem engedem!
És a jó hír: Zsoltika feltérdelt
Eddig is csinálgatta, de a fejét mindig belefúrta a lepedőbe/játszószőnyegbe, most viszont szépen megtartja, büszkén emeli
Rugózott is, vagyis hintázott előre-hátra, ugye ezt hívják kutyázásnak? Sőt, ahogy maga alá húzza a térdeit, leteszi a kis popsiját, megtámasztja magát kinyújtott karral, már majdnem ül! És mindezt magától. Hát nagyon büszke vagyok rá!
Visszafelé olvasgatok és írok, amíg tudok
Zit,
gratula Beni felállásához! Fényképre kíváncsi vagyok
Cory,
jobbulást neked és Balunak is!
Edit,
hízás
Lehet, hogy Boti most hosszra nő, nálunk is volt ilyen. Mi ma megyünk méreckedni, szerintem hízott Zsoltika, legalábbis remélem
Batka,
Emma tényleg nagyon ügyi!
Anita,
jó gondolat a meghívó kereszelőre
Mi is szeretnénk hamarosan, úgyhogy lekoppintom az ötletedet
Regina,
popsinak gyógyulást! Amúgy mi is a gyógyszertári popsikrémet használjuk, egyenlőre tökéletesen jó. Bepanthent én a mellemre használtam kezdetben
Nagyon jó volt! Strauss koncert
Klarissza,
babajárgány tényleg klassz! Monet kiállítást én is megnézném, de nehezen mozdulunk ki, főleg olyan hosszú időre... De erről már korábban sokat regéltem.
Zsófi,
Zsoltika is "keveset alvó baba"
Napközben kétszer v. háromszor félóra, de ez a maximum, van hogy ennyit sem szundizik. Répatanács engem is érdekel, írd majd meg légyszi
Kórházsztori rettenetes, én bizti megőrültem volna! Nálunk rossz volt persze, hogy Apa nem jöhetett be, de legalább bacikat sem hozott be a szobába, hiszen nem volt olyan hely, ahol megmosakodhatott és átöltözhetett volna.
Eddig jutottam, most már indulunk. És a nap is kisütött
Még két fotót felteszek, egy almaevőset és egy négykézlábasat.
Szép hétvégét mindenkinek!
Gabi