Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa!
Hát ma egész nap Nurofen, mert leviszi a lázát, de aztán megint felmegy. Most éppen nincs, és még játszik a Fifi házzal, mert állítólag ma van Fifi szülinapja. :shock: Ja, és vettünk neki a Corában pillangószárnyat, az van rajta, meg pizsama.
De már eldöntöttem, hogy jövő héten nem engedem oviba, hátha megússzuk a barikákat.
Ti jól vagytok? Lelked? Kicsit jó is, hogy itt ez a költözés, legalább nem érsz rá sokat gondolkodni. Bár ami azt illeti, én pont fizikai munka közben szoktam a leginkább... Anyud hogy van?

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa! oké küldd a fehér madarat...de azért reménykedem .....te is jössz majd velem......... :wink:

ezek olyan cukik muszáj feltennem :D
Kép
Kép

Kép
gablaty

Kriszta! Fifis házikó??? mármint a locsoló kanna? Enci is azt kapta... :D azzal kezdett el legelőször játszani, pedig azt hittem a babakocsi lesz a nyerő, de Fifi viszi a prímet :D Fifi rajongó!
remélem Panka megússza a himlőt....

Kép
gablaty

1ül vagyok???

Kép
gablaty

na akkor jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
gablaty

Neked is Gabi! (Csak közben MSN-ezek a sógornőmmel :oops: )
Fifi jó választás volt nálunk is, pedig nehéz döntés volt...

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Túl vagyunk mi is a karácsonyon, ma már sima hétköznap volt itt is... Majd teszek képeket, bár nem csináltunk túl sokat...

Reni!!! Nagy gratula akkor neked is!!! Majd szültök Memmével együtt! Akkor már, mint pocakos, nyugodtan jöhettél volna tablóátadásra... (Memme aug 16-ra van kiírva)

CukorfalatBrigi! Te nekem gyanús vagy... :wink: A tablóátadásra épp vérvételről jöttél (feltűnt ám, hogy mondtad, csak nem akartam rákérdezni...), most meg érdeklődsz, hogy ki szül júliusban... Csak nem?

Eni! Nagyon csinos pocakod van, nagyon jó az a kép! És hajrá új mosógép!

Ancsa! Majd raksz fel képeket az új lakásról? Cuki lehet Lara a kutyussal!

Reni, Memme, meg vagyok döbbenve ezeken a reakciókon... Hogy nem lehet egy ilyen hírnek örülni??? Mi örülünk nektek meg a pocaklakóknak helyettük is!!!! :D

Összes karácsonyos kép csúcs, már neki sem merek kezdeni a felsorolásnak.
Levitappancs meg olyan kis puszilgatnivaló!

Kriszta, remélem Panka nem lesz bárányhimlős, vagy ha igen, akkor Peti nem kapja el. Bár ez asszem kivitelezhetetlen. :(

Veronikusz! Remélem már jobban! Az utazásos tapasztalatokra majd kiváncsi leszek, mert január végén megyünk majd síelni. És azt a néhány képet oszd meg legalább velünk... :wink:

Orsi! Üdv köztünk, majd belejössz a nevekbe!

Képzeljétek, Marcitól kaptam egy mei tai-t karácsonyra, most már nem kell varrnom. (Szerintem soha nem készült volna el... :oops: ). Már mindkét csaj kipróbálta:

Kép

Kép

(Zsu, megszakérted? :wink: )

Jóéjt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok! Megintcsak mobilrol,gyulán vagyunk,rövid leszek. Gratula az új pocakosoknak! Reni, Memme! És Brigi! Bizony 'épp arra jártál' a múltkor az 5-en?! :) jó nyári kézenfogva-besétálást! Kívánom,h mindannyiotoknak ilyen könnyü szülése legyen! Orsi, üdv itt! Andi, kitartást, sok sok puszi!! Valentina, tényleg nem lehet ép aki öregséggel fenyeget, TÉGED!! Veronikusz, pihenj sokat! Puszi
Vendég

Mi ok, uszoda, fürdö, séta, kaja hegyek. Anyósék imádják Bogit és én ezt jól ki is használom, állandóan lepasszolom,mi meg pihenünk nagyokat. (csak a piroska múlhatna már, 2 hónapja van non-stop,ez még normális? :-C ) na húzok aludni. Úgy ki lehet fáradni a semmittevésbe..
Vendég

Jelentem készen van a konyhabútor alsó része.
:lol: :lol: És már sokat bele is pakoltunk!
de azért nem árt átmosni őket, most is megy a gép ezerrel!

Kriszta,
a kis drága!!! Édes lehet a szárnyaival!!!
Puszi a kis drágának és gyógyuljon meg!
Remélem most már alszik!!!
igen, igen én is sokat gondolkodom pakolás meg takarítás közben, de hát ilyen ez a c'est la vie! 8)
Lelkem is meg van, csak ez most olyan furcsa, 2005-ben alig vártam hogy terhes lehessek, most valahogy nem ezt érzem. Sok volt ez most nagyon! :cry:

Aranyos vagy, igen, jól van Anyukám! Köszönöm a kérdést!

Gabi
Tényleg aranyosak!
Köszönjük!
Oké, de ott már nagyon várják! És az a jó, ha az ember biztos a dolgába! Majd ha én is ott tartok akkor nem habozok, és hívom én is!
Azért édes vagy, köszönöm!

Zsófi
várjuk a képeket!
jujj még nem válaszoltam az emilre
:oops: :oops: Bocsánat, de nincs elfelejtve!
mit kaptál? :oops: :oops: Nem tudom mi az!! :oops:
Nagyon szépecskék vagytok!!!

igen, igen majd teszek fel képet, ha már mutatható állapotában lesz!

Jó éjt mindenkinek!!!!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Szép estét Kedveseim! :D

Orsi! :D

Üdv a fedélzeten!!! :lol: :lol: Kitartás!!! Belejössz a nevekbe meg az olvasásba is!!! :lol: :lol:

Gyuzso! :D

Hát....nem én voltam előtted, ugyanis mikor bementem reggel fél 8-ra a kórházba és megjött Mészi, mondta, hogy csak CTG-ra menjek, mert ugyebár a 36. héten lesz vérévtel és én még csak holnap (vagyis mingyá ma :lol: :lol: ) lépek a 35-be és azt hiszi, hogy most a két ünnep között fölösleges megcsináltatni a vérképet is. Úgy hogy nem én voltam, pedig nagyon készültem Rád!!! :lol: :lol: :wink:

Eni, Tenci! :D

Sziasztok velem "egyidős pocaktulajok"!!! :lol: :lol:
Nekem legközelebb január 5-én reggel fél 8-ra kell mennem CTG, UH és vérszívásra is!!! :lol: :lol: Úgy hogy Tenci, ha kérhetsz doki bácsidtól :lol: időpontot kérj akkora és akkor talizhatunk. :wink:
Eni, gondolom neked a dec. 31. UH után túl közel esik a jan. 5. Szóval gondolom Vida doki nem adi ilyen "közeli" időpontot újra. De azért jó lenne összehozni egy "Hármas" randit!!!! :lol: :lol:
Mert ugye mostantól heti egy CTG Mindhármunknak jár!! :lol: :wink:

Veronikusz! :D

Sajnálom, hogy lebetegedtél, de remélem már egyre jobban vagy...azt meg végképp remélem, hogy Zsófibabi "csak" lájtos formában kapja/kapta el Tőled a bacikat!!!! :roll: :roll: Még jó, hogy a NagyCsajok bírják magukat!!!

Memme. Reni! :D

Komolyan mondom én is, hogy az ember nem is érti, hogy a "saját" családtagjai milyen szarul (BOCSÁNAT!!!) állnak a dolgokhoz, főleg ha az ember bejelenti, hogy gyerkőcöt vár!!! Hát én szégyellem magamat az ő helyükbe is!!!! :oops: :oops:
Tényleg, többször az ember többet kap "idegenektől", mint a saját családjától, rokonaitól, közeli ismerőseitől!!! Na ilyenkor azért sírni tudnék!!!! :oops: :? :cry:
De ahogy írtam már NE TÖRŐDJETEK VELÜK!!!! Inkább olvassátok a mi (itt lévő Csajok!! :lol: ) sorainkat és töltődjetek belőlünk!!! Megérdemlitek!!!!

Reni! :D

Kedvesem! :lol: Jól emlékszem, hogy nálad olvastam, hogy Apa nem nagyon akart második gyerkőt? :oops: Remélem igen. Ez nálunk is így volt, bár mondjuk nálunk Apának már a 4. gyereke lesz, úgy hogy azért Neki nem volt olyan "egyszerű" belemenni és beletörődni a dologba!!! :oops: :oops: De isten látja lelkemet, amilyen "rosszul" fogadta az elején a dolgot, mostanra már mondhatom, hogy megbarátkozott a gondolattal, sőt..... De voltak nekünk ebből vitáink elég rendesen. :oops: :cry:
De ezt most inkább nem részletezem, inkább örülök, hogy most már látom rajta (is), hogy tud örülni ÖcsiHuginak!!! :oops: :roll:
Meg én azt szoktam mondogatni magamban, hogy biztos a "végén" ez a Gyerkőc lesz a "NAGYSZERELME!!!" :roll: :wink: :oops:

Lányok! :D

Akartam még írni, de most már kicsit befásult :lol: :lol: az agyam és Adri is rázendített!!! :? :?

Megyek, majd még jövök holnap is! Vagyis mindjár ma, mert megint majdnem sikerült "átírnom" a mába!!! :wink: :wink:

Szép álmokat Mindenkinek!!! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Borsika!

Jó pihenést! jól teszed hogy kihasználod!!!

ancsaboszi

Ancsa!

De egyszerre küldtük el!!!!! :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs,

Igen, igen jól emlékszel,
Én is pont ma írtam Neki ezzel kapcsolatban!!!
És hát úgye igaz a mondás, ha valaki nagyon akar valamit, azt el is éri! :wink: Igaz Reni!

JÓ éjt!!!

ancsaboszi

Ancsa! :D

Muszáj volt még visszajönnöm!!! :lol: :lol:
Akkor ez Rád is vonatkozik!!! :lol: :lol: Te/Ti is nagyon szeretnétek VALAKIT :!: :!: :!: , úgy hogy Nektek is össze fog jönni!!! :wink: :wink:
Csak kitartás....és mint tudjuk a kitartás meghozza "Gyümölcsét"!!! :wink: :wink:

Na most már télleg....JÓ ÉJT!!! :lol: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Gyuszo!

Na most már télleg beléptem a 35-be!!!! :lol: :lol: :lol:

Léptem.....de most már télleg!!!! :lol: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!

Látom azért vártál!
Még itt vagyok!
feltöltöttem pár képet!

Ja, édes vagy!
Ez Laránál így is volt. Babó elvesztés után 9 hónapot kellett várni, én már az intenzíven mikor kérdezték, hogy mikor akarok gyereket mondtam, hogy mikor lehet. és akkor el is határoztam, hogy 2007 januárban szülök egy egészséges, gyönyörű kislányt. És így is lett(azzal a kis különbséggel, hogy császár volt, és majd ha már most is megértem rá, akkor be is táplálom az agyamba. de most még nincs itt az idő.

Na most megyek, még felrakom a képeket.

PUszika
Jó éjt!

És gratula a 35. héthez!!!

ancsaboszi

Két kép a szentestéről a kupi közepén!

Kép
Itt tuszkolja Lara a három kutyát! :lol:

Kép Velem

és egy kép másnap Anyukámnál
itt is jól érzem magam :lol:
és itt a vau(a kicsi)
Kép

Jó éjt, én is megyek aludni!

Puszika
Ancsa

ancsaboszi

Jaj de kis drága :) Majd felteszewm rá a válasz képünket.

Orsi, szia! :) Igen, sok infó jön-megy itt, de gyere, mesélj magadról te is minél többet.

Hali Veronikusz! Jobbuljál!

Renáta !!!! :) Szóval akkor mégis szó szerint kellett volna vennem, hogy "Nálunk is egy az egyben, vagy 2 az 1-ben..." kezdetű mondatot? JÓL VAN!! Gratulálok!
Hogy Doktorbácsi szaladgáljon köztünk? Hát nem is tudom.
Te mikorra vagy kiírva?
Én aug 16-ra, (vasárnap), esetleg másnapra. A 16. Vidadoki nyári szabijának utolsó napja... (Ha jövőre is úgy lesz, ahogy eddig)
És ez pontos dátum. Üröm is az örömben, mert nagyon pontosnak kell akkor lennünk, sőt jó ha ráhúzunk 1-2 napot.

Mindkét szülésem ilyen volt: Melinda szept 27-én született, Rákóczi Ági előző este ért haza Kínából, akkor azon paráztam. Persze bebiztosítottam magam Erikával azért. Eszternél az volt a lényeg, hogy ne szenteste akarjon jönni. De a drágám egészen pontos volt (jan. 2.). Ugye, már akkor is szemezgettem Tóth dokival (ő volt az ügyeletes dec. 24-én), hát most megkeresem. :)

Valentina, a babáknál meg nálunk mindenki jobban tudja, hogy mikor kívánatos jönni... :twisted:

Unokahúgom utolsó napokban van. Várom nagyon a történést. De megegyeztünk, hogy nem hívogatom, nem azért mert nem érdekel, hanem mert nem akarom zargatni. Olyan szép ajándékot varattunk nekik.[/i]

Kép

Kép

Kép
memme

Tegnap 18h óta mosok. :roll: Élvezem. (Már csak egy bugyim maradt... :lol: ) Régiből nagyon elegem volt.

Kriszta, bízom benne, hogy Panka megússza. Eközben marhára elgondolkodtam az elmúlt időszakban azon, hogy Bencinek sem ártana az oltás, már csak Janka miatt is. :idea:

Ancsa, még mostanában sem alszol éjszakánként? Hihetetlen. :D De a képek nagyon tutik. Majdnem két éve... :shock:

Zsofesz, tetsz a mei tai nagyon. Szt István park? Nagyon szeretem. :D
vbea

jóreggelt lányok!

hogy bírtok ilyne éjjel fennmaradni??
hát ti jó sokat írtatok míg én az igazak álmát aludtam, vagy 20 percbe telt míg végigolvastam. Kolosnak oda is kellett adnom a ceruzákkal teli dobozt mert nem hagyott. Apa sajnos dolgozni ment, ilyenkor tudnak a legjobban haladni a munkával amikor nem jön minden 5. percben ügyfél. (ő könyvelőként dolgozik, a bátyjával és apukájukkal együtt van egy kis cégük. gyöngyös van az iroda(ott élnek párom szülei), oda jár le szinte minden nap, aztán délután haza. ez elég kemény neki, de tervezik hogy felhozzák az irodát, csak mikor??)

köszi memme, jövök majd minél többet, csak olyan fura, hogy sokan vagytok és jó sokat kell olvasni...:) ami nem baj. én a januáriakhoz szoktam írni, ott kb 6an vagyunk és nem ilyen pörgős.
bele kell rázódnom, de nem könnyű egy 1 évessel a lábam alatt + most van vizsgaidőszak is... tanulnom kéne, ahelyett, hogy itt ülök a gép előtt. de szívesebben töltöm az időm veletek, mint a könyveimmel. :shock:

nem akar vlki 2010 első negyedévében szülni?? :) én akorra tervezem a 2at. igaz párom még nem tudja. :lol:

zsofi(zsofi), nagyon szép nevük van a lányaidnak! és szépek is mindketten.

Bori, én is mindig lepasszolom anyáékhoz kolost, ők meg szívesen látják. vissza se akarják néha adni. :lol:

Ancsa, nagyon nagyon helyes lánykád van!

most mát tényleg megyek tanulni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 08:57-kor.
Vendég

jó reggelt,

Ancsa! nagyon jó képek! nagyon aranyos Lara!!látom éjszakáztatok Tigrinccsel....

Tünde????Linocs?

Kép
gablaty

Memme!
Az idén aug. 21-től volt szabin három hetet. Eszerint pont ott lenne Nálad. Lánykáid pontosan jöttek, ha Hármaska is ilyen rendes, akkor hajrá!

Kép
Kép
kriszta36

Nem aug., hanem július bocs.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
Évek óta kívülről fújom, mikor síel, mikorra esik szenteste, mikor van külföldön, mikor a Balcsin... :? Neki is mondtam, hogy az összebújás után, amikor leesett, hogy valószínűleg telibe lettem találva :oops: a második gondolatom az volt, hogy VidaGábor július utolsó hete és augusztus első hete a szabadság, vagy július utolsó hete és augusztus első két hete... és akkor Erikát még meg sem kérdeztem. Bár szülésznő ügyben is van másik választottam is. Vagy lenne.

Mindegy, majd hozza az élet, ahogy kell ezt is. Már írtam eccer: magamban kell bíznom szüléskor és persze a babóban. Persze van olyan orvos, akinek láttán kiszaladnék a szülőszobából, de az elkerülhető.

Tüdőgyulladás Melindánál, Eszternél kezdődő, öt napja vonszolom magam, Ember is kezd lepattanni. Jó, hogy együtt lehet a család egy pár napot. :twisted: :roll:

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Amikor itthon az egész család, esélytelen végigolvasni benneteket. :)
Villő kicsit felborult az utóbbi napokban, nem alszik jól napközben, Bene meg több foglalkozást igényel. :)

Ezüstös mosógép, én is most néztem a hirdetését... De a miénk még működik. De amivel még szemezek, az 7-8 kilós, és szárítós is, mert télen nem tudom elfogyasztani a mosnivalót...

Reni, gratulálok neked is.
Sajnálom, hogy a nagyszülők így állnak hozzá, mint Memménél is, de hát sajnos ezt nem tudjuk megválasztani. :(

Zsófi
, jó a meitaiod. Biztos sokat fogod használni! :)

Kriszta
, én úgy tudom, 6 hó alatt, anyatejjel nem nagyon kapják el a bárányhimlőt, ha te voltál, mert a védettség átmegy beléjük. Persze ez nem 100%. De ha Panka be van oltva, nála tényleg nagyon enyhe lesz, és legalább teljes életre szóló védettsége lesz.

akartam még sokmindent, de örülök, hogy egyáltalán képbe kerülök.

Ja, Karácsony, Reni, nálunk meg azért nincs Jézuska, mert mi hívők vagyunk, és nem akarjuk összemosni. Nálunk mi adjuk az ajándékot, és Jézus születésnapján, és ilyenkort ajándékozunk, akiket szeretünk, és kész. Semmi misztérium ezen a részen. A hitbeli oldalon van misztérium.

mtunde

Húúú mennyit írtatok! Már ki is esett kinek mit akartam :oops:

örülés-nem örülés
Számomra is magas, hogy egy ilyen hírnek miért nem lehet örülni. Elvégre az ember nem azt várja a rokonaitól, hogy ők neveljék fel, ők fizessék a sulit, stb....

Memme
Jaaaaj, akkor te szerencsésebb lehetsz nálam! Ivánnal aug.17-re voltam kiírva, aug.8. lett belőle. Most aug. 11. Ez sehogy sem tűnik jónak :( Engem le is szúrt :lol: Vida doki, hogy ilyenkor nem szabad gyereket csinálni, mert ő szabin lesz :lol: :lol: :lol:
Úgy fest akkor, hogy én már javában babázok, mikor eljön a te időd( legalábbis, ha folytatjuk az eddigi rutinunkat :D ), szal nem kell dokinak futkosni a szülőszobák között :wink: :lol:
Remélem Kispipim jófej lesz és vagy már előbb "készre sül" :lol: vagy még ad magának bőven időt! Nem véletlenül választottam Vida dokit. Szomorú lennék, ha nem zudnék vele szülni :cry:
Tényleg, te minden vizsgálatra (labor is) jösz fel Kecskemétről? És szülésnél hogy volt? Felköltöztetek egy rokonhoz vagy az első gyanús jelnél 200km/h-val száguldottatok Bp.-re?

Tigrincs
Mögöttünk is sok vita emiatt :? De végülis megérte! Marhanagy lelkesedés itt sincs. legalábbis nem olyan, mint Ivánnál, de erre készültem. Minthogy arra is, hogy később, mikor már látható lesz vagy az első közös uh után változik a helyzet. Mostmár azon "vitázunk", hogy Zsolti azt mondja, hogy hamár belement, akkor legalább fiú legyen. Olyannyira fiút akar, hogy még arra is rábólintott, hogy Simon legyen :lol: :lol: :lol: Vagy 5 éve kűzdök ezért a névért. Már Ivánnál is ezt szerettem volna. De én lánypárti vagyok :wink: Mármint most! Fiam már van, kipróbálnám a lányos anya szerepet is :wink:
Egyébként sztem lány lesz. A boszorkám legalábbis azt mondta, hogy annak érzi, de én is... Aztán majd elválik :D

Kriszta
Igen, az nekem is feltűnt, hogy anyósodnak csak "egy" unokája van :shock: És az Panka. Mielőtt Peti született, említette többször, hogy lesz Pankának testvére, de utoljára akkor beszélt róla, mikor elpanaszolta, hogy Péter lesz a neve, mert ez nem valami fantáziadús :? Aztán egyik anyuka a játszón egyszer említette, hogy a másik fiánál is vannak gyerekek. Én csak pislogtam, és nem értettem, hogy akkor miért csak Panka, Panka, Panka?
Olyan nagyon akkor nem csípitek egymást.....

Ancsa
Éljen a konyhaszekrény! :wink: Nem is látszik olyan nagy kupi! Nálunk költözés nélkül is olyan rumlit varázsoltak a fiúk, hogy csak pislogtam :oops:
Kép
Látod! Nincs okod szégyenkezésre :wink: Nekem jobban :oops: Mentségemre szól, hogy kicsit hagytam, hogy élvezzék a disznóólat, aztán rendezkedtem :wink:

AprooZsó
Valóban úgy lesz, hogy ahogy Levi nő, majd lazulnak a szabályok a kutyival szemben :wink: Nekünk perzsa macsek lakásban. Mikor azt mondta a szomszéd srác, hogy majd ha Iván fut, akkor már a játékaik is közösek lesznek, felháborodtam, de így lett :lol:
Nálatok gondolomkutyi a kertben, az azért egy kicsit másabb a plusz kosz+sár miatt....

Andi
Szuper, hogy anyukád éhes!!!! És a vérkép....NAgyon klasz! De akkor most mi lesz? Meddig kell bent lennie? És legfőképpen mi a baja?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok Lányok!

Utólag is boldog ünnepeket Mindenkinek!

Én is itt, csak mire mindent végigolvasok, Maneszka ébred, és írni már nem tudok általában.

Memme, Reni! GRATULÁLOK!!!!!! A fogadtatás valóban hervasztó... Lecarni!

Reni! Iván szopizik még, ugye? Priviben megírod, hogy mikor jött meg először? Vagy lehet itt is, csak gondoltam nem annyira publikus infó. Nekem még mindig semmi - mármint menzesz, kezdek aggódni, bár az is igaz, hogy Máté elég rendesen szopizik még éjjel.

Andi! Jó hír, hogy éhes anyud, pihizz kicsit, most így az ünnepek után.

Aproo-Zsófi! Én is Pázmány, csak btk.

Orsi.k! Én is 2010-ben szeretnék megint szülni, úgyhogy már ketten vagyunk.

Veronikusz! Jobbulást.

Táblázatba én is küldenék adatokat, kinek küldjem?

További szép évvégét.

Andi
Vendég

Ja, még azt akartam, hogy

Zsófi: szép a mei tai. Ezt tényleg lehet nagyobb gyerekeknek is használni? Hány kilóig ülhet bele a gyerkőc? Én is gondolkozom egy háti hordozón, mert a kengurut kinőttük, de olyan bazi nagy kirándulós zsákot azért nem vennék asszem.
Vendég

Vandini
Igen, Iván még szopizik, de már csak napi 3x, ebből 1 normális, a többi az inkább egy kis lelki plusz 2 percben :D
Iván 9 hónapos volt, mikor nekem megjött. Majd' két éves koráig annyit szopizott, amennyit akart. Sokszor napközben is csak felcuppant. Éjjel 2-3x ébredt. Aztán először a napközbeniket redukáltam csak délutáni alvásra és reggeli ébredésre. Aztán úgy 2-3 hónap múlva jött az éjszaka. Csak este nyammog egy kicsit, aztán legközelebb reggel egy kicsit. Mindkettő könnyen ment. Bár az éjszaka valamivel nehezebb volt. Nappalit simán vette éjjel volt kis nyüszi, de inkább az volt nehéz, hogy félálomban magyaráztam :?
Fentiek inkább a későbbiekre :wink:
Szerintem menj el dokihoz, ha nyugtalanít. Azt mondják, szopi alatt előfordul :wink: Egyik barátnőmnek Ivánnal egyidős a lánya. Még egyáltalán nem jött meg neki :shock: Oké, szedett cerazettet a ányka 6 hónapos kora óta, de július végén abbahagyta és még semmi. Ő mondjuk éjjel és nappal is szoptat elég sokszor. Szóval ilyen is van. CSakhát így nehéz összehozni a kistesót :(

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni! Ja, látom a szopis vonalzód. Akkor azt kérdezem, hogy mennyit szopizik Iván egy nap? És az éjszakák hogy változtak augusztus óta? Tudod, akkor váltottunk levelet ezügyben. Csak nagyon érdekel, hogy egy több mint kétéves hogy csinálja...
Vendég

Reni! Tanulságos :D Köszi
Vendég

Reni!
Ilyet nekünk is mondott Vidadoki. Hogy biztos direkt akkor. :lol: Aztán azt is mondta a 6 hetesen, hogy a következőt majd egyeztessük. :lol:
Ja, anyós csak Pankát látja, de hogy miért, azt nem tudom. Van neki még három unokája rajta kívül.
Egyébként nem lenne vele semmi bajom, nagyon rendes, ha nem lenne, nem is tudom ki lenne segítség nekünk. Csak iszonyú erőszakos bír lenni, meg vannak hülye dolgai. Most éppen az orvosnál szólalkoztunk össze, mert állandóan beledumál, és valahogy még nem esett le neki, hogy én vagyok a gyerek anyja, és szeretnék én beszélni az orvossal.

Kép
Kép
kriszta36

Jó napot Lányok!

hát .... ezt a termést! csak futólag tudtam követni itt a dolgokat. :oops: Jól olvastam hogy Brigi is babát vár??? mármit VkBrigi????? :D :D :D :D vagy csak szimplán nem látok a csipától :? :lol:

Tenci!
:lol: NEM!!! jövőre MÉG 5-en megyünk a szüleimhez!!! :lol: Én páros évben szoktam szülni!!! :lol: :lol: Kata 2004, Szofi 2006, Zsófi 2008 ..... :lol: :lol: :lol: hallod Orsi!!! 2010 első n.éve még játszik!!!! :lol: :lol: :lol: na addig persze sok víz lefolyik még a Dunán! Nincs kizárva hogy ilyen "buzgó" segítséghegyek mellett nem lesz több :?

Én ma Katával és Zsófival voltam gyerekdokinál. Kata is megkapta a Prevenart. Most már mind a 3 be van oltva. Dokinéni írt fel szemcseppet+szemkrémet :oops: kötőhártya-gyulladásunk van. Zsófinak szerencsére még light-os. Az én szemem viszont megint :oops: ... szipahegyek :? na de már van rá gyógyszer. :wink: Drága szemközti nagynéném vigyázott Szofira. :D Hát! Hisztihegyek. Alig tudtam lefejteni a kezét a lábamról, hogy el tudjak jönni. A lépcsőházban öltöztem fel. :? Nagynéném le is izzadt rendesen. :lol:

Ja! 3 lány 2 napja egy szobában alszik. :D Igaz nekem feláll a szőr a hátamon, hogy a "nagyok" felkeltik a békésen alvó Zsófit. Tegnap nem tudtam őket egyeszerre lerakni és éjjel is bulizott - most éppen - Szofi. :oops:

Andi!
örülök, hogy anyukád javulóban :D csak így tovább!!! mikor mehet haza???

Ancsa!
nagyon szépek vagyok! Lara olyan édes!!!!

bocsi lányok de a többi kiesett a fejemből ... :? jegyzetelnem kellett volna. :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja Ő lesz a védőnőd most is? Mert írtad, hogy dokit akarsz váltani. De akkor védőnőt is? Vagy az körzetileg meghatározott? Ciki, de nem tudom.

Kép
Kép
kriszta36

hááááááááááát ez nem semmi....napok kellettek míg utólértelek Benneteket, mindig volt 2 új oldal....na de most megvagyok :lol: :lol:

Üdv az újaknak :lol: tök jó, hasokan vagyunk, legalább színes a topic :lol:
Minden fotó szuper ,látom ajándékból sehol sem volt hiány :lol:

Veronikusz!
Jó hogy jöttél, azt viszont nagyon sajnálom, hogy betegeskedtél :oops: Remélem jobban vagy!! A lányok jól érezeték magukat???Zsófi hogy viselte az utat?????Te figyi ha pisilni kell a lányoknak akkor szólnak, hogy álljatok meg?????

Memme!
Gratulálok a legifjabb pocaklakóhoz :lol: HMG-s voltál?????Én is szentesi vagyok......csak egy ideje lakom pesten.Majtényi tanár úr????László Zoli???Keserű????Kiekkel tartod a kapcsolatot????
Képezeld én a Zsoldosban tanítottam (régen 603) tudod ott van vele szemben.....milyen pici a világ...
Mikor végeztél?????

Eni!
Rokonlelkek vagyunk a ha Silver nano mosód van..nekem is az van.Én sajna nem vagyok vele 100%ig megelégedve...néha elfelejt öblíteni...de legalább szép :lol: :lol: .Remélem a tiéd enm lsz ilyenfeledékeny :lol: Ügyik vagytok Jankával 35hétCsak így tovább!!!!

Zso(Aproo)
Boldogságos szülinapot így utólag is!!!Levi nagyon édes kissrác :lol: :lol: Nem irígyellek a férjed miatt, olyan rossz ha az ember eltervez a párjával egy progit és mégis meghiúsul...sajnálom, de kalsszak vagytok Ti a Levivel és megoldjátok.......

Reni!
Gratulálok Neked is.....majd szorítok , hogy Vidadokis szülésed legyen, mert azt nem szabad kihagyni!!!!!! :lol: :lol:

Ancsa!!!!
Nagyon édes Lara :lol: Te jól vagy????

Betegeskedőknek jobbulást!!!!!
Remélem senki nem maradt ki........

KépKépKépKép
vdorka3

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
vdorka3

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:31-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:31-kor.
Vendég

Dorka!
Kicsit depis vagyok! :oops: picit könnyeztem mikor elindultunk onnan és mikor hazaértünk akkor is. Tiszta ciki! Kis nyafi vagyok. :oops: Különben még folyik az orrom. Azt meg hogy szét kell feszegetni a szemem …. :oops: már nagyon-nagyon várom a tavaszt!!! :D:D:D ez a sötétség nem túl jó. Te hogy állsz a rossz hangulattal? Elmúlt már???? Jobb azért?
Zsófi remekül bírta az utat. :D SEMMI gond nem volt vele. Evett, aludt, nézelődött. Főleg engem meg a hordozóra felakasztott állatkákat. :D Tündér volt! Lányok meg DVD-t néztek végig. Meg is haltunk volna nélküle. :lol: lányok és a pisi: igen szólnak :D ezzel semmi gond nem volt. Persze nem kell őket itatni ilyen úton. :D Velem több baj volt pisilés terén. :lol: Ha nem is minden, de minden 2. fánál … :lol: kint is jól érezték magukat. Több figyelem jutott rájuk. Papám meg … nagyon aranyos volt. Mondtam neki, hogy nekem kellene egy Karamalz nevű maláta ”sör”, erre rögtön elszaladt, mint kiderült végig járta a boltokat, de nem talált, így vett NEKEM alkoholmentes sört!!!! :shock: Én!!! Aki utálja a sört!!!! Nem bírtam meginni még a kedvéjért se. :oops: :oops: csak hogy jót is mondjak rá és nem csak azt, hogy nem örült Hármaskának. :D ja! Szegény Zsófit kint senki se akarta észrevenni. Elmentünk a boltba Lacival, apukám a nagyokkal játszóra, mamám már nem tudom hol volt, erre öcsém simán lelépett és otthagyta Zsófit egyedül, hogy úgyis elvan egyedül, minek maradjon!!! Apám meg egyszer elkezdett buzgón szellőztetni Zsófi szobájában, mert nem vette észre, hogy az ágyon alszik :D:D:D:D ez aranyos volt azért :D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
jaj de szépek vagytok!!! :D Nagyon szép kis családod van! :D
Zsófi is kinőtte a kiskádat :D de még így nem mertük belerakni a nagyba :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok, mi is itt...

Reni, gratulalok! es lanyneved van favorit?
egyebkent megprobaltam megegyszer azt az ikeas sutit, de nem lett sokkal jobb, nemtom, mit csinalok rosszul, ugyhogy visszatertem a megszokott mezeskalacsfuszerkeverekes recepthez, az bevalt...bar a sogornom azt mondja, az ujon mar mas recept van, nekem meg volt egy tavalyrol...

Aprookanak is gratulalok a szulinapja miatt, hehe, jo neked, h ilyen fiatal vagy meg...:)

Veronikusz, ZSofi, Panka, meg akit meg kifelejtek, jobbulast!

nekunk a karacsony egesz jol telt, egyik tesomek bejelentettek, h jon a harmadik gyerekuk, hehe, ugy latszik csucsszezon van...
most meg elkaptunk vmi megfazos cuccot, mi dogrovason, Zsofinak meg a foga jon, ugyhogy a tegnapi ejjel extra rossz volt, szinte alig aludtunk vmit, egesz ejjel sikitva sir, es setalni kell vele, ha bealszik es leulunk, par perc mulva ebred es sikit ujra....eleg zombik vagyunk...probaltam a gyerekorvost hivni, mit lehet adni neki ilyenkor, de persze szabin van... a vedono meg azt mondta, semmi trukk nincs, probaljunk, nappal aludni... nektek van, ami bevalt?

banana

ja es Zsofi, jo a Mei tai, ez milyen fajta? Kozy? :P

banana

látom megjöttek az új vonalzók Reninél, meg Memme...vlkit kihagytam, igaz? :roll:

vandini, Ok, ez jó hír., de én szigorúan vagy jan-febr-márc-ápr vagy okt-nov - mivel nem szeretnék nyáron szülni, és nem is szeretnék nyáron nagy túl nagy pocit. Smile (jól elterveztem, nem igaz? de úgyis a baba dönti el mikor akar jönni. kolost sem tudatosan terveztük de ő jönni akart, és most akart jönni, hát jött is.
Te melyik dokinál?

[quote]T írta:áblázatba én is küldenék adatokat, kinek küldjem?

milyen táblázatról van szó??

veronkusz, remélem minél hamarabb meggyógyultok és nem lesz súlyosabb Zsófinál kötőhártya-gyulladás.
nagyon teszik a Szofi név, én is ezt gondoltam adni kolosnak ha lány lett volna (csak nem tudtam benne van-e az utónévkönyvben, de ezek szerint lehet mo-gon ezt adni).

Dorka, nagyon jók a képek, tényleg angyon helyes családod van. (ha nem indiszkrét, de hogy csináltátok, hogy a 2. lány lett. :lol: :lol: :oops: én is kislányt szeretnék 2.nak

szia banana (nem tudom a rendes neved még új vagyok) mi a szokásos dentinox-al kenjük még most kolos ínyét. nekünk használ. meg vannak homeos bogyók, chamomilla 5ch(??-ebben nem vagyok biztos), fél óránként mehet 5 golyó. remélem segít.
Vendég

hello, bocsi, h teged kihagytalak, udv kozottunk! :)
chamomilla 5 ch direkt a szajba? nekem 15-os van es fel szoktam oldani egy kis vizben a bogyokat, de nem nagyon lattam valtozast...mondjuk naponta egyet adtam eddig...

banana

semmi baj, elvesztem a sok komment között. :)
ja, igen, lehet hogy 15...én is vízben oldom fel. nekünk volt, hogy használt. de ez is olyan dolog, hogy ha hisz benne az ember akkor használ, ha meg nem nagyon akkor nem. legalább is szerintem, bocs ha vlki ezzel megbántok, de én nem igazán hiszek benne. de ha látom szenvedni a gyerek mindet megteszek, hogy jobb legyen neki még ha ne is teljes meggyőződéssel.
Vendég

Kriszta
Anyósodat nem cserélem le :wink: :lol: Lehet, hogy nem is lehetne, de mindegy. Igazából én nem vagyok az a rászoruló típus :oops: Mondhat bármit, megyek a fejem után. eddig egyetlen tanácsát fogadtam meg, hogy próbáljam ki az elektromos fogkefét, ha nehezen megy a fogmosás, mert Pankál bevált :lol:
Az korán kiderült számomra, hogy mások a nézeteink sokmindenben, szal ha elakadtam, akkor hívtam a barátnőmet, aki másfél év előnyben volt hozzám :lol: Anyósodat elérni különben is művészet :lol:

Lilluska, Vandini
Nem terveztem, hogy szopival mi lesz. Azért némileg leredukáltam, mert érzékenyebbek a cicik. Az egyik mindig is rosszabbul bírta a strapát, az most szinte kiesik. A másikkal elvagyok. Az első pár másodperc néha kellemetlen, de aztán megy simán

Folyt.köv. Iván nyüszít :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Lilluska,Vandini
Szóval nekem belefér a tandem :wink: Meglátjuk később mi lesz. Azt hiszem Iván nem az a típus, aki lemond majd róla olyanok miatt, hogy más az íze, meg kevesebb :lol: Ha nem lenne szopi, akkor asszem a délutáni alvásnak búcsút inthetnék :? Most sem sok, mert másfél órának már örülök, de annyi kell. Estére hulla vagyok. Mindig beájulok Ivánnal 8-9 körül :? Szóval csak a délután marad, mikor egy kicsit lazíthatok. Este ugyan felébredek néhány óra alvás után, de akkor meg forog a gyomrom :? Viszont, ha nem kelek fel, akkor meg 4-5 között kipattan a szemem és csak akkor tudok visszaaludni, mikor Iván ébreszt, hogy Anyu mesélj! Szóval nekem semmi sem jó :lol:
Vandini: Semmi nem változott, hogy abbahagytuk az éjjeli szopit. Ugyanúgy ébred, mint előtte, egyszerűen csak szopi nincs, összebújás van helyette. És ez független attól, hogy mellette alszom, vagy a másik szobában :wink:

Veronikusz
Hány óra volt az út? Azt el is hiszem, hogy mesék nélkül megahalál lett volna :) Kár, hogy ilyen nyavalyákkal jöttetek haza :? Még szerencse, hogy Zsófinál legalább nem olyan meredek. Zsófielfelejtős meg....Nagyon meredek! Főleg öcséd, aki szándékosan....Hány évesen godolja mindezt?

Banana
Sajnálom az ikeás sütit :( Sebaj, van másik recept. Ha az jól bevált, akkor minek váltani :wink:
Fogzásra nálunk is bevált a dentinox zselé. Igaz, Iván jól bírta nagyon. Nekünk van borostyán láncunk is. Nem tudom, hogy az használ-e, mert az első gyanús jelnél megvettük és azóta is a nyakában :D Chamomilla 15ch mehet sokszor! Bár szerintem ez nem túl erős szer, annak ellenére, hogy én homeó párti vagyok...Persze ha az ember nem tartja be a homeós szabályokat akkor nem hat! Ezeket sokan nem tudják, mert egy mezei gysztárban senki nem szól ezekről:( Ha nagyon meredek, akkor én adtam Nurofen szirupot. Igaz, összesen 2-3 alkalommal volt rá szükség, de az kiütötte :lol: Fél adag is elég volt, gyorsan hatott és jól aludt utána.
Kedvenc lánynév: hááát, a hella és a helga nagyon tetszik, de ezek biztosan nem jönnek szóba :lol: Rosszul választottam férjet :D Jobban meg kellett volna gondolnom, hogy a kedvenc neveim és a jövendőbeli apa vezetékneve passzoljanak :lol: De komolyra.... Linda, Szonja. Ezek vannak porondon. Vagyis ezekkel próbálom győzködni Zsoltit :D

Dorka
Nagyon szép a fátok (úgyis mindenki a családodat dícséri :D ) Cuki az angyalkák. Jól látom? Horgolt angyal? Úgy szeretem! Minden évben veszek egyet. Idén is akartam, de a néni követvén a divatot csak színeseket árult :( :?
Kukásautó, hihi, az nálunk is nagyon ott volt :D Közösfürdős a kedvencem! Olyan édik :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Memme,
Milyen válasz kép? Miért keresed most meg Tóth dokit? A TE dokid nem lesz itthon?
Mit kapnak unokahúgodék?

Eni,
De jó, de jó!
És akkor ez milyen gép???
ÉN is megvettem a mosogépemet!! Szombaton hozzák, most meg összeraktam a szennyest zsákokba, mert holnap meg vendégeink jönnek. Meg három adagot ma kimostunk Anyósnál!

Nem, nem alszom, én ilyen vagyok. Szeretem az éjszakát, tudod így vagyok kódolva genetikalag, Larával is itt ültem sokat! Úgyhogy neki is átadtam a kódot

:lol: :lol:

Orsi,
Köszönjük a dícséretet, én meg meghalnék ha korán kéne kelnem, mint ahogy meg is tettem,
:lol: tegnap éjszaka, vagyis hajnalban, mert Lara 5-kor ébresztőzött, de aztán csak 9-kor volt zenés ébresztő, mert kapott egy mesekönyvet, ami zenél, és imádja, és azt nézegette, na meg dumált ezerrel. VAlami bigyókról :lol: :lol:

Reni,
édesek a fiúk!

Dorka,
nagyon, nagyon szépek vagytok!
Lara imádta ezt a macit, most vittük fel a padlásra! :lol:
Mármint már rég nem használjuk, csak most oda költözött.
köszönöm meg vagyok, hol így hol úgy.
És tényleg szép a fátok.
nem tudom igazából, hogy arany vagy fehér, de jövőre fehér fánk lesz,

VEronikusz,
hú az nem lehet semmi, ahogy együtt buliznak, és mostantól kezdve akkor ez így lesz!!! 8) :lol:

Reni,
Nem tudtad elérni Kriszta Anyósát?hogy hogy?
én nagy nehezen megszereztem a számát, de meg is bánta.
:lol:
Látom nem megy az alvás. :wink:

ancsaboszi

Sziasztok!

Úgyis a felét elfelejtettem, mire idekeveredtem....

Orsi, mit tanulsz most?

Reni, szupi az új vonalzód, süljön csak a Kispipi. :lol:

Banana, én nagyon hiszek a homeos cuccokban, amit mi adunk folyamatosan:
Chamomilla ch9, ez jobb, de boiron-os kiszerelésben ritka, szóval akkor jó a ch15, mellé belladonna ch9 hőemcsire. Nagyon beválik, 3x5 golyó/nap, de kell pár nap, amíg látszik a hatás. A ch nagyon fontos, mivel pl az urtica 5 ch tejfokozó, de a ch9 és ch30 változata már apasztó, szóval nagyon nem mindegy.
Gondolom azt tudod, hogy kell beadni, amíg nem tud szopogatni magától a lurkó, nagyon pici vízben feloldani, én ott szoktam hagyni akár hosszú órákra is és olyan zselésen sűrű lesz, Levi imádja lenyalogatni a kanálról, ami ugye szigorúan műanyag kell legyen, a fém semlegesíti a bogyesz hatását! HA sietni kell, mi fogpiszkálóval szoktuk kevergetni.

Betegeknek jobbulást.

Mi most a hisztizős elalvás korszakát éljük, kemény, izzadós 30-40 perces üvöltős menetek, délelőttönként mindez kb. 20 perc alvásért...
:cry: :?

Na, de már nagyon szuperul fogunk, forgunk, már egyszer sikerült hátról hasra is!

Eni, vettem dologelt, annyira édesen nyalogatja a szája szélét Levi, ha adom neki, mint egy újszülött kiscica.

Dorka, ezt még úgysem senki: mennyit fogytál? Vagy a kép nyújt? :wink: NA, sztem sokat, ugye?
Én nem páromra haragszom, tudtam, hogy milyen orvosfeleségnek lenni, tesóm és sógornőm is az,csak azt utálom hogy vannak olyan dokik, hogy ha ő szív, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is. Azért tartotta benn Petit hétfőn déltől 4ig( pedig ő volt hivatalosan az ügyeletes), mert egy beteget kellett várni egy másik osztályról és megmutatni, hova feküdjön és kb. 2 percben ránézni a kórlapjára. Abszolút semmi teendő nem lett volna vele. Na, az ilyen besavanyodott emberektől futok falnak.... :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?