Húúú mennyit írtatok! Már ki is esett kinek mit akartam
örülés-nem örülés
Számomra is magas, hogy egy ilyen hírnek miért nem lehet örülni. Elvégre az ember nem azt várja a rokonaitól, hogy ők neveljék fel, ők fizessék a sulit, stb....
Memme
Jaaaaj, akkor te szerencsésebb lehetsz nálam! Ivánnal aug.17-re voltam kiírva, aug.8. lett belőle. Most aug. 11. Ez sehogy sem tűnik jónak
Engem le is szúrt
Vida doki, hogy ilyenkor nem szabad gyereket csinálni, mert ő szabin lesz
Úgy fest akkor, hogy én már javában babázok, mikor eljön a te időd( legalábbis, ha folytatjuk az eddigi rutinunkat
), szal nem kell dokinak futkosni a szülőszobák között
Remélem Kispipim jófej lesz és vagy már előbb "készre sül"
vagy még ad magának bőven időt! Nem véletlenül választottam Vida dokit. Szomorú lennék, ha nem zudnék vele szülni
Tényleg, te minden vizsgálatra (labor is) jösz fel Kecskemétről? És szülésnél hogy volt? Felköltöztetek egy rokonhoz vagy az első gyanús jelnél 200km/h-val száguldottatok Bp.-re?
Tigrincs
Mögöttünk is sok vita emiatt
De végülis megérte! Marhanagy lelkesedés itt sincs. legalábbis nem olyan, mint Ivánnál, de erre készültem. Minthogy arra is, hogy később, mikor már látható lesz vagy az első közös uh után változik a helyzet. Mostmár azon "vitázunk", hogy Zsolti azt mondja, hogy hamár belement, akkor legalább fiú legyen. Olyannyira fiút akar, hogy még arra is rábólintott, hogy Simon legyen
Vagy 5 éve kűzdök ezért a névért. Már Ivánnál is ezt szerettem volna. De én lánypárti vagyok
Mármint most! Fiam már van, kipróbálnám a lányos anya szerepet is
Egyébként sztem lány lesz. A boszorkám legalábbis azt mondta, hogy annak érzi, de én is... Aztán majd elválik
Kriszta
Igen, az nekem is feltűnt, hogy anyósodnak csak "egy" unokája van
És az Panka. Mielőtt Peti született, említette többször, hogy lesz Pankának testvére, de utoljára akkor beszélt róla, mikor elpanaszolta, hogy Péter lesz a neve, mert ez nem valami fantáziadús
Aztán egyik anyuka a játszón egyszer említette, hogy a másik fiánál is vannak gyerekek. Én csak pislogtam, és nem értettem, hogy akkor miért csak Panka, Panka, Panka?
Olyan nagyon akkor nem csípitek egymást.....
Ancsa
Éljen a konyhaszekrény!
Nem is látszik olyan nagy kupi! Nálunk költözés nélkül is olyan rumlit varázsoltak a fiúk, hogy csak pislogtam
Látod! Nincs okod szégyenkezésre
Nekem jobban
Mentségemre szól, hogy kicsit hagytam, hogy élvezzék a disznóólat, aztán rendezkedtem
AprooZsó
Valóban úgy lesz, hogy ahogy Levi nő, majd lazulnak a szabályok a kutyival szemben
Nekünk perzsa macsek lakásban. Mikor azt mondta a szomszéd srác, hogy majd ha Iván fut, akkor már a játékaik is közösek lesznek, felháborodtam, de így lett
Nálatok gondolomkutyi a kertben, az azért egy kicsit másabb a plusz kosz+sár miatt....
Andi
Szuper, hogy anyukád éhes!!!! És a vérkép....NAgyon klasz! De akkor most mi lesz? Meddig kell bent lennie? És legfőképpen mi a baja?