Sziasztok!
Kicsit ritkán jutok ide,, de azért nyomon követem az eseményeket.
Igaz kicsit szita az agyam, mert a fele dolgot lehagyom amit akarok..
Vera: sajnálom h nem találják a problémát, de remélem hamar és megnyugtatóan megoldódik! szoritok, h mielőbb élvezhesd Izát!
Pelenka: nekünk a Pampers a nyerő! Liberót kb. 3 db-ot próbáltunk ki a kórházi ajándékcsomagból, de meggyőzött h ne is vegyek.
Tudom régi téma: szülésznő: nekem ez az egy előnye volt a 2 hetes kórházi "nyaralásnak" megismertem őket és fogadtam. A doki pedig lebeszélt h nem "szokás" errefelé.
A lehető legjobb döntésem volt. Azt mondták h 10 ezer pénz, mi 20-at adtunk, de nagyon nem akarta elfogadni. De a bent töltött 6 napomat végigkísérte, ha nem dolgozott telefonált, szobát intézett nekem, még a szülés előtti napon is hivott h mi ujság.. állitólag ő érezte h szülök..
Segítség: nekem Apától nagyobb segítség senki nem lett volna! mosott vasalt, takaritott, ha kellett órákig dajkált h aludhassak, szóval főnyeremény..most már dolgozik, de jól boldogulunk.
Kitartást a két kismaminak! Már nem sok időtök van ...lassan január!
Sina: én is igy gondolom a császár témát.. ha kellett hát kellett... én is azt sajnálom h később indult meg a tejcsi... plusz az altatás miatt én később is kezdhettem.
én is vígan vagyok..
Fürdés: gondolkodás nélkül a kád habos víz!!!
alig várom--
Látogatók: eddig még csak a szülők voltak nálunk, meg a keresztlányomék.. 16 hónapos és zabálnivaló volt ahogy közelitett h baba! és megsimizte Kismanóm hátát..
Lányok lenne egy kérdésem.. remélem tud valaki segiteni.
szóval: mennyi idő telhet el két altatásos műtét között? vagy nincs ilyen szabály?
és hogy oldjam meg az etetést? mert egy cseppet sem tudok fejni épphogy elég neki a cici.. köszike..