Sziasztok!
Látom, fő téma a fogyókúra.
Én épp most vágtam be egy Sport szeletet, ki tudja, mikor fogok legközelebb csokit enni.
Isten éltesse a ma fél éves Lizát, Bencét és Csabát!
csillala: Nagyon szép Bogi, máskor is hozz nekünk képeket róla!
akata: Akkor napközben Adél sem alszik túl sokat, bár ő legalább este egész szépen alszik.
Leáról ez nem igazán mondható el, legutóbbi este is felkelt kb 4x, és hajnalban alig lehetett visszaaltatni.
muffin: Feltétlenül menjetek el nyaralni mindenhova, ahova csak tudtok! Szerintem nagyon jó dolog megismerni más tájakat, más kultúrát, embereket, izgalmas és örök élmény!
Örülök, hogy nem lettél beteg! Érezzétek jól magatokat síelés közben!
Viki: Jól tetted, hogy pihentél, nem azért írtam, mert meg akartam szólni a ház elejét.
Sokszor én is úgy aludnék, de nappal valahogy nem tudok nyugodtan, sőt mostmár éjjel is egyre kevésbé, mivel Lea bármikor felébredhet.
Néha már kezdünk az őrület határához érni Lacival, hogy miért nem alszik nyugodtan ez a gyerek????
Használd egészséggel a csizmát, Lackó meg a sapit!
szly: Azért csak pihengess, amennyit tudsz, és toljad befele a vitaminokat!
Andi: Jók a képek! Jó, hogy ki tudtál kapcsolódni a neked leginkább megfelelő módon. A sütis fotó egyenesen merénylet!!!
Orsi: Ezek szerint mégsem jössz a talira??? Lea sem szereti a sárgarépa pürét, sem a krumplit. A kedvence az alma-őszi univeres bébidesszert, de azt ugye meg nem ehet ebédre.
bondi: Jó hogy jöttél, már kezdtelek hiányolni!
Jobbulást Otitoknak! Ha lehet, gyertek az IKEA-ba! Mi is megyünk, ha nem is sok időre, mert ugye azért nekünk elég messze van, de legalább tudok személyesen is találkozni veletek.
véda: Én jó ötletnek tartok mindent, amit leírtál! A centi mérés pl tényleg nagyon észszerű ötlet, mert a torna során általában izmosodunk is, és az izom tömege nagyobb, mint a zsíré, ezért csalós lehet, ha csak a súlyt nézzük. Sőt én a magam részéről támogatom fogyós-topik nyitását is, mert tényleg unalmas lehet majd pár hét után a nem-fogyózóknak a mi nyavajgásunk.
Ha meg még sem, akkor is el tudja olvasni bárki a másik topik tartalmát is, és írhat is bele, ha kedve szottyan, nem lenne senki sem kirekesztve. Szerintetek?
Ami: Jobbulást neked! Homeos bogyókkal hogy állsz? Ha náthás vagy, ajánlom a CORYZALIA-t!
Timi: Jók a képek!
Lányok, akkor pontosan holnap hánykor van a tali? 11-kor és az IKEA kajálda részében?
Remélem, nem jön semmi közbe, és tudunk menni. Most azt figyelem, mennyire szottyos Lea, mert nem szeretnénk megfertőzni senkit sem! Furcsa, mert a fülét is markolássza, de ha én nyúlok oda hozzá, nem kapja el a fejét, akkor csak nem fáj neki ugye?
Egyébként tegnap este megint úgy összekaparta magát, mintha pengékkel játszott volna.
Úgy néz ki, mint egy totálisan kezdő ninja.
Pedig már ennél jobban nem tudom levágni a körmeit - ráadásul eddig soha nem volt ennyire összekarmolva. Mondtam is neki, hogy szépen néz ki, épp akkor, mikor be akarom mutatni a játszótársainak.