Új privát üzeneted érkezett!

Bondi! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hát ezért reggelente megfogok enni egy szelet kenyeret!
Ha látnátok,hogy mennyi kenyeret,cukrot,csokit nyomok elhinnétek,hogy ezek csökkentésével is menni fog!
Majd meglátjuk menet közben,de hogy rohadt éhes leszek az tuti!

Na de majd mikor rámjön a tavaly nyári ruhám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Véda! Szerintem is lehet uncsi lesz a többieknek a sok fogyó!
Nermtudom kell e új topic,végül es jó ha lesz de az sem baj ha nem!
Igazából ezt a nem fogyósok jobban tudnák!
Amit írtál adatokat szerintem jó ötlet.

Ja! És képzeltéjet,semmiképp nem tudtunk volna menni a talira,olyan taknyos lettem,hoy alig látok ki a fejemből!
maszkban nyomom,remélem Áron nem kapja el,szegény most gyógyult meg!
És úgy fél az orrfújástól !
De remélem még lesz amíg Apa itthon van,jó lenne Sz.andi ha akkor te is tudnál jönni!
Addigra Wera is hazajön!
Tényleg nem taliztok?

Kép

Kép
ibm

Nahát! Most elkezdtem jegyzetelni a netről a kódok szerint,pl. a sárgadinnye ott van az 1-es kódok közt,aztán jönnek a 2-es kóduak amit szigorúan 3-ig lehet enni,erre ott is van sárgadinnye! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A könyvben meg az van a szilva 1-es,itt meg 2-es!

Asszem ez a fogyó Norbi-Ami Update lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És most én is befejeztem a fogyó témát!

Kép

Kép
ibm

Ami!
Sztem az azért nagyon fontos, hogy nagyon ne éhezz, mert utálni fogod a fogyót, de még magadat is! Elég, hogy csökkented, amit írtál. Jó, akkor is lehet, kicsit éhesebb leszel, de azért az mégsem koplalás. Én mindent fogok enni, de figyelem majd a kal.értékét, és napi 1500 körül megállok, de ha 1800 lesz, akkor sincs tragédia. Szopi mellett még az sem sok.
Tegnap egyébként összeszámoltam, mennyit ettem no diétával. 2200 kcal. És ebben volt 2 tányér paprikás krumpli, meg zserbó, meg csomó gyümi... Szóval sztem 1500 kibirható lesz :D
Vendég

Ami! Én szeretnék talizni Werával, de nem tudom mi van vele. Lehet, fel kéne híííni??

sz.andi

Véda! Nekem nincs idegeztem számolgatni. Pedig nem lenne rossz, de tuti nem fogok. Update és kész. Nagyon kíváncsi vagyok, meddig bírom majd...

sz.andi

Most már tényleg becippzározom a számat fogyó-ügyben :oops:

Más: Tamara, mit csináltok?

Vkata, tuti nem jöttök?
Vendég

mindjárt visszaolvasok, csak hoztam nektek képeket.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
timi1982

Vera Tiszaújvárosban van és nem tud életjelet adni, mert rossz az öccse gépe.
De írok neki sms-t...érdekel is meggyógyyult-e...

Kép
andkata

Én támogatom a külön fogyis fórumot.

Most megyek pakolni, amíg a fiúk huncutkodnak!

Timikém!
Szépek vagytok!

Mérlegnél max. elkérem anyósékét.
20150601134430

Veda: asszem te leszel a fogyos fonokunk!
Az otleteid csucs szuperek! Inkabb legyen kulon topik., mert nem lenne tul jo ha itt ez a nyavalygasainkrol, oromeinkrol...szolna.
Es a tabli is jo otlet.
Abba a topicba lehet kaja otletet irni, leirni ki mikor mit evett....
szerintem legyen.
Mi nem csinaltunk semmi kulonost. Elmentem boltba de vagy fel ora utan hovott Aleko Anna uvolt, igy a postat nem tudtam elintezni boltba sme alltam sehol sorban, stb...jottem haza, addigra mar kosarvideoval lecsillapitotta. De sajna egesz nap nagyon nyuzoge, tegnap delutan is az volt. Igazabol nem is sir, csak nyuglodik :shock:
Aztan foztem, takaritottam, teregettem. Mar csak hajat kell mosnom, meg kokuszgolyot .
Meglatjuk mi lesz belole.

Reggeli otlet nem rossz, en is mar 2 napja cukor nelkul iszom a tejes kavet, amugy meg ha enni fogok reggelit, akkor gyumi, vagy muzli( nekem az a taktikam hogy minel kesobb eszem eloszor, mert amig nem eszem semmit addig nem vagyok ehes :oops: )

Otinak jobbulast!

Evelyn: jo hogy nem betegettel meg. Irigyellek a sieles miatt. En ugyan nem tudok, de a hangulata a hegynek honak, forro teanak, kunyhonak....nagyon szeretem!

Marti: ugyan ilyen okobol szeretnek elkoltozni magyar o rol....

Orsi: Annam kimondottan szereti a repat, de papiban meg nem adtam neki, csak hazit.

szilveszter: itthon, de jon egy hazaspar kisbabaval. de az ejjfelt lehet nem varjuk meg.
Vendég

Csabinak és Bencének boldog fél évet!

Kép
dittke

Tudom, hogy ott van, sztem írok neki!

Én is támogatom a fogyis fórumot!

azért mielőtt elkezdem a fogyit, eszek olyat, amit majd nem nagyon lehet. pl. tiramisut. tegnap csináltam, nagyon fini lett! bárkonyak helyett jäger ment bele :lol: :lol:

ő volt az:
:lol:

Kép

sz.andi

Csajok, vigyek holnap egy nagy szőnyeget, amin tudnak játszani? Vagy hogy van ez ott? Mondjuk lehet hogy mi csak 11 körül érünk oda...

Kép
andkata

Timi jók a képek!

Kép
andkata

Kata: en a kendore vagy pokrocra teszem majd.
Vendég

Sziasztok!
Véda, nem maradtál le, még nem volt időm élménybeszámolni!
Mivel kapcsolatban mit mondtam? A fogyókúrával? Tegnap nagyon szépen leírtam, magamat is meggyőzve, hogy miért nem kezdek még fogyózni, még egyszer képtelen lennék leírni :lol: :lol:
De majd drukkolok nektek, és kérdezzetek bátran, fejben nagyon tudok fogyókúrázni!!! Végül is több mint 25 kilót fogytam Norbival.

Holnapi tali kérdésessé vált, Zsolti taknyos lett. Voltunk dokinéninél, igazából semmit nem adott, csak nem tudom mennyire örültök nekünk, ha taknyosan viszem. Legfeljebb nem teszem le a közös szőnyegre, hanem kézben lesz.
Nagyon szeretnénk menni!

Kép
Kép
patr

fogyóban én is benne vagyok... azt hiszem... igazság az hogy én még lelkileg nem készültem fel rá.
és a legnagyobb bajom, hogy mozgás nélkül tuti nem fog lemenni rólam egy deka se...
de most kizárt hogy el tudjak járni vhova... a séta meg amit nyomok a törpével (az a napi 2-3 óra) az nem elég. mivel hozzászokik a szervezet, és igy nem érzékeli többlet mozgásnak :(
legfeljebb majd gyorsabban tolom a kocsit :D

egyébként nekem az lenne a legjobb ha valaki leirná hogy melyik nap mit ehetek előre egy héttel... mert hogy magamtól kitaláljam és be is tartsam... hát na nem!
:D

nah de majd azért majdcsak csinálom én is valahogy. de irjátok le a topikban hogy ki mit evett, legfeljebb majd következő nap eszem azt :D

Kép

Kép
timi1982

hoztam én is egy pár képet!

Itt a karácsonyi ajándék!
Kép

Itt pedig már benne is vagyok!
Kép

Kép

Kép
linda24

jaj egyébként vmelyik nap mérlegre álltam. hát nekem a versenysulyom 18 kg-mal kevesebb... de nem tudom olyan leszek-e még valaha. azért az már nem most volt :(. ha már 10-12 kg-val kevesebb lennék az is megnyugtató lenne.
szerintem nekem van a sulyom legtávolabb a versenysulytól :(

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Látom, fő téma a fogyókúra. :lol: Én épp most vágtam be egy Sport szeletet, ki tudja, mikor fogok legközelebb csokit enni. :roll:

Isten éltesse a ma fél éves Lizát, Bencét és Csabát!

csillala: Nagyon szép Bogi, máskor is hozz nekünk képeket róla!

akata: Akkor napközben Adél sem alszik túl sokat, bár ő legalább este egész szépen alszik. :) Leáról ez nem igazán mondható el, legutóbbi este is felkelt kb 4x, és hajnalban alig lehetett visszaaltatni. :?

muffin: Feltétlenül menjetek el nyaralni mindenhova, ahova csak tudtok! Szerintem nagyon jó dolog megismerni más tájakat, más kultúrát, embereket, izgalmas és örök élmény!
Örülök, hogy nem lettél beteg! Érezzétek jól magatokat síelés közben! :)

Viki: Jól tetted, hogy pihentél, nem azért írtam, mert meg akartam szólni a ház elejét. :lol: Sokszor én is úgy aludnék, de nappal valahogy nem tudok nyugodtan, sőt mostmár éjjel is egyre kevésbé, mivel Lea bármikor felébredhet. :( Néha már kezdünk az őrület határához érni Lacival, hogy miért nem alszik nyugodtan ez a gyerek????
Használd egészséggel a csizmát, Lackó meg a sapit!

szly: Azért csak pihengess, amennyit tudsz, és toljad befele a vitaminokat! :)

Andi: Jók a képek! Jó, hogy ki tudtál kapcsolódni a neked leginkább megfelelő módon. A sütis fotó egyenesen merénylet!!! :D

Orsi: Ezek szerint mégsem jössz a talira??? Lea sem szereti a sárgarépa pürét, sem a krumplit. A kedvence az alma-őszi univeres bébidesszert, de azt ugye meg nem ehet ebédre. :lol:

bondi: Jó hogy jöttél, már kezdtelek hiányolni! :) Jobbulást Otitoknak! Ha lehet, gyertek az IKEA-ba! Mi is megyünk, ha nem is sok időre, mert ugye azért nekünk elég messze van, de legalább tudok személyesen is találkozni veletek. :)

véda: Én jó ötletnek tartok mindent, amit leírtál! A centi mérés pl tényleg nagyon észszerű ötlet, mert a torna során általában izmosodunk is, és az izom tömege nagyobb, mint a zsíré, ezért csalós lehet, ha csak a súlyt nézzük. Sőt én a magam részéről támogatom fogyós-topik nyitását is, mert tényleg unalmas lehet majd pár hét után a nem-fogyózóknak a mi nyavajgásunk. :lol: Ha meg még sem, akkor is el tudja olvasni bárki a másik topik tartalmát is, és írhat is bele, ha kedve szottyan, nem lenne senki sem kirekesztve. Szerintetek?

Ami: Jobbulást neked! Homeos bogyókkal hogy állsz? Ha náthás vagy, ajánlom a CORYZALIA-t!

Timi: Jók a képek!

Lányok, akkor pontosan holnap hánykor van a tali? 11-kor és az IKEA kajálda részében?

Remélem, nem jön semmi közbe, és tudunk menni. Most azt figyelem, mennyire szottyos Lea, mert nem szeretnénk megfertőzni senkit sem! Furcsa, mert a fülét is markolássza, de ha én nyúlok oda hozzá, nem kapja el a fejét, akkor csak nem fáj neki ugye?

Egyébként tegnap este megint úgy összekaparta magát, mintha pengékkel játszott volna. :shock: :? Úgy néz ki, mint egy totálisan kezdő ninja. :lol: Pedig már ennél jobban nem tudom levágni a körmeit - ráadásul eddig soha nem volt ennyire összekarmolva. Mondtam is neki, hogy szépen néz ki, épp akkor, mikor be akarom mutatni a játszótársainak. :lol:
fmarti

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 11:20-kor.
Vendég

Timi ne szomorkodj, nekem most 20 kilót kéne fogynom, hogy olyan legyek mint voltam. Nekem a 73-75 kg a legtökéletesebb, mert magas vagyok, és erős csontozatú, ugyhogy voltam én 68 kg is de akkor nagyon gebén néztem ki. Hát remélem tavaszig sikerül leadnom ezt a 20 kilót!

Kép
linda24

Na megpróbálok mesélni, ha engednek!

Siófokon voltunk a Hotel Azúrban. Zsolti keresztszüleivel, meg anyukámmal, és a négy gyerekkel. Három szobánk volt összesen, az egyikben voltak Zsolti keresztszülei a másikban anyu Zsuzsival, a harmadikban mi Zsoltival, és Szabolcs gyerekeivel.
Ez egy négycsillagos szálloda, Welness részleggel. Nagyon úri hely, az én ízlésemnek kicsit túlságosan is. Benne van pl a házirendben, hogy az erkélyen ruhát szárítani nem lehet, esztétikai szempontból :shock: . De egyébként tényleg klassz hely, nyáron még jobb lehet, van egy csomó kinti medence, meg játszótér, meg egy csomó minden, ahol elvannak a gyerekek.
Kimondottan gyerekbarát hely, van kiságy, etetőszék, stb.
És ami nekem a legjobban bejött, hogy egész nap szórakoztatják a gyerekeket. Délelőtt is kézműves programok voltak, délután is egy csomó féle program, de még az udvarra is kivitték őket, és játszottak. Szóval így tényleg lehet(ne) pihenni!(ha nem lenne még egy piócám is!) Este meg minidisco volt a gyerekeknek, Zsuzsi rogyásig táncolt.

Valaki kérdezte az árakat, http://www.hotelazur.hu/ ítéljétek meg ti, mi nem nagyon engedhetnénk meg magunknak, de Zsolti keresztszülei hívtak meg minket, így persze jó volt!! :D

Kép
Kép
patr

Kata, példakép :shock: :shock: keress valaki jobbat, mind a 25 vissza is jött! :oops:

Kép
Kép
patr

amig még nem fogyózunk...ezt csináltam tegnap a vacsihoz zsuzsáéknak :D

jah és ha fogyózunk én többet nem eszek náluk... olyan vacsi volt... és annyi....
nah és az a tiramisu... hát én olyan finomat még nem ettem!!!!
hmm most is folyik a nyálam ha csak rágodnolok is!!!

Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

Andi: Viki és családja nagyon aranyos, szépek voltatok!

Timi: Bence és a szülők nagyon jók lettek!
Vendég

Tami: Sajnálom Annát, biztosan a fogát érzi. Abban meg van valami, hogy ha később reggelizel, később leszel éhes ismét. :lol: Számolod még, hogy kb mennyien leszünk a holnapi talin?

Linda: Jók a képek, aranyosak vagytok!

Pati: Lea is taknyos, meg picit köhög, és én is ezen dilemmázok, hogy vigyem-e. De nincs láza, meg egyébként egész jó a kedve, csak nem szeretném, hogy vírusgazdaként osztogassa a betegséget a többi egészséges babának.
25 kilót fogytál??? :shock: Megkérdezhetem, mennyi kilós voltál és mennyi lettél? Az nagyon szép teljesítmény!

vkata: Ne legyél már ilyen kishitű, nem szabad így nekiindulni a fogyóprogramnak! Itt senki nem fogja cikizni a másikat, hogy na te csak ennyit vagy annyit fogytál! Mindenki más testalkatú, más géneket örökölt, van akinek nagyon könnyen lemennek a kilók, van akinek meg jobban meg kell dolgozni érte. De pont azért fogunk össze, hogy támogassuk egymást, és ne hagyjuk, hogy bárki is elveszítse a hitét. :) Meg szerintem aki nem szeretne ebbe a táblázatban szerepelni, mert valamiért kínosnak érzi, annak nem is kell. Ezt te döntsd el, ne mi mondjuk meg, hogy kötelezően meg kell adni az adatokat! :)
Egyébként én is nehezen fogytam eddig, bár igazán soha nem fogyóztam. Viszont amikor egy időbe rendszeresen jártam aerobikozni, egy deka nem ment le rólam, csak izmosodtam. :? Szóval én sem hiszem, hogy azok közé fogok tartozni, akik 2 hónap alatt leadnak 20 kilót. :lol: Szóval nem leszel egyedül, erre gondolj, majd mi öntjük beléd a lelket! (Ha akarod, ha nem. :lol: :wink: )
fmarti

Márti, szerintem gyertek bátran, én arra gondoltam, hogy Zsoltit egy etetőszékbe fogom ültetni, és akkor nem kapja el senki. De különben is, reggel beszéltem Katával telefonon, ő azt mondta, Adél is egy kicsit taknyos, szerinte ilyenkor majd mindenki taknyos kicsit.
Ha nem haragszol, nem tenném közkinccsé a méreteimet, ha ismét leadtam a 25 kilót, akkor elárulom :)

Kép
Kép
patr

Pati: Dehogy haragszom, megértelek. A kilók-centik valahogy a legtöbb nőnek az intim szférájához tartoznak! :D

Akkor egyelőre nem aggódok, és el merem vinni Leust.

Lehet mi is csak fél 12-12 körül érünk oda, ha nem baj. :roll: Remélem, nem maradunk le senkiről. :oops:
fmarti

Szerintem ha mindenki ilyen késői időpontot ír, akkor nem jobb, ha 11 körül van eleve a tali? Mi sem érünk oda 11 előtt.

Kép
Kép
patr

Én azt hittem, hogy 11-kor lesz. :oops: :lol: Arra emlékszem, hogy 10 és 11 óra között vacilláltunk, de végül akkor nem a 11 óra lett megszavazva? :oops: Ezek szerint valamit nem olvastam el elég figyelmesen. :oops: :lol:
fmarti

Hoztam én is egy-két karácsonyi képet! Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

Még egy kérdés: Ilyenkor mi a szokás? Szoktatok vinni valami enni-innivalót, hazai készítésű sütit ilyesmit? (Meglátszik, hogy még nagyon új vagyok a topikban. :oops:)
fmarti

Márti, lehet, hogy én olvastam rosszul, hogy 10-11 között lesz :roll:

Kép
Kép
patr

Pati: Nagyon édesek a gyerekek! Zsu igazán menő azzal a gitárral! :)
Engem nem akartok örökbe fogadni? (Ennyi játékot én egész gyerekkoromban összesen nem kaptam.) :oops: :lol:
fmarti

Pati: Majdcsak jön egy nálam figyelmesebb illetékes, aki megmondja, hánykor van a tali. (Én 11-re emlékeztem. :oops: )
fmarti

Márti, ez összesen öt gyereké volt! Persze így sem kevés :D

Kép
Kép
patr

Mondjuk így azért már más. :D Én azt hittem, csak Zsu és Zsolti kapták azt a sok jó cuccot! :lol:
fmarti

Nem, Szabolcs két gyerekének is hozott a Jézuska ajándékot, meg az öcsém kisfiának is! És nem csak a mi Jézuskánk volt, hanem anyué is.
Igaziból mi Zsu-nak csak egy könyvet vettünk, annyi minden mást kapott másoktól! :oops:

Kép
Kép
patr

Nem akartam én irigynek tűnni, csak viccből írtam, amit írtam. :lol: Szerintem a gyerekkort amennyire csak lehet, ki kell élvezni a gyerekeknek, hiszen nagyon hamar elszáll, és jönnek a nem igazán kellemes robotolós hétköznapok. Örülök, hogy Zsuéknak ilyen rendes Jézuskájuk volt! :D
fmarti

sziasztok lányok nem vesztem élek még..de tele a hocipöm::::::::::::::::::::

nálunk is meg volt a kari képek majd jönnek

REGGELRE LÉNÁNAK LETT EGY FOGA!!!!!!!!!!!!nagy kinlodás után már ideje volt

basszus állandoan hasra fordul és vissza nem tud akkor pedig megy a nyüszi

annyi mindenröl lemaradtam lányok...
a fogyokura rám is rám férne nagyon,de a tábliba én nem szeretnék be kerülni

a cégnél is hajtás van-volt
és bizti emélekeztek rá apa cége amit venni akar hát dec 18-töl van egy kft-nk az intéztem énnnnnnnnnnnnnnn
ááááá hiába pasi nem is idegesitem magam mert....

kike uton a csomi ismét szolj kérlek ha megvan

Képimg][/url]
Kép
ronix

10-11rol volt szo, de amint latom inkabb 11.
MArti: mivel az ikeaba megyunk most nem viszunk, hisz ott van etterem, 11 elott reggelit, kavet, sutit lehet venni, 11tol ebedet is.
Pledet hozz Leanak ha le szeretned tenni, kajat neki, meg egy kedvenc jatekat mondjuk , pelenkazo cuccost es kesz!

Hat nem tudom Annam nem nathas, de remelem nem kap el senkitol semmit.
Elso ket tali utan beteg lett, remelem mostanra edzett annyira hogy nem lesz.
Ha igen ferjuram kikattan es letilt a talikrol :cry: :oops: ( eddig mindig haritottam, hogy nem nem volt beteg gyerek, nem attol van stb, aztan lehet tenyleg nem attol van, csak igy jott ki)
Igaz ha edes lanyomnak ilyen napj alesz mint a mai, ugyis csak kezben lesz el :twisted:

szerintem kb 15 felnott es 10-11 gyerek lesz??????????
Vendég

MArti nalunk mi volt otthon...en nem ertem, mindig ugy indul semi nem lesz, stb...aztan megis olyan sok mnden van, es annyi kedves dolog.
Szinte mindig mindenki megkapja amit ker a jezuskatol( jo extremet nem is mernek kerni a gyerekek).
Nalunk kb 1-2 ora az ajandek osztas, bontas :oops:
Vendég

andi léna is ugy repül ahogy viki :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix: szoval a bator ferjed csak belevagott!! Meg jo hogy ez is a te nyakadba szakadt...
Kitartas! Lenanak grat a fogacskahoz!
Vendég

Anna is ugy repul, es neha meg a keszfejet forgatja is hozza:)
Vendég

ronix: Gratulálok Léna első fogához! Gyere te is velünk fogyózni! :)
Küldesz családi képet védának az 1000. oldalhoz?

Sok sikert apa cégéhez!
fmarti

Tami, ígérem én nem teszem le Zsoltit a közös plédre, ha meg csak etetőszékben, babakocsiban, és ölben lesz, akkor szerintem nem kaptok el tőle semmit!

Márti nem tűntél irigynek, csak én meg annyira nem akarok átesni a ló másik oldalára Karácsony témakörben, mert ha túl sok ajándékot kapnak, akkor nem is tudnak igazán örülni. A ló másik oldalát meg meghagyom az anyukámnak...

Kép
Kép
patr

Tami: Köszi a felvilágosítást! Akkor majd csak legközelebb veszem elő a sütőtudományomat. :lol:
Azt hiszem, én is viszem a kengurut, mert Lea 12-13 körül szokott elálmosodni és ezzel párhuzamosabban nyűgösebbé válni. Kíváncsi leszek, hogy bírja majd reggeltől a kiképzést, mi nem igazán szoktunk kimozdulni itthonról ilyen nagyobb körútra. Eleve minimum 1 órás az út egy irányba, meg még mennünk kell pár helyre előtte is, na majd meglátjuk, mi lesz.
fmarti

Pati: Szerintem mivel ilyen szellemben neveled a gyermekeidet, nem fognak átesni a ló túloldalára akkor sem, ha nem csak 1-2 ajándékot kapnak karácsonykor. Szerintem azoknál a szülőknél-gyerekeknél van gond, ahol ez a "probléma" fel sem merül.
fmarti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?