Új privát üzeneted érkezett!

Csak visszanézek még egy kicsit. :oops: :lol:

Orsi: Igazad van, én is éppen ezt mondtam apának, hogy ha csak az én kedvemért akar jönni, akkor inkább én sem megyek. De utána csak sikerült meggyőznie, hogy nem csak azért jön, így csak elmegyünk, ha addig nem mondja fel az autónk véglegesen a szolgálatot. :lol:
Apa nagyon rendes, hogy főzött tejbegrízt! Egészségetekre! (Az én párom kifejezetten utálja, mert kiskorában hányt tőle, ezért nagyon ritkán készítek, mert még a látványától is rosszul van. :lol:)

Egyébként Lea sem egy nagy alvó. Mostanában rászokott, hogy nap közben csak 1x alszik délután 2-3 órát. De ha hagyom, hogy 3 órát aludjon, akor már este alig lehet letenni aludni, mert egy fél óra után felkel és 10-ig még játszik. :shock:

Hogy melyik ország, az még nem 100%, úgyhogy addig nem is nyilatkozok róla. 8) Ez attól is függ, hogy mikor sikerül végre eladni a házat. De az biztos, hogy olyan hely lesz, ahol nincsenek fűtőtestek és van tenger! :D

Viki: Én valahogy nem tudok nap közben aludni, még ha van rá alkalmam, akkor sem. Bezzeg régebben a munkahelyemen nem volt ilyen gondom, délután már ülve is tudtam volna aludni. :lol: Kár, hogy ti olyan messze lakoztok, hogy nem tudtok jönni a talira.

mav: Az ötlet onnan jött, hogy itthon annyi kudarc ért már bennünket szinte az élet minden területén, hogy eldöntöttük, szeretnénk életformát változtatni. Nem az anyagi javak hajhászása lesz a célunk életünk végéig, nem a külvilágnak való megfelelés, nem a munkahelynek való értelmetlen gürizés, hanem egy boldog, nyugodt, kiegyensulyozott élet megteremtése. Ezt úgy érezzük, itthon egészen biztosan nem tudjuk megteremteni (bár próbáltuk, de többször beletört a bicskánk). Itthon annyira más az emberek mentalitása, meg úgy általában minden teljesen más, mint amit mi szeretnénk, így esélyt sem látunk rá, hogy rövid időn belöl ez pozitív irányba változzon.
Te egyébként hogy bírod most a két sráccal? Van segítséged? Vagy már egészen belejöttél egyedül is? :) A 44 kilóddal bírod még emelgetni őket? :D (Ha hízni akarsz, egyél sok sok szénhidrátot, hátha sikerülne felszedned pár kilót. Jesszusom, ezt még leírni is olyan furcsa nekem! :D Szinte hihetetlen, hogy valaki 2 baba után alapjáraton ilyen vékony legyen, de hát ez testalkatfüggő. Jobb, mint ha 144 kiló lennél! :lol: )

Mindjárt kezdődik egy Bruce Willis-es film, apa hív hogy nézzük együtt. (Orsi, ha megnézed az én firkálásaimat, rájössz, hogy te egyáltalán nem is írtál olyan sokat! :lol: )

Jó éjt mindenkinek!
fmarti

Sziasztok!

Csak szeretnék Mindenkinek boldog ünnepeket kívánni!

Próbáltam tartani Veletek a lépést, de teljesen esélytelen volt.

Remélem jól vagytok, babák, mamák egyaránt.

Mi jól vagyunk, Bogica szépen növöget. Mi még csak tejcsizünk, mert a kisasszonynak nem igen ízlik semmi. Azért próbálkozgatunk, majd belejön.

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv mindenkinek, jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Hát én is csak bekukkantottam, nem igazán érek rá, de azért minden nap elolvasom amiket írtok4

Tami neked sok sok boldog névnapot kívánok!

Bencének és Gergőnek boldog hófordulót!

Képek nagyon édesek!

Holnaptól talán jobban tudok jönni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
linda24

Orsi
képzeld volt hosszú ideig egy barátom, aki gyulafirátóti volt és volt egy tök jó barátosnéja, aki hajmáskéri....Ezért az egyért sajnálom, hogy nem ő lett a férjem, arra a környékre nagyon szívesen költöztem volna...Ha el akkor én csak ki Budapestről szeretnék, már az is jobb lenne...
Gyere talizni!

Nicike
, nekünk Baby sense légzésfigyelőnk van...a Baby control a Heim Pálból volt és nem értek hozzá...

Márti, Adél mostanság kb 3 órát alszik napközben ált 2x-re és én már ettől ki vagyok, mert látszik, hogy kevés neki...
Éjjel jobban alszik a leányzó?

Csillala, gyönyörűséges lányaid vannak!

Teó örülök a képeknek, nagyon szépek vagytok! Mutattam is apának, hogy Tőletek az ajándék! :)

Kép
andkata

férjecske egy kád vízben horkol, én meg kinn döglöm a kanapén. remélem nem leszek beteg, de elég vacakul vagyok... :(
fmarti, tök jó, hogy a férjed is ilyen rugalmas. nekünk is lett volna lehetőségünk kiköltözni, de ő nem akart...
nyaralás téma. mi ugye most szombaton kezdünk egy hét ausztriával. aztán van egy meghívásunk görögországba, meg amerikába, viszont ősszel szeretnénk visszamenni egyiptomba... :) aztán lehet, hogy egyikből sem lesz semmi. :) majd meglátjuk.
(görögország azért elég valószínű, mert a szállás ingyen lesz, és a repülőjegyet is ingyen kapjuk, mert törzsutas vagyok a lufthansánál és már összejött két ingyenes európai jegy ( de piszkok, mert ha három éven belül nem használod el, akkor elveszik... így voltunk mi párizsban pár éve. az is egy külön sztori volt. :) én amúgy nagy világjáró meg utazó vagyok és jó lenne, ha a gyerekeimnek is meg tudnám majd mutatni hogy mennyi gyönyörű hely van itthon is, de az egész világban.
na szerintem most fogok elhúzni az ágyba mert itt ráz a hideg... férjem meg szerintem belefagy a kád vizébe mire felébred... :shock:

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Orsi!

Igen :oops: Lacusnak jó alvókája van. Ébredés után 1,5 órával alszik vagy 40 percet. Van egy 2,5 órás délutáni alvása és még fürcsi előtt megint nyom vagy 40 percet.

Márti!
Amikor Laló pár htes volt, mindig hunytam vele délután kicsit. Tegnap meg már olyan kóma voltam mire elaltattam, h én is ledőltem. Apáék meg kicsit tequiláztak, és ő meg azért fáradt el. :lol:

Szly, Evelyn!
Hogy vagytok?

A mi Tündéri Csaba és Bence maszatunknak Boldog Fél Évet kívánok!
20150601134430

Andi, Babu, Bencuri Viki, Bondi, Titi, Mancsi, Roni, Csugi, Brúnó Anyu, Kryss, Kubu!
Merre jártok?
20150601134430

sziasztok!

Ezt el kell mondanom!!!!!!!!!!!!!!!!!! Liza teljesen egyedül ül!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
magdolnam

Jó reggelt!

Viki! Köszi már jobban vagyok, de még nem tökéletes! ALakulgat a dolog.

Magdi! Gratula Lizának! Hogy áll a fogzással? Találtál neki valami csodaszert?

Muffin! Ennyi út bele sem fér a nyárba!

:lol:

Csilla! Nagyon szépek a lányok! Bogi egyre jobban hasonlít Toncsira!

Kép
szly27

azt a v-betűset akartam. Elszalasztottam anyóst, erre azt mondták nincs más készítmény a nurofen és a dentinoxon túl :shock: jó... mondom akkor hagyjuk, majd ha megyek Pestre..... És fél éves a lányzó. Hihetetlen hogy repül az idő
magdolnam

Jó reggelt. Szerencsére nem lettem beteg. PEdig este totál meg voltam róla győződve. Fájt a fejem, hányingerem volt és vagy másfél órán keresztül rázott a hideg, akárhogy betakaróztam. De szerencsére reggelre már csak egy kicsit a fejem fájt. :)
szly, mi sem nyárra gondoltuk mind. :) De majd meglátjuk mi fér bele. Tényleg az is lehet hogy a végén semmi. :)

KépKép
muffin

Szép napot :P

Bencének, és Csabának boldog félévet!!!

Magdi!
Gratulálok Lizának! Hogy csinálta? Nagyon ügyes, tényleg!

Evelin!
Végül kellett jégvágó Apához? Te jobban vagy?

Csillala!

De jó, hogy jöttél! Szoktalak hiányolni... Gyönyörűek a lányaid!

Teó!
Nagyon szépek vagytok a képeken! Küldjed priviben is!

Viki! Ami! és még sokan!
Tettetek fel képet magatokról, de priviben nem jött még át. Küldenétek, hogy az 1000. oldalra feltehessük? Köszi!

Titi!
Hol vagy, Anyus? Jöttök holnap?

Bencuri!
Rég jártál erre. Te s hányzol, ám! Gyertek ti is holnap.

Lilu be van sózva rendesen. Meg én is :P
De csak f12 körül érünk majd oda, és nem is tudunk túl sokáig maradni :? Talán 1 órácskát. De azt khasználjuk!

Orsi!
Nekem nagyon szimpi vagy! :wink: Úgyhogy szívesen megismernélek! GYERTEK!!!
Vendég

Lizának is boldog feledik szülinapot!
Vendég

Lizának, Bencének és Csabinak nagyon boldog feledik szülinapot!

Kép
szly27

Lányok!
Aki teheti, szedjen Olajfalevél kivonatból készült kapszulát! Nagyon hatékony minden baci ellen! Nálunk kollektíve az egész család szedi ősz óta, és egyetlen betegség sem volt - kopp-kopp. Pedig Apu barkácsüzletben dolgozik 68 évrsen, csomó vevő, össz 3 óra BKV... Anyu ki-be mászkál egy szál ruhában... Apus kőműves ugye, és folyton fűtetlen házakban van egész nap, v. kint a szabad ég alatt... Lilu meg ugye iskolás, gyerekek közt van csomót, és ő sem volt beteg idén... Én sem, mondjuk én sokat vagyok itthon.

Evelin!
Örülök, hogy jobban vagy :D

Pat!
Voltál élménybeszámolni, és csak én nem láttam?
Vendég

köszünjük!
bevallom őszintén, csak úgy ül magában hogy felültem és akkor ücsörög. Még nem nagyon tud sokat, de ül egy darabig
magdolnam

Viki!
Visszaszívtam! :wink: Látom, tegnap este küldtél! Köszi! Nagggggyon jó ez a kép rólatok!

Dittke!
Tiédet is köszi!
[/b]
Vendég

mármint nem támaszkodik
magdolnam

Magdi!
Az mindegy. Akkor is magát tartja meg! Csabit, ha felültetem eldől, pedig ő egy nagyon stramm legény :wink: De inkább az a haladós fajta :lol:
Vendég

annyira örültem neki.
Lányok, hová mentek szilveszterezni, már aki megy... mi sztem nem megyünk.
magdolnam

mi meg majd szerintem fél év múlva tanulunk meg ülni. :) meg haladni... először a fejét kéne tudja megtartani rendesen. :) bár, már egyre többször húzza fel magát ülő pozícióba amikor az ölemben van. Annyira össze-vissza ez a hét... Ma férjecske ment leltárazni ugye, de délután megyünk a főnökéknek mindenféle sícuccokat venni, mert nekik még nincs. De nekem be kéne még mennem előtte a bankba elintézni a kártyámat. Holnap reggel órám lesz, aztán megyünk a talira. utána egyik nagynénémékhez. aztán este haza és jön az egyik unokatesóm. elsején szerintem pakolunk össze, este vendégek jönnek. másodikán egy csomó helyre el kell mennünk és utána már indulunk is... mondjuk nagyon vicces, mert vinni kell a fejlesztéshez a cuccokat (tornalabda, gördeszka stb..., meg a porszívót az orrszívás miatt... meg ilyenek. elképzelni nem tudom hogy fogunk beférni a kocsiba. mert ugye babakocsit is kell vinni és azzal kb. tele is van a csomagtartó. :)
na most húzok is intézni a dolgomat... :)

KépKép
muffin

Mi nem megyünk sehova Szilveszterkor! Én nem is bánom! Nem tudom mikorra tudnám kipihenni, ha most kihagynék egy éjszakai alvást!

Kép
szly27

Evelin!
Ennyi programot... :roll:
Nekem ez kb. 3 havi programnak felel meg :lol: :lol: :lol: De a te életstílusodhoz, pörgésedhez kell ennyi, nem?
Jó sok mindent visztek!

Magdi!
Szilveszterezni Csabi mellett fogok a fotelágyban :wink: :lol: De a gyerekpezsgő ott lesz az ágyam mellett :wink:
Vendég

hu Evelin :shock: van ám programod!
apának mondtam, hozzon holnapra pezsgőt. Erre visszakérdez, te is iszol :shock: ... Tvzni fogunk legfőképp
magdolnam

Még nem is mondtam: jövő héttől visszaáll a rend, és én fogok végre főzni! Régen is így volt, de mkor Csabi megszületett, Anyu rám parancsolt, hogy ezt most hagyjam rá, amúgy is főznie kellene, hát főz mindenkire... Persze akadtak napok, amikor kikönyörögtem, hogy ma hadd én! De ez azért heti 1-2 alkalomnál nem volt több. De most már elég nagy Csabi ahhoz, hogy mellette főzni is tudjak. És ugye Lilu is napközis, tehát nem kell görcsölnöm, hogy kész legyen az ebéd mire hazaér. Úgyhogy jan.5-től fözök!!! Úgy örülök neki! Imádok ugyanis a konyhában lenni, és az uram, meg a gyereke(i)m kedvét keresni a főztömmel.
(Igaz, továbbra is éjszakázom Csabi 2X-i ébredése miatt, és ezért Anyu szerint még ennyi kényeztetés járhatna nekem, hogy legalább főznöm ne kelljen, de már neki is elmondtam az indítékaimat, és megértette. Ja, és akkor már nekik is főzök. Most ők lesznek kényeztetve - vagy nem :lol: )
Vendég

jó reggelt!

az illetékeseknek boldog hófordulót!!!! azta már fél év :shock: :shock: hogy rohan az idő....
épp most nosztalgiáztam egy kicsit :D
teszveszen eladtam a gátmasszázs olajomat amit kb.2-szer használtunk ;) :)
aztán eszembe jutott hogy mit össze-vissza nem paráztunk hogy hogy fogunk mi megszülni...
főleg első babás anyukák... az a nagy törpe azon a kis lyukon... és lássatok csodát... azok a nagy törpék most még nagyobbak és már robognak az 1 éves kor felé

muffin!
ti aztán pörögtök. nah apa végülis belefagyott a vízbe?

magdi!
nagyon ügyesek vagytok, hogy már ültök :D

mi szilveszterezni a keresztszülőkhöz megyünk, bence meg anyukámékhoz. szerintem én szilveszterkor előbb fogok aludni mint bence ;)

nyaralni meg még nem tudom megyünk-e és azt se ha igen, akkor hová. szerintem belföldre...

Kép

Kép
timi1982

[quote]a írta:ztán eszembe jutott hogy mit össze-vissza nem paráztunk hogy hogy fogunk mi megszülni...
főleg első babás anyukák... az a nagy törpe azon a kis lyukon...
:lol: :lol: :lol: :lol:

nyaralni, hát nem tudom hogy lesz, mert ugye megint jön az építkezés... de úgy néz ki, hogy santorini vagy rodosz és mallorca lesz az uticél
magdolnam

apa tegnap valószínű belefagyhatott a vízbe, mert amikor bejött, hozzám akart bújni (gondolom hogy melegítsem fel) de én nem engedtem. örültem neki hogy már csak szimplán fáztam és nem reszkettem... :)

véda, anyukádat küldheted hozzám főzni. :)

Szegény gyerekem tegnap totál kimerítette az energiáit. Egész nap összesen aludt vagy másfél órát. Ennek az lett a következménye, hogy már tízkor kidőlt, pedig csak 11-kor szokott. Reggel meg fél 9-kor ébredt, de tíz óta alszik. :) Lehet, hogy reggeliznem kéne. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Lizának,Bencének és Csabinak boldog hófordulót!

Muffin hú tényleg sok programod van. És milyen jó hogy mentek egy kicsit kikapcsolódni. Eliotnak is biztos jót fog tenni a hegyi levegő.

Nyaralni mi tavasszal vagy nyáron megyünk, de mi is csak belföldre, és szerintem Balaton környékére. Vagy pedig Romániába a király hágóhoz. Gyönyörű hely!

Magdolnam Lizi nagyon ügyes. Én is sokszor felültetem Vivit, és egy nagyon ici picit meg is marad, de aztán elborúl! :D

Szilveszterkor mi is itthon leszünk, mert mi nemtudjuk a nagyszülőknek leadni Vivit, mert messze laknak, az esti szokását meg nem akarom felborítani. Mert barátnőmék hívtak magukhoz, de ha mi most átmegyünk, (ott 3 gyerek van) akkor Vivi tuti nem fog aludni.

Kép
linda24

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, rengeteg dolgom lett, így év végére. Most is főznöm kéne, de már hallom, hogy Viki is ébredezik.

Nekünk nagyon szép volt a karácsony, szülőknél voltunk, itt is, ott is.
Nagyon boldog voltam, szenteste kb. fél 9-re értünk haza, akkor fürcsi, kaja és szundi. Apával meg csak néztük, ahogy alszik Viki és ismét össze-vissza dicsértük, hogy ilyen szép baba és mennyire örülünk, hogy itt van köztünk!

Aztán János napon koncerteztek Apáék és anya elvállalta Vikit éjszakára! Akkorát buliztam!!! Nagyon jól éreztem magam! Tudtam, hogy Viki teljesen jó helyen van és el tudtam engedni magam! Húú, nagyon hiányzott már a buli!
Fél 5-re értem haza, de már fél 9-kor ébren voltam, hívtam anyát, hogy mizu otthon. Gyorsan kitakarítottam és siettem Vikiért. Apa mikor felébredt, jött utánunk.
28.-án este pedig nálunk volt egy kisebb fajta buli, János napozás. A zenekarban van 2 János is, és itt voltunk nálunk! De 9-kor elmentek, Viki olyan jól el volt!!
Na szóval ez az elmúlt pár nap nagyon jó volt!!!
Ennyien voltunk:
Kép

Nyaralás: Hát nem is tudom, mi lehet, hogy Velence-környékére megyünk. Meglátjuk még mennyi lesz rá a keret...

Csilla! Örülök, hogy hallunk Rólatok!! Nagyon szép gyerekeid vannak!!!

Isten éltesse a fél éves nagylányt és nagyfiúkat!!
Nagyon rohan az idő!!

Gergő is már 7 hónapos, egy hét múlva mi is. Tényleg hihetetlen!!

Ne haragudjatok, de mennem kell! Jövök, majd, de főznöm kell!!

Egy pár kép még:

Kép Katától kapott rugiban!! Nagyon szépen köszönjük!!

Kép Kép

Kép Még mindig csak repülőzünk, nem akar négykézlábra állni!

Kép

Majd jövök!!

Jaj, Tamimaminak és a kis Tamarának boldog névnapot!!!

sz.andi

Sziasztok!

Képzeljétek!
A lányom 2 órája alszik!!!
Viki, hallod? :P
Mert elmentem 9-kor, mikor letettem postára (csomagom jött, két könyv az idei Nobel-díjas, kíváncsi leszek), DM-be, hogy akkor Apázzon egyet, erre még minig alszik, mikor hazajövök.
Ez Murphy!

Véda!
Köszi :) Te is nagyon szimpi vagy :wink:
Főzz csodákat a kiscsaládnak.

Evelin!
Nektek meg jó síelést. szombaton mentek? Kkíváncsi vagyok Eliotnak hogy fog tetszeni.
(Van egy kérgestest nevű blog, tegnap akadtam rá véletlenül, nem ismered?--elég biztató)

AKata!
Gyulafirátót és Veszprém környéke nagyon szép!
Én is mennék, de férjuram Pest-mániás.
és én is szeretem ezt a várost.

Magdi!
Gratulálok kislányodnak.
Emmus is tartja magát egy darabig elég stabilan.

(Apával folyton rippeleznek :D A két akrobata:))

Na, megnézem Lujzit, mert még kialussza a krumplit a földből nekem.

Ja, mi elmegyünk holnap este, Emmástól, de csak 5-en leszünk, ilen csendes-ülős ünnepelgetés, én max. éjfélig maradok fenn, utána szopi.

Van olyan baba, aki szereti a sárgarépapürét????
(merthogy azt még Emmi sem eszi meg)

na, megint hosszú voltam.
bocs.

Szép napot
Vendég

sz.andi jó hogy jöttél!!! :) és köszönjük a képeket is! Viki is milyen nagylány már. :) Nagyon édes. És szuper, hogy ilyen jól telt a karácsony! Gyere gyakrabban ha lecseng a pörgés! :)

KépKép
muffin

orsóanya, köszi. :) Igen, ismerem. gyongyev nick-kel szoktam megjegyzést írni. :) és emailezünk is az anyukával. Nekik is teljes a hiány, de nekik csak a kérgestest hiányzik. viszont nekem is nagyon motiváló I. :) Nagyon remélem, hogy mi is ennyi idősen ott fogunk tartani. Vagy ha kicsit később, az sem érdekel, de I. tényleg nagyon szépen fejlődik. (igazából az ő mintájukra csinálom azokat a fejlesztéseket, amiket csinálok, mert ők is ezekre a helyekre jártak, és az eredmény magáért beszél. :)
na megyek, mert úgy hallom ébredés van. :)

KépKép
muffin

Köszi Evelin, jövök majd!
Januárban pedig ha lesz tali, oda elmegyünk mi is, remélhetőleg...De nem ígérek semmit, mert mindig közbejön valami! De tegnap is mondta apa, hogy januárban megyünk, ha lesz! Szóval hajrá!!

Ja, a fogyókúrában 1.-től és is benne vagyok!!! Bizony sokat, minimum 10 kilót kell leadni. De az a minimum! De én nem vagyok valami kitartó! Nem tudom hogy fogom bírni, de már tényleg rosszul vagyok magamtól!

Folyt. köv.

sz.andi

Kicsi féléveseinknek boldog szülinapot!

Andi!
Viki angyon csini kiscsaj, és már lassan 7 hónapos!
Hogy rohan az idő.

Evelin!
Persze, gondolhattam volna, hogy te már ismered az oldalt!
Én naagyon bízom benne, hogy nektek is ilyen jól megy majd minden.

Na, Dodicsek felébredt, most már én vigyázok rá, mert Apa tanít!
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon olvasok, csak beröppentem.
Oti lehet, h kruppos, de inkább nem gyúrok rá agyban. fél éjjel köhögött és sokat hányt, gondolom a sok nyák miatt.
Oti és Apa orvosnál vannak.
Persze az orvosunk szabin van, a házhoz hívást már lekéstük, mert fél 9-ig lehet csak kérni. most csak a rendelőben fogadnak, mondták, vigyük le a gyereket. De hogyan, amikor rosszul van, bármikor hányhat? Hát akkor beveszik soron kívül. Remélem, úgy lesz....

Evelyn, olvasom, ti is taliztok holnap. Elvinnéd magaddal a rucijainkat? Nem biztos, de lehet, hogy Natival lekukkantunk az Ikeába. Köszi szépen!

Hófordulósokat Isten éltesse!

Tamiknak boldog névnapot!

Nicike, boldog szülinapot!

bocsi, csak ennyire emlékszem....
:oops:

Kép
Kép
bondi

Bondi!

Nagyon sajnálom!
Jobbulást Otinak és reméljük, hogy nem krupp!
Vendég

Niki!! Szülinapod van?? Isten éltessen sokáig!!!!!!!!

sz.andi

Evelin!
Lehet, szólok neki :wink:

Andi!
De jó, hogy jöttél, már sokan hiányoltunk!!!
Nagyon jó képeket hoztál! Szépséges a lányod!

Viki, Andi!
Akkor még ti erősítitek fogyózós táborunkat? És még írta valaki tegnap, de ki? Talán Teó :roll: Segítsetek!
És még egy: legyen valami diszkrét tábli?
Vendég

A fogyókúrába én is benne vagyok! :D De mikor kezdjük? Mert addig fel kell magam készíteni lelkileg!!! :D :D

Kép
linda24

Andici!
Örülök h előkerültél! Viki képei nagyon cukikák!

Orsi!
Látdo! Emma meghallotta tegnap miről beszéltünk! ;)

Nálunk az almás sütőtök a menő. A DM-ben csak 199 Ft az univeres.

Bondikám!
Oti szívemnek jobbulást.

Én de nyakamba vettem a várost. Kicseréltem Öcsinek a sapkát, baromi jól áll neki. Rostokoltam a postán. Vettem magamnak egy f@sz@ csizmát (mert ugye megérdemlem :lol: ), feltankoltam a DM-ben, gyógyszertárban és a sparban.
20150601134430

Dóri!
Én benne vagyok, csak még vennem kéne egy mérleget hozzá.
20150601134430

Linda! Akkor készíts,már nincs sok időd!
2 nap! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Véda! Most ebédeltem és közben pont ezen agyaltam én is!
Én gondoltam legyen minden hónap 1-e a mérlegé! :oops: :oops: :oops:
Többiek?

Majd később jövök bővebben!

Kép

Kép
ibm

2 nap?????????? Júj! De nincs mese muszáj csinálni, és így veletek biztos könnyebb lesz!!

Kép
linda24

BONDI! Jobbulást! Majd írd meg mi van Otival!

Hófordulsakat Isten éltesse!

Evelin, nem semmi program...Örülök, hogy nem lettél beteg!

Szly, Te hogy vagy?

Orsi az én lányom eddig MINDENT megevett, még a céklát is...

És le sem merem írni, mennyit aludtunk éjszaka...olyan jól esett...:)
Tegnap este vendégség volt, Ludmilla ( by Orsi) lefáradt rendesen...:)

Kép
andkata

Igen! Engem is ez éltet!
Így sokkal könnyebb lesz!
Ma megyek is az Aushanba még pár diétás cuccért! :lol: :lol: :lol:

Csajok! Felkészültetek rá,hogy éhen fogunk dögleni :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most megyek jegyzetelni,hogy mit hammolhatok majd!
Én is utáloma Norbit,de ez tök jó,hogy mindent lehet enni csak nem akármikor!

Kép

Kép
ibm

De jó, hogy ennyien benne vagyunk! :D Tul.képp azt is kérdezhetném: ki nincs benne a 2 manökenünkön (Niki és Mav), és az 1 kismaminkon kívül? :wink:

Akkor, ha jól emlékszem: Ami, Vkata, Orsi, Fmárti, Tamara, Viki, Linda, Andi, én...
Bondi, Timi, Szly és Magdi? Ti rémletek nekem, de nem biztos... :roll:

Amin és rajtam kívül ki van még benne a tábliban? Kb. ilyen adatokra gondoltam: kezdősúly, leadni kívánt súly, fogyókúra végének időpontja, első hónapban leadott kg, másodk hónapban, stb... Szerintetek? Lehet, hogy kemény így leírva látni a csúnya számokat, de talán inspirálóan hatna :roll:
Vendég

Köszönjük az aggódást!

Megjöttek. Hál'Istennek nem krupp, de hány a drágám. Már örültünk, hogy éhes, és megevett két kekszet, de kijöttek belőle. Úgyhogy nemsokára jön egy fél Daedalonetta... állítólag mandulagyulladás, ez kavar be gyomortájon is. Nagyjából ahogy gondoltam. Elmehetek gyerekorvosnak? :wink:

Ami, le kell, hogy törjelek :) a hatásos fogyáshoz csak 1-es kódúakat lehet enni, de azokat bármikor.
Ha már megvan a kívánt súly, akkor lehet enni 2-3-ast is, a megadott időben.

Na, lépek.

Kép
Kép
bondi

És még egy ötlet: elsején mindenki mérje le magát mérőszalaggal! (Viki, te is, ha nincs mérleged!) Mert az a tapasztalatom, hogy centiben hamarabb mérhető az eredmény, mint kilóban :wink:

Pat!
Te mit is mondtál tegnap? Ne haragudj, de nem emlékszem... :oops:

Vikikém!
Egészségedre a sétát, vásárlást, csizmát! Valóban megérdemled!

Kike!
Dögök lemondtak?

Hene!
Végülis jöttök holnap?
Vendég

Fogyósoknak! szuper reggeli v. vacsi ötlet: tejeskávé bulátával v. kölesgolyóval. A tejeskávét én cukormentesen iszom, de lehet beletenni cukorpótlót, aki máshogy nem bírja, és kb. 1 maréknyi kölesgolyó v. buláta. Ja, és természetesen zsírszegénytejjel öntöm fel a kb. 1 dl. kávét. Így elég lightos maga a lötty is, a buláta meg a köles tök jól megpuffad benne, és olyan kellemesen eltelíti a pocinkat, hogy csuda. És alig van benne kalória! Én jan.1-től ezzel kezdem a reggelt! (Csabi szívemnek is jól jön, mert a szopi miatt kell a folyadék, a buláta meg a kölesgolyó pedig egészséges dolog nagyon :wink: )

Hasonló jó tippeket várok!

És egy utolsó ötlet, aztán leszállok erről a témáról: ha már ilyen sokan vagyunk, nem kellene a fogyi idejére egy külön fórum nekünk? Csak a többiek miatt... Nem tudom, mennyire unják majd itt a sok kg-cm meg update, meg "éhes vagyok" nyűgjeinket...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?