Csak visszanézek még egy kicsit.
Orsi: Igazad van, én is éppen ezt mondtam apának, hogy ha csak az én kedvemért akar jönni, akkor inkább én sem megyek. De utána csak sikerült meggyőznie, hogy nem csak azért jön, így csak elmegyünk, ha addig nem mondja fel az autónk véglegesen a szolgálatot.
Apa nagyon rendes, hogy főzött tejbegrízt! Egészségetekre!
(Az én párom kifejezetten utálja, mert kiskorában hányt tőle, ezért nagyon ritkán készítek, mert még a látványától is rosszul van. )
Egyébként Lea sem egy nagy alvó. Mostanában rászokott, hogy nap közben csak 1x alszik délután 2-3 órát. De ha hagyom, hogy 3 órát aludjon, akor már este alig lehet letenni aludni, mert egy fél óra után felkel és 10-ig még játszik.
Hogy melyik ország, az még nem 100%, úgyhogy addig nem is nyilatkozok róla.
Ez attól is függ, hogy mikor sikerül végre eladni a házat. De az biztos, hogy olyan hely lesz, ahol nincsenek fűtőtestek és van tenger!
Viki: Én valahogy nem tudok nap közben aludni, még ha van rá alkalmam, akkor sem. Bezzeg régebben a munkahelyemen nem volt ilyen gondom, délután már ülve is tudtam volna aludni.
Kár, hogy ti olyan messze lakoztok, hogy nem tudtok jönni a talira.
mav: Az ötlet onnan jött, hogy itthon annyi kudarc ért már bennünket szinte az élet minden területén, hogy eldöntöttük, szeretnénk életformát változtatni. Nem az anyagi javak hajhászása lesz a célunk életünk végéig, nem a külvilágnak való megfelelés, nem a munkahelynek való értelmetlen gürizés, hanem egy boldog, nyugodt, kiegyensulyozott élet megteremtése. Ezt úgy érezzük, itthon egészen biztosan nem tudjuk megteremteni (bár próbáltuk, de többször beletört a bicskánk). Itthon annyira más az emberek mentalitása, meg úgy általában minden teljesen más, mint amit mi szeretnénk, így esélyt sem látunk rá, hogy rövid időn belöl ez pozitív irányba változzon.
Te egyébként hogy bírod most a két sráccal? Van segítséged? Vagy már egészen belejöttél egyedül is?
A 44 kilóddal bírod még emelgetni őket?
(Ha hízni akarsz, egyél sok sok szénhidrátot, hátha sikerülne felszedned pár kilót.
Jesszusom, ezt még leírni is olyan furcsa nekem! Szinte hihetetlen, hogy valaki 2 baba után alapjáraton ilyen vékony legyen, de hát ez testalkatfüggő. Jobb, mint ha 144 kiló lennél! )
Mindjárt kezdődik egy Bruce Willis-es film, apa hív hogy nézzük együtt. (Orsi, ha megnézed az én firkálásaimat, rájössz, hogy te egyáltalán nem is írtál olyan sokat!
)
Jó éjt mindenkinek!