Új privát üzeneted érkezett!

HihiKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Era
Egszerre írtunk KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Ebben a gyönyörü hóesésben csak nem mentünk le, inkább egy nagyot hancúroztunk Dorkával.
De jó nektek, hogy fodrászoltok. Mindenki megszépülKép Én iszonyúan sajnálom rá az idöt (min. 3 óra) Akkor inkább könyvtárba kéne mennem, de halogatom míg jobb idö leszKép

Krisztaa,
engem nem zavar, hogy focizni/sörözni jár a Kedvesem, amíg nem volt Dorka én is jártam el a barátaimmal, de most valahogy nincs annyira kedvem. Ki érti ezt?
Máté biztos nagyon édes kisördög volt. Képek?

Nadine,
Nagyon hamar megjött a kocsi. Egy kis kerékkopás meg nem gáz. Zsaninak hogy tetszik a kocsi?

Krisz

Krisz
krisszie

Na vagyok megint Kép

a megígért kép:

Kép

Zsanett ma délután 3 órát aludt, azért csak annyit, mert akkor már felkeltettem, mert teljesen leizzadt (nem tudtam levetkőztetni így a babakocsiban felöltözve aludt. másrészt este szeretnék aludni, ha tovább hagyom éjfélig tuti fent lenne, de szerintem lesz 11 mire elalszik.

Hova tűnt mindenki? Magammal levelezek Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,

úgy látom a csaj meg van elégedve a kocsivalKép
Jól is néz ki, a huzata sincs kifakulva.
Most akkor jöjjön a fogmanó vagy ne?
Erre is van valami homeos okosság?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
A huzata kifogástalan állapotban van, tényleg olyan mintha új lenne. Csaka kereke kopott egy kicsit. A fogacska meg jöjjön ki, mert akkor megszűnik ez az állapot, hogy folyamtosan ébred...

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Vagyok én is.
Megfodrászoltak....most még nagyon jó. Anna is teljesen oda volt, hogy ki van bontva a hajam.
Fotóztam megint 128-at. Egy- kettő belőle:

Ilyen édesen is tud aludni.
Kép

Új gatya, új( már pár hetes) hinta
Kép

Csini ruciban....
Kép

Ennyit mára, majd még mazsolázgatok..Ti is rakjatok fel képeket, imádom nézegetni.
Enci
már csak holnap írok mailt, mert már fáradt vagyok.

Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Era!
annyira gyönyörű Anna az a farmeruci nagyon vagesz adj puszit neki a nevemben.imádom a kis csajt.holnap megyek orára délelőtt, du. remélem tudunk sétálni.majd irok sms-t. Remélem nem lesz olyan rossz idő mint ma. Én ebben a havazásban nem vittem ma le.

Enci
renci

Sziasztok lányokKép
Na kinek mi a véleménye ehezz a gyönyörű időjáráshozKépén már alig várom a tavaszt de ugy látszik az még várat magára.

EraKép
Nagyon édi a kicsike és az a ruha nagyon édi benne,igy vetted együt a kendővel,és mennyi volt.

Ha minden igaz akkor mi is veszünk gépet csak még egy kicsit odébb van ,és akkor majd én is tudok felrakni képeket.

Na mára ennyi majd még leszek sziasztok.
Vigyázzatok magadtokra ebben a csúnya időben.
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Na végre megint itt a hó! Úgy néz ki ugrott a sétaKép

Era,
hát csodaszép a lányodKép és milyen vagány a kiscsaj, tündérKép
Klassz a hinta, én is gondoltam rá, hogy Dorka is kapni fog egyszercsak.
(mi is pont ilyen lakásban lakunkKép)

Nadine,
mi újság fogmanóilag? Tudtatok aludni?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket, ha Anna hallaná már olvadozna. Olyan huncut, tuti, hogy tudja mikor dícsérjük.

Enci
Azért nem is hívtalak tegnap sétálni, mert gondoltam, hogy abban a havazásban nem jösztök le. Nadinnal a csajaink már nagyok és edzettek. Flóra és Dorka azért még kicsike.
Ma ebéd után megyünk dédikéhez, de aztán sétálunk. Remélem együtt!!!!!

Ildikó
A Corában vettük, együtt volt a kendővel, és csak 2100 pénz volt. Azért is vettem meg, mert szerintem olcsó volt, és Annának még nem volt ruhácskája.
Időjárás fújjjjj, tavaszt akarok!!!!!!

Krisszi
A hintával csak az a bajom, hogy nincs benne biztonsági öv. Néha a szívbaj kerülget, hogy kiesik belőle. De Anna nagyon élvezi...

Nadine
Tegnap tényleg jó egyszerre írtunk. Zsani édes az új kocsijában. Este beszámolót kérek, hogy vált be.

Szép napot nektek!!!
Era.

Era
Kép
era75

HÁt megjöttünk!!!!!

Túléltem Böszörményt, 2 órán keresztül voltam a fodrásznál és addig csak engem mosott vágott szárított. Hát én majd ott maradtam.... ha még egy óra lett volna akkor inkább szülök egy gyereket (Zsanit 3 óra alatt megszültem az első igazi fájás után). Ha Józsi lefénykpez rakok fel képet magamról, meg úgy csináljuk, hogy a boszi is rajta legyen.

Krisz
Aludtunk, csak 2* volt fent. Most nem tom mi van, mert mintha a hegyét érezném, de nem biztos, hogy már kint is van. Szorítja a száját ha be akarok nyúlni, ezért nehéz bekenni neki dentinoxal, pedig akkor nyugodtabb lenne. Amúgy most gonosz zord anya voltam, mert nem vettem ki az ágyából mikor felsírt, hanem visszafektettem és fogtam a kezét míg el nem aludt, így fél 8-ig aludt, szopizott és így még 1 órát ráhúzott.
Hintája Zsaninak is van, de neki olyan amiben van biztonsági öv. Szereti nagyon, ráadásul egész le tudjuk endgedni földközelbe, így ha ugrana se esne nagyot (de nem ugrik mert galád anyja odarögzíti)

Era
A kocsi szuper, kicsit húz jobbra, mert szorul azon az oldalon a bolygó, de majd megoldom egy kis olajjal, hogy ne legyen gond vele. De azt most eldöntöttem, hogyha Zsani tesója jövő tavasszal megszületik ezt szerintem eladom és veszünk egy újat belőle, mert van olyan amihez van horodó és mózeskosár is. Így a szülési pénzt már elköltöttem előre (Nem tudom mondtam e nektek, hogy ugyanilyen kocsit láttam más színben bababizományiban, lestrapáltat 35000 pénzért, ezt még simán eladom annyiért mint vettem)
Másik dolog: Keresel e még olyan etetőszéket amit az asztalra lehet tenni? Mert ma voltam bösziben bababoltban, ott vannak használt dolgok is és 1000 Ft-ért lehet venni pont olyat mint az Interstoron. Megvan a biztonsági öve is. Mivel műanyag csak át kell törölgetni alkoholos fertőtlenítővel, így nem 4000 Ft.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Na sziasztok!

Meg van az új fényképezö.
Ime az elsö próbálkozás
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Még egy:
Dorka ma reggelKép
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Helló Mindenki!

Krisszie,
Nagyon szépek vagytok!!!!!

Végre, ideértem. Volt egy kis baj, babóca nem is bírta az én idegemet, két napig ordított, és nem aludt. Estére meg hulla lett, és hányt is újra.
Tegnap is kénytelen voltam levinni, mert csak akkor aludt egy órácskát.
Én is megyek ma fodrászhoz, apa vigyáz a fiúra, majd figyeljétek, ő fogja sétáltatni!

Nadine,
én is azért utálok menni fodr., és kozmiba is, mert nem bírom azt a semmittevést, és ücsörgést.Nem is értem azokat a nőket, akik még a műkörmös 2 órát is végigülik. Én meghalnék.
Zsani tündér a kocsibané és a kocsi is jó.

Erika,
anna teljesen olyan, mint te, nagyon aranyos, komoly, mosolygós lány. A hintás képen akár te is lehetnél, csak kicsit szűkebb lenne a hely...:-))))
Mi amúgy a hóesésben is sétáltnk a városban 3 órát, a fiú meg békésen aludt végig. Vettem neki a Bambiban aranyos kis tükrös játékot. Nagyon tetszik neki.
Ha hazajöttem, én is csináltatok egy fotót a gyerekkel, mert velem alig van képe, azok is olyan nem publikusak.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok

Krissz
Tündéri Dorka. Gratula fényképezőhöz

Era
Hol vagy? Ilynekor már rég írni szoktál! Csak nincs valami baj?

Jön valaki sétálni 1-fél2 között? Mármint akkor indulnánk, csak a lány alszik várom felkelljen és ebéd és go.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!!!

Nadine
Itt vagyok, csak ma itt vannak Anyukámék, és ilyenkor mindig intézek még ezt azt, mert addig Annára vigyáznak.
Milyen állapotban van az az ülőke? Ha jó, akkor kellene, nem mindegy, hogy a negyedéért megkapom.
Kavargatom kovászkát.

Krisz
Annyira szép Dorka!!!!!!!!
A haja nagyon tetszik. Milyen gépet vettetek?

Megyek, mert a hugom chatelni szeretne, ugyanis Anna édesen alszik. Délután parketta nézegetés...
Lehet, hoyg Anya viszi le Annát.
Majd még jövök.
Pussz.
Era.

Era
Kép
era75

Szia Nadine!

Köszi.
Lehet lemegyünk mi is, végre süt a nap.
Szegény csajnak meg szétvakuztam az agyát, tiszta MIBKép

Manóka,
én olyan jó képeket csináltam a kedvesemröl és Dorkáról, az ö képein meg én tiszta idiótán nézek ki. Vajon hol a hiba?Kép
Én is idegbajt kapok a kozmetikusnál, mükörmösnél még nem is voltam, de tuti nem is megyek. Már a fodrásznál is minden bajom van, pedig imádom a fodrászomat, tök jó csaj.

Krisz

Krisz
krisszie

Kedves Anyukák!
Légyszi segítsetek!
Mazsola Muzsika elnevezésü program, zenés-mondókás-verses-dalos, 6 hónapos kortól - lebonyolításához keresünk óvodapedagógust! /kismamákat is!/

Buda Kriszta
70-559-83-89
kriszta13

Szia Era!

Végülis a Fujit vettük meg, amit kinéztem (A310)
Szerintem nagyon klassz, de még ki kell kisérletezni a beállításokat.

Nekem is itt volt ma Anyukám. Elmentünk sétálni és csináltunk fényképeket.
Felteszem ide, hogy most már ismerjetek megKép
Kép

Dorkával:
Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!!!

Krisz
Mi már elmentünk egymás mellett, szerintem nem is egyszer. Most már legalább tudom, hogy te vagy! Nagyon jók a képek!!

Kriszta 13
Sajnos nem tudok segíteni, még ismerősöm sincs, aki óvodapedagógus.

Ma vettem magamnak egy gatyit, egy mellényt, dőzsöltem...
Anna kapott egy babát, de minek!!! Utálja, vagyis még fél tőle. Ha hozzáér édesen lerugdossa magáról. Végül is jó vétel volt!!!!!!
Majd ha nagyobb lesz...remélem!

Az említett gonosztevő....
Kép

Szerintem olyan édes.
Jó éjt mindenkinek!!!

Enci
merre jársz?
Milyen volt a mai nap?

Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Szia Era!

Köszike, pont ezért tettem fel a képeket, hogy ne menjünk el egymás mellettKép
Már úgyis unom az egyedül mászkálást.

Lehet megértem Annát, elég gonosz tekintete van nem?Kép Na jó csak viccelekKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Tegnap elmaradt a séta, apa nem merte még levinni is. És én odavoltam 4 órát, a fiúk meg itthon. És mire jöttem haza?
Kép
Most volt az első próba. Azt mondta a férjem, hogy elég nehéz volt elkezdeni, mert én mondtam egyszer, hogy szopás közben a nyelv az alul van, és nem nagyon tudta úgy a gyerek szájába adni a cumit.De végül csak megoldották.A fiú 25 mlt szopott az üvegből, azt nem tudom, hogy elég-e, de utána még kettőt cicizett belőlem és újra aludt.Szóval, a férjemmel imádják egymást.
Ma szerintem lesz séta, összefuthatnánk. fél 1 körül? A posta előtt?

Erika,
megértem Annácskát a bab ügyben, engem arra a babás horrorfilmre emlékeztet.
Én is vettem a fiúnak egy kis Júliát:

Kép

Krisszie,
nappal szerintem vaku nélkül is csinálhatsz fotot, nekem nem sötétek. Meg így közelt is csináltam a kis pofijáról.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka,
de aranyosak a pasik az életedbölKép
(ez vaku nélkül készült?)
Annyira birom én is ha a kedvesem istápolja Dorkát. Tökéletes az összhang hiszen szerelmes a lányábaKép Nálunk macerásabb az etetés, ha nem vagyok itthon, mert Dorka még nem evett cumisüvegböl.

A vaku nélküli képek eddig azért nem sikerültek, mert olyankor hosszabb a záridö és Dorka folyton bemozdult.

Séta OK.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Manóka
Már kérdezni akartam tegnap is, hohy mi volt a baj nálatok? Azt nem írtad, csak hogy nyűgöség volt miatta.
Élőban azért jobb az a baba, ma már nem i volt vele gond.

Azért olyan szerencsénk van, hogy a mi férfiaink ilyen jó apák!!!!!Én úgy örülök neki, hogy a párom olyan jól elvan Annával!
Mi 2 körül sétálunk.

Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Krisszie,
tolhatnánk a sétát, mert fél 1 körül a férjemmel randizunk, és inkább utána.fél 2 körül?

Erika,
az sem lenne jó?

manóka

manóka
manóka

Manóka

Mi nem lenne jó? Ma sajnos egy kicsit lassú a felfogásom!!!!!!Mit kérdeztél?
Era.

Era
Kép
era75

Jó a fél 2, még úgysem vagyok menetkészKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Mindent elolvastam róllatok csak sajnos még időm nem volt írni nektek, hát most megpróbálkozom.

Gergő mióta haza jöttünk a korházból ( 4 hét)1 kg-ot hízottKép
Műtét előtt már annyira nem volt étvágya nem tudtam vele mit csinálni szinte semmit nem fogadott el. Hát azóta megfordult a kocka, mindent megeszik nem győzök neki eleget főzniKép)
Egyáltalán nem bánom a többlet munkát.
Máténak megvolt a farsang, ördögnek öltözött. Sajnos képet apa nem csinált csak videózott ezért nem tudok mutatni. Mérges is voltam egy picit, majd legközelebb nem felejti el, reméljük!Kép)
Sajnos Gergőci egy kicsit meghült, ezért taknyolunk egy kicsit és elég nyűgös. Az éjszakáink nagyon rosszak, nem tudom mi van vele mostanában mindig felébred és sír, ha áthozom magunkhoz akkor meg elkezd játszani, ha meg vissza viszem a szobájába akkor meg ordít. Megvárom, hogy meggyógyuljon ha akkor sem fogja abbahagyni akkor jön a kőkeméyn szigor.
Már előre sajnálom.

A fogyókúra zajlik, 3 kg-nál járok. Minden nap tornázom és figyelek a kajára.
Olyan boldog vagyok már azt hittem hgoy mindig ilyen kovéren kell élnemKép)
Tegnap ruha próbát tartottam és vannak olyan nadrágjaim ami nem jött rám most meg szépen rám jön.Nagyon jó érzés!!!!Kép

Nagyon szépek a képek, mindenki nagyon aranyos!

Mindenkinek a legjobbakat!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!
végre megint géphez jutottam.Az utóbbi pár nap zürösebb volt meg video szrekesztés és telepítés volt agépen és nem tudtam irni.

Krisz
Arcról nagyon ismerős vagy szerintem már többször sétáltunk egymás mellett.Dorka nagyon édes , szép kis csajszi.Dorka egyszer se kell fel éjszaka? Nálunk mostanában(pár napja ) az a divat hogy miután délelőtti alvásából felébred és játszik 2-3 között elalszikés este 8-9 körül kell.Tegnap este fel 10-kor kelt . Éjfélkor elaludt és 5kor már kelt közben még 2-kor cicizett egy kicsit.Régebben jobb volt este 7körül elaludt és 2.kor kelt meg 4-5körül.de a 2-kori ciczés az csak pár korty 10-15 perc.Remélem visszaálunk ehhez.Dorka miota alussza át az éjszakát?

Manóka!
örülök, hogy megismerkedtünk személyesen is mostmár legalább megismerjük egymást és tudunk együtt sétálni.Afiú nagyon édes a papájával.Olyan jól mutat a kezükbe a gyerek . Én is mindig elvagyok olvadva ha együtt vannak.Nekem a férjem szokott kéthetente csütörtökön Florára vigyázni amikor suliban vagyok és nagyon ügyes jol elvannak azalatt a 4-5 ora alatt

Era, Nadine !
jó volt a séta teljesen feldobodtam.Flórát ma szerencse nem kel felkelteni, mert nem aludt vissza már a kocsiban.Ugyhogy remélem egy nyugisabb éjszaka elé nézünk.

sziasztok megyünk fürödni
renci

Sziasztok!

Enci
Látod tudja Flóra, hogy mit kell csinálni, csak panaszkodni kell rá!!!Tudod Anna is ilyen volt!!!
Remélem jó éjszakátok lesz!

Krisz
Voltatok lent? Én nem láttalak titeket, pedig jó nagyot és sokat sétáltunk.

Krisztaa
Ügyes Gergő, jó soakt hízott!!Jobbulást neki!
És persze nektek is nyugodt éjszakákat kívánok!

Már Anna is elaludt...mostanában egy kicsit nyűgösködik esténként.Lehet, hogy újabb fogadag jön....Mikor lesz még vége????????
Jó éjt mindenkinek!

Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Na még egy kép a mai termésből.....

Ropizott a csaj...
Kép

Jó éjt!
Era.

Era
Kép
era75

sziasztok!

rakok fel képet cicáról. Ezek most este keszültek .mindenkinek jó és nyugodt éjszakát kívánok!
Kép
Kép

enci
renci

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem futottunk össze, pedig voltunk lent 2 körül. Szokás szerint senkivel sem találkoztamKép, na majd legközelebbKép

Krisztaa,
tök jó, hogy Gergö ilyen jól eszikKép és gyógyulást neki.
Dorkának is voltak ilyen hisztis napjai, de én gonosz anyuka voltam és ha más oka nem lehetett (éhes, szomjas, telipelus, büfi, fázik, melege van stb kilöve) hagytam sírni, mostanra megszüntKép

Enci,
Nagyon édes FlóracicaKép,
úgy látom sokkal nagyobb Dorkánál.
Dorka már több, mint 1 hónapja átalussza az éjszakát, a 3 hós oltás után 2 napig megint felkelt 1x, azóta nemKép

Era,
de huncut lány ez az AnnaKép
Dorka is elég nyügös volt ma, az idöre fogom, nekem is majd szétment a fejem.

Nadine merre vagytok?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz
Vagyunk mi is. Sétáltunk délután, mint ahogy Era is írta, csak én délelőtt mentem édesanyámmal is bankoztunk egyet (utolsó előtti találkozás volt, jövőhéten visszavisszük a papírokat és pénteken már folyósítják a hitelt HURRÁ! Gyors ügyintézés, minden papír bent volt elsőre, és így 10 nap híjján két hónap lesz, méghogy 4-6 hét alatt lezajlik, röhög a vakbelem. bocsi csak bosszankodtam) Így nekem ma délután volt programom a délelőtt romjait szedtem össze,amit Zsanicica rámolt szét a nagyija segítségével.

Era
Kép ment KépKépKép Ropizós csaj Kép Zsani megint bevacsizott, kb annyit mint tegnap úgy 210g főzi, de most még szopott is utána. És ezek után anyukám bevágja, hogy biztos azért sovány mert össze van szűvülve a gyomra és nem adok neki elegt enni (lassan többet eszik mint én) Igaz egész este meg nem állt, mint a gyík egyik szobából a másikba, még jó hogy van egy pár belőle. Úszni csak nem megyünk holnap, Józsi köhécsel, meg tüszkölget és autó még mindig nem jó, (most már nem 80km, hanem csak 40km a max és elvileg minden ok vele, ja és ezen a héten már 26000 pénzbe volt KépKépKép) De jövőhéten szeretnék menni, legalábbis én, aztán majd elapncsizunk, mert Zsani az tuti üvölteni fog egy hátárafektetős mutatvány után.

Kriszta
De jó. Szuperül hízott Gergő. Zsanci uoljára 3 hós korára hízott 1 kg, azóta a max 600g volt a min 30g 1 hó alatt. Így ez nagyon tuti, főleg hogy műtét után tette.

Enci
Azt nem mondtad, hogy lányodat szumósnak készíted!!!!! Jesszus, Zsani nagy súllyal született, de soha nem volt ennyi hurkincája!!!

Na most már tényleg megyek aludni.

Puszi
Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Tegnap már nem bírtam írni, mert a férjemnek itt volt egy kollégája ( utálom), belebolondult a Need for Speedbe, jó nagy hanggal, aztán meg nem hitte el, hogy Pandora szelencéjét nem érdemes magnyitni, mert még 32 hasonló oldal nyílik meg utána. Nem szóltam semmit az uramnak, de gondolom, már neki is kényelmetlen volt, de azt mondta, megkérte, hogy engedjen vmi programot letölteni, ill. cdt írni. Aztán szerencsére, elmentek dolgozni éjszakára.
A fiú meg fél5-ig aludt a babakocsiban, először az erkélyen, aztán bent.Közben feljött az anyósom is panaszkodni, meg érdeklődni, hogy min vitatkoztam a sógornőmmel, ezzel újra gombóc gyomor, aztán elment, a gyermeket meg biztosan nyomta a gombóc, mert szegény újra sírt egy jó órát.De aztán megfogattam, hogy teszek én mindenkire, utáljon, haragudjon aki akar, nekem a kicsi a fontos.

Ja, a probléma: sógornőmnek van egy 3 éves kisfia. Sajnos, az anyja egyáltalán nem tudja kezelni, már a boltba sem mer vele menni a hisztik miatt. Feljöttek szerdán délután, majd az anyukája fél órán át kérlelte az üvöltőgyereket, hogy öltözzön, menyjenek. A végén már az én kicsim is sírt. Szarattam volna már szopiztatni, hogy megnyugogjon, de a církusz meg csak ment.Erre már én is sírtam, és igaz,hogy nem helyes, de rákiabáltam a gyerekre, hogy hallgasson.Nem nagyon hatotta meg, csak odajött hozzám, jól belémrúgott. Én akkor mondtam, hogy mostmár menjenek, kinyitottam az ajtót, mondtam a sógórnőmnek, hogy bocsi, de én ezt nem bírom most.
Aztán már rájöttem, hogy nem kellett volna rászólnom a gyerekre, nem én nevelem. Hívtam őket, de kinyomta, üzentem, hogy bocs, de nem válaszolt.Aztán meg azért lettem idegbeteg, hogy a férjem mit fog szólni. Mindeközbena kicsi vigasztalhatatlanúl sírt.
Lényeg a lényeg, hogy a férjem mondta, hogy ő is utálja, amikor az unokaöccse církuszol, de én kérjek bocsit a sógórnőmtől. Másnap is hívtam, akkor sem jártam sikerrel. Ja, a gyereket csak annyira viselte meg a dolog, hogy hazaérve azon kezdett el sírni, hogy jönni akar hozzám vissza játszani.
Anyósom szerint a sógornőm nem tud megbocsátani nekem. Dehát, ha ő nem tudja a gyereket kezelni, mit kellett volna tennem? Várni, hogy 1-2 órán belül hátha hajlandóak lesznek elindulni, közben meg az én gyerekem?
Na, szóval ennyi volt a nagy történet, de még most is görcsbe rándul a gyomrom, ha rá gondolok.

Enci,
ez a lány tényleg kis szumós! nagyon szép, majd rengezi a fiúkat az oviban! Örülök, hogy meguismerkedtünk.
És milyen okos megoldás, a mosdókagylóra tesztek vmit, amin fekszik a lány?

Erika,
nekem Anna nagyon tetszik a ropival is.

Nadine,
Kocsi, és bank témát ne is említsd, kivagyok mindkettőtől. Az én férjem is szerzett vmi átneti autót, csak ép ezt azt meg kell rajta szerelni, már több, mint 20000, de még fűtés nincs, és 1 métert sem tett meg vele.
Zaniról is képet!!!! Olyat, amin mondja, hogy baba, de halljam ám!

Krisszie,
bocsi, hogy nem jött össze a tali, el kellet rohannom a UPChez, és amikor hazaértem, már nem láttalak benneteket a postánál.

Krisztina,
örülök, hogy jelentkeztél, és, hogy minden rendben van. Neked gratula a fogyáshoz, Gergőnek a hízáshoz, Máté is biztos jó kis ördögfióka lehetett. A férjeden nem is csodálkozom, anyukám szokta ilyen esetekre mondani, hogy férfi az istenadta.

Regény lett.

manóka

manóka
manóka

Manóka!
Külön kérésedre kattints ide KépKépKép (többiek is megtehetiek)

http://www.tar.hu/nadine/zsanibaba.wmv

Ez kb egy hete készült róla, és még minden baba KépKépKép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
köszi, bárcsak minden kérésem így teljesülhetne!!!!!!
Tetszik nagyon!!!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka
Megértelek sógornő miatt + hisztis gyerek, szörnyű.
Gondolj arra, hogy a te kicsid a legfontosabb!!!!

Nadine
Köszi a receptet, majd kívánok szorgosan....
Zsanett eszméletlen aranyos!!!
Az úszásra pedig már olyan kíváncsi vagyok, hogy Zsaninak hogy fog tetszeni.
Anna sem fekszik le a kádban, marad a fejleöntés.

Egy kép mára is, igaz ez nem a csajomról...apa és nagyapa ( szerintem nagy a hasonlóság...ti hogy látjátok?)
Kép

Szép álmokat kicsiknek és nagyoknak!!!!

Tényleg a smile-okat honnan veszitek?
Pussz:Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

hiperOFF
Tegnap rendszer elhalálozásunk volt, ma hajnal 3-ig windowst (xp) telepítettünk. Kivagyok!
Muszáj volt fennmaradnom a kedvesemmel, mert kezdett ön és közveszélyes lenni (zsigerből windows gyülölö).
Help!
Hogy tudom vissza állítani a levelezésemet? Mert persze formatálni kellett a vinyót, ugyan a documents and settings mappa megvan, de nem találom benne a leveleinket.

Era,
ha ráviszed az egeret a smile-ra mutatja , hogy milyen karakterekböl áll, amúgy letölthetö innen a levelekböl vagy a neten iszonyú smile kollekciók vannakKép

Krisz

Krisz
krisszie

Na sziasztok!

Elözö hsz stornó!
Levelezés megoldvaKép
Nem hagyott nyugodni a dolog egy windows csak nem foghat ki rajtamKép

Nadine,
nagyon-nagyon aranyos a kiscsaj, tök jó lett a videoKép
Amúgy én is kértem egy tapsolós-kajcsis képet;)

Manóka,
elolvastam a regényedet, hát nehéz ügy.
Az a lényeg, hogy a férjed melletted álljon, nehogy emiatt legyen köztetek gond.
Az a gáz, hogy szvsz gyereknevelésbe és párválasztásba nem szerencsés beleszólni még családon belül sem. Én is inkább nagyot nyelek, de nem kritizálok.
Remélem azért azóta rendezödött valamelyest a helyzet. Tudtál beszélni a sógornőddel?

Era,
nahát nagyon helyes a férjedKép
Feltehetnél egy képet róla Annával.

A kedvesem már megint beteg, fáj a torka, nyügös úgyhogy nem mentünk úszást megnézni. Már megint csúszik 1 héttelKép
Ti mikor mentek?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz
Gratula windows legyőzéséhez. Ma nálunk is volt valami kis vírus, de az ügyes párom kiírtotta:-)

Mai kedvenc kép
Kép

Aztán tegnap Apával...
Kép

Azt veszem észre, hogy lassan ez a topik Anna topik lesz, mert tele van a képeivel!!!!Milyen egy mutogatós Anya vagyok!!!!

Többiek merre jártok?
Ja, én most azért vagyok virgonc, mert András sétál Annával.
Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Tegnap és ma költözött ide a Prifihoz a húgom,úgyhogy most teljesen kész vagyok, tegnap már írni sem bírtam.
Még most 22 órakor összedobtam egy kis rántott májas vacsit az uramnak. De már szerencsére a férfiak alszanak.

Erika,
én szeretem nézegetni a képeket, nyugodtan Annáz továbbra is.:-)

Krisszie,
Nem szóltam bele a sógórnőm nevelésébe, )mert nem is tudja, mi az)csak a gyereknek szóltam, aki azóta már volt fenn az anyósommal. Hozott nekem nyalókát. A sógornőmmel azóta sem találkoztam, de amint szüksége lesz vmire, biztosan meg fog találni.
Ügyes vagy, hogy megoldottad a szgép problémáját. jó lenne, ha én is jobban értenék, mert én még oly egyszerű dolgoknál akadok el.....

Ildikó, már rég nem jelentkeztél!!! Meggyógyultatok???

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKép
Igen már meg gyógyultunk most már mindenki egészséges ,ma ment a kis csaj a bölcsibe már alig várta.

Nagyon de nagyon aranyosak a képek én szeretem nézzegetni őket ugy hogy jöhett minden mennyiségben.KépKép

Remélem már nekkünk sem kel sokáig várni és megtudjuk venni a fenyképezőgépet.Kép

Na ennyi mára majd még leszek ,és vigyázzatok magadtokra sziasztokKépKépKép
Idikó

KépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Kicsit el vagyok keseredve, mert Dorka 2 hete csak heti 50g-ot hízik. Tejem van böven, de mostanában nem eszik túl jól, olyan mintha megunná a szopcsit. Csak játszik közben, nézelödik, a ruhámat rángatja. Eröltetni meg nem akarom.
Viszont 1 hét alatt belenött a 68-as rucikbaKép

Era,
nagyon aranyosak vagytokKép
Nyugodtan jöhetnek a képek, ne zavartatsd magadKép

Manóka,
Jól van akkor, csak rendezödött a dolog, ha még nyalókát is kaptálKép
A kritizálás dolgot meg azért írtam, mert továbbgondoltam a történetet.
Tök jó, hogy ilyen közelre költöznek a hugodék.
Ott is van gyerköc?

Ildikó!
Végre meggyógyultatok, az idénre már letudtátok a dolgot remélemKép
Nagyon klassz, hogy szeret bölcsibe járniKép
Fél napra adod be?

Krisz

Krisz
krisszie

Jó reggelt!

Krisszi,
ne aggódj, ha jól van Dorka, akkor csak nem lehet baj a gyarapodása.Lehet, hogy most inkább nő.Ha meg játszika cicin, az ellen mit lahat tenni?Had játszon!
A tesómnak még nincs külön családja, egyedül költözött.

Ildikó, üdv újra körünkben!

Ilyen időben, mi lesz a sétával? 4 fok van kint, de kint vannak az ovisok, ill. a bölcsisek is. Viszont esik a hó.

Kinéztem két könyvet:
Babafigyelőben- Desmond Morris
A nagy gyermekkalauz- Goebel-Glöckler
Olvastátok, ismeritek? Gondoltam, ki kellene kölcsönözni az egyetemről, dehát babakocsival nem lehet feljutni a könyvtárba!!!!!!

manóka

manóka
manóka

Szisztok!

Krisz
Ne aggódj túlságosan, általában ilyenkor már kevesebbet híznak. Zsanka is az első 3 hónapban 1-1kg hízott, utána viszont csak 500-600g-ot. De olyankor általában hosszra nőtt. Mondjuk én azt nem tudom mennyit hízott hetente, mert én sose foglalkoztam vele (anyum már annál inkább foglakozna, ha engedném) A 68-as rucikat mi 5 hónaposan kezdtük hordani, és 7 hós koráig tartott, azóta 74-esben nyomul a csaj. Így szerintem ne aggódj, ha van napi 4-5 pisis pelusa, akkor nincs gond. Tényleg ő még minden nap kakál????

Ildikó
Örülök, hogy meggyógyultatok! Kistesó-projektel mi újság???

Era
Hát idáig meggyőződésem az volt, hogy rád hasonlít Anna, de most már inkább a vegyesre hajlok, sőt inkább a férjedre hasonlít a gyerekkori fényképek alapján) Kovászkába tegnap raktál cukrot Kép
Na akkor smilek: Csak ne rakj közé szóközt
Kép = : )
Kép = : (
Kép = : O

A többit mint kép kell beszúrni, majd megkeresem a gyűjteményem, mert nem tom hol van. De addig is innen szúrhatsz be smilekat az előtte lévő parancsot kell begépelni.

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-image-lister.cgi

TÉnyleg megyünk ma sétálni???? A többieknek is szól a kérdés!

Rólunk: Zsanett szombatról vasárnapra virradó éjszakája katasztrófális volt. De mára aludt mint a poc. Mondjuk tegnap csak egyszer aludt így 2 szopival este 8-tól reggel 9-ig szundizott.

Manóka
jó hogy kezd rendeződni a dolog nálatok. A sógornőd ennyire érdekember??? Az anyósod ezt nem veszi észre???? A tesód is jó közel költözött hozzátok Kép

Na megyek rendet teszek a lány után

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Manóka,
Desmond Morris (viselkedéskutató, olvastam már több mindent töle)könyv biztos nagyon jó, de a másik is jól hangzik. Ez az én bajom is, hogy babakocsival megközelíthetetlen a könyvtár, együttérzek a tolószékesekkel.
Nálunk nem esik a hó, vagy még nem ért ideKép

Nadine,
Én sem akartam méregetni Dorkát, de amikor Anyósom bejött hozzánk a kórházba az volt az elsö, hogy közölte vett nekünk egy mérleget mert az létszükséglet. Akkor nem volt eröm tiltakozni. Így most itt van. Zolival vissza akartam vitetni, de inkább jobb a békesség. Sikerült leredukálni a mérést heti 1-re. Így is folyton telefonálnak a nagymamák és a paramétereket akarják.
Ebben a hónapban Dorka is 500g-ot hízott.
Hogy érted a még mindennap kakálást?
Általában napi 1x, néha 2x.

Megyünk mi is sétálni, hacsak nem lesz addigra hóvihar.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
Leszz az ritkább is, főleg a hozzátáplálás elején. Az alma fog. Zsanettnek volt olyan hogy 3 naponta volt csak, meg volt olyan hogy mi segítettünk neki mert úgy összeállt. És az anyatejes kaki után még nem tudta kinyomni, de már ez is megoldódott. Remélem nem lesz hóvihar Kép

Na el kéne altatni a lányt, és míg alszik megszabadulni a szemöldököm felesleges szálaitól Kép

Épp most mászik át egy 25 cm széles résen az ágy és a szekrénysor között. Pedig régen úgy félt átmenni, most meg pillanatok alatt átér.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
ma is megnéztem Zsanit, szinte látom a mászást isKép Kiváncsi vagyok, sikerült-e a smile?

Mi lenne, ha az egyetem flé sétálnánk ma, és akkor ki tudnánk venni könyveket? A katalógus is fenn van a neten.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Délelőtt nem volt nálunk net.
Mi megyünk le sétálni olyan 2 körül. Még ebédelünk, aztán hajrá!!!

Nadine
Raktam cukorkát kovászkába. Át is raktam egy nagyobb tálba, majd viszem a tiéteket.
Szerintem is nagyon hasonlít Anna az apja régi képére. De azért nagyon vegyes.

Anna iszonyatosan pakol, majd még jövök...
Era.

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?