2004.02.28 10:08
Szerző: manóka
Sziasztok!
Tegnap már nem bírtam írni, mert a férjemnek itt volt egy kollégája ( utálom), belebolondult a Need for Speedbe, jó nagy hanggal, aztán meg nem hitte el, hogy Pandora szelencéjét nem érdemes magnyitni, mert még 32 hasonló oldal nyílik meg utána. Nem szóltam semmit az uramnak, de gondolom, már neki is kényelmetlen volt, de azt mondta, megkérte, hogy engedjen vmi programot letölteni, ill. cdt írni. Aztán szerencsére, elmentek dolgozni éjszakára.
A fiú meg fél5-ig aludt a babakocsiban, először az erkélyen, aztán bent.Közben feljött az anyósom is panaszkodni, meg érdeklődni, hogy min vitatkoztam a sógornőmmel, ezzel újra gombóc gyomor, aztán elment, a gyermeket meg biztosan nyomta a gombóc, mert szegény újra sírt egy jó órát.De aztán megfogattam, hogy teszek én mindenkire, utáljon, haragudjon aki akar, nekem a kicsi a fontos.
Ja, a probléma: sógornőmnek van egy 3 éves kisfia. Sajnos, az anyja egyáltalán nem tudja kezelni, már a boltba sem mer vele menni a hisztik miatt. Feljöttek szerdán délután, majd az anyukája fél órán át kérlelte az üvöltőgyereket, hogy öltözzön, menyjenek. A végén már az én kicsim is sírt. Szarattam volna már szopiztatni, hogy megnyugogjon, de a církusz meg csak ment.Erre már én is sírtam, és igaz,hogy nem helyes, de rákiabáltam a gyerekre, hogy hallgasson.Nem nagyon hatotta meg, csak odajött hozzám, jól belémrúgott. Én akkor mondtam, hogy mostmár menjenek, kinyitottam az ajtót, mondtam a sógórnőmnek, hogy bocsi, de én ezt nem bírom most.
Aztán már rájöttem, hogy nem kellett volna rászólnom a gyerekre, nem én nevelem. Hívtam őket, de kinyomta, üzentem, hogy bocs, de nem válaszolt.Aztán meg azért lettem idegbeteg, hogy a férjem mit fog szólni. Mindeközbena kicsi vigasztalhatatlanúl sírt.
Lényeg a lényeg, hogy a férjem mondta, hogy ő is utálja, amikor az unokaöccse církuszol, de én kérjek bocsit a sógórnőmtől. Másnap is hívtam, akkor sem jártam sikerrel. Ja, a gyereket csak annyira viselte meg a dolog, hogy hazaérve azon kezdett el sírni, hogy jönni akar hozzám vissza játszani.
Anyósom szerint a sógornőm nem tud megbocsátani nekem. Dehát, ha ő nem tudja a gyereket kezelni, mit kellett volna tennem? Várni, hogy 1-2 órán belül hátha hajlandóak lesznek elindulni, közben meg az én gyerekem?
Na, szóval ennyi volt a nagy történet, de még most is görcsbe rándul a gyomrom, ha rá gondolok.
Enci,
ez a lány tényleg kis szumós! nagyon szép, majd rengezi a fiúkat az oviban! Örülök, hogy meguismerkedtünk.
És milyen okos megoldás, a mosdókagylóra tesztek vmit, amin fekszik a lány?
Erika,
nekem Anna nagyon tetszik a ropival is.
Nadine,
Kocsi, és bank témát ne is említsd, kivagyok mindkettőtől. Az én férjem is szerzett vmi átneti autót, csak ép ezt azt meg kell rajta szerelni, már több, mint 20000, de még fűtés nincs, és 1 métert sem tett meg vele.
Zaniról is képet!!!! Olyat, amin mondja, hogy baba, de halljam ám!
Krisszie,
bocsi, hogy nem jött össze a tali, el kellet rohannom a UPChez, és amikor hazaértem, már nem láttalak benneteket a postánál.
Krisztina,
örülök, hogy jelentkeztél, és, hogy minden rendben van. Neked gratula a fogyáshoz, Gergőnek a hízáshoz, Máté is biztos jó kis ördögfióka lehetett. A férjeden nem is csodálkozom, anyukám szokta ilyen esetekre mondani, hogy férfi az istenadta.
Regény lett.
manóka
manóka