Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Brigi, Leone, én a ma megjelent Kismamában találtam egy reklámot, amiben 4 részes ágynemű-szettet reklámoznak baldachinnal 4990Ft-ért.
Nem tudom ugyan, hogy milyen minőségű és egész pontosan milyen, de leírom a honlap címét, ahol megtaláljátok az üzleteik elérhetőségét:
www.pekido.hu
A Megatoys-ba szerintem elég drágák voltak, mi a Soroksárin néztük meg.De lehet, hogy erős összefüggés van itt is a minőség és az ár közöttKép
Remélem tudtam segíteni, puszi Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Brigi, szerintem azért a MEga Toys-on kívül még érdemes lenne szétnézned ágynemű kérdésben máshol is, mert talán eddig ott láttam a legdrágábbakat.

Felhívtam ma a polgármestei hivatalt a h.a.k. miatt és postázzák!!! nem kell leutazni, ennek nagyon örültem!!

LÁnyok, páran eltűntetek, hol vagytok?? Mariann, Móki, Humi??
Tünde, te már babázol esetleg???

Móki, állítólag ma kezdődik a szülésfelkészítő a kórházban!! Esetleg a jövő szerdait már be lehetne célozni. Mit gondolsz??

Üdv, Kata
katca

Sziasztok!

Háát beszéltem a szülésznőmmel, most nem tudom mi van.
Ő azt mondta, ne nagyon éljem bele magamat, mert "csodát" nem tudnak csinálni, nem is biztos, hogy holnap szülökKép

De én már beleéétem magamat.......

Puszi, mert Peti gyalogtúrát tervezett be

Kata
LadányiKata

Sziasztok!

Móki , Kata, én is úgy hallottam, hogy ma indult.
Mit szólnátok ha mentek jövő hét szerdán én is "bepofátlankodnék" közétek?KépNincs sok kedvem egyedül menniKép

Léna

nuska

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, mert nagyon elfoglalt az ágyneművarrás. De lassan kééééész! (Szóval én megkerültem, de Humi és Mariann jól eltűnt!Kép

Kata, akkor a jövő szerda? Nekem eddig oké!
Tudsz esetleg valami közelebbi infót, hogy mikor, miről, hol lesz?

Léna, na egye fene, jöhetsz velünkKép Kép Naná, hogy gyere!!!Viccelsz? Kép Babóca mocorog rendesen? Nem ijesztgeti az anyukáját?Kép

Brigi, babaágynemű a Lehel úti boltban is van, és ott is jó árakon. Ha jól emlékszem 5-6 ezer körül már kapható. (Persze van 16-ért is.)

Szilvus, a "környezettanulmány" során ha nem gondolta volna komolyan a védőnő amit mondott, roppant vicces lenne, de így!!!!!?????
(lehet, hogy a lakberendező vénáját próbálja kiélni nálatok, mert otthon apa nem engedi)Rá se ránts!

A tegnapi Szülőszoba bennem is vegyes érzelmeket keltett, de be kell látnom, eddig szinte minden rész, úgyhogy nagy változás nincs e térenKép De nézem, mert hasznosnak találom a sorozatot.

Rita, neked nem jutott sose eszedbe az otthon szülés?

Képzeljétek, ma éjjel nem görcsölt be a lábam. BEZZEG a vállam igen! Komolyan mondom, ez már néha nevetésre ingerel. (miután kiszenvedtem magam)

Ma este még jövök, szaladok főzni.

Pussz, Kriszta
móki

Sziasztok,

nem vesztem el, csak ez az utolsó hetem, és sok dolgom van. Este meg lusti vagyok, és csak olvasgatok itt suttyomban Kép.

Most indulok haza, majd este jövök még.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkot!
Még megvagyok! Hajnalban írtam egy hosszút, de valami "error" volt, és nem tudtam elküldeni. Most csak röviden: voltam ma CTG-n, utána megnézett a doki. Nagyon fájdalmas volt, azt hittem leugrok az ágyról. Mondta, hogy sajnos ez ilyen. Megállapította, hogy már elkezdett nyílni a méhszáj, és azt mondta, nem fog Tomi szerdáig várni. Holnap reggel megint menni kell, újra megnéz. Már teljesen összeraktam a cuccomat, azt is visszük, ha esetleg már maradni kell. A hasam fájdogál, és érzek keményedést is. Szóval mindenre föl vagyunk készülve. A szombati színházjegyet a férjem elpasszolta.
Ja, és megmutattam neki, hogy kell a Babaneten üzenni.
Ha holnap hazaengednek, majd jelentkezem!

Ladányi Kata!
Lehet, hogy tényleg egyszerre szülünk?!

Karmen!
Már időben van Tomika (jövő szerdára vagyok kiírva).

Brigi!
Örülök, hogy jobban vagy!

Szilvi!
Tegnap teljesen véletlenül vettem meg a Nők lapját. Nagyon jó a kép rólatok.

Léna!
Igen, látszik a baba pofija!

Most ennyit, mert nem esik jól az ülés! Jó estét+éjszakát mindenkinek!
PTünde
ptünde

Sziasztok,

ahogy ígértem egy kicsit bővebben.

Házassági anyakönyvi kivonat azért furcsa, mert ugye válás után 300 napig automatikusan az elvált férj nevére anyakönyvezik a gyerekeket. Akárkié is a baba, és akármit is nyilatkoznak. Akkor meg miért kell 30 napnál nem régebbi??? Bürokrácia! mennyivel egyszerűbb lenne, ha az lenne a szokás, hogy a gyerekek az anyukájuk nevét kapnák meg. Kép

SzilvusKép
Azért ez a rendezd át a szobát eléggé pofátlanság. Azért érdekelne, hogy mi baja volt a berendezéssel. Elárulod?
Nálam nem volt még a védőnő, szerintem nem is fog előtanulmányozni. Úgyis tudja, hogy hol lakunk, meg ismeri anyukám, meg én azért járok is hozzá rendszeresen, havonta. (Bár a februárt kihagytam). Falu előnyei, mindenki ismer mindenkit. A hátránya is ugyan az Kép Bár már az én lakhelyem sem a régi...... Kép

TündeKép, Ladányi KataKép, GabiKép
megy a drukk továbbra is. Hátha segít valamit Kép

HumiKép
hahó, te tényleg eltüntél!

Mariann
tmarianna

Léna! Én is ilyen üvegpohárbol itatom.
Bár ma nem kapott belöle, most van visszaállás cicire.

Lányok! Nem a védönö, a gyerekorvos volt kiakadva. Hát ma nem jött be ez a csak cicire szoktatás. Még annyit se evett mint máskor. Most tartunk a napi 150g szopinál (21 órakor') meg kapott 30g potlást.

Most rohanok, fáradt vagyok.

hajrá akik a finisben vannak!
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Szilvus, Mit jelent hogy márc 17 ig van szabid?
Algopirin szerintem is jó fejfájásra.
A nyillalások, nem annyira jóslófájások, de a keményedés közbeni derékfájás ami olyan mintha egy kicsit melegedne a derekad, az már vmi olyasmi.
Remélem nekem nem lesznek igazi jóslófájásaim mert minduntalan berohangálnék a kórházba, ugyanis Rita az első fájástól 1 óra 20 percre született meg, igaz hagyott időt mert elfolyt a magzatvíz akkor berohantunk, mert ugye be kell, de gyakorlatilag az alternatív szölőszoba franciaágyán aludtunk apával reggelig azaz 4 órát, azután felkeltem, hogy na most már kéne lennie vminek és ezután jött az első fájás. Szóval nem negyon merek málnalevél teát sem inni, meg bogyót sem szedni, mert ugyen nekem mindkétszer gátvédelmem volt és nem volt gármetszésem, és nem akarom, hogy annyira ellazuljak, hogy az autóban kipottyan a manó.

Kitty,
ne aggódj Kata is ilyen nagy evő volt és azután persze fájt a hasa, én meg amíg nem volt mérleg azt hittem azért sír mert éhes, és persze olyan mohó volt, hogy még ráevett, akkor szereztem mérleget és már tudtam, ha 180-200-at evett éhes biztosan nem lehet. És ezek után ő már 4 hetesen átaludta az éjszakát. Szerintem minden baba tudja mi a jó neki beleértve Karmen Orsiját is , minden baba más, a sógornőm kisfia például soha nem volt nagyevő. Na meg minden tej is más egyik táplálóbb a baba számára a másik könnyebben emészthető stb.

Brigi MÓKI,

Örülök, hogy írtál a szülőszoba erről a részéről, az az akváriumos jelenet a tenger szülöttei című videókazettáról volt és egy orosz nő szülte a 3. gyermekét és valóban ott is ott voltak a nagyobb gyerekek. Szerintem egyébként ez az otthoszülés elég szimpatikus volt, már a pár miatt is. Móki, hát én egy furcsa eset vagyok, mert soha nem jutott eszembe, hogy otthon szüljek, de a dúlaképzőt ugye, csak a Geréb Áginál lehetett elvégezni az Érdi születésházban és az egész tanfolyam az otthonszülés elhivatottai által szerveződött, így nagyon sok otthonszülés filmet láttam és ebben a szellemben is képződtünk. De ettől még én tényleg gyönyörű szüléseket éltem át a kórházban és inkább azt érzem a legfontosabbnak, hogy minél több anya élhesse át ezt kórházban dúlával vagy anélkül. És még van egy tényező, valahogy az Ágiék, és a körülötte lévő otthonszülő dúlák, bábák nagy része, attól a harctól amit folytatnak az otthonszülés létjogosultságáért, valahogy számomra elvesztette az életörömét, és olyan szomorúak, melankólikusak, és mivel én magamat teli érzem élettel, nyüzsgök mint a fene és boldog vagyok úgy érzem, nekem valahogy leszívnák az energiámat, ahelyett, hogy adnának energiát.

Jujjjjjj most érkezett üzenet a mobilomra, megszült ma az Emese barátnőm, tudjátok az Ezsterlánc anyatej missziós, aki a szülőszoba utolsó adásában márc 10-én lesz és ahhoz képest, hogy az első szülése 2 vagy 3 évvel ezelőtt horror volt 48 óra vajúdás, meg minden lehető beavatkozás.... most egy csodálatos szülése volt a Boros Juditnál, az előbb beszéltem vele nagyon boldog el sem hiszi, hogy így sikerült. Nézzétek majd meg! Húúúú de boldog vagyok, az összes jóboszorkány tudásomat bevetettem, úgy drukkoltam neki, hogy ilyen szülése legyen.
Karmen,
Nem nagyon értek hozzá, de az ösztöneim, megérzéseim azt súgják, hogy tudja Orsi mi a jó neki, és ha elfogadja a poharat adjál neki, ha nem akar többet enni úgysem fog.

NA sziasztok, most aztán tuti nem fogok aludni az izgalomtól.

Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltatok. Jól vagyunk (este voltam kontrollon és minden rendben), csak az építkezés miatti rohangálásban nem nagyon maradt időm leülni a gép elé. Most épp az a legnagyobb problémám, hogy mikor kirámoltuk az egyik szobát akkor láttuk, hogy a parketta egy kis része teljesen el van porladva. Kiderült, hogy megtámadta a szú és a szakemberek szerint ki kell dobni és újat venni az egész szobába. Na ez igazán nem hiányzott, egy csomó pénz és ráadásul megint csúszunk időben. Úgy félek, hogy nem készülünk el mire Picuri megszületik.
Most kezdem érezni, hogy sok ez a pakolászás, takarítás, stb. Már nem megy annyira, mint eddig. A "Szülőszoba" alatt pl. egszerűen elaludtam, a férjem meg végignézte mellettem. Nem győztem faggatni, mi lett a vége.

Tündi, Gabi, Ladányi Kata,
Már olyan rég módosítottam táblázatot. Lehet, hogy hamarosan újabb babanevek kerülnek bele!? Kép Remélem gyors szülésetek lesz, sok-sok szép élménnyel.

Szerdán voltam szüléselőkészítő tanfolyamon (gondoltam épp ideje elkezdeni) és ott is azt mondták, hogy 300 napnál nem régebbi Házassági Anyakönyvit fogadnak csak el. Most aztán intézhetem azt is, mert persze csak régebbi van.

Humi

A táblicskuk jelenlegi állása:
Kép
Kép
humi

KépKép

Íme Jaksy Lili Dorina 15 naposan!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Bogi
De ari!Kép Úgy alszik, mint egy kis ŐfelségeKép Kép Kép

Rita
Febr. 1-től kivettem az összes + megmaradt szabadságomat ami 2004-re jár, ez március 17-ig eltart. Ha baba később jön, akkor szükségem lesz pár nap betegállományra szülésig. Úgy saccolom elég lesz, ma hajnalban is a "jósló fájások"-ra ébredtem, amelyek valójában nem fájtak, de PONT elég volt ahhoz, hogy ne aludjak vagy 1,5-2 órát. Napközben semmi, eltekintve a rendszertelen bekeményedésektőlKép Meg hát Nektek már ismerős: rossz ha sokáig ülök, rossz ha sokáig fekszem..Kép Az első szülésed is sikerült gátvédelemmel? Melyik kórházban leszel most?

Mariann
Az ágy elhelyezésével volt problémája. Direkt nem az ablak és a konvektor mellé tettük, saját tapasztalatunkból, mindketten kicsit asztmásak vagyunk, s a gázkonvektor eléggé szárítja a levegőt. Az ablaknál pedig az utcai front van. A belső sarokba tettük az ágyat, ahol minden irányból fűtött a fal (és mellesleg a feng shui szerint is ott a legjobbKép ). Na arra javasolta, hogy tegyük a radiátor mellé, ott melegebb van és több fényt kap. Meleg a szoba másik végében is ugyanolyan, a szobácska pedig déltől estig úszik a napocskában, még sok is...Úgyhogy mondtam OK. Nem vitáztam veleKép

Az eheti szülőszobát nem néztem. Szerintem nem is nézem a későbbiekben sem. A múltkori szülőszoba nagyon nem volt szimpatikus (a jósnős csaj), számomra szörnyű volt annak az éppen kibújt kisbabának (szerintem gond is volt vele az első percekben...) a látványa, a börtönös nő..na Őt inkább hagyjuk.

Na megyek, pihenek még 1 kicsit.

Szép napot!

(Mi lehet L.Katával?)

Szilvus
ma 37
szilvus

Sziasztok!

Na köszi a drukkokat, de nem szülünk. sejtettem én.
A méhszáj "be van betonozva".
Viszont a baba (szerintem) nem lesz kicsi.
a bpd-je 99 mm, a combja 78 mm.
Hétfő, szerda. péntek megint ctg, pénteken megint vizsgálat.
A kiírás után még egy hetet lehet várni, szóval 10-éig még várhatunk.

No ez a felállás.

Valamit jól félreértetem a múltkor. Mondjuk az a baj, hogy szeretek mindenbe mindent belemagyarázni. Valószínű a doki csak azt mondta a ctg alapján, hogy valószínű, ha megvizsgál, szülünk, mert már nyitott méhszájra számított. Nem betonozottra. Petinél 1 ujjnyitóra már nyitva voltam ilyenkor. Én meg össze vissza végrendelkeztem....

No, ez van

Pusza: kata
LadányiKata

Sziasztok,

BogiKép
Nagyon szépek a képek. Jól sikerültek. A legszebb persze Lili!!! Kép

SzilvusKép
Hát érdekes a védőnő. Babócáknak alváshoz nem is szabad túl melegnek lenni. Jó esetben pedig mikor az ágyában van, akkor alszik. Kép

HumiKép
Nem dolgozzál olyan sokat! Tessék pihenni!

KépKépKép Múltkori találkozón szóba került, hogy összefuthatnánk még 1x mielőtt mindenki óriás hasú lesz, vagy friss babás. Mi legyen? Ötletek? Javaslatok? KépKépKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Ma dolgozom utoljára. Nagyon fura. Összepakolászni a dolgaimat meg kifejezetten rossz. Mindegy, lehet, hogy még hétfőn benézek ide,a ztán biztos gyorsan meg fogom szokni otthon is!

Bogi, nagyon édes a gyermeked!! Tüdnéri baba!

Móki, LÉna, akkor szerintem menjünk jövő szerdán. Igaz, hogy nekem akkor fogorvoshoz kell mennem este, de szerintem 6 körül talán vége van a felkészítőnek és csak fél 7-re megyek és nincs messze a kórháztól. De addig még beszéljünk. A számom szerintem megvan nektek, mert adtam a múltkori találkán kártyát, nyugodtan hívjatok!

Mariann, szerintem is jó 5let lenne még egy találka. Gyorsan kellene dönteni ebben az ügyben, mert kifutunk az időből Kép szóljon szerintem, hogy kinek lenne kedve és akkor még 1-2 héten belül összehozhatunk valamit! most már én is bármikor rá fogok érni!

puszi mindenkinek, Kata
katca

Sziasztok!

Brigi,
na, ma voltam a tp-es papiromert, megkerdeztem a listat. Nem tudtak mit mondani. A Savai azt mondta, hogy a gyereknek nem kell semmit sem bevinni, magamnak meg a szokasos. Vedono a textil pelenkat tette hozza, ha folyna a tejem. Tehat nem lettem okosabb. Kép

A finisben levoknek megy a drukk, varom a beszamolot, ha megvan a baba!!!!!!

Tegnap delutanom nem volt semmi. Kb 17 oratol estig ugy min. 10x kemenyedett a hasam. Mar megint ez a hulye idojaras. Egyik nap esik a ho, masik nap meg ragyogoan sut a nap.

Eszty 34+4
eszty

Sziasztok,

Bogi, igazán gyönyörőek a képek, én imádok fotózni, és ezek vmi speciális módszerrel készültek nem? mert olyan fátyolosnak tűnnek, szóval ha nem titok áruld-el jó?!

Szilvus, Megrögzött Istvánkórházas vagyok, esküszöm rá, már csak abból kiindulva, hogy igen már az első szülésem is gátvédelemmel történt egy 4 kg-os 60 centis, 36-os fejkörfogatú Katát sikerült megszülnöm, félig hanyattfekvő (ez gátsérülés szempontjából az okosok szerint a legrizikósab pózició) helyzetben minden repedés nélkül. És ugyan "sajnos" nincs összehasonlítási alapom, milyen egy gátseb, de nagyon élveztem a virgonckodást, üldögélést szabadságot szülés után közvetlenül. Szóval imádom azt a helyet már tényleg hazajárok, a szülésznőm és az orvosom fantasztikus emberek, mindíg az volt a fontos én mit akarok, nekem mi a jó és persze a babának (kádban vajúdás akár szülés stb), na meg azt a harmóniát, hogy hármasban hagynak minket szülés után 1-2 órára egy kis zsúrkocsi keksz és tea társaságában stb. A szülőszoba vmelyik adásában ahol a kismama vízben vajúdott pont ők voltak.
Na de nem akarok ódákat zengeni, a fontos az, hogy megbízzon az ember az orvosában és ha ez még szerencsével is párosul és olyan szemléletű dokival szülésznővel hozza össze a sors mint ők, akkor minden több mint tökéletes.
Akik finisben vannak azoknak nagy drukk.
Jaj Ptünde, tényleg fájdalmas volt a vizsgálat, akkor vágd már pofán a dokidat, mert nem kéne, hogy fájjon. (tényleg nem kéne, nehogy félreértsd)

Rita
boksay_rita

Sziasztok Lányok!

Rita
Igen, valóban ilyen jókat hallottam másoktól is az István kórházról.Kép Remélem, hasonló élményben lesz részünk a MÁV-ban, ahol - egyenlőre szintén csak barátnők elmondása alapján - szinte minden ugyanúgy folyik, mint Te azt leírtad. A szülőszobát már jól meg is néztem magamnakKép A gátvédelemért pedig imádkozom (najó, mást is megteszek érte), bár kicsit aggódom, mert állítólag a sportolók legtöbbje császárral végzi, pontosan a jó kőkemény és kötött izomzat miatt. (36 cm-s fejkörfogat? Kata VALÓBAN szép nagy lány volt!Kép Azta!)

Tündi
Csatlakozom Ritához, a méhszájvizsgálatnak egyáltalán nem szabad fájni! Én semmit nem éreztem legutóbb sem.

Eszter
Mi is szenvedünk az időjárás miatt. Kép Baba kifejezetten élénk, én pedig kókadt vagyok, a lábaim is bedagadtak. Párom pedig, az igazi időjárásjelző kisbéka, már napok óta szenved a térdeivel és a fejével, de még nem tudta eldönteni, meleg jön-é avagy hidegebb. (Vagy csak sokat ült a légkondibanKép )

Szilvus
37

Ui.: Találkában elvileg benne vagyok...de akkor télleg 1-2 héten belülKép
szilvus

Sziasztok!

Bogi, én is csatlakozom a többiekhez, Lili nagyon édesen szundizik!Kép

Kata, Móki, Esztyéktől loptam az ötletet, mert nem tudom, hogy tudjátok-e, de a szülésznőm szerint nálunk kell eldobható pelust vinni, babaápolási termékeket, és 3-4 bodyt(!).Engem ez a legutóbbi döbbentett meg, bár így egyből a sajátjában lehet.Kép
Hétfőn megyek CTG-re, megkérdezem az Ilit, hogy hátha tudja vagy utánna tud nézni, hogy miről lesz előadás szerdán és hánytól kezdődik.

A taliban én is benne vagyok, de már eléggé ketyeg az óránk, szóval minél előbbKépKép

Rita, nagyon jól hangzanak, még így újra hallva is, ezek a körülmények, jó volna, ha mindenhol ez lenne már az általános.

Móki, én azon gondolkodtam, hogy mi simán "randizhatunk" majd szülés közben vagy utánna a kórházban.De az is lehet, hogy majd váltjuk egymástKépKépBabuskánk már mozog rendesen, lehet, hogy akkoriban volt csak lusti.Már nem aggódom.Bár biztos az sem mindegy, hogy az ember mekkora rétegen keresztül akarja érezni a mozgástKép

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Sziasztok!

Bogi gyönyönyörű kislányod van.

Tündi én sem érzem soha hogy a doki vizsgál, soha nem szokott fájni.

Én azt hiszem már nem megyek talizni, csak majd babóval, mert hát ugye bármikor jöhet.

Én is úgy kiváncsi lennék hogy hogy áll a méhszáj, de a dokim azt mondta hogy most már nem zaklat a szülésig.

Egyébként tegnap nekem is elég erős fájásaim voltak, de rendszertelenek, és el is multak, éjjel is volt egy kettő amire felébredtem, már kezdtem örülni hogy na mehetünk, de sajna az is elmult.

A mai ctg tökéletesen rendben volt. Legközelebb szerdán kell mennem, akkor ügyeletes lesz a dokim is. De jó lenne ha akkor már inkább haza felé jönnénk a korházból.

Gabi
38+2

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Rita!

A titok: Philips ToUCam Webkamera Kép
Szóval semmi különös. Nincs digitális gépünk, és így azt találtam ki, hogy webkamerával levideózom, és lefényképezem. Úgyhogy ideültem a gép elé, és ez az ügyetlenkedésem eredménye Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok! Kép

Bogi Kép
Lili nagyon aranyos Kép és milyen nyugodtan, édesdeden alszik Kép

Szilvus Kép
Jól néztek ki Kispapával a Nők Lapjában Kép
Andival szerdán este beszéltem, de gondolom, hogy azóta már Ti is beszéltetek. Ma mentek újra dokihoz.
Nálunk is Nándi rettentő nagy mozgásban van Kép amit nem bánok, de az idő miatt én is kókadozom, lábdagadás nálam is bejátszik, sajna.
A védőnőd szerintem pályát tévesztett, elmehetett volna inkább lakberendezőnek....
Nálunk is volt a védőnő még januárban, amikor szabin voltam 1 hétig, de akkor nem beszéltünk még berendezésről, még akkor álltunk a nagy bevásárlás előtt...múlt héten azt mondta, hogy értesítsük, ha szültem, majd akkor jön újra, ha hazajöttünk.

Kitty Kép
A homeo-bogyót milyen adagolásban szedted? Vagy ez rajta van a tájékoztatón? Még nem vettem meg, csak érdeklődöm...

Kata Kép
Otthonról is tudsz majd jelentkezni, vagy csak a mhelyről tudtál? Hiányolni foglak! Kép

Eszty Kép
A babának nálunk sem kell bevinni semmit a kórházba, de láttam, hogy a baba-mama szobában levők saját dolgokat használnak....de ruhát nem engednek ráadni, csak kórházit.

Rita Kép
Nem azért fájhatott Tündének a vizsgálat, mert már kinyílt valamennyire a méhszáj? Nekem sem szokott fájni, de még zárt teljesen. Én úgy gondoltam eddig, hogy akkor már fájni fog a vizsgálat....

A Szülőszoba mostani részét csak félszemmel néztem, a múlt hetit is csak félig láttam. Már nem nagyon akarom nézni, kezdek félni. Az nagyon elborzasztott viszont, ahol a gyerekek is jelen voltak az anya vajúdásakor. Én rosszul vagyok a vértől, (anyukám szerint a szülés után megedződik az ember lánya), nem biztos, hogy meg akarom majd nézni a lepényt....Érdekes, hogy pl. az nem zavar, hogy olyan kis maszatosan véresen odateszik a babákat a mama mellkasára, annak a látványa nem zavar.

A finiselőknek megy a drukk! Kép

Üdv,
Pumukli
33+2
pumukli

Sziasztok!

Bogi!
Szuperjól "ügyetlenkedtél", profi fotónak tűntek, csinos kis modellel Kép!

Léna!
Köszi, hogy felhívtad a figyelmem a Kismamás hírdetésre, bár az újságot tegnap én is megvettem, ez valahogy elkerülte a figyelmem. Én már jártam ebben a boltban, szimpi volt az egész, úgyhogy akkor még egyszer elnézek.
Tényleg kell bevinnetek bodyt?! Ilyenről még nem is hallottam.

Eszty!
Hát, akkor maradnak az eddigi listák. Végülis az volt a lényeg, hogy a babának kell-e vinni valamit. Azért néhány pelust majd behozatok Kedvesemmel, de tulajdonképpen olyan közel lakunk a kórházhoz, hogy a családtagok könnyűszerrel pótolhatják a hiányzó cuccokat.
Mostanában nekem is hihetetlen sokat keményedik a hasam. Eddig semmi nem volt, de néhány napja borzasztó gyakori jelenség. Te szedsz magnéziumot?

LadányiKata!
Azt hittem, mire bejövök már lesz új babánk. Ne légy nagyon csalódott, eljön hamar a Nagy Pillanat Kép. Drukk továbbra is ezerrel!!!

Humi!
Azért vigyázz nagyon magatokra, és pihenj amennyit csak tudsz! Még azért van időnk májusig, bár néha én is bepánikolok, hogy nem jönnek össze időre a dolgok. De biztos minden rendben fog menni Kép.

Móki!
Tudom, már sokszor leírtátok a Lehel úti bolthoz vezető útvonalat, de persze nem emlékszem...Kép. Leírnád még egyszer nagyjából, hogy jutok el oda. Köszi!

Tündi!
Hol vagy? Mi volt a reggeli vizsgálaton?

Szilvus!
Én is beszereztem a Nők Lapját. Szerintem nagyon jó a kép rólatok, és nincs is nagy feje a párodnak Kép.

A találkozóban én is benne vagyok, és továbbra is kedd+csütörtök délután kivételével jó minden. Hová menjünk és mikor?

Jó hétvégét Lányok!
Brigi (28+7)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

PTünde férje vagyok.Tegnap,február 27.-én 18óra 45 peckor megszületett Tamás. Súlya 3330 gr és 50 cm "magas".Egészségesek mind a ketten,normál szülés volt.Üdv. mindenkinek! szg.
ptünde

Jó reggelt!

Brigi, a Lehel úti babadiszkont címe: "A Babadiszkont bolt a belváros szívében, a Westend City Center mellett egy nagyon könnyen megközelíthetõ helyen, a Lehel téren, a Lehel u. 1/b. szám alatt található A 3-as metró, a 14-es villamos és a 76-os trolibusz megállója tõlünk fél percnyire van, és elõttünk ingyenes parkolásra is lehetõség nyílik." ezt a honlapró másoltam: www.babadiszkont.hu ) (a Westend-től nem messze van, a Váci út mellett van egy templom, s annak nem a Váci út, hanem a Lehel út felöli oldalán van, a templommal szemben kb. Kívülről rácsos, nem túl bíztató kinézet, belülről zsufika, de nagyon jók az árak és a kínálat)

Olyan furi volt ez a hét! két éjjel arra ébredtem, hogy hanyatt feküdtem, és nagyon fájt a hasam alja. Olyan leszkadós érzés, minha azonnal MINDEN ki akarna esni. Babócám va.színűleg eltalált egy ideget, ráhemperedett, és jól megijesztett. Tegnap laza mosdulattal átestem a vasalózsinóron. Csak térdre huppantam, de jól megijedtem. Este meg a Tescoban belenyilallt a keresztcsontomba, hogy úgy éreztem összecsuklom. Van egy olyan furi érzésem, ha ezt a hetet kihúzom, minden ok lesz, ez egyszerűen egy rizikós hét. Lenne már vége!

Igen, igen! Talizzunk! (Nekem - úgy tűnik - a szerda nem jó, mert akkor vannak a szülésfelkészítő előadások. ( Kata, Léna, ez minden héten van? És mindig szerdánként?) De ezen kívül bármikor!

Bogi, nagyon formás Lilitek van! ( és milyen nagy!)

Léna, naná, hogy randizunk a kórházban, akár Katával is Kép, ki tudja hogy döntenek a manók, mikor is akarnak már talizni velünk. Igazából és a márc. közepéig drukkolok, hogy addig húzzam ki! ( persze másképp fogok gondolkodni, pár nappal a kiírt időpont után, ha még akkor is 2 in 1Kép )
Igen, a babaápolási cuccokról én is hallottam, de pontos listám még nincs (pelusokra, babafürdetőre emlékszem így elsőre, meg ami meglepett, hogy mamának hálóíngek, mert nem kapunk. Ez tényleg így van?)

Még egy picit más téma: Geréb Ágiról rengeteg jót hallottam, de ennek ellenére mégsem merném babikát otthon szülni. (Sajnos még rátesz egy lapáttal a dologra, hogy egy ismerősöm vele szült otthon nemrégiben ikreket, és sajnos nem volt komplikációmentes az ügyKép Teljesen publikus, nem titkolóznak ezügyben, fair enough! De ez még jobban megerősít, hogy kórházban a helyem.(elismerem, én egy kicsit túlaggódó fajta vagyok) Szóval csatlakozom Ritához, a lényeg, hogy megbízz az orvosodban, és/vagy a korházban. (nekem elég nehezen sikerült ilyen dokit találnom, legutóbb a 21. héten kopogtattam új ajtónKép De most teljesen nyugodt vagyokKép)

Jó pihit, és szép napot nektek!

Pusza,

Kriszta
móki

Jó reggelt! Kép

Csak bekukkantottam takarítás közben....

Tünde és családja Kép
Gratulálok Tamáshoz! Kép Jó egészséget, sok boldogságot, örömet kívánok Mindhármatoknak! Kép A mamának sok tejet! Kép

Ez aztán a reggeli jóhír! Kép
Megyek folytatom.....

Üdv,
Pumukli
33+3
pumukli

Sziasztok,

Én is csak egy gyors kukk, a finisben lévők miattKép No, de megérte!Kép

Gratulálok Tündiéknek Tamáskához, jó egészséget és sok-sok örömöt! Kép

Milyen jó dolga van az első tavaszi kisfiúnak, már 3 gyönyörű hercegnő vártaKép

Hajrá Kata, Te vagy a következő!Kép Gabi, még bija ki Réka egy kicsit, még csak a 39. hétben vagytok!

Mi most indulunk bevásárolni...

Sziasztok, kellemes napot!

Szilvus
37+1
szilvus

Sziasztok!

Új azonosítóval vagyok férji utasításra, ne ragozzuk most, hogy miért. (írtam valamit, amit nem kellett volna)

Szóval lesznek itt beelőzések szerintem, mert Anna nem úgy néz ki, mint aki ki akar jönni....

A kiírás után egy hetet - 10 napot még lehet várni. Tehát tuti március 13. előtt nem fog kijönniKép amilyen peches vagyok.KépKép

Remélem, nem lesz semmi baja, az a baj, hogy mindig a fiam esete lebeg a szemem előtt, hogy Ő a pont betöltött 39. héten született, és igazság szerint az első fájásoknál mentünk be. Ha akkor pont nincs rajtam a ctg, lehet, hogy most nem élne. SOS lett kikapva....
Állandóan azon kattog az agyam, mi van, ha valami ilyen történik most is......mert a kétnaponkénti ctg jó, jó, de ilyen esetben nem segítKép

Na pusz: Maszat
maszat

Tundieknek nagy-nagy gratula. Minden jot es sok tejcsit kivanok!!!

Brigi,
igen, szedek magne B6-ot, de ha idovaltozas jon, akkor nem nagyon erzem a hatasat. Kép Szerintem ez normalis, csak hozza kell szokni. KépKépKép

Mar 4 baba! Ez annyira jo! Most megbeszeltem a ferjemmel, hogy mit kell csinalnia, ha nalunk is meglesz a baba. Jobbnak gondoltam mar most megbeszelni vele. KépKépKépKép

Eszty 34+5
eszty

Sziasztok!

Tünde és családja, Hatalmas gratula nektek!! ÉN is örülök, hogy ilyen jó hír fogadott ma reggel. Jó egészséget és sok tejcsit kívánok! Aztán várjuk a beszámolót!

Pumukli, jól esett, hogy hiányoznék Kép, de ha minden jól megy, akkor itthonról is fog működni a dolog és tudok jelentkezni, bár kispapi kell jelenleg hozzá, de majd megtanulom!
Egyébként én is irtózom a vértől és a méhlepényt most úgy gondolom, hogy semmi szín alatt nem akarom megnézni. Azt hiszem, hogy a köldökzsinór elvágásával is lennének problémáim, de lehet, hogy tényleg megedződünk szülés alatt/utánra.

Lányok! Nekem már vannak mindenféle listáim, hogy mit kell bevinni a kórházba, kaptam egyet pl. a szülésznőtől is és egyet, amit a kórház hivatalosan kiad. Megosztom veletek, bár ezt leginkább Móki és LÉna figyelmébe ajánlom:

-saját hálóing, váltás fehérnemű, tisztálkodási eszközök, EÜ betét, wc papír, papírzsepi, pohár, evőeszköz, szalvéta

újszülöttnek: saját ruha, pelenka (naponta 6-10 db), újszülött tisztálkodási szerek - popsi törlő, kenőcs, hintőpor, stb.

A szülésznő javasolta még:

bimbóvédő krém, glicerines, vagy babaszappan, bimbóvédő kör, sebhintőpor (gátsebre), aranyér krém,

Nem akartam túl hosszú lenni, de nagyjából ennyi. Valóban kell a Schöpfibe a gyereknek ruhát vinni. Egyébként Móki én úgy tudom, hogy adnak hálóinget, ha inkább a kincstárit szeretnéd használni.
Simán lehet, hogy velem is randiztok a kórházban, ki tudja?! Bár sokkal korábban nem szeretném, ha ki akarna bújni a gyermek!
Én még mindig azt gondolom, hogy a Húsvétot fogjuk becélozni Kép

Most megyek, mert kellene itthon is csinálni valamit! Ma akarjuk összeszerelni a kiságyat!!

PUszi, Kata
katca

PTünde!

Gratula a babóhoz! Jó babázást és sok tejet kívánok!

Kata, köszi a listát, átmásolom magamnak. De nekem akkor is furi, hogy mindenfélét be kell vinni. ( ez inkább elvi kérdés, )A TB mit áll? Na mindegy.

Szép estét!

Kriszta
móki

Sziasztok!

Tünde gratulálok a babához, és sok finom tejcsit kivánok.

Én voltam tegnap ctg-n és minden rendben volt.
Ma pedig délelött olyan menstruációs fájdalmami voltak, aztán elmultak. Most este volt jósló fájás is. Most úgy vagyok vele, hogy már nem bánnám ha kibújna hiába 29-e lesz, de annyira nehéz cipelni, hogy szeretnék már túl lenni rajta.

Sziasztok
Gabi
38+3

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Tünde én is gratulálok nektek, már alig várom a történetet.

Kata, én is köszi a listát, elmentettem.

Móki, én se tudom, hogy mit áll a TB, 2 és fél éve még semmit nem kellett bevinni, csak saját hálóinget.Bár, ha abból indulok ki, hogy mikor bent feküdtem milyen ágyneműm volt, akkor lehet, hogy jobb is ígyKép

Gabi, kitartás, nem irigyellek, de csak eljön már az időd.Tényleg, akiknek holnap van a szülinapjuk, azok mit csinálnak?Kép

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Sziasztok,

TündeKép
gratula Tomikához!!! Neked megoldódott a cipőkérdés!!!
Várjuk majd a beszámolót és képeket is, ha lehet!!!

KépKépKép Találkozó. Nekem péntek délutánon kívül bármilyen időpont jó. Valaki jelöljön ki egy napot. Helynek megfelel az a teázó, ahová a Vörös Oroszlánból átmentünk? KépKépKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Először is nagy-nagy gratula Tündinek és családjának a kis Tamáskához! Három kislány után itt az első kisfiú. Kép

Bogi,
Fantasztikusan aranyos Lili a képeken. Nagyon nyugodt kiegyensúlyozott babának látszik. Kép

Lányok,
A taliban én is benne lennék, hogy mikor az rajtatok múlik, mert nekem elvileg még sok-sok hetem van hátra. A szerda viszont nekem sem jó, mert az Istvánban is akkor van szülésfelkészítő.

Móki,
Még hét közepén átküldtem neked amit igértem, de nem tudom megkaptad-e, mert nekem nem jött róla visszajelzés.

Maszat,
Ne izgulj! Biztosan nem lesz semmi baj! Minden szülés más, ne gondolj a legrosszabbra, inkább arra, hogy Anna nagyon jól érzi magát a pocidban, ezért nem akar még kibújni.

Puszi: Humi

Kép
Kép
humi

Sziasztok, lányok

Tünde, apa, Tamás! nagy örömmel gratulálunk nektek, legyen sok sok örömetek egymásban, és csatlakozva az előttemszólókhoz, sok tejet kívánok! Alig várom én is a szüléstörténetet.

Szilvus, nem gondolkoztál szülésznőválasztáson a Mávban? Ha gondolod én is körülérdeklődhetek? Van bába/dúla ismerősőm aki ott dolgozott évekig. Szépek vagytok a nőklapjában én is megvettem.

Pumukli, nem nekem a nyílt méhszájvizsgálatok sem fájtak soha, csak egy kis jóérzés kéne, kis óvatosság. Aztán, hogy most megszült Tünde, az sem kizárt, hogy egy kicsit megpiszkálta és azért fájhatott.
Nekem is van egy kórházi listám:
Köntös
boksay_rita

HumiKép

Köszi, hogy ilyen gyorsan kapcsoltál, és nem kellett magyarázkodnom.
Köszönöm a bíztatást is, bár már eléggé el vagyok kenődve....

Sokszor kemény a pocim, sokáig, az egész babát ki lehet tapogatni annyira...biztos jó ez neki??

De semmi jele hogy jönni akarna a méhszájam is "beton" volt ugyebár péntekenKép

Puszi: Maszat
maszat

Rita,

Mail ment a kért adatokkal.

Jó éjszakát!
Humi
humi

Jó reggelt!

Humi, sajnos nem jött át a mail-ed, mindenképp üziztem volna. (de lehet, hogy ügyesen töröltem, mielőtt megnéztem volna. Nálam, a számítógépes zseninél semmi sem kizárt. Átküldenéd még egyszer? A doki nevét is, akit Rita emlegetett. Köszi, előre ill. utólagKép is.)

Nekem nagyon tetszett a 2. teázós hely(az első is, csak már nem volt olyan kényelmes, mint régenKép ) Egy új helyet is találtam, Antimatéria a neve. Kultúrált, szolid hely. ) Ahogy láttam, k,sz,cs,p kiesik, marad a hétfő? Nekem jó.

Szép napot!

Móki
móki

Sziasztok!

De jó, megszületett az első fiúcska!!!!

Tündi!
Hatalmas gratula, sok boldogságot kívánok mindhármotoknak, jó egészséget és sok tejecskét!

Móki!
Köszönöm az útbaigazítást a bolthoz! Hamarosan el is nézek. Máskor jobban vigyázz ám magadra, nehogy az elesésekből baj legyen. Az Antimatéria merrefelé található? Ez is ott van a Jókai utca környékén?

Maszat!
Fel a fejjel, Kismanód biztosan tudni fogja, hogy mikor lesz a legmegfelelőbb időpont a kibújáshoz.

Eszty!
Akkor holnap remélem tényleg találkozunk már. Most az egyszer csak nem jön közbe semmi... Én elkezdtem magnézium pezsgőtablettát inni, és mintha hatott volna. Lehet, hogy csak pszichés az egész, mindegy, a lényeg az eredmény Kép.

KépTalálkozó Kép
Mint ahogy Móki már összefoglalta, kizárásos alapon marad a hétfői nap. Kinek felel ez meg elviekben? Nekem is tetszett a második teázó (azt hiszem 1001 éjszaka volt a neve) és oda talán még asztalt sem kell foglaltatni. Ki tudna jönni? És körülbelül mikorra terveztétek? Jövő hét (március 8.)? Vagy később?

Puszi,
Brigi (29+2)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

KépTalálkozóKép
Március 8 nekem jó lesz. A hely mindegy. Többiek?

Azt hiszem már sosem lesz tavasz idén. Ha kinézek az ablakon minden hófehér. Szó szerint. Nem tudom miért, de ma eléggé nyomott hangulatban vagyok. Unatkozom, de nincs kedvem semmit csinálni. RémesKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok,

a Friss kismamák topicban most olvastam, hogy megszületett Maszat kislánya, Anna.

SMS Maszattól
"Anna ma 14:15-kor császárral megszületett. 3600gr és 58cm"

Ezzel már 4 kislány van és egy kisfiú.

Szóval gratula Maszatnak!!! Minden jót, sok tejcit és a többi!!!! KépKépKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Csak bekukkantottam és mit látok: egy újabb babóca születésének híre! Kép
De jó! Gratulálok Maszat! Nagyon jó babázást és sok tejecskét kívánok nektek!

Móki,
Küldtem mailt.

Találkozó: Nekem is jó a március 8. Szerintem a 2. teázó ahol voltunk nem rossz hely és azt legalább tudjuk hol van, de én bárhova máshova szívesen elmegyek.

Humi

Kép
Kép
humi

Sziasztok!

Hurrá, hurrá.Maszat, hatalmas gratula neked, a papának és természetesen Annának is.Hát, mégiscsak 29. lett a szülinapKép

A talira a márc. 8. nekem is jó lesz, bár férjecském névnapja épp, de megtartjuk vasárnap, hogy mehessek veletekKépKép
A második hely szerintem is jó volt, ott bizti nem lesz tömegKépDe akár be is újjíthatunk.Én egy teázót tudok,a Podmaninczky utcában,bár az is elég pici és felkapott.

Móki, Kata, holnap este megyek CTg-re, magpróbálok vmit kideríteni a szülésznőmtől a szerdai dologról, hátha tud vmi okosat.
Tényleg Móki, monstanság kezded te is a Ctg-re járást, nem?Kép

Milyen jó látni, ahogy változnak a a táblázatok méreteiKép
Na megyek, megnézem apú hogy nyírta meg a szakállátKép

Sziasztok, Léna

nuska

Sziasztok,

Maszat, apa, Anna!

Gratulálunk nektek, vigyázzatok egymásra, és hosszú, bőséges szoptatást kívánunk!

A márc 8 nekem is jónak tűnik, a második helyszin is megfelel.
Humi, megkaptam a mailt és továbbítom. nagyon köszi,

Rita
boksay_rita

Maszat és Annácska

Sok sok boldogságot az egész családnak!

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Nagyon sok boldogságot kívánok én is a két új jövevénynek! Fantasztikus dolog történik most mindannyiukkal.

Lili nagyon jó kisbaba.

Móki!
Azért látszik nagynak, mert közel tartottam a kamerát Kép Kép
Amúgy tényleg nődögél. 3230 grammal született, 3080-al hoztuk haza a kórházból vasárnap. Pénteken már 3250 g volt, most szombaton (1 hétre rá) meg már 3560 g volt. Úgyhogy eszik rendesen Kép

Írok pár sort az eddigi tapasztalataimról Lilivel.

Mikor hazajöttünk, még egy kicsit sárga volt, ezért nagyon nyugodt baba volt, evett és aludt. Mondták, hogy ha elmúlik róla a sárgaság, akkor felélénkül majd. Hát valóban, egy kicsit élénkült, de nem vitte túlzásba. Az éjszakáktól mindig félek, és mindig meglepődök, mert egyszer ébred fel éjszaka enni, utána csak reggel. Az esti elalvással vannak gondok, de tegnap rájöttem, hogy mi volt a baj. Ugyanis Lili azt csinálta, hogy fürdés után szopizott, elaludt a mellemen szokás szerint, vártam vele egy kicsit, aztán letettem a kiságyba, de vagy azonnal, vagy 10 perc múlva felébredt, és ugyan cumival vissza tudtam altatni, de nem aludt nyugodtan, állandóan felébredt. Aztán amikor én elrendeztem magam, akkor lefeküdtem a Lilivel együtt, és mellettem szépen szunyókált. Ha kiesett a cumi, nem is kellett neki visszaadni.
Na tegnap szopizás után egyszer eljátszottuk ezt, aztán szépen betettem a bébihordozóba, bebugyoláltam, és ott édesdeden aludt, cumi nélkül.
Aztán úgy bebugyolálva betettem a kiságyba, és szépen, nyugodtan aludt tovább. 3 után ébredt fel szopizni, de akkor sem sírt, hanem cuppogott, és csak azt hallottam meg. Szopizott 5 percet, elaludt, és reggel 7-ig aludt. Én meg végre a férjem mellett aludhattam Kép

Szóval a következtetésem az, hogy hiába kell a szobába 21-22 fokot tartani, és nem szabad a gyereket túl melegen öltöztetni, stb. Lili szereti a meleget. Most még olyan kicsi, hogy igényli. Később biztos nem így lesz (egyébként az apja sem szeret fázni).

Na jó hosszúra sikerültem. Dugó benyel Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok! Kép

Hétvégén nem tudtam jönni, és most micsoda hírekre érkeztem. 2 kisbaba is született azóta.
PTünde! Gratulálok a táblázatban eddig egyedüli kissráchoz! Várom a beszámolót.
Maszat!
Nektek is hatalmas gratula!
Mindkét kisbabának nagyon sok finom tejcsit, az anyukáknak meg sok örömet kívánok a babákhoz!!!

Pumukli!
Én napi 5 szem bogyót szedtem a homeobogyókból. Aztán meg amikor megindult a szülés, gyorsan bekeptam megint egy adagot.

Bogi!
Örülök,hogy ilyen jó baba Lili. És milyen szépen gyarapodik!Etetésenként mennyit szopizik? Mennyi lehet ekkora korban az adagjuk? Én egy kicsit gondban vagyok szopiügyben. A bal mellemben pont jó mennyiségű a tej, de a jobban túl sok. Réka meg addig eszik,amig degeszre nem szpoja magát. A múltkor is 180g-ot szopott, persze utána egy hatalmas bukás következett. Úgyhogy minden 2. etetésnél,amikor a jobb mellem jön, teljes átöltöztetés, mert hatalmasakat bukik. Gondolom a 140-180 még sok Neki. De honnan tudjam,hogy mikor elég,ha Ő még boldogan szopna?Már gondoltam,hogy szopi előtt fejnem kellene,nem utána, talán akkor nem enne ennyit.Szerinted?
Amúgy Réka is 1x kel, 2-3 között, de utána negyed óra múlva már alszik is. Napoközben Ő is nagyon jó baba, kicsit este 6 után van kézben, akkor szokott egy picit nyöszögni. Legalább tudom egy kicsit ölelgetni. Meg aztán a lányok is úgy szeretnék fogni, szinte veszekedés van érte.
Réka is nőtt már, 3200 g-mal született, 3030-cal hoztuk haza, tegnap(1 hétre rá) már 3280g volt.

Mikor lesz már tavasz? Már úgy sétálnék babakocsival, de ebbe a pocsék időben?

Hajrá a táblázat elején lévők, várom az újabb babákat. Kisfiúk is várhatók? Mert elől csak kislányokat látok. Milyen jó dolga van Tominak, ennyi lány közé került.

Kitty
kitty123

Sziasztok!
2000 éve nem interneteztem, így csak ámuldozom, mennyi baba született. Mindenkinek gratulálok!!! Már mi is nagyon szeretnénk ölelgetni, szagolgatni a babánkat.
Rita!
Nagy örömmel láttam, hogy feltűntél itt. A Tv-ben láttalak Gabi műsorában, nagyon szimpinek találtalak. Zaklatnálak némi info miatt. Mi eddig a MÁV Kh-ban szültünk volna, de a doki közben átment az István-ba. Tegnap bekukkantottunk férjemmel a szülőszobába. Az előző kh-hoz képest lepukkant, de ez nem lényeges annyira, mint az ottnani emberek. A te élményeid a szüléseiddel kapcsolatban nagyon lelkesítőek számomra. Úgy gondoltuk választanánk szülésznőt, de nem ismerek senkit. Úgy emlékszem Te Csűrösnét ajánlottad, a doki is javasolta. Mikor kellene felvenni vele a kapcsolatot? /Ápr. 15-re vagyok kiírva./ (Első szülés, úgyhogy kissé tudatlanok vagyunk ezügyben) Szeretnék természetes módon szülni, gátvédelemmel! Eléggé kicsi vagyok, de anyunak ugyanilyen alkattal nem voltak nehéz szülései.
Köszi az infot a kórházi cuccal kapcsolatban is, nagy segítség!
Üdv mindenkinek:
Ilyés Kinga
ikinga

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?