Jó reggelt!
Brigi, a Lehel úti babadiszkont címe: "A Babadiszkont bolt a belváros szívében, a Westend City Center mellett egy nagyon könnyen megközelíthetõ helyen, a Lehel téren, a Lehel u. 1/b. szám alatt található A 3-as metró, a 14-es villamos és a 76-os trolibusz megállója tõlünk fél percnyire van, és elõttünk ingyenes parkolásra is lehetõség nyílik." ezt a honlapró másoltam:
www.babadiszkont.hu ) (a Westend-től nem messze van, a Váci út mellett van egy templom, s annak nem a Váci út, hanem a Lehel út felöli oldalán van, a templommal szemben kb. Kívülről rácsos, nem túl bíztató kinézet, belülről zsufika, de nagyon jók az árak és a kínálat)
Olyan furi volt ez a hét! két éjjel arra ébredtem, hogy hanyatt feküdtem, és nagyon fájt a hasam alja. Olyan leszkadós érzés, minha azonnal MINDEN ki akarna esni. Babócám va.színűleg eltalált egy ideget, ráhemperedett, és jól megijesztett. Tegnap laza mosdulattal átestem a vasalózsinóron. Csak térdre huppantam, de jól megijedtem. Este meg a Tescoban belenyilallt a keresztcsontomba, hogy úgy éreztem összecsuklom. Van egy olyan furi érzésem, ha ezt a hetet kihúzom, minden ok lesz, ez egyszerűen egy rizikós hét. Lenne már vége!
Igen, igen! Talizzunk! (Nekem - úgy tűnik - a szerda nem jó, mert akkor vannak a szülésfelkészítő előadások. ( Kata, Léna, ez minden héten van? És mindig szerdánként?) De ezen kívül bármikor!
Bogi, nagyon formás Lilitek van! ( és milyen nagy!)
Léna, naná, hogy randizunk a kórházban, akár Katával is
, ki tudja hogy döntenek a manók, mikor is akarnak már talizni velünk. Igazából és a márc. közepéig drukkolok, hogy addig húzzam ki! ( persze másképp fogok gondolkodni, pár nappal a kiírt időpont után, ha még akkor is 2 in 1
)
Igen, a babaápolási cuccokról én is hallottam, de pontos listám még nincs (pelusokra, babafürdetőre emlékszem így elsőre, meg ami meglepett, hogy mamának hálóíngek, mert nem kapunk. Ez tényleg így van?)
Még egy picit más téma: Geréb Ágiról rengeteg jót hallottam, de ennek ellenére mégsem merném babikát otthon szülni. (Sajnos még rátesz egy lapáttal a dologra, hogy egy ismerősöm vele szült otthon nemrégiben ikreket, és sajnos nem volt komplikációmentes az ügy
Teljesen publikus, nem titkolóznak ezügyben, fair enough! De ez még jobban megerősít, hogy kórházban a helyem.(elismerem, én egy kicsit túlaggódó fajta vagyok) Szóval csatlakozom Ritához, a lényeg, hogy megbízz az orvosodban, és/vagy a korházban. (nekem elég nehezen sikerült ilyen dokit találnom, legutóbb a 21. héten kopogtattam új ajtón
De most teljesen nyugodt vagyok
)
Jó pihit, és szép napot nektek!
Pusza,
Kriszta