halihóóóó!
jaj, olyan jók a képeitek, többször is megnéztem őket! Anett, a te fiaidnak még a szeme se áll jól, igazi kis édes csibészek lehetnek! Férjed is aranyos a lámpával a fején...
Cseriani, Kristóf meg mintha legalább 6 éves lenne, nagyon szép nagyfiú! Halászlé...
Rééékababa, a lányaid is gyönyörűek, Rékádat alig ismertem meg, olyan régen láttuk, tegyél gyakrabban képeket!
És Evelin meg tisztára te vagy.
Dadomi csillagszeműiről se változott a véleményem.
Én is majd teszek képeket, ti is tegyetek még sokat!
Nem nagyon jöttem, itthon a férjem, ez az évente egyszer előforduló alkalom - mámint, h huzamosabb ideig itthon van -, és családozunk inkább, tökjóóó, kár, hogy nemsokára vége... Meg Hanna még mindig beteg, hurcibáltuk vissza a mi dokinénikhez - ha a múltkor kapott volna antibiotikumot a helyettestől (paksiaknak: Mészáros), már rég meggyógyult volna, tuti. De most még mindig köhög és fáj a torka és fehér mint a fal, pedig lassan elfogy az Aktil Duo, amit hétfőn kapott, a mi dokinéninktől. De nagyságrendekkel jobban van, mint előtte.
Nnnah.
Sajnálom, hogy többeteknek beárnyékolta valami a karácsonyát, vagy a család hülye viselkedése, vagy a betegség...
Nekem is egyfolytában a fejemben van
Timesz, még mindig, és nagyon szép,
Dadomi, amit a férjének írtál. Nem tudom, mi lehet velük...
Egy éve tényleg, még a műtétjére készült, és milyen bizakodó volt... És utána jók is voltak az eredményei, aztán elromlott az egész hirtelen.
Na, ezt most elküldöm, aztán keresek én is képeket. nekünk XnWiew nevű a képszerkesztő programunk.
Jamegmég:
Dadomi, Devcsa, akinek még megvagyok msn-en: töröljetek lécci, mert valami gebasz van velem, tudtomon kívül valami vírusokat szórtam szét (nekem is úgy küldték őket és valszínű a gyerekeim rákattintottak a linkjükre, mert én tudom, h nem szabad), és hiába töröltem le a gépemről a programot, tovább jelentkezik be valaki - vagy a vírus csinál ilyent, nem tudom - a nevemben és vírusokat küld. Majd, ha újra regisztrálom magam, valszínű, más névvel, szólok, oks?