Új privát üzeneted érkezett!

Dadomi!
Hova akarsz ugrani???? :lol: :lol: :lol: :roll:
Vendég

Cseriani nem ilyesztettél el senkit, szerintem, lehet, hogy én voltam. Mióta anyukám meghalt azóta rosszabb a helyzet, ő volt aki igazán összetartotta a családot.

Elég sok a dolgom a két lányzó le tud fárasztani kellőképp. Holnap meg újra dolgozhatok.

De tényleg nagyon el van mindenki tűnve.

Dadomi örülök, hogy jobban vagytok. Én tegnap vittem Rékát az ügyeletre, előző este újra lázas volt. Kaptunk gyógyszert és már egész jól van.
Vendég

Sziasztok lányok!

Lányok én nem érzem nyafinak a dolgot jobb kibeszélni(leírni) ami bántja az embert ,mert csak belülről emészt.
Lelki simi mindenkinek Kép

Örülök ,hogy gyerkőcök jobban vannak,remélem szilveszterre nem esik vissza senki.

Képet nem tudok feltölteni nem engedi ,álítólag túl nagy ,de nem értem ,mert lekicsinyítettem. :evil:

NA jók legyetek!
berni611

moni,voltatok ti ma a Bricostorban délelött?
Volt egy csaj a férjével,aki mintha...de úgy tele volt a ...a sok várakozástól az ügyfélszolgálaton,hogy utána voltam úgy,hogy:honnan a túróból ismerős nekem ez a csaj? És már kint mentetek,mikor ránéztem a srácra,aki vele volt. Szóval,ha ti voltatok,akkor ezer bocsi. Ha meg nem ti,akkor meg nem tudom,honnan volt ismerős a csaj arca.
Na,megyek,ebédelek...40 percet álltam sorban a tescoban,már hihetetlenül tele volt a bugyellárisom.
Vendég

Cseriani!
Voltunk bizony!
Én voltam!Láttalak is meg köszöntem is csak ezek szerint nem vetted észre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A gyerekeket megsasoltam és gyönyörüek!
:P :D
Vendég

basszus :oops:
Legközelebb tényleg rúgj bokán. Bocsi,nem vagyok ám ilyen bunkó,de teljesen másmilyen voltál,mint a képeken,nekem meg nagyon-nagyon máshol járt az agyam. Kb.fél órát vártunk,mire valaki értelmessel tudtunk beszélni a nyügünkről,és én az ilyen hiábavaló várakozást nagyon nehezen viselem :twisted:
És csak ezek után mentünk a tescoba. Beígértem a Kristófnak trombitát,meg díszeket szilveszterre(ismét díszíthetek :D ),hát,alig volt valami...
Vendég

Csajok, Cserianit bokán kell rúgni, ha látjátok valahol, én is így tettem :P :P :P
Én is sajnálom ezeket a szomorú családi dolgokat, nálunk sem megy minden simán... :roll:
Cseriani, trombitát akarsz venni Kristófnak, jól meggondoltad? :D :D Nálunk az ilyen dolgok hamar a szekrény tetejére kerülnek :wink:

Ma voltunk dokinéninél, meggyógyult Domi, legalábbis a mandulája szép már, de még kicsit köhécsel, meg picit taknyos, de ez már semmi. Dani meg ma fájlalta a fülét (persze miután hazaértünk, különben megmutattam volna a dokinak), cseppentettem bele neki Ciloxan cseppet, talán nem lesz semmi baja a fülének.

Megyek altatni, de szerintem csak Domi fog még elaludni, ő már eléggé K.O. :lol: Dani bírja, bár nekem lenne annyi energiám :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!
Benézek már egy kicsit,hogy megvagytok -e mind :lol: Látom,szinte mindenkinek jutott Karácsonyra a rosszból is...pedig ma már az embernek a családja kéne legyen a legfontosabb,érthetetlen hogy miért ilyenkor kell cirkuszolni vagy mindenféle sérelmeket megtorolni.Senkit nem akarok ezzel minősíteni vagy bántani,de az a véleményem hogy az ilyen embereknek nem is való család,unoka ilyesmi...majd akkor megtanulná becsülni.sokaknak nincs és hogy vágynak rá,és van aki nem érhette meg h unokája legyen.köztük én anyum se :( meg ugye ez a szeretet ünnepe kéne legyen,elvileg,minél többen összegyűlni és ünnepelni,nemám lepattintani az embert.hát sajna ez van.Én nehezen fogadom ezt el.Nálunk már csak én nagymamám van de az ünnep jelentős részét azzal töltötte hogy a maga kis mérgezett nyilait lődözte az ebédlőasztalnál(is) :evil: az embernek ilyenkor összeszorul a gyomra és már az ünnepi ebéd se kell,nem ízlik.Ő meg nem érti hogy miért.jellemző.na mindegy,lényeg hogy sztem mi már nem fogjuk ezeket a hibákat elkövetni ha majd nagyszülők meg anyósok leszünk.ha mégis,meg fogom kérni a gyerekeimet h lőjenek le :) Meg a főfőlényeg hogy mindenki elégedett volt a Jézuskával nálunk,gondolom nálatok sem volt panasz,Csajok :lol: gyerekek kezdenek kipofásodni,meg Apánk is :lol: nekem eddig plusz 2kg :oops: Cseriani,én láttam a tescoban Elizádat meg Apátokat,lestem hogy hol a család többi része de vagy vak voltam,vagy elcsavarogtatok :lol: tök olyanok mint a fényképen!Eliza gyönyörű!azok a szemek :lol: Dadomim,megyek ám hozzátok a héten!Köszönjük a macit,gyerekek nagyon örültek neki!Puszi mindenkinek!Írkáljatok ám :lol:

Kép

Kép
nettke76

Tessék akkor is menni vásárolni, amikor mi megyünk!!!!
Kép

dadomi

Anett! Nagyon boldog névnapot Dávidnak!!!

Kép

dadomi

Ja és a szilveszteres vonalzóm nem működik jól, megnéztem a nőivonalon, ha 31-e van beírva dátumnak ez jön ki, ami a vonalzómon, ha jan. 1-jét írom be, akkor meg jól számol. Valahogy a holnapi nappal nem tud mit kezdeni :evil: :evil:

dadomi

nettke pedig ott voltunk mi is Kristóffal,csak lehet picit előrébb vagy hátrébb. Kár,hogy nem találkoztunk.
Nagyon egyetértek azzal,amit mondasz. Nekem is sokszor eszembe jut,hogy csúnya dolog,de egy-két "családtag" helyett miért Apumnak meg elötte kicsivel a Mamámnak kellett meghalnia??? Á,sehogy sem jó ez így :cry:
Délelött megcsináltuk Kristóffal a franciasalátát,a svédgomba salátát,most még elkezdem a virslis babsalátát-a virslit holnap teszem bele-,meg megcsinálom a sonkatekercset még. Holnap akkor még kaszinótojás,töltött sülthús,meg süti :?

Dávidnak én is nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!
Dadomi nálatok mi lesz a holnapi ünnepi menü? :wink: :wink:

Emma,jelentkezz!!!!!
Vendég

Cseriani! Nálunk is mamám volt az első a "sorban", tudod, csak a jók mennek el...Jövő májusban már 7 éve lesz, hogy nincs velünk, de szerintem ezt igazán soha nem lehet "feldolgozni".
Mi lesz az ünnepi menü? Zsíroskenyérparti lesz :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, azt hiszem, hogy valamilyen nyúlsült lesz (wook-ban :D ), a franciasali jó ötlet tőled, talán azt is csinálok, csak kéne hozzávaló gyorsan :lol: , ha felébred Domi talán elugrunk még boltba...
Süti: Karamelltortára gondoltam, az tejmentes és nincs vele sok macera, a fiúk is szeretik a karamellás cuccokat. Meg egy sonkás tekercset csinálok még, annak a tésztáját még ma délután megcsinálom, holnapig áll a hűtőben. Az lesz a sós süti. Mást most nem is sütök, úgy teli vagyunk a karis sütiáradattal... De jó lenne, ha a mai nap 48 órából állna, akkor talán mindennel kész lennék, amit terveztem... Mondjuk most szerencsére a kupac vasalnivalón kívül különösebb tennivaló nem vár rám, ami olyan égetnivalóan sürgős lenne. Tegnap előtt éjjel :? kitakarítottam a wc-t, a fürdőt, rendbe tettem a konyhát, az előszobát, a konyhában lenne még dolgom egy kicsi (a napi teendők...), a gyerekszoba meg a nappali meg olyan, mint ahol kisgyerekek vannak :lol: :lol: :lol:
Szóval még ennyi teendőm lenne erre az évre, a többit meghagyjuk jövőre, hisz ha mindent megcsinálnék idén, akkor jövőre nem lenne dolgom :lol: :lol: :lol:
Pihentem egy fél órát Domival, amíg altattam, aztán megittam a turbósító kávémat (ha kell valakinek szóljon, van még egy adag szívesen küldöm :P ), most nektek írok, hogy legyen mit olvasnotok :P , aztán bevetem magam a konyhába, elmosogatok, és nekiállok újabb mosogatnivalót csinálni. Ja és mára még van egy mákosguba rendelésem is Dani részéről. :shock:
Huhh, Anett, pihenni csak tényleg ott azon a bizonyos helyen lesz majd időnk, tudod ahogy megbeszéltük, úgy 70 év múlva :wink:

dadomi

Emma!!!! Tényleg jelentkezz már lécci lécci!!!!!!!!!!!! Törpebagoly hívja törpebagolytársát!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Ja és még a szilveszteri menü: (mer a fenti az a szülinapi menü egy része volt ám!), sonkába tekert, sajttal töltött virsli :lol: :lol: Ehhez is jó lesz ám a franciasali, nyami nyami :D
Aztán január 1-jén pedig lencsegulyás lesz marhahússal és egy kis füstölt husival. :lol:
És utána gyomorpihentetés pár napig és január 10-én ismét zabálás, torta, meg egyéb finomságok :lol: :lol: :lol: Aztán márciusig kuss...
Ja, január 7-én meg apjuk névnapja lesz... Hajjaj szegény gyomrocskám.... Sebaj, majd nyárig fogyókúrázunk :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Cseriani,az én családomban is így van ez...mindenki akit szerettem a föld alatt van.tíz év alatt odalett mindenki,nagybátyjáim,anyum,nagyszüleim,egyedül még Mamim él,de ő egy boszi( :twisted: ) meg apám akit nem is neveznék annak.azt sem tudom hol van mit csinál,a kisebbik unokáját egyszer látta távolról.Engem is távolról látott eddigi életében leginkább.A pia meg a züllés az a legfontosabb,és basszus még mindig él,hát ezért mondom én hogy igazságtalan az élet :( az Istennek is csak a jók kellenek :roll: Ildim,úgy fáj a fejem majd felrobban!Pihenjetek Csajok,nekünk mindig gürizni kell? :lol: Kis Ünnepeltem alszik,ha felkel lesz nemulass,megint a feje tetejére áll a ház :lol: mindenkinek köszönjük a köszöntéseket!Emma,halló-halló! :lol:

Kép

Kép
nettke76

Menü:töltött dagadó,tojássali,krumplisali,lencseleves gazdagon,virsli,rántott husi,angol csokis süti szivecskékkel díszítve(Dávid kérése)húsos káposzta.ez lesz... :lol: aki ebből nem tud választani,az eszik a kifőzdében :lol:

Kép

Kép
nettke76

Bakker Anett, megyünk hozzátok vacsira! :lol: Nem vagyok válogatós, minden jöhet, ebben a sorrendben :lol: :lol: :lol: Vegyél be egy gyogyit, hátha jobb lesz a fejed. Mondjuk az enyém is szarakodik 8) , bár én alig aludtam éjszaka Domi forgolódása miatt, szal lehet, hogy ettől, de lehet, hogy front van...
Asszem felteszem a levest holnapra, akkor annyival is kevesebb lesz holnap. Egyszerű husileves lesz, mellé a sült husi, vagy wook-os husi, majd még eldöntöm holnapig. Meg ha kapunk franciasalihoz zöldséget, akkor az lesz, meg ez a krumplisali is jó ötlet (bár apánk nem szeresse, de én igen :lol: ). No csajok írjatok még ötleteket, aztán meglesz a jövő havi kajánk is :lol: :lol: :lol:
Cseriani hidegtáljai is jók, de én valahogy ehhez nem értek :roll: A kotyvasztás jobban megy - elvégre boszi vagyok, nem? :lol:

dadomi

lányok,elköszönök,kidőltem mára,már alig látok ki a fejemből.
Dominiknak holnapra nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!!!! Kép
Vendég

és aki már esetleg holnap nem jönne,annak nagyon kellemes szilvesztert,és boldog új évet!!!!
Én jövök még holnap-és ez nem fenyegetés!!!! :P Kép
Vendég

na,még egy szilveszteri kép,csak hogy jó hangulatot csináljak :lol: Kép Kép
Vendég

Dávidnak boldog névnapot, Dominak boldog szülinapot :D Honnan szeditek ezeket a szupi képeket??

yuyu79

Dávidom nevében köszönöm mindenkinek a köszöntéseket,aranyosak vagytok!Ildi,pótkerifiamnak nagyon sok boldog szülinapot!Két éve az Ő tiszteletére rendezték a tüzijátékot,emlékszem ám :lol: még próbalok jönni este.sziasztok!

Kép

Kép
nettke76

Mindenkinek Boldog Újévet Kívánok
Kép

Dominiknak pedig Születésnapot :)
Vendég

Dominiknak Nagyon Nagyon Boldog Születésnapot kivánok!!!!!! Kép :D :D :D

És mindenkinek Nagyon Boldog UJévet! Kép

Cseriani!
Leközelebb látlak nem menekülsz! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dominiknak sok boldog szülinapot,és mindenkinek nagyon boldog új évet!!! :lol:

Kép
Kép
josi

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép

Dominik:Nagyon Boldog Szülinapot
Kép
berni611

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!! Nagyon aranyosak vagytok! :D :D

Az új évben válassz egy csillagot!
Ha bármi bánt, neki elmondhatod
Meggyógyítja szívedet, lelkedet
Tegye szebbé az új évedet
KÍVÁNOK NAPSÜTÉST, MOSOLYT, SZERETETET!
Boldog Új Évet!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!

Kép

dadomi

Sziasztok!

Virradjon rátok szép nap,
köszöntsön rátok jó év,
kedves hajlékotokba költözzön a jólét.
A lelketekbe boldogság, szívetekbe béke,
ezt kívánom Nektek az Újévre.

Mindenkinek Békés,Boldog Új Évet!!

Dominik:Boldog szülinapot!!
dius02

Emmmaaaaa!!!!! :cry:
Hol vagy?????
Vendég

Dávidnak boldog névnapod így utólag is.

Dominak nagyon boldog szülinapot.

és mindenkinek BUÉK!
Vendég

Boldog új évet kívánok Nektek! Ígérem, jövőre többet jövök, szóval reszkessetek:-))

Kép
Kép
banoed

Banoed! Zsófi szülinapja két nappal Domi előtt van? Akkor neki is boldog szülinapot! :D

dadomi

Jelentkezem... :lol: :lol: :lol: :lol:
Boldog szülinapot Banoed Zsófijának, Dadomi Domijának, névnapot pedig Dávidnak! (Hogy én mit gondolkodtam Dávid napján, hogy kiii Dávid, akit köszöntenem kéne, ahelyett, hogy jöttem volna közétek... ) 8) :D
Ééés:
Mindenkinek nagyon boldog új évet!
Kép
Ígérem, én is gyakrabban jövök majd, ha elmúltak az ünnepek! :cry: :) És nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a hiányolást! :oops: :D

been

sziasztok :lol:
Boldog Új Évet mindenkinek.
Jól telt a szilveszter? Dadomi nálatok igen,ha jól sejtem :lol:
Mennyi unicum fogyott???
Itt is jól telt,Eliza és Kristóf még kettőkor is ébren voltak. Eliza hajnali egykor még virslit tömött :roll:
Emma,banoed,szavatokon fogunk ám!!!

Banoed Zsófidnak nagyon boldog szülinapot,így utólag is. Miért volt bennem,hogy ő január másodikai? Gondolom arra emlékeztem,hogy kettő nap...csak arra nem,hogy szilveszter elött vagy után :oops:
Na,lépek...mégyegyszer boldog új évet.
Vendég

Sziasztok csajok!

Nálunk is jól telet a sziélveszter.Bepótoltuk a karácsonyi evészetet,névnapokat.

Szóval Ani ennyit a fogyókúráról :roll: :lol:

Zsófi lányka!

Boldog szülinapot

Kép

Dávidnak így utólag :oops:

Kép

Lányok aztán enni ám lencsét ,meg malachúsit!!!
A virsli nálunk elfogyott.Zsombi is nyelte mint a kacsa a nokedlit :lol:

Kép
berni611

Cseriani! Igen jól éreztük magunkat! Unicumot nem kapott Nettke :P Mi csajok megmaradtunk a krémlikőrnél :wink:

És akkor jöjjön néhány kép :lol:

A szülinapos:

Kép

Kép

Kép

dadomi

A szilveszteri buli:

Várjuk a tűzijátékot

Kép

Martin, Dávid, Dani a számítógép bűvölők:

Kép

Kép

Szilveszteri díszek között Nettke férje:

Kép

És végül ma reggeli tájkép az ablakunkból, szép ugye?

Kép

dadomi

majd még karácsonyi képekkel jövök, reszkessetek :lol: :lol: :lol:

dadomi

És még szeretnék Timi férjének, Ervinnek is üzenni, ha véletlenül olvasna minket:
Kívánom, hogy hozzon nektek ez az év egy kis megnyugvást, rengeteg erőt, kitartást. És remélem, hogy kicsi Olivér egy kis boldogságot tud hozni a szívetekbe!

dadomi

dadomi nagyon jók a képek!!!!
Édes kis csillagszeműid :D
Meg nettke gyönyörűségei is :D
És nagyon szép,amit Timesz férjének írtál :cry:

Asszem én is adós vagyok még pár képpel-a szilveszterik elég sötétek lettek,azokat nem teszem fel,csak karácsonyit...
1.a mézeskalács házam-ne tessék nevetni!!! :oops: Kép
2.Kristóf a golyópályával,meg egy visító kis hisztissel: Kép
Vendég

3.azért jó testvérek is tudnak lenni(és ezen látszik,hogy Kristóf evett halászlét :lol: ) Kép
4.Még jó,hogy nagy a ház,Kristóf ekkora darut kapott sógornőméktől... Kép
Vendég

Cseriani! Nagyon jók a képeid! :lol: Mivel kicsinyítesz, hogy ilyen jó minőségű marad a kép? Én ha lekicsinyítem mindig ilyen "zavaros" lesz...
Kristóf halászlé - bajuszának nagyon örülök ám! Jó látni, hogy evett :lol: :lol: :lol: Eliza csodaszép szemei meg!!!! Adunk lánykádért foglalót jó? :lol: :lol: :lol:

dadomi

Dadomi ACD FotoCanvas Lite 2.0 a mi kicsinítő programunk neve. Mutatok képet is, ilyen lesz:
Kép
Kép
Vendég

ok,jöhet a foglaló,bőven elfér a számlán :?
Dadomi meg nem mondom a program nevét,de holnap megnézem,ok? Zoli épp tölt le valamiket,és most olyan tetü a gép,hogy mire megnézném a képnézegető és kicsinyítő programot,megőszülnék itt helyben :twisted:
Elizám elaludt...nappal nem aludt,fél tízkor kelt délelött. Mostmeg vacsi közben épphogy elkaptam,hogy ne fejeljen bele a tányérjába :roll:
Vendég

sikerült megnéznem:ACDSee Pro Photo Manager :shock:
Hali rékababa :D
Még mindig édesek a kishercegnők :D
Vendég

BÚÉK :!: :D

Mi is ACDSee-t használunk...

Én éjfél előtt elaludtam tegnap, de koraeste voltunk pókerezni sógornőméknél, csak apa minket fél 8-kor hazafuvarozott. Enikő olyankor már kidől, mert mostanában alig alszik nappal... Mióta forog, nem ér rá aludni. Nagyon kis huncut lett ;-) Majd valamikor én is teszek képeket, még nem töltöttem le őket...

Nagyon jók a képeitek :-D

yuyu79

halihóóóó!
jaj, olyan jók a képeitek, többször is megnéztem őket! Anett, a te fiaidnak még a szeme se áll jól, igazi kis édes csibészek lehetnek! Férjed is aranyos a lámpával a fején... 8) :lol: Cseriani, Kristóf meg mintha legalább 6 éves lenne, nagyon szép nagyfiú! Halászlé... :lol: Rééékababa, a lányaid is gyönyörűek, Rékádat alig ismertem meg, olyan régen láttuk, tegyél gyakrabban képeket! :lol: És Evelin meg tisztára te vagy.
Dadomi csillagszeműiről se változott a véleményem. :wink:
Én is majd teszek képeket, ti is tegyetek még sokat!
Nem nagyon jöttem, itthon a férjem, ez az évente egyszer előforduló alkalom - mámint, h huzamosabb ideig itthon van -, és családozunk inkább, tökjóóó, kár, hogy nemsokára vége... Meg Hanna még mindig beteg, hurcibáltuk vissza a mi dokinénikhez - ha a múltkor kapott volna antibiotikumot a helyettestől (paksiaknak: Mészáros), már rég meggyógyult volna, tuti. De most még mindig köhög és fáj a torka és fehér mint a fal, pedig lassan elfogy az Aktil Duo, amit hétfőn kapott, a mi dokinéninktől. De nagyságrendekkel jobban van, mint előtte.
Nnnah.
Sajnálom, hogy többeteknek beárnyékolta valami a karácsonyát, vagy a család hülye viselkedése, vagy a betegség... :cry:
Nekem is egyfolytában a fejemben van Timesz, még mindig, és nagyon szép, Dadomi, amit a férjének írtál. Nem tudom, mi lehet velük...
Egy éve tényleg, még a műtétjére készült, és milyen bizakodó volt... És utána jók is voltak az eredményei, aztán elromlott az egész hirtelen.
Na, ezt most elküldöm, aztán keresek én is képeket. nekünk XnWiew nevű a képszerkesztő programunk.
Jamegmég: Dadomi, Devcsa, akinek még megvagyok msn-en: töröljetek lécci, mert valami gebasz van velem, tudtomon kívül valami vírusokat szórtam szét (nekem is úgy küldték őket és valszínű a gyerekeim rákattintottak a linkjükre, mert én tudom, h nem szabad), és hiába töröltem le a gépemről a programot, tovább jelentkezik be valaki - vagy a vírus csinál ilyent, nem tudom - a nevemben és vírusokat küld. Majd, ha újra regisztrálom magam, valszínű, más névvel, szólok, oks? :wink:

been

Na, képek, aztán így bepótolom a többnapos lemaradásomat, csak győzzetek... :twisted:
Kép
Kép
Kép Kép

been

Sziasztok csajok!

Szuperek a képek Kép

Jó látni a sok kis boldog arcocskát!!!!

Hát én nagyon béna vagyok nem tudom feltölteni a képeket ,túl nagy neki :evil: Kép
berni611

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?