Sziasztok, lanykak! Volt termeles, rendesen, tegnap de.ota, mar vagy ketto oraja ragom a teleirt lapokat...
Kedves Gabo! Pihizz sokat, aztan, ha ugy erzed, hogy eljott az ideje, csak akkor tesztelj, mi drukkolunk neked, csak a csikokat kivanjuk, de turelmesen -kormunket ragva- ki fogjuk varni az idejet...
Kriszti! Egy doki sem akar
szivatni! De neha nem eleg alaposak, valahogy
, fogalmam sincs, hogy miert?!?!
Nagyon remelem, hogy JO dokid van. A \i b{szerelmedrol}, hamarosan hutlenkedni fog, garancia ra a sarmja, ami a szemebol meg a szaj vonalabol.... sugarzik, aztan mindig legyen nalad sepru, amivel elkergetheted a nagy
OO-ket a hazatok elol...
Edina! Amikor a prog.szint 21ng/ml feletti, megfelelonek mondott ertekerol beszeltunk, akkor a mensi elotti 2-4-6 napokon mert szintek atlagat vettuk. Ez a szint is -szinte mindennap valtozik, ahogy Rita is megjegyezte. Ezert a nagy elteresek..
Eva, kivanom, hogy sikeres legyen az akcio-sorozat..
. A
www.infertility.hu-n olvastam, hogy
a ciklus kb. kozepe tajan bekovetkezo
hirtelen homerseklet-eses -tol szamitott kb.harmincegynehany oraRA indul utjara az a bizonyos petesejt /ovulacio/, varva az akciot...
csak sikeruljon!!!!
Lanykak, legyszi, drukkoljatok, mert nekunk pont a fenti szerint szamitott
idoben ment az akcio, es most eppen a 26.napon vagyok es egyszer fenn egyszer lenn, hangulatom hol a fellegekben, majd lehet, hogy egy fel oran belul mar a beka feneke alatt jar... Nemtom, a parom hogy birja ki mellettem ilyenkor... De olyan jo, hogy birja...
Vegyetek be, kerlek, engem is, 8 c, 26.cn.
Szia Orsolya! Nagyon egyetertek veled, annyira furi, hogy MINDEN nogyogyasz eskuszik arra, hogy az antibebi tabl. NEM okoz elvaltozasokat.... pedig szerintem ok is tudjak, hogy igenis sok nonel, aki huzamos ideig szedte, a te peldadon latszik, hogy nehanyan rovid ideju szedes utan is, \b u{apro} elvaltozasokat okoz... Nem nagyokat persze, csak eppen az ujabb teherbeesest gatolot..... ES EZ NEM NAGY ELVALTOZAS!!!!!!!!
De mi majd megmutatjuk nekik, hogy igenis kismamak, majd anyucikak leszunk, ugye, lanyok?!
Bubi, reg nem irtal, ugy latszik, neha a sok-sok munka is kikapcsolodas lehet.... vicces, amit irtal a dokidrol, ahogy utasitgattad....
en is eppen dokit keszulok valtani, azaz mar bejelentkeztem egyhez aug.22-re, akit elsore arra akarok kerni, hogy csinaltasson a mensi elotti 2-4-6 napokon hormonvizsgalatot, haaaat, nemtom, birni fog-e, elfogadja e az ujdonsult paciens-doktorneeeet... Az inszemrol olvasssss, legyszi!!!!/ohajtojel/ a
http://www.infertility.hu oldalain, nagyon precizen, erthetoen leirjak, hogyan is zajlik le a muvelet! Ne felj attol, hogy pocaklakot akarnak mindenkeppen a hasadba varazsolni! Hat mi abban a rossz??!!
Kedves Barbi
, tudtam en, hogy nem uszod meg a kirandulast, takarekoskodas ide vagy oda /vagy a matyira! Ne aggodj, termel eleget arra is, bizti! Es ha ti is, mint a Ritaek, mar harman
jottetek vissza a kirandulasbol.... Ugy legyen!
Boglarka, legkozelebb sikerulni fog! Tessek tiszta lappal, bizakodva nekifutni az uj ciklusnak es akciozni 3 naponkent, stb...
Milyen mutettel ijesztget a dokid? Ja, a mensi elotti barna folyasra, ami E.dr-no szerint progi-elegtelenseget jelent/het/, szeded a Duphastont. Biztos jo az adagod, elvegre a dokid allitotta be, szedd csak es sok sikert
!
Bye-bye, Lella