Új privát üzeneted érkezett!

Timi, Moni!

Nekem is 25 naposak a ciklusaim. Ti méritek a hõt? Hányadik napon szokott lenni nálatok a peteérés?

Timi!
Ez már nem lehet, más, csak BABA!Kép Ugye holnap megcsinálod azt a tesztet? Kérlek???????Kép
Add meg az adataidat! Hány éves vagy, hányadik ciklusban próbálkoztok és hányadik napon vagy ma!

Moni! Téged már most beteszlek a listába.

Íme:
Ancsi: Adács 27 év
Kriszti: 11 c 38 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 34 cn Nyíregyháza 26 év
Boglárka: 6 c 30 cn
Margit: 4 c 30 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 29 cn Pécs 22 év
Cico: 3 c 28 cn Szeged 27 év
Andi: 11 c 27 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 27 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 23 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 17 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 17 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 15 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 14 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 13 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 9 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 7 cn Budapest
Edina: 6 c 6 cn 23 év
Moni: 3 c 6 cn 28 év Törökbálint
Száva: 6 c 3 cn Miskolc 29 év

Éva
Éva

Kedves Móni!

Remélem, hogy igazad van, de azért nekem sajna vannak kételyeim, hiszen, mint már említettem a 26. nap környékén jött "valami kis barna trutyi" /bocsi/, de nagyon kicsi, alig észlelhető aztán pedig semmi.
De azért optimista vagyok!

És OK! Akkor megígérem, hogy ma megveszem a tesztet és holnap reggel megcsinálom, lesz ami lesz...(?!)

Lotti:

Ciszták nélkül, most már aztán mindent bele!

Éva:
Rendben, meglesz, de kérlek drukkolj!

Timi
Timi

Kedves Kriszti!

Én ezekhez az eredményekhez egyáltalán nem értek. Más topikokban is volt hasonló eset, mikor eredmények értékelését kérték a nõgyógyásztól. Aztán kiderült, hogy országonként teljesen más az értékrendszer és így nincs is értelme összehasonlítani õket. Hogy kis hazánkon belül hogy is megy ez, arról sincs fogalmam sem.

Ezzel már tényleg úgy vagyok, hogy azért tanult x évig az az orvos, hogy õ tudja, én meg azért járok hozzá, mert tudja. Ha pedig nem vagyok benne biztos, hogy tudja, hát másikat kell keresni. Szerintem próbálj egy kicsit bízni benne, hisz az elsõ alkalommal jó benyomást tett rád. Másodszor meg lehet, hogy csak rossz napja volt. Kép (Persze nem árt odafigyelni, csak... Kép) Õ összpontosítson a leleteidre és hogy szakmailag mit tud rajta segíteni, te meg inkább a "babagyártás" örömeire koncentrálj Kép. Így mindenki azzal foglalkozik, ami a "dolga". KépKépKép

Kedves Gabómanó!

Mikor szeretnél tesztelni? Lehet hogy holnap esetleg 3x2 csíkért szoríthatunk? KépKépKép Vagy túl korainak tartod?

Nem sürgetni akarlak. Legutóbb én is úgy voltam vele, hogy nem akarom elkapkodni, mert lehet, hogy van odabent valaki, a teszt meg mégsem mutatja még ki és akarva-akaratlanul elszomorít a dolog. Egyébként általában azt szokták javasolni, hogy a (nem) várt menstruáció után 1 héttel már meg lehet nézni. Ha esetleg negatív és még mindig semmi, egy hét múlva ismét megnézni. Te hol tartasz?

Kedves Andy!
Köszönöm, délután bemegyek a könyvesboltba és utánanézek. Kép

Kedves Moni!
Köszönöm a tippet Kép, lehet, hogy igazad van. Csak hát ez... Kép Még emésztenem kell. Kép

Koalamaci
Koalamaci

Lányok!
Nagyon hosszú már ez a lista nem?
Le kellene már faragni egy kicsit!

Cico!
A klinikán van a dokim. Te hol jársz dokihoz Szegeden vagy Pesten?
Én a nyelv alatt mérem a hõmet. Nekem így mondták.

Andi
Andy

Kedves Éva!

Ime az adataim: Timi 25 év Budapest 3 c 32 cn.
/remélem, hogy azért hamar lekerülök/
Köszi,
Timi
Timi

Szia Éva,
Köszi a listát :-)))))

Múlt havi hőmérőzési adataim alapján úgy látom, hogy:
a ciklus 26 napos volt
a peteérés a 12. napon volt
mensi pedig a peteérés után 14 nappal.
Ez a kontrollhónap, most majd több eredményem lesz. Az tényleg igaz, hogy a peteérés után 13-14 nap telik el a mensiig?. Vagyis ha tegyük fel 36 napos a ciklusod a peteérésed akkor is 13-14 nappal azelőtt volt és nem félidőben a 18. napon? Jól tudom? Tehát a naptárban csak "egyszerűen" vissza kell számolni 13-14 napot és megkapod a peteérést megközelítő időpontot. Persze csak általában véve mondható ez el.

Lányok, érdekelne, hogy ez nálatok hogy van. Légyszi adjátok meg az adataitokat!!!
Most mennem kell dolgozni, késöbb jelentkezem.
Puszi,
Moni
mj

Kedves Éva!

Azt hiszem a tesztelésre felhívást véltelenül címezted nekem is. Én már túl vagyok a múltkori eseten, mikor reménykedtem, hogy van valaki, de sajnos megjött, úgyhogy vak lárma volt. Kép De majd legközelebb! Kép Bár most nem tudom mikor lesz legközelebb, azt hiszem nincs minden rendben odabent. Kép Azért kösz, hogy gondoltál rám! Kép

A hõmérõs tapasztalatokat is köszönöm. Az a 36,1 nekem is elég alacsonynak tûnik, de hát háromszor is annyi volt. Lehet, hogy tényleg rá kéne magam venni végre a "más" módszerre. Kép

Koalamaci
Koalamaci

Sziasztok lányok!

Látom, megint nagy a zsongás, tesztelés és miegymás...Kép

Nekem még mindig nem jött meg, így még mindig nem tudom, hogy a ciklus melyik napján vagyok...

Valaki tud errõl valamit?
Hogy mûszeres befejezés után miért késik az "elsõ" mensi ilyen sokat??? (most 9 hete)

Lehet, hogy meglátogatom ezt a házipatikás fórumot..

A tesztelés elõtt állóknak nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!

Ancsi
Ancsi

Lanyok

Huu,de termekenyek vagytok,csak kapkodom a fejem.

A teszteloknek uzenem,hogy be vagyok sozva,tessek reggel tesztelni.Te is Andykam,hatha laccik mar valami.A 13. napon volt peterepesztes?

Koalamaci

Igazad van teljes mertekeben.Biztos vagyok abbanhogy tud ertekelni egy leletet.Ezert irtam,hogy az sem jo ha tul sokat tudunk mert azert meg sem doktoraltunk.Igy olyan sok mindent bebeszel maganak az ember.

A lista tul hosszu!!!!!!!!!

Oriasi cuppanos puszi mindenkinek

Kriszti
kriszti

Helló lányok!

Timi: 3 c 32 cn Budapest 25 év

Timi! Belevettelek a listába.

Moni!
Nekem mindig ilyen rövidek voltak a ciklusaim és hõmérõzés alapján a 12.-13. napon volt a tüszõrepedés. Ez kb. megfelel annak, hogy a mensi elõtt 13-14 nappal van a peteérés. De, hogy egy hosszú ciklusnál ez hogy van, nem tudom.

Tényleg le kellene már faragni ebbõl a hosszú listából. Ha tehetném én nagyon szívesen (és gondolom ti is) leiratkoznák róla és inkább a szomszédos topicba mennék át. Hajrá Lányok!

Drukkolok a holnapi csíkokért. Mindenkinek kettõt-kettõt kívánok.

Lotti! Te írtad, hogy laparoscopiád lesz? Mikor? Bocs,ha nem te írtad.

Cuppp

Éva
Éva

Köszi Éva!

Részemről OK, faragjuk le azt a "fránya listát"!

Gyerünk!!!

Üdv.
Timi
Timi

Koalamaci!

Bocs. Úgy látszik rosszul értelmeztem valamit. De azért remélem, hogy mielõbb tényleg a tesztek miatt lehet téged nyaggatniKépKép

Miért nem vagy benne a listában?

Rita!
Kérlek jelentkezz még. Hogy vagy?
Annyira örülök, hogy sikerült. De tényleg!
Ha egyszer jössz be kórházba (uh-ra, vagy csak úgy az orvoshoz) feljöhetnél hozzám és találkozhatnánk ha gondolod és ha lesz rá idõd.

Na megyek, de itt vagyok ám és olvasok szorgalmasan mindenkit

(Az ország valamennyi területén ilyen meleg van mint itt Nyh.-án?)

Éva
Éva

Amikor fentebb irtam, elhataroztam, hogy csak holnap nezek be megint, es nem arasztalak el benneteket egy ujabb levelkevel, de bevallom, nem birtam ki nelkuletek, es ujra itt vagyok, felelmetes, mennyi uj hozzaszolas erkezik nehany ora alatt!!

Cico, ugy legyen, mint mondtad a babaeso biza nagyon nagyon jot tenne neha kisse tepett idegeinknek...

Timi, szoritok es varom a holnap reggelt.... veled...KépKép

Gabomano, meg nem teszteltel? Ez kesz onmegtartoztatas, persze, ha ugy gondolod, hogy meg korai, akkor varj, mi is ki fogjuk varni az idejet... kivanom, hogy ne jojjon meg 9 honapig!Kép

Kedves Kriszti! Tenyleg, mar-mar kesz nogyogyik vagyunk, de legalabbis asszisztensi szinten biztosan jol megallnank mindannyian a helyunket... A progi szinttel kapcsolatban mar megint E. tenyeit akarom felhozni, aki azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy a laborok altal norm-nak mondott szint <U>joval alacsonyabb</U>, mint amennyi a jo beagyazodashoz szukseges lenne, es a dokik pedig a labor altal jovahagyott erteket szinten jonak tekintik...KépKép Tudod, en is pont ezert szedem mar a Duphastont, mert az elso vetelesem a 14.heten progiszint alacsony volta miatt tortent, a picit persze megvizsgaltak, es NEM Talaltak fejlodesi rendellenesseget, semmi baja nem volt szegenynek, csak eppen nem tudott jol beagyazodni...en ezt nagy bunnek tartom a dokik reszerol, hogy nem tudjak???!!!Kép, milyen hormon-szintek kellenek egy jo terhesseg kialakulasahoz, ill. megtartasahozKép??!! Ja, es a 2. is majdnem elment az alacsony progi szint miatt.. de panaszaimra az akkori pesti dokim rogton adta a gyogyit... Most meg, ki tudja, hatha van valami/ki odabent alapon szedem... Rosszat -azonkivul, hogy a bukszamat lapositja- nem csinal.. akkor meg miert ne, hatha.....Kép
Most lehet, hogy elszomoritottalak, pedig nem akartam!, csak azt kivanom, hogy sikeruljon neked is!!!KépKép

Sziasztok, Lella
Lella

Sziasztok!

Lotti!
Gratulálok, hogy minden cisztát eltüntettél. Akkor most minden adva van egy kis lurkóhozKép

Timi!
Az a kis barna trutyi simán lehetett a beágyazódás is.
A mensi idejében volt? Mert az elsö kimaradt mensi idejében simán lehet minim. vérzés, de azért jobb, ha csinálsz egy tesztet és elmész a nögyógyászodhoz. Az nyugtatna meg legjobban!!!!!!

Rita!
Akkor találkozunk a friss mama topicban. Ma megyek délután terheségondozásra elöször, majd elmondom milyen volt. Ugye te minél hamarabb jelentkezel a topicban? Én is igyekszem végre oda is bejelentkezni.

Andi!
A höd nagyon jóKépKépKép Nálad is bejön az a könyv dolog, érzemKépKép

Éva!
Én is Utrogestánt szedek a 12. hétig, igaz én "csak" terhességem óta szedem, napi 2x2 hüvelykapszulát. Remélem tudtam segiteni.

Kriszta!
Nem lehet, hogy a hormoneredménynél az egyes hormonok aránya számit, nem pedig a konkrét eredmény???
Amúgy meg van egy min. és egy max. határ, az én leletemnél azt is megadták. A tiéden nincs rajta?

Szerintem kérdezz rá erre a rendelöben itt a babaneten konkrét számadatokkal, és akkor nem idegesited magad tovább! Nyugodj meg, ha a dokid azt mondta, hogy minden rendben van, akkor ebböl kell kiindulniKép

Pusszantás mindenkinek,
Zsó-fi és NyuszimanóKép
Zsó-fi

Sziasztok!

Mi az a könyv amir&#337;l beszéltek?

Lella!
AZért nem tesztelek még, mert nekem 30-35 napos ciklusaim vannak, de már nem bírom sokáig a várakozást. Ezek a mensis görcsök már kb. két hete vannak és a barnás trutyi is kezd elmúlni. De nem akarok, nem merek reményeket táplálni ennyi id&#337; után.

A h&#337; mennyire esik vissza mensi el&#337;tt?

Üdv-özön: Gabó
gabómanó (g

Kedves Zsó-fi!

Az el&#337;z&#337; mensim nem nevezhet&#337; "kis" vérzésnek,- bár igaz, hogy a múlt havi vérzésem volt az els&#337; amely 26 nap helyett 30 napra "érkezett" /már akkor is egy kicsit reménykedtem.../ - tehát az biztos, hogy akkor még nem volt baba!

A mostani pedig még nem hinném, hogy beágyazódást jelentene, hiszen az még "talán " korai vagy nem?!
(32. nap)

A lényeg reggel tesztelek, aztán meg feszengek s a végén meg....... remegek.

Puszi
Timi
timi

Lella,Zsofi

ollyan arik vagytok.Szoval febr-ban is volt hormonvizsgalatom akkor egy masik doki is jonak latta.Hat csak nem mindketto szivatni akar.Egyebkent a `rendelos`valaszokert annyira nem vagyok oda,kicsit lassuak.Most irtam a maddosegi oldalon egy dokinak,varom a valaszt.
Csak nem akarna peterepesztot adni ha eleg lenne egy-ket bogyo is.vagy gondoljatok,hogy tobb szaz doki rosszul ertelmezi az eredmenyeket?Mert en ezt nem hinnem!csak a prol-nal vannak a tol-ig ertekek megadva,az JO!Aszongy a doki,hogy azt azert eleg nehez kezelni.Tuti nem rosszak az eredmenyeim,ecceruen nem lehet ROSSZ!!!!

GaboMano

Egy kabalakonyv,ugy laccik aki megveszi az terhes lesz.Viccet felreteve a `Fogamzokepesseg zavarai`,En is ma megyek ki a konyvesboltba megnezni.Teszt lesz?????

Eva

nalad mi ujsag?mar rendben vagy lelkileg?Mingya lehet eksonozni!!!!

cupppp K
kriszti

Andi!
Szegeden járok orvoshoz(kilinika, szintén), minden oda köt, csak dolgozok Pesten, ingázom hetente többször is.

Moni!
Háttér információ gy&#369;jtési akciom alkalmavál, az általad leírtakhoz jutottam.
Bármilyen hosszú a ciklus, a peteéréstól, ovulációtól(!) számított 14 napig tartja fenn a szervezet a megfelel&#337; hormon szintet, ha nincs megtermékenyített és a beágyazódást lassan-lassan megkezd&#337; "életke kezdemény", jön a nem várt esemény.
Nekem mindig 30 nap, vagy hosszabb ciklusaim voltak, (kivéve a gyogyi mellett).Ebb&#337;l arra következtetek, hogy kés&#337;bb van peteérésem is.
A homérozzéssel bénázok, tehát pontos adatokat, a saját tapasztalatból nem tudok mondani.

cico
cico

Sziasztok Lanyok!

Nekem egyszer amikor megjott az itteni doki azt mondta, hogy ez meg mindig nem biztos ott lehet a baba, csak eppen a "masik oldal" tisztul. szoval attol meg nyugodtan ott lehet a baba.
Emlekszem egy baratnom edesanyjara, es egy baratnomre akik csak a majdnem 2 honapos terhesseget vettek eszre. Ok pl mar teljesen lemondtak rola egyaltalan nem volt teszteles se homerozes es vegulis kiderult, hogy az a csunya gyomorrontas egy kis pocaklako.
Szoval szerintem nem kell letorni akkor se ha megjon, en szemely szerint sokkal jobban letorok mikor negativ a teszt, tudom, hogy tevedhet es en is mindenkinek ezt mondom batoritaskent, de szerintem ha nekem negativ volt az tuti, hogy negativ.
Viszont, ha lesz olyan szerencsem mint Kritanak, akkor a pozitiv is tuti pozitiv.

Megnezegettem alaposabban ezt a hormon leletes papirt, itt az van zarojelbe irva, hogyha a progesteron 9 ng/ml-nel nagyobb akkor a terhesseg elso harmadaban vagy. Szoval mostmar semmit nem ertek. Miert kell tobbnek lennie mint 21?
A dokino osszesen egy szempillantast vetett ra es azt mondta, hogy ok.

Talaltam egy portugal oldalt ahol igy magyarazza az adatokat,
az FSH-m ovulacio elotti
az LH-m ovulaciokor mert
az E2-m ovulacio utani
a progesteron-om szinten ovulacio utani ertek.
mindez azert erdekes, mert hogy lehet ilyen fura harom fazisba tartozo ertekeket kapni, ha ugyanazon a napon mertek?
Nektek is ilyen fura osszevissza levo szamok vannak, vagy azert egysegesebb?
Kriszti a 0.3-as ertekre itt azt mondjak, hogy ovulacio elotti ertek.

Edina
edina

Cico!
Neked ki az orvosod? Nekem Dr. Mészáros Gyula.

Zsófi!
Bár neked lenne igazad. Hátha szerencsét hoz nekem is ez a könyv.Vigyázz magadra és Nyuszimanóra!Kép

Gabómanó!
Szerintem neked már nincs szükséged erre a könyvre.
A hõm úgy szokott leesni, hogy 37,2-rõl elõször 37,1-re aztán fokozatosan lemegy 36,9-ig és megjön. Te méred a hõdet?

Andi
Andy

Edina

na ez az info jo lehet,ugyanis pont ez a bajom nem ovulalok.Erek-erek mint a paradicsom aztan semmi ov.Kép

Lehetseges,hogy egymashoz viszonyitva is fontosak az ertekek.

ugy izgulok a tesztelokert!!!!!!!

Kriszti
kriszti

Kriszti!

A hormonvizsgálatokkal kapcsolatban. E. által megadott értékek szerint alacsony a progeszteronszintem. A dokim szerint meg minden ok, de amikor volt a laparoszkópiám akkor a hormon eredményeimet több orvos is látta, és nem lehet, hogy egyik orvos se észlelte volna, hogy valami gubanc van. Vagy lehet, hogy itt minden orvos egyformán rosszul tudja a határértékeket. Hát veled egyetemben már én sem tudom, hogy mit gondoljak.

A 9. és 10. napon nagyon sok nyákom volt, ekkor össze is bújtunk, bár hõ alapján peteérés még nem volt. Ma a 12. napon szurkál rendesen mind a két oldalon, úgy hogy ma is elcsábítom az uramat. Bár a hõm még mindig 36.5. Vegyek vissza a tempóból? Nem tudom mi lenne a leghelyesebb. Várhatóan holnap lesz ov. Hát mit tegyek?

Minden középidõsnek eredményes akciókat kívánokKépKép

Pusszantás

Holnap várom a kétcsíkos bejelentéseket.

Éva
Éva

Sziasztok!

Egy par napja olvasgatlak titeket, en is hasonlo cipoben jarok. Annyiban talan szerencses vagyok, hogy en az elso harom honap stresszeles utan egyszeruen le tudtam allitani az agyamat errol, es azota nem izgulok azon hogy megjon-e vagy semKép Egyebkent szeptember ota probalkozunk, de tulkeppen azota nincs rendben a menszeszem, ezert egyaltalan nem izgulok meg. Eleinte azt hittem, hogy psziches dolgok miatt jon meg csak 40-50 napokra, de azota kiderult, hogy hormonproblemak miatt. MOst kezdtem szedni a clostlbegytet, remelem segiteni fog. Jahh, termeszetesen a gyogyszer utan romlott el minden...pedig csak egy evig szedtemKép Na de sebaj, lesz ez meg igy se! Friss kismamaknak gratula, tobbieknek ketcsikokat!Kép

orsoly
orsoly

Orsoly
Üdvözöllek körünkben. Én az els&#337; 2 hónapot stresszeltem végig, most azonban TUDOM, hogy sikerülni fog. Már nem aggódom. És nem is fogok. Úgyhogy kitartás neked és mindenkinek másnak.

Timi
a kevés "trutyi" nem számít. Holnapra várjuk a jelentést a két csíkról.

Cico,
Köszi az infót. Sokat segített.

Éva,
ne vegyél vissza a tempóból. Jó hancúrozást! és Hajrá. Minden esélyetek megvan!!!

Kriszti,
Ez a paradicsom jó hasonlat, tetszik. Várd meg mit válaszol a netes doktor és értesíts minket.

Edina,
Igen tényleg elképzelhet&#337; egy normál mensi terhesség alatt, s a teszt szinte biztos akár pozitív akár negatív. Inkább csak a testünk játszhat velünk "fogócskát".

Lehet, hogy könyvet veszek ma délután.
Moni
mj

Sziasztok,

Viki vagyok, szeretnék kérdezni valamit!
Masodik kisbabat szeretnénk (az elsö 1.5 éves).
A ciklusom közepe tajan volt egy kis "köztes vérzésem". Par napig tartott, barnas kevés folyadék. Közben mi rendszeresen tevékenykedtünk a baba ügyében, mégis kétségeim vannak, hogy ilyenkor is teherbe lehet esni?

Akinek vannak, voltak ilyenfajta tapasztalatai kérem jelezze.

Köszi Viki
Viktoria

Orsoly,Viki

Szioka!Kép

Viki

Barmikor teherbe lehet esni!Ez jo nem?Csak nem mindig jon ossze.Kép

Ha kaptam valaszt a netes dokitol majd megirom.De mar felek csak meg jobban ossze fog zavarni.Kép

bemutatom neketek a `nagy szerelmem`/kicsi fiam
Kép

Kriszti
kriszti

Kriszti!
Gratulálok a fiadhoz. Igazán irigyellek.

Orsoly!
Mi ma már beszélgettünk a Chat-en, csak nekem ki kellett lépnem.
Üdvözöllek itt is.

És téged is Viki!

Puszi

Éva
Éva

jajj de szep ez a kolok!

Sehol senki?Mindenki a konyvesboltba szaladt???

K
kriszti

Eva

Koszi,nagyon buszke vagyok ra.De az egy nagyon hosszu tortenet.
Szurkolok am erted nagyon!Kép

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Köszi, hogy szorítassz értem (is). De tényleg szép fiad van. Hány éves? És kire hasonlít? Vagy olyan "vegyes"?

Rita!
Már régóta nem jelentkezel. Ugye jól vagy? Nehogy itt hagyj minket!!!!!Kép

Tényleg nagy a pangás most itt. Én 3 után megyek haza. De ha tudok addig még benézek.

Éva
Éva

Puszi mindenkinek!
Úgy felszaporodtatok, hogy csak na! Ez az aug.babyes&#337;? Mindenkinek akinek összejött a nagypárnás hancúrparty Gratulálok és további sikeres 8 hónapot!Kép

Hát lányok régóta nem jelentkeztem. Sajna egyedül vagyok és a munka meg özön!!Kép
No velem az történt, hogy elmentem dokihoz és mondta, hogy felemeli a Clostil adagomat, szóval, ez a ciklus maga a természetesség, mert Norculutot kapok, hogy majd megjöjjön és mehet megint a Clostil.
Megint elkezdtem homerozni,popsilakóm lett pocaklakó helyett. Szóval 36,6-36,8 között imbolyog. Szerintem ovulációm nem volt még, de "akció" hiányban nem szenvedünk.Lányok valaki megtenné, hogy elküldi nekem a diagramokat, egyszer&#369;en nem tudom megnyitni!bohalala@freemail.hu
Puszi nektek jöv&#337; hétt&#337;l aktívabb tagja leszek a topicnak, bár nem tagadom a lelki világomnak jót tett ez a kis szünet.
Lassan én is úgy érzem, hogy többet tudok a dokinál tiszta hülyeség! Nem akar nekem vérvételt csinálni!!Azt mondta, hogy ha ez nem sikerül akkor mehetek inszeminációra!!NEEEEEMMMMM!
A kérdés az , hogy jó ha ilyen sok mindent tudsz a témáról, vagy jobb ha befogod a szádat, a füledet? HÁT ÉN NEM TUDOM MINDENT A SIKER ÉRDEKÉBEN. A boltba ha bemegyek és kakaóscsigát kérek, nekem nem jó, ha túrós buktát adnak!!
Kissé fáradt vagyok

Puszi nektek! Azért olvaslak benneteket!!
bubi

Lányok!

Lassan megyek haza, de holnap nagyon várlak benneteket és a beszámolókat azokról a bizonyos két csíkos tesztekrõl!
Nagyon szorítok mindenkinek!!!!!Kép

Pocaklakóra gyanús leányzók! Ugye nem játszotok az idegeinkkel és holnap reggel teszttel kezditek a napot?Kép
A kezem már görcsben áll miattatok.

Na pá.

Holnap jövök (remélem nem lesz sok a munka és itt lehetek veletek).

Pusszantás mindenkinek.

Éva
Éva

Szija Eva

kikopott apaj!csak meg szebb.igazan jol esik a kedvesseged.

Bubi

huu,de reg voltal itt!maris inszem?Tulkepp az nem faj,mi bajod lehet?semmi.Akkor meg csak az eselyeid nonekKépKép

tesztelok

Sirva kerlek titeket,TESZTELJETEK!!!!!!!!

pussssssz K
kriszti

Koalamaci, Moni, Andi, Timi, Éva, Kriszti és aki izgul a holnapi csíkozódásomért !

Koszi, hogy izgultok értem, így tuti a siker elobb vagy utóbb.

Holnap tesztelek, de elotte veszek egy konyvet.....

Éva!

Jól vagyok, csak ez az izgulás, hogy megjon-e vagy sem már teljesen kikészít. Le kéne állítanom magam, de nem tudom.
Tegyél be légyszi a listába, valamiért lekerültem. 27cn 31c Miskolc. Kosszenty&#369;............

Andy!

Mérem, de csak 3 hete.
Nekem most 36.9-en van tegnap 37.1 volt, de nem jött még meg. Szerinted?

Orsoly!

Én is le tudtam állni az els&#337; három hónap után elég sokáig, de mindig jöttek hónapok amikor visszestem a depis állapotba, ha megjött. Most is egy ilyen hónapban vagyok, csak most a mensi várás ejt kétségbe.

Timi!

Kétcsíkos tesztet kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A könyvet el ne felejtsd!

Puszi Nektek: Gabó
gabómanó (g

Gabo:31 c 27 cn Miskolc

3 konyvesboltban voltam,sehol nem lehet kapni azt a konyvetKép

megyunk haza,holnap erkezek,puszi K
kriszti

Bocsi rosszul írtam az adataimat.

27c 31cn Miskolc 26

Kijavítanátok? Egyébként, hogy kell a listát javítnai?

gabó
Gabómanó

Üdv ismét! Kép

Ez tényleg elég forgalmas napra sikerült. Kép

Kedves Éva!
Köszönöm, hasonlókat kívánok neked is és mindenkinek. Kép

Úgy látom ettõl a lista dologtól "nem menekülök", úgyhogy essünk inkább túl rajta, ne lógjak ki annyira a sorból. Kép Hányadik ciklus? Sokadik Kép. De legyen mondjuk 4 c 19 cn Budapest 24 év. Ha valaki betesz a listába, megköszönöm. Kép

Kedves Bubi!

Örülök, hogy "látlak". Kép Bizony sok olvasnivaló vár arra, aki felénk sem néz! Tessék csak pótolni! Kép De viccen kívül: örülök, hogy jobban vagy, még akkor is, ha részben azért van, mert nem jártál nálunk mostanában. Hisz Hofi bácsi is megmondta: "... próbálj meg lazítani..." Kép

Hát lányok, jelentem felhívtam a nõgyógyászt. Röviden elmondtam neki, mi a helyzet, és kérdeztem, hogy célszerû-e emiatt elõrébb hoznom a szeptemberi látogatásomat nála. Azt mondta, hogy nem, nem valószínû, hogy látna valamit. Õszintén szólva nem nyugtatott meg valami nagyon, bár nagyon kedvesen beszélt, nem küldött el melegebb éghajlatokra sem. Mégis valahogy olyan furcsa volt, ahogy nyugodtan közölte velem, hogy lehet akár ciszta, akár terhesség, akár méhen kívüli terhesség, egyszerû stressz, vagy bármi. Szóval ne aggódjak (?!), várjam meg a következõ menstruációt, aztán jelentkezzek. Ez most tényleg így normális? Mondtam neki, hogy egy terhességi tesztem sem lett pozitív, de szerinte akkor sem kizárt. Lehet, hogy tényleg dokit kéne váltanom. Kép Nem tudom mi tévõ legyek. Nem akarok 20 orvost "kipróbálni", hátha végre rátalálok az igazra. Kép Ez nem fagylalt kérem szépen. Bár lehet, hogy tényleg váltani kéne. Úgy érzem nem õ az igazi számomra. De õ látott annak idején, õ csinálta a mûtétet is. Az is tény, hogy kicsit lelkisebb vagyok az áltagnál, vagy a normálisnál, de annak idején is úgy bántott, mikor AKKOR bementem és halál nyugodtan közölte velem, hogy igen, ez bizony baba VOLT. Kép Nem azt mondom, hogy most kezdjen el velem sírni, vagy legyen õ is ideges, de hát nem lehet ezt tapintatosabban?! Kép Na mindegy. Biztos bennem van a hiba és el vagyok tájolva. Mindenesetre jól kipanaszkodtam magam. Kép Alszom rá egyet, aztán meggondolom. De így legalább halaszthatnám még egy hónapig. Kép Ha viszont várok és tényleg gubanc van, annál késõbb van remény is, hogy legyen végre egy prücsök. Kép Na mindegy (dehogy mindegy), tényleg alszom rá egyet. Kép

Tesztelõsök:
két csíkot nektek Kép

Jók legyetek, holnap jelentkezem.
Koalamaci Kép
Koalamaci

... csak elfelejtettem:

Kedves Kriszti!
Gratula a lurkóhoz! Öcsihez, vagy hugihoz szurkoljunk a továbbiakban? Persze azon túl, hogy egészséges legyen! Kép
Én ma délután megyek a könyvesboltba. Felhívtam õket és azt mondták, hogy van. Nem tudod megrendeltetni velük? Vagy ilyet nem vállalnak?

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Koalamaci,
Gondolom már körbekérdezted a lányokat kinek milyen orvosa van, mennyire megbízható, stb. Lehet válogatni. Úgy érzem, ha VALÓBAN nem bízol a dokidban akkor válts orvost. Tudod nagyon nehéz megtalálni azt a "kakaóscsigát" ami tökéletesen passzol az igényeidhez és az érzelemvilágodhoz.
El tudom képzelni milyen érzés lehet elveszteni egy babát, de arra is gondolj, hogy a nögyógyasznak sem könny&#369;. Lehetett volna kedvesebb, "gyengédebb", de ö nem arra "van", hogy vígasztaljon, hanem azért, hogy segítsen, hogy ilyen többször ne fordulhasson elö. Persze fontos, hogy a doki együttérezzen veled, ne legyen közömbös. Hidd el, nem volt más választása: nyugodtan, és higgadtan kellet közölnie veled a rossz hírt. És lásd be, hogy Te sem tudsz mindig mindenkivel olyan figyelmes, kedves lenni, vagy legalábbis úgy gondolom. Az orvos is csak ember és attól még nem feltétlenül "rossz" orvos, ha nem tudja kellöen, vagy a te igényeid szerint átérezni a problémádat. Tisztelet a kivételnek. Sajnos, ahogy E. drnö mondja rengeteg a munkája, fáradt, stb. Szóvalj mérlegelj és dönts! Sok sikert hozzá.

Bubi,
Ajánlom a www.index.hu/f&oacute;rumok/sz&uuml;l&#337;i munkaközösség/meddöség, lombikbébi rovatot ott olvashatsz rengeteget az inszemekr&#337;l. Hátha segít kialakítani az álláspontodat. (bár lehet, hogy te már ott is jártas vagy.)

Most lassan megyek haza, mindenkinek sikerekben gazdag akciózást kívánok.
Puszi, Moni
mj

Sziasztok!
HUUHHHHH, mennyi mindent irtatok, de ezt szeretem ám én!!!!!!!
Krita, megkülönböztetett gratuláciom!!!
Két csikosok, mindenkinek zebrázodást kivánok!!
Kriszti, ez a kisfiu irto helyes srác, neked igy utolagosan is grtatulálok hozzá!!!És a névnapodhoz is, amiröl kicsit lemaradtam Kép

Üdvözlet megint minden uj pajtáskának, remélem ti is csak átmenetileg állomásoztok mifelénk!!

Na, lányok, ti ismeritek ezt a mondást, hogy a tiltot gyümölcs mindig édesebb?? Mert nálunk most ugye tilalom lenne, mert készülünk matyi-tesztre, és elötte 3 nap pihenö. Lett volnaKép Probáltuk, de nem birtuk kiKép
A férjem azt mondja, hogy ne aggodjak, ö addigra még annyi matyit termel, hogy csak naKép
A höm nekem is kezd egy kicsit ingadozni, ma reggel már 37 volt, ezek szerint a hétvégén lehett egy peteérésem. Sajnos pont most nem tudtam mérni, kirándultunk három napig, nem volt rá agyam, hogy a höméröt is eltegyem...
Szoval nekem a 27 napján történik az, ami normálisan a közepénben, hát ez biztos nem jo jel...
Na, de még mindig nincs veszve semmi,ugye???

Koalamaci, megprobállak betenni a listába, ez még a keddi adatod volt , ugye?

Gabo:27 c 31 cn Miskolc 26 év
Koalamaci:4 c 19 cn Budapest 24 év

Gabomano téged is átjavitottalak.
Na jo hosszu lettem, hiába, pár napig nem voltam, rögtön sok az irhatnékom!
Sziasztok, és nagyon szurkolok a csikokért!
Barbi
Barbi

sziasztok, meg mindig nincs lakohelyem, aki tudja irja be legyenszives Coimbra.

Koszi

Sok sikert a teszteloknek, remelem holnapra mar rovidul a lista.

Edina
edina

Gabo:27 c 31 cn Miskolc 26 év
Koalamaci:4 c 19 cn Budapest 24 év
Edina: 6 c 6 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 6 cn Törökbálint 28 év
Névtelen

Sziasztok lányok !

Elég rég voltam már, úgy látom egyre többen leszünk!
Mindenkit üdvözlök akim új és remélem nem id&#337;zünk sokáig itt!
Lányok irjátok a listára 7c 2cn , sajnos megjött!
Nem baj talán majd legközelebb , a jóslás nem jött be, azt jósólták , hogy juliusban terhes leszek de ez nem jött be , hát ez van.Ja és Gy&#337;ri vagyok és 24 éves , láttom ez lemaradt a listáról.
nagyon sokan irtok a sárgatest elégtelenségr&#337;l , nekem a 14.naptól a 25.napig kell szednem duphastont de én csak 2x1/2-t szedek , lehet , hogy 2x1-et kellene szednem?
Szerintetek?
Van valakinek a mensi megjövetele el&#337;tt barnás folyása?
Most 2 hónap kurám van még és azt mondta a dokim , hogyha nem esek teherbe akkor mütét jönn, nem igazán nagy beavatkozás lesz de mégis félek.
Na nem jut más most az eszembe.

Mindenki vigyázzon magára és sok akciózást kívánok!!
Boglárka
boglárka

Sziasztok!

Csináltam reggel még egy tesztet (nem bírtam ki), és bizony kettö csikocskát láttam. KépKép Alkoholizálásból eredö kettöslátás kizárva, tehát arra a következtetésre jutottam, hogy ez bizony BABA!!! Kép A csík még mindig halványabb valamivel, mint a kontrollcsík, de ha nem lenne ilyen röntgenszemem, fel se tünne talán..Kép

Köszönöm mindenkinek a kedvességét, a sok szurkolást, bíztatást, s a siker koronájaként a sok-sok gratulációt. Kép
Ökölben a kezem mindenkiért! Kép
A gólyával amúgy beszéltem, odaadtam neki a listát, úgyhogy mindenkit nyilvántartásba vett. Kép

Éva!
El se hiszed, mennyire örülök annak, hogy felajánlottad a talit! Tök jó!!! Kép Hát persze, hogy van kedvem!! Amúgy nagyon piszkál az a gondolat, hogy lehet, hogy mi már ismerjük is egymást, nem???? Sose lehet tudni...
Augusztusban majd még megyek szabira, s akkor szívesen elsétálok a dolgozód felé...
Ha tudsz, írjál a címemre: foldvari@freemail.hu
Az Ultrogestant kb a nem várt mensi elött egy héttel kezdtem el szedni, ezt el lehetett volna kezdeni a tüszörepedés után néhány nappal, csak én akkor tudtam beszélni a dokival. Lehet, hogy kicsit eröszakos voltam, mindent tudni akartam erröl a gyógysziról, de a végén nagyon meggyözött.
Nem nagyon értem amúgy, hogy a dokik, miért tekintik jónak ezt a progeszteronszintet, de azt már hallottam, hogy ez nagyon változó érték. Igazából szinte minden nap kéne vért venni, hogy pontosan megállapítható legyen a jó - nem jó minösítés. Talán lehet, hogy ami a 21.napon még elégséges, az a ciklus végén, amikor is nagy szükség lenne arra, hogy megmaradjon a kismano, mar lecsokken. Én csak erre tudok gondolni.

Kriszti!
Tegnap este olvastam csak, hogy mi újság Veled. Nekem is kilátásba helyezte annak idején a doki, hogy félidöben megrepeszti a tüszöt injekcióval, de nekem is azt mondta, hogy ezt a verziót késöbbre szeretné tartogatni, mert kockázatos. A szuri ujabb cisztákat okozhat. Tehát engem akkor nagyon meggyözött. Elsö körben nekem Closty-kúra volt, utána jött volna félidöben a szuri, majd mütét...., nem is folytatom.
Szerencsésen elakadtunk az elsö körnél. Kép
Tehát szerintem a dokid is ezért akar várni vele.

Rita
Krita

Üdv Lányok!

Kedves Krita!
Nagyon-nagyon... örülök. KépKépKép Most már biztosan gratulálok! Kép Boldog további 8 hónapot, aztán meg sok-sok évet kívánok nektek! A gólya nyilvántartásért köszönet! Kép

Többi zebrások hol vagytok? Hány újabb "kétcsíkost" köszünthetünk? Kép

Kedves Moni!
Kösz. Kép Igazad lehet, ezért is mondtam, hogy alszom rá egyet. De tényleg nem vagyok benne biztos, hogy bízom benne. Úgyhogy gondolkodom a váltáson. A barátnõm ajánlott egy nõ nõgyógyászt. Lehet, hogy megkockáztatom. Hátha végre megtalálom az igazit. Kép

Kedves Barbi!
Kösz a listáért! Kép

Koalamaci
Koalamaci

Sziasztok Lányok!

Gabómanó!
Hát a hõm lecsökkent 37,3-ról 37,1-re. Kár volt örülnöm elõre.
A te hõd mennyi volt ma reggel? Én már ezt nem értem. Teszteltél?

Rita!
Zökkenõmentes terhességet kívánok neked!Kép
Nekem már 4-szer repesztették meg a tüszõmet. De mi ebben a kockázatos nem mondta a dokid? Eddig még nem lett tõle semmi bajom.

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok lányok!

Elég régen írtam, de sajnos sok munkám volt és a f&#337;nök is állandóan itt volt, de azért olvastalak titeket folyamatosan.

Rita!
Ez csodálatos!!!! Én is gratulálok a pocaklakóhoz KépKépKép Nagyon boldog kismamaságot kívánok neked.
Remélem az a gólya is igyekezni fog de nagyon, sok ideje nincsen, mert lassan elrepülnek t&#337;lünk, úgyhogy addig "intézkednie" kell Kép

Gabómanó!
TESZT?????

Kriszti!
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok neked.
Gyönyör&#369; kisfiad van, igazán büszke lehetsz rá. Kép

Én holnaptól szabin leszek aug. 20-ig, remélem mire visszajövök rengeteg kétcsíkos lesz, és talán én is jó hírekkel jöhetek vissza majd közétek.
Ha nem tudnék ma már írni nektek, akkor a minden esélyesnek jó csíkosodást, a félid&#337;söknek rengeteg akciót, hempergést, gyertyát (meg amit akartok) kívánok. Mindenkinek nagyon fogok drukkolni, és gondolok rátok a szabi alatt.

Azért ma még megpróbálok benézni hozzátok!

Pusssz
Ildi
másikildikó

Itt mindenki nagyon várja a tesztelök eredményeit. Hol vagytok lányok?
Moni
mj

Tegnap voltam dokinal. Sajna nincs peteeresem, es a closty se csinalt vele semmit, ugyhogy most felirt egy injekciokurat. Mondta, hogy kicsit dragabb, de mondtam, hogy a celert mindent. Aztan a gyogyszertarban meg lehaltamKép Egy havi adag 10 ezer ft...es o ket es fel havit irt fel, ami mar 26 ezer ft lett volna. MOndtam a gyogyszertarosnak, hogy ezt azert meg megbeszelnem vele, mert azert ez sok(k)! Azert egy havit valszinu kivaltok, es meglatjuk segit-e... Egyebkent jar valaki a Ceizel-fele csaladtervezesi tanacsadoba? En oda jarok Gasztonyi Zoltanhoz. Hat vannak vele problemaim, de van amikor meg tok normalis. Elotte egyebkent szerintem Erazmusz doktornohoz jartam, de vegul valtottam.

Ismeri valaki ezt az injekciot: Metrodin?

orsoly
orsoly

Sziasztok, lanykak! Volt termeles, rendesen, tegnap de.ota, mar vagy ketto oraja ragom a teleirt lapokat...

Kedves Gabo! Pihizz sokat, aztan, ha ugy erzed, hogy eljott az ideje, csak akkor tesztelj, mi drukkolunk neked, csak a csikokat kivanjuk, de turelmesen -kormunket ragva- ki fogjuk varni az idejet... KépKép

Kriszti! Egy doki sem akar szivatni! De neha nem eleg alaposak, valahogyKép, fogalmam sincs, hogy miert?!?! Kép Nagyon remelem, hogy JO dokid van. A \i b{szerelmedrol}, hamarosan hutlenkedni fog, garancia ra a sarmja, ami a szemebol meg a szaj vonalabol.... sugarzik, aztan mindig legyen nalad sepru, amivel elkergetheted a nagy OO-ket a hazatok elol...KépKépKép

Edina! Amikor a prog.szint 21ng/ml feletti, megfelelonek mondott ertekerol beszeltunk, akkor a mensi elotti 2-4-6 napokon mert szintek atlagat vettuk. Ez a szint is -szinte mindennap valtozik, ahogy Rita is megjegyezte. Ezert a nagy elteresek..

Eva, kivanom, hogy sikeres legyen az akcio-sorozat..Kép. A www.infertility.hu-n olvastam, hogy a ciklus kb. kozepe tajan bekovetkezo hirtelen homerseklet-eses -tol szamitott kb.harmincegynehany oraRA indul utjara az a bizonyos petesejt /ovulacio/, varva az akciot...
csak sikeruljon!!!!

Lanykak, legyszi, drukkoljatok, mert nekunk pont a fenti szerint szamitott idoben ment az akcio, es most eppen a 26.napon vagyok es egyszer fenn egyszer lenn, hangulatom hol a fellegekben, majd lehet, hogy egy fel oran belul mar a beka feneke alatt jar... Nemtom, a parom hogy birja ki mellettem ilyenkor... De olyan jo, hogy birja...
Vegyetek be, kerlek, engem is, 8 c, 26.cn.

Szia Orsolya! Nagyon egyetertek veled, annyira furi, hogy MINDEN nogyogyasz eskuszik arra, hogy az antibebi tabl. NEM okoz elvaltozasokat.... pedig szerintem ok is tudjak, hogy igenis sok nonel, aki huzamos ideig szedte, a te peldadon latszik, hogy nehanyan rovid ideju szedes utan is, \b u{apro} elvaltozasokat okoz... Nem nagyokat persze, csak eppen az ujabb teherbeesest gatolot..... ES EZ NEM NAGY ELVALTOZAS!!!!!!!!
De mi majd megmutatjuk nekik, hogy igenis kismamak, majd anyucikak leszunk, ugye, lanyok?!KépKépKépKépKép

Bubi, reg nem irtal, ugy latszik, neha a sok-sok munka is kikapcsolodas lehet.... vicces, amit irtal a dokidrol, ahogy utasitgattad....Kép en is eppen dokit keszulok valtani, azaz mar bejelentkeztem egyhez aug.22-re, akit elsore arra akarok kerni, hogy csinaltasson a mensi elotti 2-4-6 napokon hormonvizsgalatot, haaaat, nemtom, birni fog-e, elfogadja e az ujdonsult paciens-doktorneeeet... Az inszemrol olvasssss, legyszi!!!!/ohajtojel/ a http://www.infertility.hu oldalain, nagyon precizen, erthetoen leirjak, hogyan is zajlik le a muvelet! Ne felj attol, hogy pocaklakot akarnak mindenkeppen a hasadba varazsolni! Hat mi abban a rossz??!!KépKépKép

Kedves Barbi KépKép, tudtam en, hogy nem uszod meg a kirandulast, takarekoskodas ide vagy oda /vagy a matyira! Ne aggodj, termel eleget arra is, bizti! Es ha ti is, mint a Ritaek, mar harman KépKépKép jottetek vissza a kirandulasbol.... Ugy legyen!

Boglarka, legkozelebb sikerulni fog! Tessek tiszta lappal, bizakodva nekifutni az uj ciklusnak es akciozni 3 naponkent, stb...KépKép Milyen mutettel ijesztget a dokid? Ja, a mensi elotti barna folyasra, ami E.dr-no szerint progi-elegtelenseget jelent/het/, szeded a Duphastont. Biztos jo az adagod, elvegre a dokid allitotta be, szedd csak es sok sikertKépKép!

Bye-bye, Lella
Lella

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?