Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szantre, köszi a választ, szerintem akkor veszünk ezekből a székekből. Már most jó lenne őket kitenni a nappaliba, legalábbis amikor ébren vannak, láthatóan jól érzik magukat társaságban.

Mali
ezúton gratulálok Marcihoz, lehet hogy már megtettem, de nem emlékszem... :oops: Nagyon gyors szülés volt és szuper, hogy mindennel és mindenkivel elégedett voltál.

Lilinek boldog szülinapot kívánunk !!!!

KépKép
tüccs

Lilinek nagyon boldog születésnapot kívánok![b]

Mali
Kép
Kép
mali

Tüccs! Én is gondolkodtam a pihenőszéken. Daninak nem volt. De hasonlóan hozzátok én is szeretném, ha nem egyedül lenne, amikor ébren van. Dani miatt nem nagyon tudom az ülőgarnitúrán hagyni. Viszont azt sem tudom, hogy hova tegyem a pihenőszéket. Szerinted azt nem tudják fellökni a nagytesók? Te hova fogod tenni?

Mali
Kép
Kép
mali

De, biztosan fel tudják borítani, sőt kiválóan lehet piszkálni is a kisebbet benne.. :D
Ennek ellenére én még mindig hasznosnak tartom, ha egy légtérben van a család.

Megyek etetni.

KépKép
tüccs

Sziasztok!

utólag is Boldog szülinapot Lilinek!

Bocs, de napok óta nem voltam gépnél.

Andi, remélem nincs már semmi komoly Ronival. MAjd tudósíts a hírekről.
Bogi halálos. Jót mosolyogtam a telós sztorin. :D

KAtica, hát nektek is jól be vannak táblázva az ünnepek!
mi 24.-én itthon leszünk 25.-én megyünk anyuékhoz a tesómékkal. 26.-án itthon, mert ide is várunk vendégeket, meg átmegyünk a párom nagymamájáékhoz. 27.-én pedig az én nagymamámékhoz megyünk, meg a keresztanyámékhoz.

Én egyébként tiszta dögrováson vagyok. Már két napja éreztem, hogy a gyomrommal, hasammla valami nem stimmel. Tegnap este már remegtem, és tudtam hogy jó vége nem lehet a dolognak, így meg is fejeltem a dolgot éjfélkor egy kiadós taccsal. :oops: Na azóta is szarul vagyok, de legalább nem hányok. Enni semmit sem merek, mert a gyomrom folyamatosan liftezik.
Szonjának is volt hőemje éjjel, naná..láz nélkül nem lehet karácsonyozni... :evil: :evil: :evil: :evil: Egyébként semmi baja azóta se, nem nyűgös, nem meleg, semmi. Lehet, csak vaklárma volt... :roll:

NA most megyek, kicsit még fekdécselek, aztán sütök egy adag sajtos rudat...

thenus

Sziasztok!

Valószínűleg már nem fogok tudni jönni a hétvégéig, nekünk is be lett táblázva a karácsony... pedig én úgy úúúútálok ilyenkor utazni... na mindegy...

Lilimanónak Boldog Szülinapot!!!

Kép

Ezt meg mindenkinek küldöm! Puszi nektek!!!

Kép
andibab

Sziasztok!

Mali, de jó, hogy jelentkeztél!!! :D Már nagyon vártunk. Nagyon édesek a fiúk!!! :lol: Milyen kis hajas baba Marci. Nekem Sárika nagy haja után olyan furcsa volt, hogy Annának nincs annyi, mint Sárának volt.

Tüccs, Pihenőszékhez nem sokat tudok hozzászólni, nekünk nem volt, most sincs. Ha a konyhában vagyok, akkor a hordozóban csücsül az asztal tetején, vagy egy széken, ha a nappaliban, akkor meg járókában. De biztos beválik majd.

Henus, jobbulást nektek!!Nem hangzik vmi jól ez a betegeskedés. A tojáshab díszítést egyébként én is 20dkg porcukorból csináltam, az is jó kemény lett, de díszíthető, a cukormázat meg a háztetőre úgy, ahogy fentebb írtam. Szóval ez kétféle.

Lilinek BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!

Andi, nem semmi Bogi, én is jót derültem az eseten. :lol: Nálunk Sárika "csak" az öcsémet hívta fel a telefonomról, majd közölte, hogy Mamival szeretne beszélni. Elcsevegtek már egy ideje, mikor gyanús lett a férjemnek, hogy ez a gyerek nem csak játékból telefonál, elvette tőle, és tényleg anyukámmal beszélt. (Az én telefonom is billentyűzáras, két gomb szintén :wink: )

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Elég régen voltam utoljára, ezért megkésve, de nagyon Boldog Szülinapot Rolinak és Lilinek!!!!

Pénteken voltunk 4 hós oltáson, Simi se kutya, bár nem éri utól Dávidkát: 7800g, a hosszát nem mérték. Kereken 1 kilót hízott az elmúlt hónapban. :lol: :lol: :lol:

Tappancs, Mali,
végre jelentkeztetek!!! Tappancs, gratula Dávidka méreteihez! És köszi a szép verset! Mali, nagyon örülök, hogy ilyen jó érzéssel távoztál a kórházból. A tejcsit sajnálom, de ne add fel! Nekem is nagyon furcsa volt Simi, én is valahogy Marcit vártam ismét. Nekem nem is ment egykönnyen az elfogadás, mint emlékeztek, de mostanra már nagy a szerelem!!! :lol: Imádom ezt a kis Dundi Dongócskát, az összes hurkájával együtt!

Andi,
nagyot nevettem Bogin!!!! Roninak meg minden jót!!!

A Karácsony nálunk is elég zsúfolt lesz, úgyhogy valószínűleg már csak utána jelentkezem. Addig még van néhány tennivalóm: kitaláltam, hogy csinálok szaloncukrot és habcsókot, meg még szeretnék mindenkinek kis dobozkát készíteni.

Velünk minden rendben, Marci nagyon csúnyán, hurutosan köhög, 2 napig volt láza, de egyébként jól volt, most meg már kifele jön belőle. simi szépen csendben nől és hízik, az esti 3 deci még mindig megvan, de szerencsére az éjszakákat is átalussza. Mostanában Marci ébred többször, felébresztve Simit, aki szerencsére a legtöbb esetben visszaalszik magától.

Ezeket el kell mesélnem:
Marci mostanában állandóan mondókázik: Csiga-biga, Zsip-zsup, Hinta-palinta, Bóbita és társait mondogatja. Általában azt vesszük észre, hogy játszik, és egyszercsak elmond egy újabb mondókát. Meg olyan szavakat tud, amiket fogalmam sincs, honnan vesz: pl. ma látta a mesében, hogy az egyik bábu trombitázott, erre rávágja: tjombitáj!!!
Egyik nap kérdeztem tőle, hogy kit szeret jobban, a kutyust, vagy Simikét. Erre azonnal rávágta, hogy "Himikét. Himi az én tündéjem".
Tegnap meg készítettünk cukormázat robotgéppel. Este néztük a Wall-E-t, mondta neki az apja, hogy ott a robot. Marci rögtön rávágta, hogy "hozom tobotgépet". Mondtam neki, ne hozza, mert az nem játék. Erre odaszaladt a konyhafiókhoz, kivette a robotgép lapátait, behozta a szobába, betette a búgócsigája lukaiba, és mondta: "akkoj csinájok tobotgépet".
Egyik nap az apja számolja a pénzét, az aprót odaadta Marcinak (amióta perselye van, mindenkit lenyúl egy kis apróra). Marci persze a papírpénzt is kérte volna, de mondta neki az apja, hogy azt nem adja, mert azon vesz kaját. Erre Marci rám néz, odaadja az aprót, és szól: "adjál kaját".
És egy utolsó: ugyanekkor, kicsit később Marci még mindig játszott az apróval az ebédlőasztalnál. Simit odafektettem hasra az asztalra. Erre Marci kettéosztja az aprót, és az egyik kupacot odatolta Siminek: "ezt Himinek adom". 8) 8) 8)

Kép
Kép
nircee

Ja, Tüccs, még neked akartam írni, hogy babája válogatja, hogy beválik-e a pihenőszék. Marci nagyon szerette, mikor már kinőtte, akkor is mindig abban akart csücsülni, Simi üvölt benne, utálja. Pedig nagyon jó volna, oda tudnám húzni közénk, de nálunk ez esélytelen. Vagy a karomban van (nagyon nehéz a 8 kilóját emelgetni), vagy a játszószőnyegén, de ott csak akkor van csöndben, ha mellette ülök, vagy a fotelban van az ölemben. Úgyhogy nálunk a házimunka csak akkor van elvégezve, ha valaki elvégzi helyettem, mert este is csak a csöndes dolgokat tudom elvégezni. :roll:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Tud-e valaki valamit DR.LŐRINCZ ILDIKÓról?????
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen orvos.
Ha valaki ismeri kérem írjon.
Köszönettel Csilla
csillaleonid

Sziasztok!
Lilinek Boldog szülinapot kívánok!
Kép

Mindenkinek kívánok
ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!
Kép
SZIAszTOK!

Kép
Kép
Kép
tiop

ÉN IS MINDENKINEK BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!!

Kép

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Utólag boldog szülinapot kívánok Rolinak, Giga Lilijének és Murphyke Lilijén
(hátha olvassa)!

Nircee, nem semmi a kis húsgombócod! És Marci mennyire okos! Nagyon szeretem ezeket a kis sztorykat, amiket megosztotok velünk, ilyenkor kicsit bepillantást nyerhetünk a gyerekek gondolkodásába, és a kis világukba.

Márk is egyre többet beszél, mindent próbál utánunk mondani. Egész nap a rokonokat melegeti, hozza a telefont, hogy hívjuk fel őket, és ha csöng a telefon, akkor is rögtön ő akar beszélni. Szokta emlegetni, mi mindent csináltunk aznap, persze csak tőszavakban.

Tüccs, mikor Nircee írta a pihenőszékről, hogy Marci nem szereti, eszembe jutott, hogy Márk se szerette kicsiként, csak akkor, mikor már ki-be tudott mászni.

Andi, eszméletlen ez a Bogi! Roninak pedig jobbulást, és sok gyógypuszit!

Mali, köszönjük a történetet és a képeket. Nagyon tündéri a csöppség!

Végezetül szeretnék mindenkinek boldog, békés karácsonyt kívánni!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a köszöntést Lilimanó nevében is!

Én is Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok Nektek!

Kép
Kép
giga1

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Mali
Kép
Kép
mali

Kép
Vendég

Pimpoka, kicsit megkésve ugyan, de Boldog Névnapot Kívánunk Neked!

Kép
Vendég

Áldott karácsonyt kívánunk mindannyiótoknak!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Szeretnék mindenkinek boldog ünnepeket kívánni!

Kicsit eltüntünk, de minden okés velünk. Ha nem baj szeretnék majd visszacsatlakozni ha még nem felejtettetek el minket :oops: :D

Kép

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Itt van a szép, víg karácsony,
Élünk dión, friss kalácson:
mennyi fínom csemege!
Kicsi szíved remeg-e?

Karácsonyfa minden ága
csillog-villog: csupa drága,
szép mennyei üzenet:
Kis Jézuska született.

Mindenkinek békés boldog karácsonyt!

Kép[/img]

Kép
klmaria

Sziasztok!

Talán még nem késő boldog karácsonyt kívánni.... :oops:

Nálunk mindenki beteg. Dóri lázas volt 2napig, szenteste kihányt mindent, a Kicsik még szörcsögnek, magamról nem is beszélek..
Viszont az ajándékoknak nagy sikerük volt és a fa is tetszett Dórinak, leginkább az égősor a favorit.

Czakocza, Klmaria meséljetek, olyan régen hallottunk felőletek!!!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Szégyen, hogy nem írtam egész karácsony alatt, de valahogy olyan sűrűre sikeredtek a dolgok. :oops:
Nálunk is nagy sikert aratott a karácsonyfa. Szonja szó szerint tátotta a száját. :D Az ajándékok pedig nálunk is találóak voltak. Szonja kibontotta a babakonyhát és felsóhajtott: "JAj, főzőcske! Pont erre gondoltam!!!" :lol: :lol:
És a babakocsit csak egy óra múlva vette észre a fa alatt. :lol:
Tegnap anyuéknál voltunk, és ott kapott egy rakás kiegészítőt a babakonyhához. Kapott még Moon sand gyurmát, vasalódeszkát, verses könyveket, állatos könyveket, kirakókat. holnap megyünk még a nagymamámékhoz, és kersztanyámékhoz. Szóval még egy menet hátra van.

Nálatok ki mit kapott? Írjátok már meg, hagy irigykedek! :wink: :)
Én egyébként a páromtól kaptam egy Reisenthel kosarat, aminek nagyon örültem, és egy kötött fehér sapka-sál-kesztyű kombót. Ezt egyébként már egy hónapja kinéztem valahol, csak nem emlékeztem, hogy hol, és ez az egy oka volt, hogy nem vettem meg magamnak. :) Anyósomtól pedig egy Tupperware-s "Sajtmalmot". A többit nem sorolom, nem untatlak vele titeket. :wink: :)

klamaria, de jó, hogy jelentkeztél! És te is Czakoca! :wink:

Pilla, nagyon jó az a hajpántos fotó Lauráról! :wink:

Én is teszek fel néhány képet:

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Ne haragudjatok, nem tudtam választani... :oops:

thenus

Sziasztok!
Így utólag én is mindenkinek Boldog karácsonyt és Újévet kívánok.
Még egyszer megkérdezném, hogy valaki ismeri-e, vagy hallott-e valamit Dr. Lőrincz Ildikóról?A Flór Ferenc kórházban dolgozik, állítólag minden nap ott van.

Előre is köszi a válaszotokat.
Csilla
csillaleonid

Csilla
én még nem hallottam erről a Drnőről. Sajnálom.

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Hát, én is bocsánatot kérek, hogy nem jelentkeztem, de bevallom a karácsonyi takarítás végére sem értünk, épp, hogy elkészültünk.

Szép volt. Meghitt. Áldott és boldog. Idén hármasban voltunk Szenteste. Lellét 24-én reggel elvittük a dédijéhez, mert a férjemék is ott voltak minden Karcsonykor, így ő is ott volt a 24 éves sógrommal együtt. Szóval mi készülődtünk addig amíg kettesben voltunk. Nagyon szép fát hozott a Jézuska, a vacsora is finom volt.
A vacsi halászlé, husileves, sült kacsa, párolt lazac és ezek körítése volt. Dessert meg megannyi süti. Jövőre csak fele adagokat sütök, most fogom kidobálni őket.

Aztán 6kor elhoztuk Lellét déditől, a nappalit becsuktuk és kint várakoztunk vagy a szobájában játszottunk, ezalatt apa gondoskodott a Csendes éjről, a csillagszórókról, a csengetésről. Aztán csilingelt a Jézuska és beléptünk Lellével a nappaliba, jaj, lányok, hát annyira jó volt, úgy örült, hogy csak na. Leginkább a karácsonyfának. Majd elkezdte sorra kibontani az ajándékokat.
Kapott egy pont ugyan olyan konyhát, mint Szonja(Henus, nekem ez egy kicsit csalódás volt, mert azti hittem, hogy ez nagyobb, szerintem túl kicsi), egy nagyon szuper fa játékboltot, pénztárgépet(ne tudjátok meg, miket tud, de remélem hamar lemerül az elem), bevásárló kosarakat, sok dvd-t, ruhákat, dupló rendőr autót és dupló betonkeverőt(ezek még nem voltak meg) egy játék porszívót,meg még sok apróságot.
Én kaptam a férjemtől egy gyönyörű esprit karórát, egy triumph szettet, kaptam a notebookomba egy 120 gigás vinyót, egy sokadik pendrive-t, de ez a legszebb!, parfümöt, egy nagyon szuper vasalódeszkát, amit már évek óta kérek, csak senki nem akarta megvenni, idén nem adtam ötletet anyóséknak, hogy mi legyen, ezért ezt kaptam, az anyukáméktól pedig a féléves tandíjam befizetését kaptam.

25-én anyóséknál voltunk egész nap. 26-én 10-re jöttek hozzánk 15-en, majd tőlünk mentünk anyának a tesójéékhoz és későn délután jöttünk haza. Tegnap pedig barátaink voltak nálunk, ma pedig ebédre jön megint 8 ember, mert a férjemnek holnap szülinapja lesz. Utána megyünk Vizsolyba anyukámékhoz, ott szilveszterezünk, meg 3-án fogjuk Lelle szülinapját ünnepelni, leszünk megint vagy 20-an és majd 5-én vizsgázok, még azt nem tudom, hogy mikor és hogyan készülök fel. No, hát nálunk röviden ennyi volt és lesz.

Majd teszek fel képeket is, de most rohanok, mert töltött dagadó és társai lesz ebédre.

Üdv Mindnekinek!

Pimpoka

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Hát, én sajnos nem igazán mondhatom, hogy szuper volt a Karácsony, család ismét hozta a formáját: mindenki túl akart licitálni a másikon, mindenki fontosabbnak és okosabbnak akarta mutatni magát, mint a másik. Amit megbeszéltünk,s emmi nem úgy lett, mert sz.tak rá, mindenki a saját feje után ment. 24-én nálunk voltunk, elvileg az összes ajándékozás itt lett volna, persze az egészből egy nagy káosz lett, mert anyós az ajándékozás kellős közepén nekiállt elkészíteni a vacsorát, persze ehhez állandóan ugráltatott, így alig tudtam fotót és videót készíteni, miközben Marci bontogatta az ajándékokat. Aztán persze a legjobb ajándékokat érdekes módon másnap Anyuéknál hozta a Jézuska, nem nálunk.....
Én fel sem sorolom, mit kapott Marci, egy csomó mindent, ruhát, vízijátékokat, kacagó Elmót (nem is érdekli), autókat, laptopot, építőjátékot stb. Simi meg rágcsálnivalókat.
Mi 10-alkalmas síbérletet kaptunk Donovalyba, tegnap el is mentünk, nagyon jó volt. Ez persze megint csak azért volt, hogy nekik (is) jó legyen, hiszen így tuti 10 nap megkapják a gyerekeket. Mindegy, de tényleg jó ajándék. 26-án is anyuéknál voltunk, kicsit sok volt már ez így.
Szerencsére Marci nem vett észre semmit ebből a káoszból (nagyon igyekeztem, minden sérelmemet megtartottammagamnak, és mindenkivel jópofoztam), mire 24-én reggel felébredt, fel volt díszítve a fa, nagyon örült neki, nem tudott betelni a díszekkel és a fényekkel. Aztán anyuékhoz ment sütit készíteni, majd hazajött, aludt, és mire felébredt, jött a család. Aztán felvitték "pelenkázni", és mire lejött, Jézuska már a fa alá tette az összes ajándékot. Volt is nagy meglepetés! Mindenkiét ő bontotta ki természetesen. :D
Úgy elterveztem mindent, hogy milyen szépen feldíszítem az asztalt, mire megjönnek, aztán majd beteszem a kaját sülni, ha már itt vannak, és majd akkor megterítek (az ajándékozás után, mikor mindenki elvan), vacsorázunk, erre jött "kedves" anyósom, és összebarmolt mindent. Állandóan valami baja volt: miért nem terítek már meg, miért nem teszem már be a halat a sütőbe, miért van ez így, az úgy stb.... Azt hittem, kitépem az összes maradék hajamat. Csak egy kis ízelítő a "hangulatból": a Marci által délelőtt készített "szeretesütiket" kitettem mindenki tányérjára, elmondtuk, hogy abba belesütötte az összes szeretetét, és ez az Ő ajándéka. Persze senki sem figyelt oda (csak úgy tettek), a végén, mikor hazamentek, az összes süti ittmaradt. Ennyit erről. Még szerencse, hogy ezt ő még nem érzi, nem érti, ezért nem is szomorkodik miatta. Nekem persze a szívem szakadt meg.

Aztán persze én voltam a rossz a 3 napban, mikor tele akarták tömni süteménnyel és csokival a gyereket, én meg nem engedtem. Akkor ez volt a kommentár, miután megmutatták neki a csokit: "nem adhatok, anya nem engedi". Persze Marci szikrákat lövellt felém ilyenkor. Egyébként ez már egy ideje így van: minden sz.rt megengednek neki (fogpiszkálóval játszani, a kis csatjaimat ezer felé szétrakni, alkoholos filccel a terítőre rajzolni), és mikor én ezt észreveszem, és mondom, hogy ezt most hagyják abba, akkor jön a látványos elpakolás és az "anya nem engedi" szöveg. Hát csoda, ha Marci nem akar már velem lenni????? A férjemmel is összevesztem, mikor kértem, hogy mondja meg az anyjának, hogy ne hozzon több csokit. Erre a válasz: miért, az én szüleim manipulálhatnak ajándékokkal, de az ő anyja nem manipulálhat néhány szelet csokival???? Mondanom sem kell, Marci az utóbbi időben szinte semmit nem eszik, régen szerette a gyülölcsöket, paradicsomot, most már egy falatot sem hajlandó belőlük enni.

Elhatároztam, hogy jövőre minden másképp lesz: 24-én nálunk lesznek, én már mindent előre elkészítek, csak melegíteni kell majd, anyós nem jön előbb segíteni, aztán 25-én anyuéknál leszünk, 26-án anyósnál, vagy fordítva.

Persze érthető, ha anyós nem tud mit kezdeni a Karácsonnyal: Szerbiában nem ünnep, ugyanolyan munkanap, mint a többi, így csak jelképesen ünnepelték a magyarok. Emiatt nekik nem is számít különleges ünnepnek, a férjem sem rajong érte (az ajándékokat egyedül vettem meg, a díszeket egyedül tettem fel, gyertyát nem gyújthattam, mert leég a ház, a kertbe nem tehettem izzókat, mert áramot fogyaszt stb...). Úgyhogy egyedül próbáltam valamit kihozni belőle, de nem ment. Valahogy nekem nem sikerül az én gyerekkorom karácsonyi hangulatát előidézni. :cry: :cry: :cry:

Mindegy, túl vagyunk rajta, levontam a következtetéseket, jó kis lecke volt.

Szilveszterkor nem megyünk sehova, nem jön ide senki, talán lesz egy kis nyugtunk.

Kép
Kép
nircee

Jaaaj Nircee, úgy sajnálom, hogy ilyen keserű lett az idei karácsonyotok.

Pimpoka, téged meg csodállak, hogy tudsz ennyi emberre főzni.. :shock:

Nálunk, mint már írtam, Dóri beteg volt 24-25-én, a 3napos ünnep pedig csak a szokásos etetéstől-etetésig tartott. Kaptunk kaját az anyósomtól, de karácsonyi hangulat nemigen volt. Persze van fa, ajándék Dórinak, de az egész ünnepet a Kicsik "alakították". Az éjszakák a legkeményebbek, alig alszunk, van, hogy nappal szédelgek a fáradtságtól.
Persze én másra nem számítottam, jövőre már minden sokkal könnyebb lesz.
Szilveszterkor hasonlókra számítok... :lol:

KépKép
tüccs

Tüccs, nem nagy szám a főzés, ugyan úgy kell, mint kevésre csak sokkal több hozzávaló és nagy edény kell :). Szeretek főzni, szívesen pepecselnék vele, de idő hiánya miatt rendeljük a kaját, ilyenkor, ha itthon van mindenki, hétvége, ünnep van, akkor főzök rendesen. Egyébként tanultam is, mert vendéglátóipari szkk-be jártam. Én is csodállak ám, a három aprósággal, te nem könnyíthetsz hétközben sem.

Csináltam most az ünnepek alatt nagyon finom sajttekercseket is, nagyon egyszerű megcsinálni, mutatósak, finomak, és ezer féle képpen lehet variálni. 26-án pl. a szentestéről maradt párlt lazacból csináltam fini krémet és azt tölöttem belel, nagy sikere volt.

Nircee, oh, hát én annyira kiakadtam volna, ha bárki is megmerészelte volna ezt csinálni a mi Karácsonyunkon. Meddig lehet ezt bírni, hogy te csak nyeled a szülők által rátok zúdított sok mindent? Te ezt meddig tudod még tűrni?

Pilla, nagyon jól sikerült a karácsonyi lapotok! Édesek a képek Lauráról.

Lelle ma nem akart délután aludni, mert itt voltak a vendégek, erre most fél 7kor kidőlt, kíváncsi leszek, reggel meddig alszik majd.

Na lépek, lejárt a mosogatógép, meg kéne vagy három adag mosást indítani, hogy ha megszáradtak, jól beavassam a vasalódeszkámat.....

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

No akkor a lemaradás :D
Alexa már 97cm és 17kg, hihetetlen nagyra nőtt. 8)
A kortársai között a legmagasabb a környéken.
A sumájával mindenkit levesz a lábáról, már csak talán a dezoksziribonukleinsavat nem tudja még kimondani.
A mondókákat és énekeket kívülről fújja, szerintem már unja is.
Szereti a rajzfilmeket, főleg walt disneyt és elmot néz, ha kedve van.
Végre találtunk olyan játékot, ami képes hosszabb időre lekötni.
Ez a little people város-iskola-vár stb. Most már előszeretettel rakja ki egymaga is a puzzle-kat.
Mesekönyvből már ő mesél nekem néha, nagy kedvenc a kippkopp és az anna, peti és gergő! :D Ezt mindenkinek ajánlom!
Elszámol magától 15-ig is, most télen már unja a játszóteret is, csak konkrét céllal szeret kimozdulni pl. bevásárolni, postára. Hiányoznak neki a kisbarátai, de ők már kezdték az ovit.
N már rángat a gép elől :shock: Folytatom...

Kép
klmaria

Sziasztok!

Pimpoka, nálatok megint jóra sikeredett az ünnep. :wink: Én sem panaszkodom. A babakonyhát ne is mondd!!! :x :x Mi kétszer is elmentünk, több helyen is megnéztük ugyanezt. Mindenhol úgy láttam ez lesz a legjobb. A méreteit is megnéztem, és a teljes magasság azzal a kis "szar" akasztóval értendő, nem pedig a főzőlappal. Na sejtheted, hogy mikor a párom összerakta, csak egymásra néztünk, és egyszerre kezdett égnek állni a hajunk. :evil:
Már azon agyalunk mivel hosszabbítjuk meg a lábait, vagy mire tesszük rá, hogy méretes legyen... Egyébként tetszik amiket tud, és a magasságán kívül nem találok benne kivetni valót.

Nircee, sajnálom, hogy rosszul sült el ez a karácsonyotok. :( Amúgy tegnap este beszélgettük a párommal, hogy az idén nekünk elmaradt az a karácsonyi hangulat, "izgalom" amit érezni szoktunk. Valahogy nem éltük meg olyan különlegesnek, mint szerettük volna. Pedig minden ajándékunk amiket vettünk nagy sikert aratott, mindenki örült, és jó volt ezt látni. Jól sikerült a szenteste is és a többi napon is a vendégeskedés. A menü is a kedvünk szerint alakult. Aztán rájöttünk, hogy pont ez volt a baj. Túl " tökéletes" lett. MInden a helyén volt, és pont úgy ahogy elterveztük. Na ettől a nagy rágörcsöléstől vesztette el az izgalmát... :? :(

Tüccs, hát én azon csodálkoztam volna, ha ti az újszülött ikrek mellett olyan karácsonyt tudtok csinálni, mint amit megszoktatok. :wink:

MA elmentünk moziba. Megnéztük a VAlami Amerika 2-t. Nekem az 1 is nagyon tetszett, de ezen besz@rtam... Nagyon jó volt... :lol:
Szonja addig anyuéknál volt. Délután el is aludt nálukami életében először fordult elő, hogy nélkülem, cici nélkül ágyban elaludjon. De anyu mesélte, hogy lefeküdt nézni valami állatos filmecskét a National Geographicon és magához szorította a babáját, levette a sapiját és ababa kopasz fejecskéjén cuppogott, mint a cicin... :oops: :D Anyuék le is fotózták, de nem hoztam el a képeket... :?

thenus

Thenus!

Jaj de jó ezt olvasni :D Alexa sem tud még cici nélkül elaludni :oops:
Éjszaka is felkel még 1-2x-szer, de csak fogja akkor 8)
Még mindig kellek neki éjszaka :shock:

Marcsi

Kép
klmaria

Jó reggelt!

Csak így korán reggel tudok írni, mert aztán megindul nálunk az élet.

Henus, Pimpoka, Laurának is ezt a konyhát vettük és majdnem elsírtam magam, amikor apa összerakta. Nagyobbnak gondoltam a méretei alapján. Még jó, hogy csúnyán leárazva vettük, mert ha az eredeti árát fizetem érte még vissza is viszem...

Nálunk 24-én anyósék voltak (váltott is velem kb. 4 mondatot, amíg ki nem derült, hogy nem vagyok terhes), 25-én anyuéknál voltunk, utána a barátnőméknél.
23-án éjszaka díszítettük a fát, úgyhogy reggelre már a nappaliban áltt feldíszítve. Amikor Laura meglátta felkiáltott, hogy "AZTA!", utána jól megnézte, felém fordult és kijelentette, hogy "Anya! Ez a fa tökéletes!". Van szókincse a jánynak...
A menü: halászlé, két féle sült kacsacomb (sima és narancsos), hagymás burgonya, párolt káposzta, tiramisu, gyümölcs saláta.
Ajándékok: én egy fondü készletet és két karaoke mikrofont kaptam apától, Ő pedig egy új melegítőt, tejhabosítót és egy Tokaji italkülönlegességet kapott tőlem.
Sára egy nagy lávalámpát, szőnyeget, tamagocsit, puzzle-t, tároló dobozokat, Laura a babakonyhát, Moon Sand gyurmát, takarító készletet, golyópályát, Duplo-t, Elmo DVD-ket kapott. Ja... A sógornőméktől pedig egy kínai műanyag vackot (valami babakellékek), egy doboz zsírkrétát, és egy csokit, Sára pedig egy vékonyka felsőt kapott és két csokit. Nem akarom mondani, hogy én az ő gyereküknek több mint 6.000 Ft értékben vásároltam (fa kirakót, babát kiegészítőkkel, két Elmo DVD-t), mert azt hittem legalább a lányaimnak vesznek normális ajándékot. Jövőre nem követem el ezt a hibát. Igaz nem az ajándék értéke számít, de azért eléggé meglepődik az ember, ha egy vacak műanyag valamit kap a gyereke...
Anyuéktól is kaptunk egy csomó mindent, és a barátaink is rendesen bevásároltak a lányoknak...
Összességében jó volt az ünnep, de igazából Laura miatt, mert olyan lelkes és tündéri volt.

Klmaria, Czakoca, jó újra olvasni Titeket!
Nircee, sajnálom... :cry:

Most mennem kell, mert ma még jönnek anyósék, és felemgyünk a dédihez is.
Szép napot!
Vendég

Képeket még gyorsan dobok.
Kép Kép

Az utolsón anyuék karifája van.
Kép Kép Kép

A mi karafánk (ahogy Laura hívja):
Kép
Bocsi, de nem tudtam választani.... :oops:
Vendég

Jók a képek, tegyetek méég!!!
Mi nem fényképeztünk, mert Apa videózott... persze sikerült vmi rossz gombot nyomnia végig, így nem lett semmi az egészből.. :(

Adjatok ötletet mit csinálja Annával. Nem bír kakilni. Én maszírozom ki belőle 2-3 naponta az adagot, mert akkor már annyira szenved, hogy nem is alszik tőle.. Szegény annyira szenved ilyenkor, hogy ha sikerül kakilni, akkor utána rögtön el is alszik a pelenkázóasztalon. Tudtok vmi teát, vagy akármit, ami segíthet????

KépKép
tüccs

Szia Mindenki!

Jó olvasni a beszámolókat! Azt a bizonyos konyhát mi is nézegettük, de szerencsére a szomszédasszony játékboltban dolgozik, így volt róla infom, hogy inkább ne...

Nircee,
már én is akartam kérdezni - jóval korábban is - hogy meddig tűröd még, hogy mindenkinek te vagy a lábtörlője? :shock: (bocs, ha nagyon durva voltam...)

Nálunk "szép" volt a karácsony... nem sok embernek lehetett olyan irtózatos, mint a mienk. 23-án éjszaka mi is felállítottuk a fát, így 24-én volt nagy örömködés reggel a csibék által, Roni persze rögtön szerelte volna szét, de eddig sikerült megőrizni a fa és a díszek épségét. Ebéd után sikerült elzavarni aludni a csibéket - merthogy az ajándékokat az angyalkák csak akkor rakják a fa alá, ha ők alszanak, bár nemtom meddig lesz még hatásos ez a szöveg :roll: :lol:

Aztán mivel egyfolytában csilingeltek a telefonjaink, jöttek az sms-ek, a férjem azt mondta, hogy írogassak már vissza azoknak, akik küldtek neki üzenetet, míg alszanak a csajok - ő ugyanis utál sms-ezni, de vannak, akiknek muszáj küldeni. Csak előtte nézzem meg, ki milyen szöveget küldött, nehogy ugyanazt küldjem vissza. Hát én megnéztem...

Van egy viszonylag új kolléganőjük, 37 éves 2 gyerekes családanya. Ő küldte a következő szöveget: "Beszélnünk kell, Rólad és Rólam!" Szerintetek mennyire vágta belém az ideget és mennyire bacta el a karácsonyomat???? A férjem esküszik, hogy egyoldalú a dolog a nő részéről, és hogy imád és megpusztulna nélkülem. Meg állítólag már a többi kolléga is figyelmeztette a nőt, hogy hagyja békén a férjemet, mert ha rájövök a dologra, ki fogom filézni... :twisted:

Legyen elég annyi, hogy annyira kikészültem, hogy még üvöltözni se tudtam, csak remegtem és hánytam... A főzést is hagytam a fenébe, semmi kedvem nem volt szórakozni a töltött húsokkal meg a mártásokkal, csak bedobtam az előre elkészített gratinírozott halat a sütőbe, főztem hozzá rizset, oszt jónapot. A gyerekek semmit se vettek észre szerencsére... Ráadásul 25-én el kellett mennünk az anyósékhoz "karácsonyozni", képzelhetitek...

Úgyhogy idén asszem én vagyok az elbacott karácsonyok bajnoka :cry:

Persze rohadt nehéz úgy csinálni a dolgokat, hogy a gyerekek ne vegyenek észre semmit, akik igazán élvezték, hogy amikor felkeltek, át lettek öltöztetve ünneplőbe, és nekieshettek az ajándékoknak, pontosabban a csomagolásoknak. Másodpercek alatt miszlikekre szaggatták szét az összeset. :lol:

Itt van pár kép, kezdve a reggeli rácsodálkozástól, néhány ajándék bemutatásáig:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Igaz, nem kaptak sok ajándékot a lányok, mi is csak 1-1 darabot, mert a házvásárlás miatt kissé le vagyunk gatyásodva...
Roni kapott egy saját BabyAnnabell babát, hogy ne a tesóét hurcolja, illetve egy IKEÁ-s kalapácsolós játékot. Bogi kapott egy porszívót, egy kisruhát és pár játékpelust a babájának, és egy korcsolyát. A férjem egy amerikai focilabdát, én pedig egy kutyatartással-neveléssel foglalkozó könyvet, ugyanis a házhoz kell a kutya is... Persze ha egyáltalán lesz ház, meg házasság... :cry:
andibab

Sziasztok! Én is bekukkantok kicsit, olvastam, kivel mi van...
Hát, én már nem engedek ide Szenteste senkit, pontosan azért, mert az a családé... Bár anyukámék beugrottak, mert "nálunk maradt a barnacukor", amit vettünk nekik, de csak pár percre jöttek be, elhozták Lolo ajándékát, mi is odaadtuk az övéket. (Mi már megkaptuk tőlük előző nap, mert abban sütöttem a halat, ugyanis Tefal Actyfry-t kaptam.)

Mi most nem vittük túlzásba Lolonál az ajándékozást, mert egy üres doboznak is ugyanúgy örül, mint a legdrágább játéknak, ráadásul nemsokára itt a szülinapja is, és már így sem férünk el a sok játéktól... Tudtuk, hogy a nagyszülőktől úgyis nagyobb dolgokat kap, meg a rokonságtól is szokott kapni ezt-azt, úgyhogy tőlünk csak apróságokat kapott, de mindennek nagyon örült. :)

Azóta meg folyamatosan úton voltunk, minden nap máshová mentünk. Lolo meg élvezte, nagyon szeret vendégeskedni, főleg, ha gyerekek is vannak. :)
Vendég

Ja, képeket most nem teszek fel, mert a blogon vannak...
Vendég

Helló!

Andi! Nagyon sajnálom, és meg tudom érteni mit éreztél. Nekem mindig az efféle sms-ek a félelmeim... :shock: :x :(
tetszik a fátok. Jól emlékszem, hogy műfenyő? Mintha tavaly azt vettetek volna :roll:
Szonja is ugyanilyen porszívót kapott a tesóméktól (a tavalyi modell felmondta a szolgálatot, a sok használattól :D)
A korcsolyát meg ezerszer akartam már kérdezni tőled. Rémlik, hogy Bogi elég kicsinyke volt, mikor mondtad, hogy meg van veszve a koriért. NA mi most ugyanígy vagyunk Szonjával. Örökké korcsolyázni akar. A tüsi játékot teszi a lába alá és azzal csúszkál a szobában. (Szerinte "pocsolyázik" :lol: ) Szóval te anno vettél Boginak? Ha igen, hol, mennyiért, és mekkora a legkisebb méret?

Pilla, Laura pocak kidugós képe beszarás... :lol: :lol:

Pimpoka, Szonja is kapott a barátainktól pénztárgépet. Nem egy extra gép,de a kódoló sípolás folyamatos nyomással, kikerget a világból.... :shock: Szonja viszont rezzenéstelen arccal birja nyomni hosszú percekig.... :)

Tüccs, nekem nincs ötletem, mitől lehet ez a kaki probléma ebben a korban. És sajnos arra sem, hogy mit lehet rá adni. Nem kérdezted még a védőnőt? :roll:

Klmaria, tényleg jólátni, hogy vannak sorstársak... :wink:

Szantre, te nem jelentkeztél az ünnepek alatt... :shock:
és Piroska, te sem! :shock:

thenus

Sziasztok!

Szívből sajnálom akinek sz.rul telt a karácsony :cry: de tényleg

Andi, gondolom szeretnél találkozni azzal a nővel

Nálunk a karácsony gyorsan eltelt. Én még 24-én délelőtt dolgoztam, így már 23-án este feldíszítettük a fácskát ne kelljen kapkodni ha hazajövök. Így mikor hazajöttem aludtam egyet a lánnyal, aztán felkeltünk, megfürödtünk és lementünk anyósékhoz. Volt eszem-iszom, dínom-dánom, ajándékozás. Mucus kapott tőlük egy gyönyörű fülbevalót, Benyus meg Legot és autót. Aztán este mikor hazajöttünk mi is odaadtuk nekik az ajándékokat, baba, még Lego, PS2 játék, szeletelhető zöldségek. Másnap mentünk anyuékhoz, tesómék is ott voltak. Ott aztán kaptak mindent, babakonyhát /igaz, használt, de a célnak megfelel :oops: / mikrot, sok-sok Legot, autót, plüssöket. 26-án pedig itthon voltunk négyesben, csendben, nem zavart minket senki. Nagyokat játszottunk, én még talán jobban élveztem a Legozást mint a gyerekek :oops: :wink:

Képeket is rakok, de még le kell kicsinyítenem őket.

A nyáron nekifogtunk egy nagy felújjításnak, ami két hónapig tartott. Tábori körülmények uralkodtak itthon. Először az egyik szobát csináltattuk, addig át voltunk költözve a másikba, bútorok egymás hegyén, aztán fordítva, utáltam az egészet :evil: alig vártam, hogy készen legyenek. Aztán szeptembertől elkezdem dolgozni. Nem volt könnyű, de mára elmondhatom, hogy mindenki megszokta és kialakultak a napi rutinok. Mikor kell a mamánál aludni, mikor viszi és hozza apa az oviba, oviból. Kis szervezést igényel a dolog, de megoldható.
Ezért voltatok hanyagolva, de nemcsak ti hanem az egész számítógép, a mail-met is 4-5 naponta néztem meg :oops:

Szeretnék gratulálni a kicsi tesókhoz akik közben már pár hónaposak lettek.
Próbálok majd vissza-vissza olvasni mik is történtek ez idő alatt, de nem ígérek semmit :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Bocs ha sok, de nem lehet választani közülük :oops: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Tüccs, próbáld meg a homeopátiát, SILICEA 9 CH napi 2x5 golyó!

Czakóza, nagyon jók a képek! Olyan nagy babánk, ami nektek a polc tetején csücsük, nekünk is van. Lelle úgy hívja, hogy Apababa, mert tőle kaptam még nyáron.

Sütöttem ma férjemnek szülinapjára tortát, nem sikerült valami jól. Én nem tudom, de azt a rohadék zselatint sosem tudom használni. Nekem semmit nem fog. Kiszedtem a tortát a formából és bumm, elkezdett szétcsúszni, pedig elég keménynek tűnt.

Itt olyan hideg van mint a dög. De a lakásban is. Én nem is tudom, hogyan fogjuk tudni kifizetni a gázszámlát. Ez a köcsög ház, meg olyan hideg, mint a fene, a konyha-étkezőben néha 19 fok van így zárjuk a nappali ajtaját és úgy ott 21 fok van. Viszont járkálunk azért ki-be, félek, hogy nehogy megfázzon ez a kis mazsola.

Még a híres tefal konyhára visszatérve, hogy mi ajándékozás előtt összeraktuk, hogy ne kelljen Lellének várni a rá, hát amikor kész lett, mi is csak lestünk egymásra. Mi a tescoban vettük akciósan, még talán novemberben. De csak az vigasztal, hogy a hozzá tartozó konyhai eszközök külön-külön megvéve sokkal drágább. De azok azért elég murisak, hogy a turmix turmixol, a teafőzővel lehet teát főzni és a kenyér kipattan a sütőből. Meg a funkciók sem rosszak, csak ne lenne ennyire nyomottan kicsi....Szerintem valami állványt fogunk szerkeszteni hozzá, mert így még Lellének is hajolgatnia kell.

Andi, sajnálom ezt a helyzetet, de úgy gondolom, te gyorsan a dolgok végére jársz és jajj annak a nőszemélynek, aki a férjedre szemet vetett.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka ugyanezt gondolom én is a konyháról....A hozzávalók,meg a funkciók tök jók... Én most per pill rátettem egy dobozra, de januárban keresek valami műanyagot az IKEAban... :roll:

thenus

Mi is néztük ezt a fajta konyhát, de azért nem vettük meg mert rá volt írva, hogy MINI Tefal konyha és a képen is furcsa volt, hogy a kislány térdel melette. Volt ennek egy nagyobb változata a Tesco újságban még novemberben, de kapni nem lehetett egyáltalán, aztán mikor meg vásárolni voltunk Tesco, Auchan egy darab konya nem volt sehol csak ez a mini változat 10 ezerért. Aztán nézegettem a neten aztán anyu végül mondta, hogy a gyerekek náluk a csoportban egyáltalán nem játszanak a babakonyhával, megkérdezte és elhozta nekik karácsonyra, igaz hiányzi róla a két alsó, oldalsó polc, de így is teljesen ki tudják használni. Az egyik oldala a sütő és gázlap, a másik a hűtő és mosogató rész, van két nagy füle amit ki lehet húzni dolgozósnak.
Ezek után, hogy mondjátok áldom magunkat, hogy nem vettük meg.

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Ja Pimpoka, azt a babát tavaly kapta karácsonyra, jóval nagyobb volt nála, de most már ha nem is sokkal, de magasabb a Detti :lol:

Andi, gyünyürűek a csajaid és még mindig nagyon hasonlítanak egymásra

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Most olvastam csak el, kivel mi történt, hogyan teltek a karácsonyok. Nagyon jók a képek!!

Nircee, sajnálom, hogy így alakult.

Andi, remélem, tényleg úgy van, ahogy a férjed állítja. Nagyon sajnálom!!

Tüccs, nem tudok tanácsot adni sajnos kaki ügyben. Ha egy picike időd lesz, rakjál képet a gyerekekről. Rég láttuk őket.

Klmaria, de jó, hogy jelentkeztél!!! :D Akkor mi is sorstársak vagyunk. Sáránál is még "Anya, cici!" van, ha álmos. Meg ha megkívánja Annától, amikor eszik. Akkor ő is betársul pár korty erejéig. Az Anna és Peti-kistestvér érkezik könyv nekünk is sláger. Ez a Gergő előtti rész. Én Sára és Anna nevekkel mesélem neki :lol:

Mi még mindig Nyházán vagyunk, nagy a jövés menés, szétszedi a család a két gyereket, összes tesóm itthon van,Sárika nagyon élvezi, hogy mindenki játszik vele. Annát meg nem zavarja a nagy forgalom, most is ugyanolyan nyugodt, békés, mosolygós tündér baba, mint otthon.

Henus, mi meg ma voltunk moziban, az Ausztráliát néztük meg. Nagyon tetszett. Szeretem a romantikus filmeket :oops: :lol:
Képzeljétek, a múltkor, mikor színházban voltunk, paráztam, hogy fog e Anna enni, és szépen evett cumisüvegből, semmi gond nem volt a két gyerekkel. Ezen felbuzdulva mentünk ma el moziba. Megint megitta a tejcsit üvegből. Sok mindenben hasonlít a nővérkéjéhez, de a cumisüveg sztrájkban nem követte szerencsére. Persze Sára lecsapott a maradék tejcsire, mondtam is magamban, hogy bezzeg két éve nem ittad meg üvegből, most meg jókedvűen :wink:

A karácsony nálunk szépen telt, Sárika örült a fának, a játékoknak, mindenki ajándékát ő bontotta ki. 24-én otthon voltunk, anyósomékkal, sógorommal, feleségével, és a férjem nagymamájával. Másnap jöttünk haza Nyíregyházára, 26-ra egyesült a család, hazajött a bátyám a menyasszonyával(júl. 4-én esküvő :lol: ), itt voltak ebédre az öcsém, és hugom kedvesei is, meg a nagyszüleim. Nagy sikere volt a fényképes zenés összeállításomnak. (bővebben a blogomban).

Képeket majd rakok, még a fényképezőn vannak...

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Czakocza, de jó, hogy jelentkeztél!!!Örülök, hogy újra visszacsatlakozol hozzánk. :lol: Nagyot nőttek a gyerekek!!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!
Nagyon szépek a képek egytől egyig!
Látom mindenkinél zajlik az élet rendesen,kinek szépen kinek kevésbé!
Nálunk nagyon jól teltek az ünnepek,(leszámítva a köhögést és a takonykórt)Voltunk mamánál,voltak nálunk,gyorsan teltek a napok ,sajnos!Gyerekek nagyon örültek mindennek,én is kaptam ajándékokat a jézuskától amiknek nagyon örültem!Apa jézuskája hozott egy közös ajándékot is a családnak ami "vitte a pálmát!" :lol:
Roli is vett mindenkinek egy kis apróságot,öröm volt nézni az arcát ahogy dugdosta tőlünk és betette a fa alá ő is!drága egy kis srác,meg is könnyeztem! :oops:
Egyszóval gyönyörű volt a karácsonyunk! :D :wink:
pár kép!Lehet sok lesz,de így is nagyon szűrtem!
:? :oops: :wink:
Nálunk reggelt jött a jézuska,utána mentünk mamához és a dédihez!
A mi fánk!
Kép
Reggeli felfedezés!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Jó reggelt!

Henus, nagyon édes Szonja azzal a nagy csillagszóróval. Annyira tetszik a lányod haja! :wink:

Pimpoka, nagyon ügyi vagy, hogy ennyit főztél, készülődtél és ilyen sok vendéget elláttál. A kaja mennyiségét én sem tudom kiszámolni, egy vagon maradt megint. Csak a kocsonya és a töltött káposzta fogyott el maradéktalanul. Ez a két kedvencem. :roll: Meg is látszik rajtam, szerintem felszedtem vagy 5 kilót az ünnepek alatt.

Andibab, édesek a lányok. :wink: Sajnálom ezt a telefon dolgot, de én úgy gondolom, ha számítana valamit ez az üzenet, akkor a férjed nem hagyná benne a telefonjába, hogy Te észrevedd.

Czakoca, nagyon szép két gyermeked van. Detti mekkorát nőtt! :shock:

Tiop, mi volt az a nagy meglepi?
Tündériek a gyerekek, ahogy bontogatják az ajándékokat. Anett milyen vékony, hosszúlábú csajszi... :shock: Lassan készítheti apa a sörétest, mert nem tudjátok majd levakarni róla a pasikat. :wink: :lol:

Verna, eddig mi is egyedül voltunk Szenteste, de idén nem tudtunk (nem is akartunk) menni a nagy, családi ereszd el a hajamra, úgyhogy meghívtuk anyósékat. Jövőre szerintem újra csendes magányunkban ünneplünk.

Nircee, azért én utólag (amikor nincsenek ott a gyerekek) csak kiosztottam volna a drága anyóst... A párod pedig nyaljon sót, mert nem áll melléd ilyen helyzetekben. Már bocsánat, nem akarlak megbántani, csak sokszor az enyém sem teszi, játsza a kemény fiút amikor kettesben vagyunk, aztán meg lapít, mint cicakaka a gazban, ha szólni kéne valamiért.

Már készülődök ezerrel a szilveszterre. A barátnőmékhez megyünk, Ő süti a malackát én meg csinálom a desszerteket és a salátákat. Úgy néz ki ott is alszunk náluk. Biztos a lányok is jól fogják érezni magukat, bár Sára inkább valami fergeteges buliba menne. Idén nem viszik magukkal az apjáék, úgyhogy velünk ünnepel.
Ki, hova megy szilveszterkor?

Egy kép a karafánk-ról (Laura hívja így):
Kép
Vendég

Pimpoka
mikor adjam a golyókat?? kaja előtt, után??

KépKép
tüccs

Sziasztok!
Nagyon sűrű volt ez a karácsony. Már 23-án voltak vendégeink, bár csak 1-2 órára kisbabával, aztán a Szentestét együtt töltöttük hármasban, majd másnap kezdődött a vég nélküli utazás: 25-én Dunaújvárosba ill. Rácalmásra a dédikhez, 26-án Tápióság anyuéknál, oda vonattal mentünk, amit nagyon élvezett a Manó, 27-én a párom szüleinél. 29-én Márk ismél a párom szüleinél volt, mert mi elmentünk ágyat venni, este pedig megint vendégek. Aztán ki is akadt szegény Márkocskám, elalvás helyett elkezdett bömbölni és 8-tól éjfélig végig ordított, egyszerűen nem tudtunk mit csinálni vele, pedig dajkáltuk, énekeltünk. Néha picit megnyugodott, de aztán pár perc múlva újrakezdte. Végül éjféltől 5-ig aludt (egyhuzamban), ami nála rekordnak számít. Szóval idén nem lesz több vendég és jövőre is kisebb nyüzsit vállalunk!

A barátnőmék is kiakadtak, hogy két napot végigutaztak a 4hónapos babával a rokonokhoz, ott végig bőgött a baba, és nem értették miért mennek olyan hamar haza :?

Szóval jól elfáradtunk és most úgy érzem ez elég sok volt, de azért szép volt az ünnep, Márk örült az ajándékoknak, és a Szentestét legalább hármasban tölthettük.

Tüccs, látom még senki nem válaszolt. Én úgy tudom fél órával evés előtt vagy után érdemes a homeós szereket adni. (De javítsatok ki, ha máshogy tudjátok!) Remélem használni fog Annának.

Még teszek fel pár képet!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?